homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34-91

#1711 2013-12-24 01:46:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34

Bre, mi s a lasat atat de tare burtaaaa!!!! E normal???? yikes impresionant yikes
Oare cand? Ca in fiecare seara ma uit la ea si nu era asa

#1712 2013-12-24 08:08:12

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata fetelor!!
Eu am inceput treaba. bucatar

Elenus cum au iesit raciturile?? applause ca sunt TARI. drool  puss

Iulia ma bucur ca mai bine,hai ca ai stat ieri cu ochii in soare  cool  azi ai treaba. visslar Mie nu-mi plac lasati mult,de asta m-am trezit acum dimineata sa am timp,mai ales ca Amina incepe sa ocupe din ce in ce mai mult timp. puss

Getut incet incet,te vei obisnui si pe parcurs o sa vezi ce-ti mai lipseste.Eu multe nu am luat,nu-si aveau rostul,bani cheltuiti degeaba,si mai ales ca voi avea pe ce sa-i cheltui,cum schimb circa 4-6 pampersi pe zi,ooohhhooo atunci cheltuiala.  tummenupp sunt de acord pt grasa si frumoasa. rotfl puss

Jacqui a scris:

Bre da' eu stiam ca se colinda de Ajun..
Ioana fata, cum sa mananc daca dupa foecare mancare imi iau glicemia si o trec pe foaia de la medic??? De la un biscuite fara zahar mi a crescut odata 190, iti dai seama la bomboana??
Nu m-am gandit ca se ridica asa mult,eu mai mult de 140 nu urcam,si mancam ,de asta am zis.   buga
sad si apai daca mananc intre mese, cand mananc masa nu are timp sa coboare si imi iese la masa mare si cand ma duc ma strange  aia de gat Hai ca mai ai putin puss
Asa ca..tac si inghit..  sad
Si nu, aici nu sunt reduceri si chinezi eu nu cumpar..merg in centre comerciale Acolo merg si eu,dar sunt multe aici pt bebelusi.
Eh nu-i bai, am dat doar 130 de e pe hainute si 50 pe alea de spalat si forfecuta & co, nu i cine stie ce..mai am de luat un urs de ala grosut de scos afaara am vazut in Carfour 25 e big_smile asa de blanita  tummenupp
Ca restu' am de toate, pt inceput..aa si sa iau salteluta si de astea, pt patut si pt mine...de ex si la Carrfour o pijama e 15 e lol mai bine iau din h&m ca e acelasi pret NORMAL
puss pup la curoasa Am crezut ca tot mie imi zici,si asa seamana in familie rotfl2 , si tie smile

puss  puss

SPOR LA MUNCA FETELOR !!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1713 2013-12-24 09:33:58

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Neata,
Jacq, pune poza dincolo sa vedem si noi burta lasata?

Ioana kram

Fetelor, am mai intrebat si ieri, deci ma repet, dar nu cred ca am vazut vreun raspuns, stie cineva cand se intra in luna a 7a? 27+ sau 28+?

burtici sau mamici care stiti cu trombofilia, am o fata pe alt forum in 30s careia i-au iesit mutatiile Mutatia PAI-1 ? pozitiv (genotip heterozigot), Mutatia MTHFR C677T ? pozitiv (genotip homozigot) si e disperata ca toti doctorii acum sunt in vacanta pana pe 6 ian. Sunt grave mutatiile astea? parca homozigot nu era asa grav?
Bebele ei e ok, un pic mai mic decat sarcina, dar ok.

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-12-24 09:43:29)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1714 2013-12-24 09:47:25

Jacqui
Platinum member

Iai, la mine urca animala de glicemie, ce crezi.. O aluntam pe aia mica, nu pe tine rotfl puss tu deja esti alintata, stai la rand lol puss ce ai facut bun de papa? big_smile puss par
Ano, acu fac
Uite
http://i44.tinypic.com/2k33fa.jpg

#1715 2013-12-24 09:49:24

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza
rose mi-a zis medicul sa mai vin la o echo dupa 38 de saptamani sa vedem daca a mai crescut bebe. Si eu zic ca e posibil sa fie o eroare de masurare, ori acum ori la echografiile trecute. Ea oricum e mai mica din start cu 4 zile ptr ca eu nu am ovulat la exact 14 zile dupa menstra. Asta unu. Doi: si la echografia de la 32 de saptamani era la toate masuratorile in afara de circumferinta capului in urma ba cu o zi ba cu doua ba si cu o saptamana si totusi la varsta per ansamblu a iesit exact ca cea calculata, deci ceva clar a fost gresit. Eu sunt multumita daca ajunge la 3 kg ca dup-aia stau si eu mai linistita. Ironic, avand in vedere gabaritul meu ma gandeam sa nu fie cumva prea mare bebe
Nu mai stiu ce-am citit pe aici
Azi dimineata la 6 nu mai aveam somn, m-am invartit in pat si am adormit la loc pana la urma lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#1716 2013-12-24 10:06:00

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza puss

F util tabelul, jacq puss

Ioana puss da, azi m-am trezit cu ceva chef, l-am expediat cu greu pe iub dupa sarmale si m-am apucat de tiramisu si in acelasi timp sa strand hainele aruncate prin casa...deci zi cu spor! Sper ca greata sa apara mai tarziu, sau poate azi ma sare, ca tare multa treaba am azi

Pup toate fetele si zi cu spor sa aveti toate! puss

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1717 2013-12-24 10:07:39

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata

Ionus, stiu doar ca s-au intarit, la gust nu stiu cum sunt

Ano, astea le am eu, Pai si MTHFR, dar heterozigote. Homozigot e mai grav. Si aspenter nu mai poate lua prietena ca e in trim 3. Dar cum de a facut analizele acum, la varsta asta a sarcinii? 
Cat despre luni, eu consider ca schimb luna de sarcina pe data de 30 a fiecarei luni. Deci la 26s 1 z intru in luna a 7a.

Off, ii e rau la catelus sad nici nu stiu ce sa-i mai fac. Ne-am trezit si l-am gasit tremurand in baie, sotul i-a pus hamul cu forta ca sa-l scoata afara, s-a opus, si nu a mai fact asta niciodata, el se bucura cand vine vorba se scos. Si afara a facut un pipi si putina diaree si s-a intins pe jos, nu mai vroia sa mearga.  Acum s-au intors acasa si s-a bagat sub pat la mine si respira greu...   Ma gandesc sa nu-i fi facut eu rau... Ieri mai spre seara l-am hranit cu niste cartilaje (zgarciuri) de ca le am mai gatit ieri..dar m-am gandit ca alea totusi nu sunt facute din grasime hmm oare poate sa-i fie rau de ele? nu i-am dat mult. E si ajunul si e inchis la veterinar, desi avem cabinet chiar la noi in bloc...  Sincer, mi-e frica sa nu moara cesafac

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1718 2013-12-24 10:09:40

Emilya
Platinum member
Site

elena e posibil sa fi mancat cu pofta si sa i se fi aplecat sad Mai face si a mea asa. Dar in alta parte n-ai cum sa-l duci? Nu cred ca e grav dar macar sa stai tu linistita

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#1719 2013-12-24 10:12:48

elena.plahatca
Addicted member

Em.. eu stiu, am citit pe net ca ar fi si cabinete non-stop dar in alte parti ale orasului. Sotul zice sa il las sa-si revina ca n-ar avea ce sa-i faca la doctor spranceana

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1720 2013-12-24 10:22:27

anorien
Hero member

Elena, deci homozigot e mai grav?! eu credeam ca invers, ca hetero e mai grav.
Si le-a facut asa de capul ei, ca acum a aflat de ele si ca sarcina e obtinuta la al 4-lea FIV hmm Si acum e disperata ca nu da de doctori pana pe 6 ian. tu ai mailul dr Uscatescu? mi-l dai intr-un mesaj sa i-l transmit si ei?

Imi pare rau de catelusa, cred ca i s-a aplecat, vezi daca isi revine pana diseara si tine-o doar pe boabe pana atunci?

PS: acum m-a luat iara paranoia de la 20 de saptamani cand nu stiam daca sa fac si eu sau nu mutatiile. Tot aud ca trombofilia asta se activeaza in trim 3 si mor bebeii cesafac Oricine a facut, am vazut ca au iesit mutatii.
Eu n-am obtinut sarcina greu, dar e la fel de importanta pt mine, nici nu pot sa imi imaginez sa pierd copilul, adica cred ca as muri de durere sad

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-12-24 10:25:58)

#1721 2013-12-24 10:25:38

Emilya
Platinum member
Site

elena las-o pana diseara cum zice ano si vezi cum evolueaza
Saracuta de ea sad

#1722 2013-12-24 10:26:10

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Em , eu zic sa te mai duci la o eco peste  saptamana, pt linistea ta sufleteasca. Sunt f multi doctori care fac eco saptamanal pe final de sarcina.
Fete, nu stiu daca ati vazut, am si eu la bazar un steamer-blender Avent- vedeti ca e mai in urma, ca e mare activitate la bazar in ultima vreme, poate va intereseaza. Este foarte util la diversificare deoarece face legumele la abur f repede si le si mixeaza. Eh, o sa vedeti voi ce inseamna cateva minute in plus castigate , si cateva vase mai putin de spalat. lol
Eu l-am luat de pe Amazon cu o reducere, asa ca il dau cu 400 RON. La noi e mult mai mult,  5-600 RON. Este nou, nefolosit, eu am primit un aparat similar de la o prietena asa ca nu l-am mai folosit pe asta.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1723 2013-12-24 10:32:01

elena.plahatca
Addicted member

Ano, ti-am trimis mailului dr. Uscatescu. Uneori raspunde imediat, uneori in cateva saptamani... Acum nu stiu ce sa zic, e totusi ajunul si nu prea cred ca sta la mailuri, dar cine stie.  Cat despre faptul ca la multa lume ies trombofiliile la analize e pentru ca tocmai persoanele cu risc fac aceasta analiza, nu toata lumea se apuca de facut analiza de 1000 lei.  Daca sunt sarcini pierdute, infertilitate ( ai zis ca e obtinut bebe din al 4-lea FIV - si PAI-1 da probleme de implantare) atunci este posibil ca printre cauze sa se afle trombofilia si de multe ori asa si este.

SI catelul este un EL smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1724 2013-12-24 10:34:16

anorien
Hero member

Multumesc, Elena.

Inteleg. Multam de explicatii. Si de adresa.

Oops, dragul de el big_smile :pup: pt catelus

#1725 2013-12-24 10:37:46

elena.plahatca
Addicted member

avem dovezi solide ca e EL lol
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/39204_dsc_0426.jpg

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1726 2013-12-24 10:40:54

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

buna dimineata

ano,ciudat,sarcina obtinuta prin FIV 4 si sa nu isi faca mutatiile...peste ce doctori a dat?in tara a facut procedurile?si ma mir ca nu a citit ea...da,homozigot inseamna ca sunt afectate ambele gene.MTHFR C este mai nasol decat MTHFR A.a avut noroc ca nu s-a declansat pana acum.dar e bine sa faca heparina,sa nu riste.numai bine!

va doresc un ajun si o zi de craciun frumoase!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1727 2013-12-24 10:46:33

elena.plahatca
Addicted member

Soni puss Ajun frumos si tie!
Da..subscriu, ar cam trebui facuta heparina la fata respectiva hmm

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1728 2013-12-24 10:55:38

anorien
Hero member

Multumesc, Sonia. I-am transmis. Am intrebat-o si unde a facut FIV, probabil in tara. Fata e din Cluj si nici macar n-are dr de tel al ginecoloagei hmm

Sper sa fie ok pana dupa Sarbatori si sa primeasca tratament preventiv.

#1729 2013-12-24 10:55:47

Jacqui
Platinum member

Em, gabarit? lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.