homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34-90

#1692 2013-12-23 20:28:22

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34

Fete draaagi. M-am mai linistit si eu cu umblatura.
Am fost si am luat hainute la fata. Am luat din E-gros, Elenus. Am luat ce-i mai trebuia pentru casa: body-uri, salopete, pantalonasi, bluzite, caciulite, prosoape cu gluga, scutece de finet. Eu am luat si de 0 luni si de 1 luna, sa fie de toate. Am facut comanda de pe net de carucior Kunert Silver si de umidificator, interfon, cadita, termometru, forfecel, pieptan si perie, nu mai stiu. Am gasit un site care mi-a dat 7% discount ca m-am abonat la newsletter si am avut reducere 140 lei.
Si mai am destule, nu imi ajung banii rotfl
Incet-incet o sa le iau ca ce era foarte scump am luat cat de cat.
Am un somn de numai, am dormit 4-5 ore si acusi mergem la ziua fratelui. Am vrut sa imi iau o rochie, dar pentru balene esuate nu aveau, asa ca m-am deprimat si am plecat acasa lol
Emi, bine ca e sanatoasa fata si o sa creasca bine pana la termen, o sa vezi. Fata, bine ca nu platiti cat stati acolo, asa ca nu mai conteaza cat stati.
Jac, imi pare rau fata ca nu poti sa papi ce vrei, dar e bine si pentru tine si pentru bebe. O sa treaca toate cand o sa il vezi.
Ano, cum te-ai distrat?
Iulia, sper sa te simti mai bine.
Ann, cum sa lucrezi atata, fata? Nasol, dar lasa ca o sa fie un Craciun minunat smile
Va pup pe toate fara numar!!!

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1693 2013-12-23 20:31:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Geta sa se bucure bebe de lucrusoare!
Cum sunt preturile in E-gros? si calitatea? n-am mers niciodata

#1694 2013-12-23 20:48:23

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Getut, am aceeasi intrebare ca si happy, cum sunt preturile la haine de bebe, daca ai putea sa dai niste exemple.
care balene estuate punish ca suntem frumoase

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1695 2013-12-23 21:22:40

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,fete,chiar sunteti cele mai frumoase...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1696 2013-12-23 21:23:16

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Stii doar expresia: grasa si frumoasa lol
Mi s-au parut ok preturile, dar nu socant de mici.
Combinezon de bumbac 18-21 lei, prosoape cu gluga 26 lei, scutece finet 6 lei, pantalonasi 6 lei, costumase bluza cu pantalon cu picior 20 lei, caciulite 3 lei.
Produse simple de casa albe de bumbacel. Nu groase. Dar ok calitativ. Poate un pic subtirele as zice.
Nu am luat mai groase sau de exterior ca majoritatea aveau poliester si nu m-a convins calitatea.
Concluzia e ca nu e cine stie ce, dar economisesti niste bani.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

Publicitate

loading...

#1697 2013-12-23 21:26:22

elena.plahatca
Addicted member

Getut, merci de info. O sa mergem si noi mai spre final.
Sa le poarte sanatoasa bebelina ta! smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1698 2013-12-23 21:31:38

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Am ajuns si eu acasa, am facut baitza, bagat si la spalat, a plecat sotzul la o spagutza...si acu lenevesc
De cumparat nu am cumparat nimic , maine tre neaparat, dar macar am petrecut cu sotul o ora frumoasa smile

Ce colindatori?Cand am ajuns acasa erau vreo 7 puradei cu 3 tiganci d-alea in varsta ..cum sa le deschizi alora?si cum sa le dai covrigi,mere, portocale?
Eu, de cand stam singuri de vreo 4 ani nu am deschis decat 1 data , dar ma uitasem pe vizor si am vazut ca erau 2 fetite si 1 baietel asa draguti..le-am dat si covrigi si portocale si banuti..

Tocmai ce m-am enervat rauuuuuuuu...cum sa vezi loc de parcare platit, cu T ridicat si sa te pui pe el? diablo
imi venea sa ma duc sa-l  box  pe nesimtitul ala, noroc ca a plecat si am ridicat T din nou...

Care balene Getut?eu nu vad niciuna...decat mamici minunate  smile
Pai lucrez ca na...nu am incotro..dar abia astept Craciunul viitor cu  bebic  in brate sa ne bucuram de  face_tree  si sa vina  santa..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#1699 2013-12-23 21:51:10

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Ce-mi place sa va citesc cand vb de hainutze hjarta inca nu ma vad asa departe, dar tre sa fie frumooooos!

Va intreb si eu o chestie de bucatarie, care stiti, offtopic total, pot sa las pana maine dimineata cartofii si morcovii asa cum i/am fiert, in coaja? Adica se pastreaza ok?

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1700 2013-12-23 21:52:56

anndreiutzaca
Sr. member

Iulia eu nu stiu sa spun dar tind sa cred ca nu se intampla nimic..dpdv al mancarii de sarbatori, muraturi sunt o norocoasa..Traiasca mamaaaaaaa rotfl

Mami de Iustinel puss

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#1701 2013-12-23 21:58:24

elena.plahatca
Addicted member

Iulia, eu i-am fiert fara coaja si-i las pana maine big_smile dar nu cred ca e vreo problema daca ii lasi cu coaja.

Uraa, uraa mi s-a intarit racitura  bis  bis  bis  aveam emotii ca e prima oara

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-12-23 22:14:42)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1702 2013-12-23 22:19:53

iuliabebe
Hero member

Aha, pai ma gandeam sa nu isi lase ceva prea mult, gen amidon, de obicei fac salata in aceeasi zi, dar n-am tot ce trebe.. dar ori in coaja, ori fara, tot acolo ajung..si muraturile mele sunt la mama big_smile dar n-am vrut sa o pun pe drumuri azi, le ia iub maine odata cu sarmalutele wink traiasca mama, indeed! smile

#1703 2013-12-23 22:22:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Si matusa unde stam a facut azi cozonaci smile Mirosea toata casa a Craciun ... abia astept sa vina dimineata sa mananc turte cu nuca drool
Imi fac un pic griji de fata ptr ca la ultima echografie era ok la masuratori, aceeasi varsta dupa calcule si acum dupa 5 saptamani e cu o saptamana in urma ... ma gandesc oi fi facut eu ceva de n-a crescut? Ne-a dat si putine emotii azi ca doctorul incerca sa ii gaseasca bataile inimii si nu statea nicicum (acum stiu ca asta incerca sa faca dar la momentul respectiv cand am vazut ca insista pe o zona intrasem putin in panica, am zis ca e ceva in neregula)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1704 2013-12-23 22:25:46

anndreiutzaca
Sr. member

Em eu zic ca e totul bine..saptamana in urma se recupereaza cu timpul
Important e ca fata e bine si tu la fel smile
al meu s-a nascut la 900 gr si are 80 kg acum smile

Mami de Iustinel puss

#1705 2013-12-23 22:44:00

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Iulia puss
Get, sa le foloseasca cu placere hjarta ma apuca depresia numa cand ma gandesc  la mancare
Maine imi vin prietenii la colinda si sincer nu stiu ce sa fac de mancare! Nu am chef grater nic nu pot proba, maine dim sa termine a meu curatenia si fug la luat mancare si sa fac ceva acolo
Cred ca am sa fac aperitive, asa tip bufet si la revedere..
Vai ce nervi am grater imi vine sa bat pe cineva

#1706 2013-12-23 22:45:49

anndreiutzaca
Sr. member

burtici    puss  dragele mele
ma bag la un episod si somn , maine la munci

Mami de Iustinel puss

#1707 2013-12-23 22:49:41

iuliabebe
Hero member

Mi s-a facut rau de la mirosul de balsam de rufe, nu stiam ce 'pute' in casa, si eu nebuna de mine, ma gandeam cu or fi turtele cu nuca, emi smile si eu zic la fel, se poate recupera si nu cred ca e ceva ce ai facut/n-ai facut tu

jacq, daca te consoleaza cu ceva, desi probabil ca nu, eu as bea numai apa si as manca aer lol

#1708 2013-12-23 23:19:56

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Salutare!
Em, in primul rand masuratorile sunt FOARTE relative. Un milimetru daca a pus cursorul mai intr-o parte inseamna zeci de grame. Mai depinde si de pozitia in care sta.
Pe de alta parte, daca ramane in urma pe final sa stii ca nu mai recupereaza, iar rata de ramanere in urma de obicei creste, de multe ori e scos bebe mai devreme, daca se decide ca ii e mai bine afara, alteori e lasat la termen, daca ia totusi in greutate. Iti zic asta nu ca sa te sperii, dar ca sa fii informata. Tu esti aproape la termen, in cateva zile faci 37 saptamani, cu siguranta ajungi la 37, deci chiar nu e nicio pb. C s-a nascut la 37 si 3 zile , a luat nota 10, totul a fost ok. Nu depinde in niciun fel de ceva ce ai facut sau nu ai facut tu. C nu ramasese in urma, sau cel putin nu am stiut eu, pt ca a fost mai mic fata de ultima eco cu vreo 200 g, asta ca sa vezi cat de relative sunt ecografiile. Cred totusi ca a fost ceva combinat, si masurat putin eronat , dar nici nu mai crescuse, ca prea a fost mare diferenta...
Eu zic sa nu fii ingrijorata, este extrem de comun sa ramana bebeii in urma pe final, dar sa te duci saptamanal la eco.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1709 2013-12-24 00:00:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Iulia lol tu ia si papa bine sa creasca samburelul puss
Bvv, Ele big_smile iam iam

#1710 2013-12-24 00:02:14

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Elenus,  pot sa ?ți zic ca acum se mișcă f diferit fata de  25s. La 25 simțeam doar lovituri,  se ridica ?n sus locul unde lovea.  Acum cele mai des sunt foiala,  ?ntoarceri,  rotiri și apoi lovituri. Azi s-a mutat,  de pe dreapta,  pe st?nga. Am impresia ca e iar tranversal. Ieri era cu capul ?n jos. Acum ?n st?nga e mai umflat,  se simte rotund, cred ca e fund cu spinare,  sau cap,  dacă e transversal. Azi am simțit f des lovituri scurte pe laterala dreapta,  de unde am dedus ca sunt picioare.  ?nainte simțeam lovituri la ?n fundul uterului și umflatura era pe dreapta și sughițul era jos.
Ca intensitate ?ncă nu doare deloc,  e doar un loc altfel c?nd se rotește,  parca ma m?ng?ie ceva din interior,  dar cu presiune.
Ca frecventa,  e un bb activ,  chiar dacă finuț.  Sau o fi placenta. ?ntotdeauna c?nd ma ?ntind pe spate,  sau laterală,  el răspunde. C?nd dorm,  ?l simt doar c?nd ma trezesc,  adică e prea finuț ca sa ma trezească. Dorel de foieste,  chiar și c?nd doarme.
La munca ?l simt numai c?nd stau pe scaun și sunt atenta.  Dacă muncesc la ceva concentrata,  nu sunt.  Dacă fac treaba ?n picioare,  sunt doar uneori.  Mai rar ca ?n celelalte situații.
Ca perioade active,  are după masa de pr?nz,  seara pe la 8 și ?nainte de somn. Dimineața ?ntotdeauna răspunde la voce,  dar sunt contra timp cu serviciul și nu am timp dec?t 5 min e stat cu el.
De la 21s doar 2 zile a fost letargic.  Dr mi-a zis sa nu cumpăr cu altele,  doar cu bb meu și rutina lui. Deci și tu ca la fel,  tu ?l cunoști.

La 25s lucra cel mai des pe la buric,  ?l tot filmam,  lovea peste tot ?n zona buricului. Nu simțeam deloc rotiri.
Acum c?nd scriu,  de 15 min de rotește continuu. Nu ?și găsește poziția  smile  mi-e asa drag de el.

Am o uter trec cut frumos azi,  doar ?n familie,  am papat mai light,  pui cu broccoli și mi-a făcut mami tort. De la soț am primit 2 chestii cool maternity de la old Navy și flori și de la mami o geacă faina,  f scumpa,  11mil, cu ceva blana naturala. Am mers cu ea sa o probez,  enorm mi s-a părut prețul,  dar nu am scăpat. E faina ca e lărgită,  dar are cordon și o pot purta și după
Ah . și am primit de la șefa oala de sarmale de păm?nt. Chiar aveam nevoie 

PS: am recitit.  Am scris varza de pe telefon și e crunt sa editez de pe el.  Mi-a ?nlocuit simt cu sunt.  La autocorrect.

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-12-24 00:05:27)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.