homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-36

#666 2014-02-27 20:41:04

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

Off fetelor...nu  am racit toata iarna si aqm de fapt de ieri ma ustura in gat.in afara de ceai cu lamaie si miere,lapte cu miere,ce pot sa mai iau? Hexoraleten se poate???

#667 2014-02-27 20:43:13

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna seara fetelor puss

Iulia, felicitari pt 18 saptamanele majoreta
Elena, cum te mai simti bolnavioaro? kram
Ano, la ce spuneai tu de dr tau, eu l.as lasa. Ce daca a fost dr tau pana acum? Neseriozitatea lui te impinge catre alta metoda, care e una super, economisiti si banuti si ii puteti folosi mai incolo pt bebe, 2500 nu sunt putini. Mai bine ii folosesti tt copilasul vostru decat sa.i dati unuia care te mai si forteaza sa faci ceza. Si dincolo ai si 7 nopti incluse, si insotitor, mi se pare super. Eu as pleca fara nicio parere de rau, vei gasi si dincolo un dr bun si sper sa ai parte de nasterea dorita puss
Fetelor, ceva ciudat se intampla cu mine, mi.e teama ca nu voi fi o mama buna, simt ca ma cuprinde panica si frica de necunoscut. La cresterea surioarei mele am participat mult dar au trecut atatia ani de atunci, si nici macar nu am mama langa mine sa ii cer un sfat. grater  asa mi s.a facut un dor de casa, off, nu stiu ce.oi fi avand grater

Pisi, eu stiu ca pastilele astea de supt nu sunt recomandate in sarcina, eu nu as lua. As merge in continuare pe lamaie si miere. Sa te faci bine puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-02-27 20:46:48)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#668 2014-02-27 21:26:28

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Hei fetele puss ce mai faceti? Lil puss multumesc!

Eu acum m-am potolit si astept mandrutza sa dea un semn hjarta am fost la cumparaturi in cora si la cardurile alea de fidelitate o dna mi-a zarit burtica (deci se vede chicot ) si am primit un cadou pt tinere gravidutze chicot o sacosa plina cu fel de fel, biberon, tetina, creme, sapunele, fel si fel de lucrusoare pt bebe pana si pasta de dinti si periuta. Sunt asa comice smile

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#669 2014-02-27 21:45:26

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna burtici,

Cristinica, exagereaza doamnele de la farmacie dar asta e, nu ai ce sa la faci. Pai nu vreti sa stiti cate pastile am luat eu dupa FIV, luam cu pumnul tocmai ca fie totul bine (evident date de dna dr). No-spa si aspenterul ajuta sarcina si nu afecteaza cu absolut nimic bebele. Ca sa nu mai zic ca de la embriotransfer si pana la 5 saptamani de sarcina eu am luat Medrol, si daca citesti pe prospect scrie ca este total interzis in sarcina. Dna dr insa mi l-a dat tocmai pt a facilita implantarea, pt a determina organismul sa nu respinga embrionul, sa nu il perceapa ca pe un corp strain. Cand am citit prospectul insa m-am ingrozit si am inceput sa caut informatii, si am aflat ca toate clinicile FIV din Turcia (care sunt chiar renumite) si alte cateva tari recomanda Medrol la FIV, si m-am linistit, l-am luat pt ca m-am gandit ca stie doctorita mea ce face, si chiar stie.
In caz de contractii e esential no-spa ul ..eu zic ca era bine daca iti putea trimite cineva din tara, sa il ai acolo la nevoie. puss

Rona puss si eu ma invineteam...nu intodeauna, dar destul de des. Si are dreptate Elena, combinatia aspenter + clexane da vanatai... Hai ca va fi bine, iti spun eu! wink

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#670 2014-02-27 21:59:16

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, intepaturile si o senzatie de strangere putin dureroasa in jurul buricului sunt semne ca se intinde uterul? Mi se intampla de cateva ori pe zi si e doar in jurul buricului, nu in partea de jos a abdomenului. Voi ati avut asa ceva?

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Publicitate

loading...

#671 2014-02-27 22:03:27

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Lil,  sunt ok ?nțepăturile la ?nceput. Nu ?mi Amintesc sa ma ?nțepe la buric,  dar sub buric da.

Bb meu de c?nd s-a mutat,  mișcă extrem de finuț,  nici vorba de mișcările de auzeam la Ioana și Geta.  Nici măcar nu se mai ?mpinge,  doar simulat se mișcăppuțin. Mi - e o fricaaaa.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#672 2014-02-27 22:17:31

cris8
Insomniac member

Ano fata mea niciodata nu mi-a mutat burta din loc, abia se vedea, nu ma lovea la ficat/coaste/etc,  mereu a miscat extrem de finut, si la eco imi spunea dna dr ca se misca ca o balerina, ca are miscari delicate smile si sa stii ca si acum e tare cumintica si linistita. smile Asa ca nu-ti face griji, ai un copil linistit si atat. smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#673 2014-02-27 22:30:33

ale_0105
Full member
De la: bistrita
Inregistrat: 2008-03-23

buna burtici am citit si eu din urma :)Anorien foarte urata situatia ta mai ales la particular unde platesti si o multime de bani asa m-a prins si pe mine o neliniste in cazu dr meu da macar eu is la stat am impresia ca se trage un pic pe fund adica nu mi-o zis clar da vin sa te asist la nastere o zis ca ma cheama cand i de garda si vedem dupa ce se intampla da asta i numai in 10 martie pe mine daca ma apuca pana atunci ce ma fac? ma lasa pe mana oricarui dr care i de garda? dupa ce le dai bani  in fiecare luna pana la nastere si te lasa balta sad cum sa mai ai incredere in medici?
legat de vergeturi de nu m-am facut zi de zi cu ulei daca i sa-ti apara oricum iti apar de vreo saptamana o inceput si la mine sa fie destul de vizibile sub burta:( asta e important i sa avem bebei sanatosi smile

smile mamica de fetita hjarta Mara Aissa 15 martie 2014

#674 2014-02-27 22:40:43

cris8
Insomniac member

Apropos de medici, medicul meu cand eram pe finalul sarcinii, mi-a explicat care sunt semnele travaliului si mi-a spus ca daca vreunul din semne apare, sa ma duc direct la maternitate si sa spun ca sunt pacienta lui, iar ei il vor suna si el va veni cat poate de repede, citez: "la orice ora din zi sau noapte". Avand in vedere ca e printre somitatile din Bucuresti, nu ma asteptam sa fie asa disponibil, chiar am fost surprinsa placut...dar uite ca se poate. E un om super si l-as recomanda oricui, la nastere glumea continuu ca sa ma incurajeze, apoi a venit zilnic sa ma vada cat am stat in spital, nota 10 de la inceput pana la capat.

#675 2014-02-27 22:56:24

anorien
Hero member

Am perceput  3 mișcări fine,  nu impunsaturi,  ci mișcări,  nici rotiri ?n 45 de min. O fi ok? Elenaa,  tu știai d-astea.

Cri,   da,  ?n general el e mai finuț,  dar tot mai scotea c?te un picior,  acum cu mana pe burtă,  abia am perceput cele 3 mișcări.

Ale,  pai și dacă te cheamă pe 10, ce? ?ți induce travaliul??

#676 2014-02-27 23:00:24

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Burtici puss

Pisiraluk, e ok Hexoraletten, poti lua linistita. Eu am racit la 6 saptamani si inca nu fusesem la doc asa ca mi-a fost teama sa iau pastile si am baut / mancat timp de 3 zile cate e cani cu un "piure" din 2 portocale, o lamaie, un grapefruit si 2 linguri mari de miere, totul blenduit. Face minuni pt. gat. smile

Ale, nici la noi in oras medicii nu vin la spital pt. nasteri naturale. Nasti cu moasele sau, daca e o nastere mai dificila, cu medicul de garda. Se mai practica sa te cheme medicul tau cand e de garda si sa provoace nasterea...

Soniaaaa! big_smile Am vazut ca esti moderatoare, felicitari!  applause

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-02-27 23:08:11)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#677 2014-02-27 23:47:39

anorien
Hero member

E ok balerinul  mic, după numa de ciocolata,  s-a fatait puțin.
Noapte buna

#678 2014-02-27 23:48:18

ale_0105
Full member
De la: bistrita
Inregistrat: 2008-03-23

Deobicei din cate am auzit de la alte paciente cam tot timpu se naste la el pe garda cand te cheama...... iti face control sa vada in ce stare i colu chiar zicea si soramea in seara asta poate cine stie rupe membranele :-? habar nu am da in seara asta mi-am impus sa nu ma mai gandesc la asta ce i hotarat de sus asta o sa se intample smile am incredere ca va fi bine smile maine schimbam si saptamana deci suntem fetita la termen applause   happy

Ultima oara a fost editat de ale_0105 (2014-02-27 23:49:40)

smile mamica de fetita hjarta Mara Aissa 15 martie 2014

#679 2014-02-28 01:20:37

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Pisi, imi pare rau de raceala. Eu iau hexoraletten pt gat, mai iau si oscilococcinum. Si ceai lu lamaie si miere, macese.

Lil, cred ca sunt mai bine, nasul e infundat dar per total sunt mai ok. Mutumesc de intrebare!
Sunt hormoneii de sarcina si e normala frica de necunoscut. Vei fi o mama buna kram

Iulia, ce dragut, ai primit cadouase smile

Ano, si-al meu misca destul de finut in seara asta nustiu face niste miscari de parca m-ar gadili cu degetele

Ale, felicitari pentru termen! DE-acum oricand poate sa fina puiuta!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#680 2014-02-28 01:48:01

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Ano, raportez cu matzele. Am inchis usa la dormitor si nu le dau drumul. Au urlat ele un pic la inceput, dar acum nu. Sunt triste si suparate, dar nu am ce sa le fac. Am un schimb de haine pentru cand ies din camera si stau cu matzele si unul cu care stau doar in camera la bebe.
I-am facut azi prima baita, eram atat de panicata, dar degeaba. Chiar i-a placut.
Va pup. Nu am timp de mai nimic, nu am uitat de poveste.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#681 2014-02-28 01:55:44

elena.plahatca
Addicted member

Getut puss eu sunt foarte curioasa de poveste, avand in vedere ca avem acelasi spital. Pana nasc eu o scrii? chicot

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#682 2014-02-28 02:25:27

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ano, eu il simteam putin tare, nici vorba de batai tari..poate e de la placenta smile ultimile zile il simteam maxim 3 ori pe zi si mi au zis ca e normal

#683 2014-02-28 03:00:06

elena.plahatca
Addicted member

vai, 3 ori pe zi disperat as muri de inima
la mine e panica daca e de 3 ori pe ora.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#684 2014-02-28 03:11:53

anorien
Hero member

Jacqui,  ?mi imaginez ca nu mai are loc,  dar ?mi sta inima ?n loc de prea multe ori,  devin un stres aceste ultime săptăm?ni.

Geta,  deci le-ai dat afara. Dar la vara ce faceți? Ca și a mea e afara acum,  dar la vara? Noi avem AC pe hol,  nu putem raci cu ușile ?nchise. Măcar o sa fie mai mari bebeii,  nu? C?nd ?ncep a merge de-a busilea? Oricum I imaginez ca nu ii putem tine nici pe ei ?nchiși.

Bv pt prima baita. Pe c?nd prima plimbare?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.