homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-30

#552 2014-02-25 22:05:28

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Buna,fetelor! Lil puss Pisi puss Iulia puss Anna puss si puss restul fetelor!

Nu am mai intrat, am avut mult de munca si eu. Va citesc din urma cum am timp. Sper ca sunteti bine toate.
Lil, balonata sunt si eu. Cat casa. Am o burtaaa!!!! Orice mananc ma baloneaza. Nu esti singura. Chiar azi, la masa, o colega mi-a pus mana pe burta in semn de gluma. M-am favut albastra. rotfl2))) Scrie in fruntea mea?!?! rotfl2))

Am trecut doar sa va salut si sa va pupicesc!

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#553 2014-02-25 22:22:02

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Abia acum am reusit sa va citesc din urma.
Ano, stai sa vezi pe ka 38-39 ce disconfort e.
Felicitari tuturor burticilor noi!!! Doamne ajuta in continuare.
Mie in primele 2 zile mi-au trebuut si vata si tampoane Always night, curgea ca la robinet. Apoi tampoanele arhi-auficiente. Acum mai am o tona de tsmpoane, dar le tai cu foarfecul la spate ca sunt prea mari lol
Ma dispera plasticul vietii. o sa trec pe altceva.
Scriu sub patura ca doarme printesa.
Sa va fie bine pana la capat. si dupa sia ca incep grijile! O sa scriu si eu povestea, in cateva zile.
Va pup pe toate!

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#554 2014-02-25 22:26:10

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Bine ne.am gasit in clubul balonatelor rotfl  Dreams, pune pozica, chiar daca e devreme, sunt curioasa cu  iti arata burtica puss

Ano, exact asa e si la noi, cica e o bucataraie amenajata dar e salon toata ziua si e si normal sa se imorastie mirosul. Am venit eu odata cu ton, fasole rosie si salata, rosii, castraveti, si vai ce s.a mai plans de miros. Si culmea, in ziua aia toti mancam ton  numai ca al meu era din conserva. Si colac peste pupaza, a venit o angajata care lucreaza in alta tara tot pt firma asta..si cica sunt firme care interzic masa in birou..nu zaaaau? Dupa ce ca ea munceste de acasa, vine sa comenteze si sa.i mai bage si astuia idei in cap? Ca cica sa merg jos sa mananc, unde jos, ma duc in parcare, ce, am innebunit???  disperat  am incercat si eu sa nu aduc mancaruri cu miros dar uite ca poti lua mirosul unor alimente.
Ano, si eu tot salata am mancat in seara asta, era singurul lucru ce l.as fi putut manca.  Eu vita nu am mancat pana acum si nici spanac, ar trebui sa imi fac saptamana asta un orez cu spanac si o fripturica de vita. Dar mi.e ca patesc ca inainte, fac mancare si apoi imi e greata numai cand o vad si nu mai mananc. Si am observat sa daca e facuta pe loc, o mananc, daca mai sta o zi, nici sa nu o vad, si e ciudat ca eu nu eram mofturoasa la mancare

Dreams, si mie ki.a zis un coleg azi, e tatic si el de putin timp..mi se facuse tau la munca si ma intreaba ce am. Ii zic ca sunt bine, poate e de la oboseala ca n.am dormit si imi spune: poate esti insarcinata. Iar eu de colo, aaa, nuuu, nu cred rotfl

Pisi, da, cu somnul imi e greu, mi.e frica sa ma mai culc devreme ca parca iar vad ca nu pot dormi la noapte... ee, trecem noi si peste asta. Mi.am dorit enorm asa ca indur tot ce primesc al9leacer

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-02-25 22:28:21)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#555 2014-02-25 22:29:03

Cristina2013
Full member

Balonare ... cunosc cunosc  rotfl2   parca sunt deja in 4 luni  chicot .

Iuliaaaa , felicitari pentru fetita cu codite  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
Geta puss puss puss

Sa stiti ca si eu am probleme cu somnul.. la fel ma trezesc deja noaptea la mers la baie... ma uit de cateva ori pe noapte la ceas sa vad cat e ...Si cu mancarea la fel cum mananc mai balonata sunt  smile

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#556 2014-02-25 22:36:00

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Ce frumos e ca suntem multe la inceput si ne comparam simptomele  hjarta 
Fetelor, noi mergem la culcare, maine iar la munca acklad abia astept weekendul care va fi unul de 3 zile, luni nu lucram, yeee big_smile  ce o sa mai dorm atunci rotfl 
va pupam si va dorim noapte buna! puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-02-25 22:57:26)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Publicitate

loading...

#557 2014-02-25 22:58:11

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Fetelo,   va mai umflați și de la tratamentul de susținere,  progesteron,  Arefam,  Utrogestan  etc.
Eu cu 2 zile ?naintea nuntii aveam ditamai burta umflata și 60 kg,  la 8 sapt. Și n-am ?ncăput ?n rochie. Care era pe fermoar,  nu aveam cum sa o lărgesc.
Și atunci cu 2 zile ?naintea nuntii,  am renunțat la Utrogestan și la carbohidrați. ?n ziua nuntii eram din nou plata,  58kg, ?ncăpem ?n rochie.

Lil,  din trimestrul 2 vei putea manca orice  atunci  sa te axezi pe m?ncare sănătoasă,  ci fier și cu vitamine.

Geta,  abia aștept 38-39 săptăm?ni,  ca apoi vine bb Hehe. Sper ca la 39,  nu 40. Chiar nu vreau travaliu provocat,  nu știu dacă ii voi rezista cum vreau eu, fără epidurala...

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#558 2014-02-25 23:05:47

Cristina2013
Full member

Ano puss mai bine fara epidurala asa iti e usor sa coordonezi contractiile.. cu anestezia nu mai simti si iti va fi greu... Doamne ajuta sa fie cum iti doresti! rugaciune

Da ai dreptate , si de la tratament e balonarea asta...
Lil , noapte buna puss

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#559 2014-02-25 23:26:03

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Bai!! Ce nu va treceti saptamanile in semnatura? Ca asa imi dau si eu seama cine e noua lol
Ano, iti zic prieteneste, sa nu te superi, da' nu'ti fixa "vreau fara epi"
dupa sa nu te vad ca suferi ca nu a fost asa puss
Eu nu mi am pus in minte nimic si adevaru' ca n am avut depresie..si a mers totul ok, am nascut natural si fara sa ma taie, nu a functionat epi da' aia e alta treaba lol
Poate daca ai refuza oxitocina..da..fara epi
Dar cu oxitocina..e jale

#560 2014-02-25 23:54:24

anorien
Hero member

Pai nu ?mi fixez,  doar mi-aș dori. ?nsă știu ca dacă ?mi provoacă,  prin oxitocina,  nu o sa rezist șio  cer.

Intrasem ca sa  ?llaud  pe micul balerin,  a mai prins putere. Se mișcă din talpa pe laterala,  de sus ?n jos,  se simte ca un făcăleț pe dinăuntru. Și eu ii ating talpita și el ridica din fund.  Sunt topită! hjarta

#561 2014-02-26 00:04:56

Jacqui
Platinum member

Bini big_smile eu incerc intrun fel sa va pregatesc lol puss
Pup la balerin hjarta

#562 2014-02-26 01:04:45

anorien
Hero member

Mai bine zi - ne cum nu doare Fff rău și ca a doua zi uitam totul rotfl

#563 2014-02-26 01:17:37

Cristina2013
Full member

Anoo  hjarta ce frumos poate fi  hjarta  hjarta  hjarta

#564 2014-02-26 01:41:25

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Iulia, ma bucur ca e bine bebe si felicitari pentru fetita hjarta

Lil sad e acolo raceala, ma chinuie, parca am o bomba in nas si frunte
Tu ia si mananca nu baga pe nimeni in seama, bebe e cel mai important!
Exact asa si eu cu mancarea, de cand sunt gravida, mancarea de a doua zi nu mi se mai pare buna

Getut, abia astept povestea!

Al meu bb a avut cateva zile de activitate si azi iar pare adormit, asa, cate-un pic misca.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#565 2014-02-26 02:09:39

Jacqui
Platinum member

Ano, de uitat uiti repede rotfl

#566 2014-02-26 07:11:15

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza fetele puss scuzati absenta de aseara, dar am fost la rude sa ne laudam un picutz cu gargarita mica hjarta
Multumesc frumos pentru felicitari! Eu si acum sunt plina de emotii! hjarta nu stiu daca neaparat ca am aflat ce este, pentru ca am vazut-o si Doamne cat o iubesc!

Ano, nu aveam peferinte, tot am crezut ca e baietel, nu stiu de ce-asa un feeling smile dar vad ca se adevereste treaba cu greturile-cumnata n-are o greata si are baiat, la mine invers smile ce conteaza este sa fie sanatosi si noi la fel sa putem ajunge cu bine sa ii tinem in brate
App de cumnata, drul i-a dat sa faca tot, inclusiv trombofii, mutatii, de aceea a costat atat

Noi mergem la triplu smile

Nu am citit din urma, dar va pup pe toate par puss

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#567 2014-02-26 09:03:18

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss

Iulia bafta la trimplu si felicitari pt fetita hjarta abia astept sa vad si eu ce am in burtica...inca nu stiu cand va fi urmatoarea eco, azi vb cu medicul.

Anna da, e senzational cand il simti pe bebe hjarta La tine inca nimic? Vezi ca la inceput percepi miscarile ca pe niste bule mici care se sparg smile

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-02-26 09:12:48)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#568 2014-02-26 09:45:55

Jacqui
Platinum member

Iulia, Felicitari pt codite!!
Eu am baiat si am vomitat si mi a fost rau la inceput de m a luat naiba lol n am mancat carne 2 luni, vomitam numa cand o miroseam..si de la apa vomitam, dupa mi a trecut..si a venit iar..dar ultima fata era de la diabet
3 zile am de cand ma doare capul grater
Ametesc si ma ia cu calduri, nu stiu ce naiba am neutral

#569 2014-02-26 09:54:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza
eu cred ca am lipsa de ceva, calciu, mg naiba stie . cand ii dau fetei sa suga, in special noaptea, am o stare de neliniste in stomac/burta de imi vine sa sar din pat efectiv grater ati patit vreo una asa ceva?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#570 2014-02-26 10:07:50

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

scarlett puss multumesc! la triplu sincera sa fiu nu ma agit. dublu e ok si mi se pare destula statistica, dar il fac sa fie facut.. tu probabil ca vei avea eco la 17-18 sapt. eu acum mai am la 22 de sapt morfologia

jacq puss nu m-am bazat nici eu pe superstitii si inca mai cred ca nu e chiar 100% big_smile

offtopic fetele, de ce oare nu pot sa imi mai schimb avatarul? as vrea o alta pozica... mi-l aduce tot pe cel vechi chiar daca il sters si incarc poza noua

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.