Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-27
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37
Neata, cred ca ma paste o raceala, tre sa o killuiesc repede cu ceai si oscilo
Eu mi-am luat 2 pachete de always night (sensitive), 3 pachete de vata si 3 suluri de tifon ..si cred ca o sa iau si un pachet de-ala de la chicco. Daca imi raman le pot folosi si in primele zile de menstra, nu? ...cand mi-o veni si asta.
Merci Katey de parere
Ano, felicitari pentru 36+ Inca o saptamana si esti la termen, bebe copt, de-acu tot ce va ramane sa faci e sa-l astepti sa se hotarasca cand sa vina pe lume. Cu, te simti? Unde ai gasit carticica lui Odent? Scarlett, da, se apropie momentul. SI tu deja ai 16 +
- Scarlett A
- Sr. member
- De la: cu ai mei
- Inregistrat: 2012-06-06
Am trei gratii! Multumesc, Doamne!
- elena.plahatca
- Addicted member
Ce frumos Scarlett, nu stiam ca il simti deja Au trecut ceva ani de la ultimele miscari in burtica la tine
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Neata a doua oara! Am readormit pe la 9 si m-am trezit acum!
Ale, ai tensiune de halat! e bine ca nu e tot timpul totusi.
Iulia: evita sa te enervezi prea rau la munca, chiar daca e vina ta:) Bafta la 4, sa vii cu vesti bune si cu sexul copilului ca suntem curioase
Elena, eu n-am gasit always night sensitive, doar super long sensitive. Trebuie sa mai caut. Vata si tifon nu imi iau ca imi fac ele la spital torsoane si acasa nu cred ca e nevoie sa imi fac, nu? adica o sa am absorbantele alea mari de la DM pt imediat dupa, acasa. Azi am schimbat saptamana si e in 25 feb, pe 25 mar am DPN. Wow, ce mult mai e Fizic, ma simt bine pt cat de inaintata sunt. Am mici jene si dureri de bazin, dar a fost o sarcina usoara, perfecta, fara probleme. Sper sa o tin tot asa. Psihic, incerc sa stau cuminte si sa nu imi doresc inca sa ne cunoastem. De pe la 38+ insa cred ca voi deveni si eu f nerabdatoare sa il cunosc. Eco mai am pe 8 martie, am putine emotii ca ultima data din masuratori iesise ca a crescut ff putin (50 grame/sapt) si ori a fost eroare de eco, ori nu stiu. De-asta sunt un pic ingrijorata.
Tu, cu raceala?! uff, alung-o. Ia osscillo repede.
PS: cartea era suita la documente intr-un grup pe FB. Daca o vrei, da-mi mesaj pe FB cu mailul tau si ti-o trimit.
Ultima oara a fost editat de anorien (2014-02-25 11:44:20)
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- elena.plahatca
- Addicted member
ano, n-am oscilo in casa, tre sa astept sa vina sotul de la facultate eu am gasit in carrefour always night sensitive, am impresia ca-s mai lungi decat cele long, nu? Succes la eco pe 8 martie. Mai e ceva timp pana atunci.
- tya
- Hero member
- Inregistrat: 2011-09-04
Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469
- Cristina2013
- Full member
- Inregistrat: 2013-10-23
08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune!
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
scarlet multumesc ma bucur ca bebe deja se face simtit.
cristinica multumesc
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2014-02-25 12:07:57)
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- elena.plahatca
- Addicted member
Eu imi amintesc ca stateam toata ziua la facut torsoane. Am folosit multe rau.
Apropo de burtica, citeam ieri niste povesti de nastere si la un moment dat povestea cineva care urma sa faca ceza, ca in noaptea dinaintea cezarienei "si-a luat adio de la burtica" , efectiv a vorbit cu burtica si i-a zis pa-pa, si m-a luat asa o nostalgie Tre sa ma bucur de ea cat o mai am.
- anorien
- Hero member
Mersi, Elena. El a zis ceva de genul ori 1 Martie, daca simt ca e ceva in neregula, ori 8. Da, alea night sunt mai lungi. O sa ma duc si eu acum la Auchan sa imi iau legume si fructe si ma uit si de Always.
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- elena.plahatca
- Addicted member
Cred ca mai bag un ceai si ma pun sa fac amiaza... sunt treaza deja de o o ora jumate
- IuliaXn
- Full member
- Inregistrat: 2014-02-08
Buna fetelor, Ma bucur ca sunteti bine si burticile voastre sunt sanatoase si voioase Vroiam sa va povestesc cum au involuat lucrurile cu mine, mai ales ca mi-ati fost aproape si m-ati sustinut foarte mult cand imi era mai greu... Au trecut cele 2 saptamani de asteptare si vineri, 21 febr, am mers din nou la echo. Imi era groaza ca voi renunta la un sufletel, insa Dumnezeu nu m-a lasat! Uimire: sarcina cu ou clar, sac gestational 6s2z, embrion lipsa. Dr. e sigur ca nu s-a dezvoltat din cauza iradierii. Imediat, chiuretaj... Si pe masa, anesteziata, le-am povestit ce visasem noaptea anterioara- cum imi era frica pt. ca cei din jurul meu vroiau sa ma otraveasca cu niste prafuri in pungi Azi m-am intors la serviciu, mergand incet pe strada, cu tona de pastilute dupa mine... Inca sunt amortita, insa trebuie sa ne revenim. Cand vom fi mai bine vom mai face niste analize, dr. vrea sa ma testeze si pt. trombofilii. Acum tratament, cel putin 2 luni de liniste, as vrea numai sa dorm, sa stau in pat, inchisa in casa, fara sa vad pe nimeni- in afara de sotul meu- saracul, cat sufera si el Gata, nu ma mai plang, va pup si va urmaresc cu drag si sper sa ma alatur si eu fericita voua cat de curand!! Ganduri bune!
- tya
- Hero member
vai cristina...si eu pe 6 martie am avut prima ecografie asa este, nu prea te lasa grijile sa te bucuri; si eu pana la 13 sapt am stat ca pe ace cu decolarea de placenta...
Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Burtici
Tya, ma bucur sa citesc ca sunteti bine bebe si tu!
Elenaaa, ma mai ajuti si pe mine cu ceva? (Sau celelalte fete care se pricep). Eu completez pe FF asa, pt. mine, sa stiu cand / daca ovulez, dar nu imi iau temperatura => FF nu traseaza ovulatia, o trec eu in functie de simptome. Dar nu stiu daca trec bine. Daca am egg cateva zile la rand, iar ultima zi coincide cu durerile specifice de ovulatie, eu cand trec ca am ovulat, in ziua aia sau a doua zi?
Si inca ceva, ovulatia e intotdeauna la jumatatea CM? Adica daca ovulatia e in ziua 13, de exemplu, faza luteala are obligatoriu tot 13 zile?
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- tya
- Hero member
katey, multumesc din experienta mea iti zic ca variaza ziua ovulatiei raportata la egg; poti ovula in ultima zi cu egg, in prima fara egg sau chiar la cateva zile dupa; faza luteala la un ciclu regulat e de 14 zile; ovulatia nu este intotdeauna la jumatatea ciclului; de ex, eu am avut ovulatie in ziua 17 si faza luteala de 14 zile; ideal ar trebui sa fie de 14 zile, dar poate fi si mai mica, happy parca avea 10-11 zile.
- anorien
- Hero member
IuliaXn: daca pot spune asa, ce bine ca n-a fost nevoie sa alegeti voi! Inseamna ca asa a fost sa fie, sau n-a fost sa fie acum, poate stie cel de Sus de ce n-a fost sa fie acum, cine stie. Dar asa a fost sa fie! Sunt convinsa ca o sa vina si ziua in care veti avea o sarcina si un puiut bine prins acolo. E foarte bine ca faci profilul trombofiliei. Sanatate si multa putere sa va reveniti!
Katey, in afara de monitorizare ecografica, numai temperatura bazala poate confirma ca a avut loc ovulatia si cand anume a avut loc. Dupa ovulatie, trebuie sa fie 3 zile de temperatura ridicata, peste media zilelor anterioare. Nu poti lua temperatura o luna, ca sa vezi cand are loc ovulatia in raport cu simptomele tale si apoi sa te bazezi daor pe simptome?
Ovulatia nu e intotdeauna la jumatate. Faza luteala poate avea intre 10 si 14+, depinde ce lungime are ciclul menstrual. La ciclurile lungi de 40 de zile, ovulatia poate avea loc si in ziua 28. Vezi la Lil Star la semnatura graficul ei.
Daca e sa te iei strict dupa simptome, fara a fi o metoda foarte exacta, egg apare inainte de ovulatie, durerea apare in ziua ovulatiei, cand ovulul este eliberat, sau la o zi dupa.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
elena mie mi-e ciuda ca efectiv parca mi s-a sters memoria, nu mai stiu cum era cu burtica nici miscarile nu mi le mai aduc aminte
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- IuliaXn
- Full member
- Inregistrat: 2014-02-08
anorien a scris:IuliaXn: daca pot spune asa, ce bine ca n-a fost nevoie sa alegeti voi! Inseamna ca asa a fost sa fie, sau n-a fost sa fie acum, poate stie cel de Sus de ce n-a fost sa fie acum, cine stie. Dar asa a fost sa fie! Sunt convinsa ca o sa vina si ziua in care veti avea o sarcina si un puiut bine prins acolo. E foarte bine ca faci profilul trombofiliei. Sanatate si multa putere sa va reveniti!
Da, Anorien, sotul meu are constiinta libera, ca nu a trebuit sa ia o viata. Ciudat este ca am avut toate starile si simtomele unei sarcini - credeam eu ca e una mai puternica decat cea pe care am pierdut-o in octombrie. Insa acum nici macar nu aveam embrion Acum e iarasi asteptare si vid... asta simt . nu imi vine sa fac nimic, nu am forta deloc.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|