|
Nu esti logat.
Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoare-2#20 2014-02-03 21:08:21
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareAsa si eu, din supermarket cumpar doar vita si uneori peste ca restul le primesc de la tara. Iar cumparaturile le facem in weekend ca atunci suntem amandoi si suntem mai odihniti dar sincer nu prea observ aglomeratia ca eu ma duc tinta la ale mele Offline #21 2014-02-03 23:12:41
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareAstazi am facut o ciorba de biblica/pichire/faraona (sau cum Dumnezeu i se mai spune ) si calamari si creveti cu lamaie. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #22 2014-02-04 10:34:03
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoare summer, si eu am ardei copt si vinete in congelator aproape constant. Nu stiu ce m-as face fara resursele de la tara... Cred ca pe langa carne, cel mai mult mi-ar lipsi ouale de tara si mierea. N-am cumparat niciodata miere si nu stiu daca as avea incredere, nu stiu s-o depistez pe asta contrafacuta din comert. Nu cumpar niciodata muraturi, chiar daca mi se termina alea de acasa, nu imi place deloc cum arata cele din supermarket. Nici gemuri, dulceturi, conserve, sos de rosii, zarzavat, cam tot ce se poate face in casa, toamna. Offline #23 2014-02-04 18:10:47
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareCare e secretul la tochitura ? Imi place, am mancat de mai multe ori in diverse locuri dar habar nu am la ce trebuie sa fiu atenta pentru ca in zona mea nu se face si mor de pofta si nu-mi ramane decat sa o fac dar vreau o reteta traditionala ca pe net gasesc in 5 feluri Offline #24 2014-02-04 19:52:45
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareLuni am facut varza calita la cuptor cu carne de porc si ciorba acra de legume.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#25 2014-02-04 20:53:25
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoare
sum, eu iti zic cum o fac eu, cum am vazut la bunici si acasa la mine. (tochitura moldoveneasca) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #26 2014-02-04 21:11:43
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareMerci mult Am si untura si planuiam sa o folosesc, am si carnati si carne de la tara, slaninuta nu vreau sa pun am si ceaun de aragaz Am di tati O sa mai adaug niste suc de rosii, putina boia si cimbru la ce ai spus tu si da, o sa adaug apa & co ca imi place cu mai mult "zeama". Neaparat cu mamaliguta, ou si branza dar nu de oaie ca nu am... Imi ploua in gura Offline #27 2014-02-04 21:20:20
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoarena, eu ti-am spus cum se face la noi, in partea noastra. noi nu punem suc de rosii, eventual putina boia sa prinda acea culoare rosiatica. pui ceea ce ti place tie, ce condimente vrei. eu o las natuala, sare si piper. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #28 2014-02-04 21:50:45
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareDeci zeama aia trebuie sa fie ca un sos mai gros ? ii zic zeama ca nush cum sa-i spun Offline #29 2014-02-04 22:04:59
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoarepai cam asa ceva, da. un sos mai gros. dar sunt sigura ca-ti dai seama de consistenta atunci cand e pe foc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #30 2014-02-05 09:05:00
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoarece facurati, ma, aici? e ora 9 si eu sunt dupa tochitura voastra! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #31 2014-02-07 10:06:11
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoarebuon venim cu meniul pe sapt aviatoare Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #32 2014-02-08 15:10:56
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareZilele urmatoare m-am gandit sa fac: Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2014-02-09 19:46:50) Offline #33 2014-02-09 19:46:30
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareMai vreau sa fac si astea zilele urmatoare: Offline #34 2014-02-10 10:59:53
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoarein weekend am gatit in sfarsit orezul cu sfecla cu copanele, supa de pui cu galuste, peste prajit cu mamaliga si usturoi si negresa Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #35 2014-02-10 11:04:50
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareSaptamana asta am in plan asa: Offline #36 2014-02-10 11:34:31
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoarebun topic! da de o saptamana jum am mancare de la mama.se termina si ma inspir de-aci Ultima oara a fost editat de sonia30 (2014-02-10 12:02:05) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #37 2014-02-10 14:07:40
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoaredoamne cat gatiti eu nu fac nici intr-o luna ce faceti voi intr-o saptamana Offline #38 2014-02-10 14:22:35
Re: Meal Plan sau ce mai mancam saptamana viitoareioana Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|