homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-59

#1103 2014-03-07 10:10:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

neatza burtici

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1104 2014-03-07 10:18:01

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Neatza burtici! Neatza mamici!!!!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1105 2014-03-07 10:57:56

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Neata fete! Ce faceti azi?

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1106 2014-03-07 11:34:05

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Buna dimineata, fetelor! puss kram
Va trimit un gand frumos si calduros fiecareia. Poate va trece si vremea asta oribila.
Hey, Lil'! Ce faci, surioara de gravidenie?! Citesc ca te simti oribil si imi pare ataaat de rau! Te imbratisez cu drag. Eu in continuare nu am simptome, doar sani mai maricei, dar cu putin...si durerosi. smile Dar greturi, nimic. Sunt mai norocoasa, ca sa zic asa.

Fetelor, am o intrebare. Voi fce bitestul la clinica unde lucreaza si doctorita mea. Costa si ok. Insa, analizele scrie ca se interpreteaza pe soft Prisca. Ca pret sunt ok, cum spuneam. Cam 350 lei ma va duce cu totul- analize si eco. Prietena mea, care are o alta doctorita imi spune, sa caut interpretare kryptor ca ar fi mai buna. Dar si pretul e dublu. Nu ma dau banii afara din casa, insa vreau si ce e mai bun ptr bebe. Ma puteti sfatui?

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#1107 2014-03-07 11:57:23

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Buna dreams puss chiar ca esti norocoasa! Bucura-te de sarcina din plin wink

Cat despre bitest, pe mine m-a costat 130 sange+250 eco, si a fost Prisca dar habar nu aveam ca exista si alta interpretare. Nu stiu ce sa zic, dar daca Doamne fereste exista riscuri, ma gandesc ca apar oricum la interpretare..de expl eu am avut risc 1:9600, ceva de genul...nah, o alta interpretare poate ma scoatea la 1:5000, oricum sunt statistice
Dar poate stiu fetele mai bine

Pup si fetele par

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-03-07 11:58:06)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#1108 2014-03-07 12:06:44

Dreams_Factory
Full member
Site

Iulia, da. Ma bucur cat pot de sarcina. Mai ales ca ma simt bine. smile
Si eu am sunat la clinica, si costa 120lei sange + 200 eco + 5 poza. Tot Prisca. Doar ca nu stiu ce e cu kryptor ala, mai ales ca imi tot spune ca e mai bun si ca e mai recomndat si ca de ce doctora mea nu mi l-a recomandat. Ma sperie. Dar si pretul e pe masura - cca 700 cu totul.

Ultima oara a fost editat de Dreams_Factory (2014-03-07 12:08:08)

Cum a aparut minunea

#1109 2014-03-07 12:13:05

iuliabebe
Hero member

Nici mie nu mi-a zis dra nici de una, nici de alta, doar mi-a recomandat unde sa merg pt sange ca la ei nu se face, dar a zis ca pot merge si in alta parte daca vreau...daca as fi stiut, o intrebam. Eu am citit pe hartiile alea ca scria Prisca, mai mult nu stiam. Mooama, da' ce diferenta la bani! Pft

#1110 2014-03-07 12:19:27

Dreams_Factory
Full member
Site

Exact. Si la mine la fel. Doctora nu mi-a zis ca ar fi de 2 feluri. Mi-a zis sa ma duc ca Clinica Panduri, ca e si mai bine la bani. Si am vazut pe net ca scria soft Prisca. Si nu e 700 lei. rotfl2 poate ma poate lamuri vre-una din fete. Sa nu ma mai agit atata.

Cum a aparut minunea

#1111 2014-03-07 12:36:05

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Fetelor la mine pe foaie scrie Kryptor la analiza de sange si la eco. pe mine m-au costat la mom respectiv analiza de sange 295 lei si eco 220 lei.am facut intai analiza sange si dupa eco.asa mi-a recomandat dr. dar sincer nu stiam ca sunt doua feluri...

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1112 2014-03-07 12:49:25

iuliabebe
Hero member

Si tot nu se ajunge la 700 smile 500 e mai rezonabil

Doamne, cate trebuie sa stii inainte! Daca drul recomanda, sa stai sa investighezi daca ce ti-a zis e ce trebuie? Sau sa vezi daca sunt si alte variante?

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-03-07 12:52:51)

#1113 2014-03-07 12:53:03

Dreams_Factory
Full member
Site

rotfl2 sa stii. Prietena asta a mea cik a dat 300 lei sange + 395 lei ecografia. De ce sa fie atat de mult eco de trim 1?? Nu iti face acelasi lucru?! Aaaa.... ambele facu te la Medlife.

Cum a aparut minunea

#1114 2014-03-07 13:01:33

iuliabebe
Hero member

Pai de aici diferenta de pret si la cumnata mea totul costa cu 1 mil-2 mai mult...dar de, daca e medlife

#1115 2014-03-07 13:09:45

Dreams_Factory
Full member
Site

rotfl poate de acolo si diferenta. Desi, eu mi-am facut analizele de trim 1 la Medlife. Si nu au fost mari diferente d pret intre Medlife si alte laboratoare. Dar acum cand am auzit de 700 lei, sa cad dupa scaun. rotfl

Cum a aparut minunea

#1116 2014-03-07 13:23:49

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Hello fete din nou! Doamne ce ameteli puternice am patit azi, daca nu ma tineam de o colega picam din picioare sad chiar nu stiu din ce cauza pt ca am si mancat si am luat si vitaminele....chiar nu stiu...oricum trebuie sa fac analizele de trim 2 si vad daca e vreo carenta ceva.

App de analize, si eu le fac la medlife, dar nu platesc, le am incluse in abonamentul de sanatate. Le-am facut si la medlife si la un laborator de aici de la noi cu trimitere de la medic sa vad diferentele. Nu au fost! Au iesit bune in ambele cazuri smile

Dublul test l-am facut aici, nu am vrut sa merg la Medlife, oricum mi se pare o mare afacere chestie cu dublu, triplu, amnio, dar na' zici sa nu ai apoi mustrari de constiinta daca nu le faci.

Acum m-am programat pt morfo de trim 2 la Medlife, Chitescu Rodica si costa 530 lei. Merg pe 3 aprilie, abia astept!!

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-03-07 13:27:07)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1117 2014-03-07 13:34:39

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata

Dreams supa vad ca nu trece vremea oribila, m-am uitat la meteo, prognoza pe 15 zile si se intrevad vreo 2 zile cu soare dar tot cu frig...  SI saptamana viitoare vreau sa spal hainutele de bebe si as vrea si eu sa se usuce rapid, dar de unde...

Scarlett, imi pare rau de ameteala, nu tre sa ai neaparat carente ca sa ametesti... tre sa fii pur si simplu gravida big_smile
SUcces la morfo. COsta multicel la voi, eu am dat 200 de lei pe morfo, si inca 50 ca mi-a facut atunci si o endovaginala sa vada mai bine colul.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1118 2014-03-07 13:38:12

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Elena puss e posibil sa fie doar atat, nu stiu, dar m-am speriat putin! Era si mai ieftin, la alt medic, dar am preferat pana la urma sa merg aici, e una dintre cele mai bune pe treaba asta. Doamne ajuta sa fie bine, ca am o teama!! Tu cum esti? Ai calcat hainutele?

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1119 2014-03-07 13:38:44

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Buna fetelor! Revin si eu dupa mult timp pe forum cu o problemuta...
      Prima zi a ultimei perioade menstruale a fost pe 26 iaunuarie. Am facut in 4 martie primul test de sarcina, mi-au iesit 2 liniute..una nu chiar asa intensa. Am repetat testul in 5, cu prima urina de dimineata, si mi-au iesit 2 liniute clare si cam de acceasi intensitate la culoare. Am zis ca totul bine si frumos..in sfarsit am ramas si eu insarcinata (muncim de cateba luni pentru asta ). Avand in vedere ca programul de la lucru nu mi-a pesmis sa ajung chiar atunci la ginecolog, mi-am propus sa ma duc luni dimineata.
      Toate bune si frumoase..pana azi noaptea cand am avut ceva dureri pe sub burta..asemanatoare cu cele de la menstruatie..ma gandeam ca o fi ceva normal in sarcina..ca se intampla ceva pe acolo..de dimineata insa m-am trezit cu o sangerare....nu foarte cantitativa..da mi-i s-a parut cam rosie..am zis ca ori mi-a venit menstruatia, ori ceva nu-i in regula. Am fugit la farmacie sa repet testu de sarcina. DUpa nici 2 minute a aparut si a 2-a liniuta..deci sarcina inca mai e..inseamna ca ceva nu-i in regula cu sangererrea.
      Am fost la urgenta, m-a consultat doamna ginecolog la ecograf intravaginal, si mi-a zis ca se observa ca ar fi o sarcina de 3 saptamani, ca s-a format nu stiu ce sac pe acolo (s-a exprimat cumva stiintific, da numa termenul de "sac" l-am retinut) si ca acuma ar urma sa se fixeze embrionul. Zicea ca e foarte mic..are cam 3-4 mm, si ca se mai intampla ceva sangerari in momentul in care se fixeaza. SAngerarea era maronie cand am ajuns la urgente, desi dimineata eu am vazuto rosie.. Cam peste o saptamana zicea doamana doctor ca ar trebui sa se vada exact daca e bine cu sarcina, daca s-a fixat si dimensiunile exacte.
     Mi-a dat ceva tratament..Arefam una pe zi sa o introduc seara in vagin, no-spa de 3 ori pe zi si acifol tot una pe zi. Zicea ca astea ajuta la fixare.
      Ce nma sperie pe mine e ca inca sangerez, si eu vad rosie sangerarea aia sad e ceva normal? cand ar trebui sa se opreasca? mi-a zis doctorita ca nu e nimic de facut..tre sa astept. Adica tre sa stau pana saptamana viitoare cu stresu asta? mentionez ca e prima sarcina..si ne dorim foarte mult copilu asta.
      Astept un raspuns va rog!

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#1120 2014-03-07 13:55:52

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

BUna fetelor puss
Ce faceti voi? Eu sunt inca la munca, abia ast sa termin si ziua de azi.
Dreams, surioara, ce bine ca te simti bine, intr-adevar esti tare norocoasa daca pana cum nu ai avut deloc greturi. Si eu fata de alte burtici care au varsat mult, pot sa zis ca sunt bine, dar ma simt oribil cu greturile astea. Tot, dar absolut orice mananc imi provoasa sila. Mananc te miri ce toata ziua si ma gandesc daca lui bebe i-o fi de ajuns. Maine dimineata ma cantaresc, sunt curioasa cat am acum. Si devine tot mai greu pt mine faptul ca nu stiu ce sa mananc, nu branzeturi, sa nu vad carne, cartofi, spanac, salate, fructe...(momentan mananc niste mere verzi, am gasit unele foarte acre, iar noaptea cand ma trezesc din cz greturilor mananc o banana) O trece si perioada asta si poate si mirosul asta atat de dezvoltat  chicot
Azi sunt complet panicata, m-a durut putin prin jurul buricului si am observat cand am mers la baie o secretie mai inchisa... ma rog sa se tina bebe acolo bine si sa nu pateasca ceva. Sunt asa speriata grater

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-03-07 13:56:28)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1121 2014-03-07 13:59:37

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Scarlett, eu sunt bine, hainutele inca nu le-am scos..

Ancutica, noi nu iti putem spune mai mult decat ti-a zis doctorul. Tot ce poti face acum e sa astepti. Si eu am sangerat la inceputul sarcinii, ba cu rosu, ba cu maro dar putin cantitativ si se pare ca totusi s-a fixat bine. Si mi s-a zis la fel, sa astept pana la urmatoarea ecografie sa vedem cum/ daca creste, si la fel, aveam dureri ca la menstra.  Iti doresc sa fie doar sangerare de implantare si bebicul tau sa se dezvolte bine. Te asteptam cu vesti bune!!

Lil, imi pare rau de secretia mai inchisa la culoare. Eu am avut o usoara sangerare rosie inclusiv la 10 saptamani, odata... nu stiu de la ce a fost. Sper sa se deschida la culoare secretia si sa fie bine cel mic. Cand ai urmatoarea eco?

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-03-07 14:03:17)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.