homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-31

#571 2014-02-26 10:41:28

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Buna dimineata, fetelor!
Iulia, feelicitari pentru fetita frumoasa! Si eu imi doresc fetita!dr ce va fi, sanatos/oasa sa fie.

Mi-au venit si toate analizele. Sunt perfecte. Nimic nu am. lol Nici macat anticorpi. rotfl ceea ce nu stiu daca e chiar bine.   rotfl Si treaba cu Rh-ul ma mai ingrijoreaza. Dar ma relaxez cum au zis si fetele. Apropos, daca stiti, vaccinul acela cu Imunoglobulina paeca, este decontat sau trebuie sa il cumpar?

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#572 2014-02-26 10:47:09

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Neata', burtici

Iulia, bafta la test!! goodluck  Ce frumos ca ai fetitaaa!

Ano, salate mai faci?

Cristinica, tu cum te simti?

Mie mi-a fost fff rau ieri. Am plans toata ziua. Am avut niste crampe ingrozitoare care m-au tinut o jumatate de ora, cu dureri intense...M-au prins si la serviciu. Cu chiu cu vai am ajuns la cabinetul de la job, m-am intins pe masa si m-au acoperit dr cu o patura. Am luat un nospa si un uscosin si au trecut dupa o jumatate de ora care mi-a parut o eternitate. M-am speriat f rau...mi-e atat de teama sa nu pateasca bebe ceva...
Dr mea zice sa stau linistita ca nu e nimic..ca sunt ovarele care sunt hiperstimulate si am 2 chisturi, unul de 3 si altul de 4 cm.
In continuare sunt foarte constipata. Azi am zis ca nu mai storc legumele si fructele ci le mananc pe stomacul gol. Am mancat 2 kiwi si am incercat sa pap su un mar si mi s-a facut fff rau. Cum sa vomiti de la o feliuta de mar si una de portocala...

Doamne, sper sa fie ok bebe..nu stiu ce fac daca i se intampla ceva! supa  supa

Va pup pe toate!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#573 2014-02-26 10:57:53

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

rona  kram  rugaciune

va pup pe toate. puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#574 2014-02-26 10:59:21

Dreams_Factory
Full member
Site

Rona, draga mea! kram ai incredere. Tu esti puternica! Nu stiam de bebe, felicitari! Nu te demoraliza. Ma gandesc numai cum ne invurajai pe noi, aspirantele. Fii optimista si va fi bine! Bebe va rezista si se va face mare! puss

Ah, e atat de greu sa scriu de pe telefooon!!! Dar nu ma mai pot loga de pe calc. sad

Cum a aparut minunea

#575 2014-02-26 10:59:43

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

dreams puss important e sa fie totul bine! cu cuc sau fara big_smile iti doresc sa ai ce iti doresti!

rona sad uf! imi pare rau! nu poti sa iti iei cateva zile libere? ma gandesc ca odihna ti-ar prinde bine pana se aseaza bebe pe acolo
cat despre voma, te inteleg perfect, eu am vomitat doar apa sad si la un moment dat am mancat cativa pufuleti pe care i-am vomitat la 5 minute.. dar toate astea trec! trim 2 e parfum, asa ca sus!! bebe e bine, trebuie sa fie!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#576 2014-02-26 11:02:54

Cristina2013
Full member

Rona par  stai linistita ca nu are bebe nimic  kram ... vad ca ai inceput cu greturile. Eu  inca nu am grturi , pofte ... si eu aseara am avut crampe puternice cateva clipe ... dar nu ca tine sad ... sa iei no spa.
Pentru constipatie incearca sa mananci prune uscate sau le poti lasa de seara in apa si dimineata sa bei aceea apa.. poate te ajuta... mananca spanac, iaurturi ... multa apa .. of sper sa te ajute ceva din toate astea ...
Eu nici problema cu constipatia nu am.. adevarul ca nici inainte nu mergeam eu zilnic asa ca nu e nimic ciudat pentru mine  chicot .... eu in afara de faptul ca sunt balonata bineee si dureri asa usoare de sani ... nu am nimic... dar inca nu e tarziu sa si apara

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#577 2014-02-26 11:30:38

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Soni, Dreamsm, Iulia, Cristi, par
Dreams, tu esti cumva Lynda?

Iulia, nu pot sa-mi iau liber acum, sper sa nu mai experimentez asta...

Cristinel puss eu am fost extrem de balonata, dar de la hiperstimulare. Aveam si ceva lichid de ascita, dar in cantiotate mica, multumesc lui Dumnezeu n-a fost nevoie de punctie ca sa mi-o scoata. Am facut 3 perfuzii cu albumina si acum sunt mai bine....Acum sunt balonata moderat- ca de luna a 3...Sanii ma dor f putin, pe lateral asa..eu imi imaginam ca atunci cand ramai insarcinata te dor ingrozitor. Alte simptome nu am.

Astazi vad ca am simt mai bine, nu am crampe, o sa iau no spa, dar dr mea a zis sa iau paracetamol 500, spune ca la durerile de la hiperstimulare no spa-ul e apa de ploaie..

Sper sa scap si de chisturile alea si sa fie bebeii bine!
Va pup, ne citim diseara!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#578 2014-02-26 11:39:14

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Iulia uite, tocmai ce m-am intors de la medic si nu mai vreau sa fac alta eco pana la morfologia de trim 2, asa ca in aprilie voi afla ce am smile

Cristinel puss creste burtica de-acum!! Ce ma bucur pt tine!

Sonius puss zi frumoasa!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#579 2014-02-26 11:40:08

Dreams_Factory
Full member
Site

Da, Rona. Eu sunt, dar ma numesc Dreams acum. Fii puternica! Si eu sunt mereu balonata. Chiar si dupa ce beau apa. Dar fetele spun ca asa simti. Si ca ar fi si de la sustiere. Iau progesteron. Dar o sa vezi, va fi bine! Am inceput eu anul asta si nu te las sa pleci de aici. Tiiiin puuumniii!!!!

puss

Cum a aparut minunea

#580 2014-02-26 11:40:17

IuliaXn
Full member
Inregistrat: 2014-02-08

sonia30 a scris:

iuliaXn iti doresc multa putere sa mergi inainte!eu in locul tau,si crede-ma,am citit mult,as face tot ce tine de trombolfilie si mutatiile inclusiv.apoi m-as apuca de bebe.nu trebuie sa mergi din dr in dr,dar nici sa astepti sa se intample la fel.ai 2 sarcini cu probleme deja.mult succes si putere! smile

Da, Sonia, ne trebuie putere sa nergem mai departe. SI liniste, mai ales. Vroiam in weekend sa fugim din Bucuresti la parintii mei, in provincie. Si de dimineata am primit telefon de la o clinica privata unde eram pe lista de asteptare pentru renumita dna hematolog Uscatescu- deci anulez plecarea si ma duc sambata dimineata la dr. pentru trombofilie & mutatii. Nici banii nu ne dau afara din casa, insa vrem sa fie prioritatea noastra in acest moment- o sarcina sanatoasa dusa la capat cu final fericit. Sotul meu isi doreste si el foarte mult un BB, ma va sustine in toate demersurile mele.
Si ca poveste- dupa prima pierdere mi-am luat masina noua de spalat rufe, de data aceasta vreau sa imi iau un alt TV pt. dormitor - terapia prin shopping functioneaza la mine smile
Va pup fetelor si ma bucur tare mult ca sunteti bine si voi si BBii vostri!

#581 2014-02-26 12:04:15

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata, burtici!

Rona, pt constipatie, lasa un pahar cu apa peste noapte la temperatura camerei, iar dimineata ia o lingurita de miere pe stomacul gol si apoi bea apa aia.
La mine remediul de urgenta era o cana de zeama de varza, dar daca ai deja greturi nu stiu cum o vei tolera.

Em, e normal ce zici tu acolo, adica am patit si eu si am mai citit pe forum la alte mamici.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#582 2014-02-26 12:08:43

Cristina2013
Full member

Scarlett de Sfintele Paste aflati ce e  hjarta ... daa creste burticuu , rodnar .

Si eu am inceput azi cu crampe .. . si simt ca parca mi se incalzeste zona , e normal ?

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#583 2014-02-26 12:17:41

Scarlett A
Sr. member

Cristina, da smile Eu sunt mai putin curioasa, dar copiii ma intreaba mereu cand aflu ce e smile Ai no spa acolo? Poti lua?

#584 2014-02-26 12:22:58

Cristina2013
Full member

Nu am sad ... si ieri am fost la medic puteam macar sa o intreb daca exista aici asa ceva... asta e suportam, suportam.
Imi dau seama ca sunt tare curiosi .. sigur fata vrea inca o surioara si baiatul un fratior chicot .. sanatos sa fie  hjarta asta e cel mai important.

#585 2014-02-26 12:32:41

Scarlett A
Sr. member

Cris stii cum e faza cu no spa-ul? Eu m-am ferit in primul trimestru sa iau orice fel de pastila, fie ea permisa sau nu, cred ca am luat maxim 2 no spa atunci, dar aveam dureri si imi era teama...insa cand am fost la Usca mi-a dat no spa chiar daca nu ma doare ceva, mi-a spus sa iau dimineata unul de 40 si seara unul de 80...eu am luat doar de 40, piticii mei smile si asta doar pt a relaxa uterul si a permite o mai buna circulatie pe arterele uterine. Daca nu gasesti ceva asemanator acolo si crezi ca ai avea nevoie, sa-mi spui ca iti trimit de aici smile

Si sa stii ca ambii mei copii vor baietel lol pt mine nu are importanta, sa fie sanatos!

#586 2014-02-26 12:41:51

Cristina2013
Full member

Am sa ii spun doctorei la programarea de saptamana viitoare sa vedem daca e aici ceva asemanator ... ca vad ca e bun.
Vor amundoi fratior   hjarta ...  sa sti ca nici eu nu am preferinte... mi-ar placea baiat dar ma topesc cand vad fetitele  hjarta  hjarta ... asa ca exact cum zici , sa fie sanattate  par

#587 2014-02-26 12:49:36

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Dream, faptul ca nu ai anticorpi e f bine, nu-ti doreai sa-ti fi iesit analiza pozitiva...imunoglobulina e decontatata de stat daca exista pe stocul spitalului sau daca mai are bani s[italul sa o comande. dar, da, e decontata. o sa vezi exact cand nasti, nu cumperi de acum.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#588 2014-02-26 13:04:48

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

dreams puss felicitari pentru analizele bune!

am un dubiu, sa ai anticorpi nu inseamna ca ai avut boala? gen varicela, eu am anticorpi si intr-adevar am avut cand eram mica, iar acum analiza a iesit pozitiva in sensul asta cesafac

scarlett, uau! inseamna ca ai rabdare multa, eu am simtit ca nu mai trecea timpul de la 12 la 17 sapt, iar acum pana la 22 visslar dar sunt si la prima sarcina

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#589 2014-02-26 13:17:39

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

kate si din ce cauza? sunt sanii mai sensibili noaptea?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.