homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-34

#628 2014-02-27 08:31:55

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

hey ce faceti?
ano numai "peripetii " ai cu dr asta.mie nu imi place cum trage de tine/glumeste cu cezariana in conditiile in care tu nu vrei si nici nu e nevoie pt moment..

#629 2014-02-27 08:38:31

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza burtici puss sa aveti o zi cu soare! Aici nu prea e si deja mi-e dor.
Am constatat ca ma cam strang la burta toate alea si nu gasesc pe nicaieri ceva sa-mi placa. Voi de unde va luati pt primavara?

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#630 2014-02-27 08:41:05

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Neata neataa puss
Ce mai faceti voi? Eu la munca, bleach acklad
Ano, nici mie nu mi.ar conveni sa il platesc atat si sa te lase balta. Plus vad ca te forteaza cu ceza ca sa isi faca el plecarea mai usoara. Nu stiu, nu mi se pare normal cum procedeaza  mad
Elenus, cum te simti azi? puss 
Pup burticutele dragi puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#631 2014-02-27 09:05:36

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Iulia: vezi la C&A sau H&M blugi de gravida. Ei am purtat aceeasi pereche toata sarcina. Au fost vreo 70 de lei, erau si mai ieftini, dar nu gaseam masura.

Ann, Lil: si eu sunt f dezamagita de el, mai ales ca nu mi-a zis si aucm eu trebuie sa astept pana la 38s sa ma aflu ce si cum. Si sa mai dau si o carca de bani. M-am trezit sa imi vars nervii alaturi de sot, impartasindu-i gandurile mele "de bine" la adresa dr si sotul se enerveaza pe mine ca sunt nervoasa si ca stresez copilul, asa ca nu mai pot sa vb nici cu el. Pft

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#632 2014-02-27 09:13:35

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata puss

Ano urata situatie cu dr tau, dar poate totusi nu pleaca, vorbeste cu el acum pe 7, e cel mai bine asa!

Anna ca ziceai de miscarile bebelusului...la mine misca mai mult partea stanga, pe linia chilotului. Ieri faceam niste evaluari anuale si eram foarte concentrata si dintr-o data ii spun colegei de birou "ce mi-o misca prin burta?" Si ne uitam una la alta si incepem sa radem!! Uitasem ca sunt gravi lol

Iulia eu am vreo doua perechi de blugi de gravida, dar nu cred ca o sa-i port, sunt grosi si nu imi plac, i-am primit de la o prietena. Pt la job am o pereche de pantaloni ofiice de gravida si cu ei ma imbrac de ceva vreme. Pentru tinuta casual am niste colanti si mi-am luat niste tricouri mai lungute, dar nu largi cu care voi face primavara/vara. Vad pe parcurs ce imi mai iau, dar nu le iau special de gravida, vreau sa le port si apoi.
Zi frumoasa gagici!!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

Publicitate

loading...

#633 2014-02-27 09:23:10

annabel
Diamond member

ms scarlet si iulia pt raspunsuri..mai astept..sper sa fie ok bb

#634 2014-02-27 09:27:03

Scarlett A
Sr. member

Anna stai linistita puss cum sa nu fie ok?!! Il vei simti tu si sigur vei sti ca e el!

#635 2014-02-27 09:34:38

annabel
Diamond member

stau cu emotii ca de 3 sapt nu mai stiu nimic de el..si mai am inca 3 de asteptat lol

#636 2014-02-27 09:36:59

iuliabebe
Hero member

ano puss ce situatie cu drul asta! daca nici pe astia la privat nu te poti baza, la asa banet, ce sa mai zicem! sistemul din romania... sa ne traiasca! bleah!

eu nu prea as vrea blugi pentru acelasi motiv pe care il spui si tu scarlett, prefer colanti si ceva largut gen rochita, pulover lung.. colanti am gasit cu burtica, 100 den si nu sunt chiar scumpi 24 lei, acum sa vad pe unde gasesc ceva gen rochita/tricou lung. am deja doua, dar m-am saturat de ele si sunt si mai grosute de iarna, nu vor merge mai tarziu... mie imi trebuie in special pentru birou, aici nu pot veni chiar casual, mai degraba business-casual
dar o sa merg la c&a, h&m-ul nu imi place neam!

anna, mie-mi spui!  disperat eu am de asteptat cate 4-5 sapt intre ecografii, de la 12 la 17, de la 17 la 22  forgetit dar stai linistita, bebe e bine! ma gandeam la eco ca ia uite-ma pe mine ce ma agit si ea ca o floricica  chicot

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-02-27 09:43:37)

#637 2014-02-27 09:44:30

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Oricum la H&m poți vedea pe site dacă ai ceva. Eu am luat de la ei ?n pulover lungut,  cu șnur sub s?ni ,  foarte drăguț cădea pe mine și nu a fost scump.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#638 2014-02-27 10:02:50

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ano eu as pleca la cealalta clinica. Eu am renuntat la doctorul de la brasov care mi-a urmarit sarcina la 36 de saptamani tocmai ptr ca vroiam o nastere cu blandete, el a zis dada si ulterior am aflat ca de fapt el e adeptul oxitocinei si in general a grabirii lucrurilor, si deci nu practica nastere cu blandete.
Asa ca atunci cand m-am dus sa discut planul de nasteri la clinica am cerut unul din cei 4 medici care faceau parte din program si am fost foarte multumita de el, mai multumita de celalalt la care consultatiile erau mereu pe fuga parca. Asa ca mergi cu incredere dincolo (e vorba de isis cumva) si stai fara grija, tu esti cea care naste, nu doctorul.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#639 2014-02-27 10:04:37

Scarlett A
Sr. member

Iulia felicitari pt 18+ hjarta Inteleg situatia in care te afli, eu de la 1 aprilie nu mai vin la munca smile si renunt la office, abia astept ca mi s-a acrit de tinuta de birou. Am si eu niste rochite tricotate foarte faine ce se iau pe burtica, astea pt primavara. Tu unde ai gasit colantii? Sau mai bine zis de la ce firma sunt?

#640 2014-02-27 10:13:29

iuliabebe
Hero member

scarlett, multumesc hjarta abia astept sa trec de 20, parca e o punte, asa o vad
la birou, da, e cam complicat ca tot ce aveam acum ma strang la burta si mai ales ca stau toata ziua pe scaun, nu-i chiar o placere... de plecat eu o sa plec prin iunie, daca ma tin balamalele atat, de aceea am nevoie pentru lunile de primavara

astia sunt colantii - i-am luat de la un magazin numai de ciorapi/colanti/sutiene, de la metrou big_smile

http://i61.tinypic.com/106hwky.jpg

#641 2014-02-27 10:45:56

Scarlett A
Sr. member

Multumesc Iulia!

#642 2014-02-27 10:56:41

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fetele par

Scarlet, vad ca tu mergi la dr Uscatescu. Imi zice te rog daca ti-a dat no spa pentru ceva mutatii?? Faci cumva si clexane? Eu nu stiu ce sa ma fac cu clexanul asta..sunt tare invinetita, arata horror burtica mea!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#643 2014-02-27 11:05:38

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Rona, dupa clexane sa nu freci zona, doar apesi ferm locul unde a fost acul si n-ar trebui sa faci vanatai. kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#644 2014-02-27 11:06:13

Scarlett A
Sr. member

Rona nu am facut mutatiile, nu mi le-a dat dna dr de facut. No spa iau pt o circulatie mai usoara a sangelui pe arterele uterine, asa mi-a spus pt ca eu am protestat ca mi-a dat si dimineata si seara, eu nu luam mai nimic pana atunci. A spus ca no spa imi relaxeaza uterul si sa-l iau chiar daca nu am dureri. Nu fac clexane, iau aspenter 1/zi. Voi merge din nou la control dupa morfo de trim 2 si vedem atunci daca merg tot cu aspenter. Mai iau si magne b6( 2/zi) si vit c de 1gr, 1/zi si acid folic.

#645 2014-02-27 11:19:27

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Just puss off, nu frec deloc zona...doar tamponez cu alcool dupa injectie.Chiar nu stiu de ce ma invinetesc atat de rau. Poate nu bag acul bine, il pozitionez la 90 de grade, ca pe prospect..sa incerc la 45??? Ce fac gresit nu stiu....

Scarlet puss multumesc mult! Magne b6 si acid folic iau si eu.. Si aspenter o data la doua zile. Poate asocierea asta aspenter-clexane sa ma invineteasca asa rau??
O sa mai iau si eu no spa...mi-e tare frica de crampe, am facut asa un fel crampo-fobie...

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#646 2014-02-27 11:21:55

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna dimineata fete puss
Scarlet puss ieri cautam pe net dupa un medicament asemanator cu no spa din ro si am gasit pana la urma.. am mers la farmacie dupa el si no spa nu aveau .. au zis ca buscapina e la fel ... cand m-a intrebat pentru ce il vreau si i-am zis .. nu mi-a ajuns o farmacista a mai venit si alta si cu gura pe mine ca nu e indicat nici un medicament in primele 3 luni, ca tatzle pe capul meu etc etc etc... imi scoate hartia si imi arata ca scrie si pe ea ... am plecat fara sa cumpar  lol ... astept sa merg la doctor si sa ii intreb pe ei .. bine ca nu am dureri mari .

Elenus puss esti mai bine azi ?
Ano cesafac  , firar sa fie , dupa ce ca sunt o gramada de bani nu are taria sa te anunte macar ca ar fi posibilitatea sa nu fie cand ai cea mai mare nevoie de el.

L.E Rona incearca sa stai relaxata cat poti de mult si introdu lichidul incet incet ... iar daca vrei poti incerca sa introduci acul cu partea ascutita in sus (sa o vezi tu) ... cred ca esti si mai sensibila .

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-02-27 11:25:12)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.