homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-60

#1122 2014-03-07 14:04:12

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

elena.plahatca a scris:

Scarlett, eu sunt bine, hainutele inca nu le-am scos..

Ancutica, noi nu iti putem spune mai mult decat ti-a zis doctorul. Tot ce poti face acum e sa astepti. Si eu am sangerat la inceputul sarcinii, ba cu rosu, ba cu maro dar putin cantitativ si se pare ca totusi s-a fixat bine. Si mi s-a zis la fel, sa astept pana la urmatoarea ecografie sa vedem cum/ daca creste, si la fel, aveam dureri ca la menstra.  Iti doresc sa fie doar sangerare de implantare si bebicul tau sa se dezvolte bine. Te asteptam cu vesti bune!!

MS mult de raspuns Elena puss Si eu vad sangerarile astea ba maro, si atunci ma linistesc si zic ca e ok, ba le vad rosii si ma stresez iara..inca o intrebare..cat timp ai avut sangerari? dureaza cateva ore..sau cateva zile?

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#1123 2014-03-07 14:14:01

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Elena, luni dimineata merg la eco, doamne asa de mult imi doresc sa fie bebe in regula grater Secretia nu e maronie, dar e clar mai inchisa decat ieri, de la ce o fi oare? grater

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1124 2014-03-07 14:32:36

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

smile Elena , o sa vina si primavara. Iar tu...mai ai atat de putin! Ce frumos! Eu inca nu am inceput sa adun hainute si chestii ptr bebe. Abia astept sa stiu ce e si sa ii pot cumpara. big_smile

Ancutzica, imi pare rau de sangerari. Nu stiu ce sa iti spun. Eu nu am avut. Nici macar secretie maronie. Dar am mai auzit. Si a fost ok in final. Dar si mie la 5 sapt , dr mi-a spus ca nu are ce sa faca pana la 10 sapt. E alegerea naturii. M-am speriat si eu putin atunci,, dar iata ca intr-o sapt ajungem la 10 sapt. smile

Lil' stai linistita, draga mea. Poate nu e nimic. Nu-ti poti lua o zi doua de concediu sa stai la pat sa te odihnesti? Poate e si de la oboseala asta acumulata decla greturi. Zic si eu. Eu m-am speriat tare vinerea trecuta cu febra, si am fugit acasa imediat. Dupa 2 zile am avut curaj sa ma ridic de la orizontala. sad Dar, totul e ok. L-am vazut pe bebe luni, ii batea inimioara. E ok.

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#1125 2014-03-07 15:02:07

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Lil, si eu am patit sa apara mici pete, sau mai degraba sa se murdareasca secretia...oricum mici pete sunt normale pana pe la 12 sapt, mie asa mi-a zis la control

cat despre greturi si lipsa poftei de mancare, eu m-am cam fortat din sapt 6 pana prin sapt 14 cand imi era greata aproape toata ziua si vomitam la cateva zile, la modul ca mancam cate putin din fiecare indiferent daca imi era rau si stiam ca o sa vomit... nici mie nu imi placea nimic si imediat ce mancam ma lua si mai rau greata.. oricum am slabit chiar si asa de la 47 la 44, iar acum am inceput sa iau... asa ca Lil, stai linistita si papa ce si cat poti.. trece si asta!

ankutica puss daca iei deja tratament de sustinere nu iti ramane decat sa stai linistita, sa nu te stresezi prea tare ca nu e bine... stiu ca e greu, dar o sa treaca si bebe o sa se aseze bine acolo unde trebuie goodluck

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-03-07 15:03:10)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1126 2014-03-07 15:18:15

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Si eu am avut sangerare la 8 saptamani si mi s-a recomandat sa stau intnsa in pat, linistita, sa iau nospa si scobutil si mi-a marit doza de progesteron. La mine in urma sangerarii s-a format un hematom, destul de mare, dar nu a afectat sarcina.
Lil, incearca un nospa, diminueaza contractiile uterine, care provoaca aceste sangerari.
Aaaa si in primul rand sa stati cat mai calme, asa mi s-a zis, ca stresul influenteaza negtiv si din cauza asta, urmarile pot fi urate... sa nu faceti ca mine, care m-am pus pe plans de mi se inodau lacrimile sub barbie, cand am deschis usa cabinetului si asistentele se crizau amandoua ca pot pierde sarcina daca nu ma linistesc..big_smile
Pup burticutele si va spun ca o sa fie totul bine! puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Publicitate

loading...

#1127 2014-03-07 15:33:25

Lil' Star
Sr. member

fetelor, va multumesc pt sfaturi. Si pt ca m-am speriat in asa fel, mi-am sunat doctorita si mi-a spus sa maresc doza de progesteron si daca am simtit dureri in zona buricului sa nu-mi fac griji ca nu sunt contractii ale uterului. Mi-a zis sa ma odihnesc mult, fara efort deloc si luni ne vedem oricum. In caz ca mai e ceva (doamne ajuta sa nu) sa o sun, dar sper sa treaca asta. Daca era secretia maroniu inchis cred ca m-as fi pus pe bocete dar e asa cum ai spus tu Iulia, ca si cum s-ar fi murdarit secretia. incerc sa ma linistesc, sa nu-l stresez pe bebe.
Iar legat de mancare, vom trece noi si peste asta, acum asta e cel mai putin important, nu conteaza cate greturi am, doar sa fie micutul bine rugaciune

Blue, acum am vazut semnatura ta, ce nume frumos ati ales pentru fetita hjarta 
Pup burticutele si doamne ajuta sa fim toate bine rugaciune

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-03-07 15:35:53)

#1128 2014-03-07 15:44:36

Bluemoon
Hero member

Lil, ma bucur ca te-ai linistit, vei vedea ca va trece si perioada asta urata. Mai ai putin cu greturile, dar vor trece treptat si vei uita si ca ti-a fost asa rau. Mai incearca si cu cate un biscuite, o cana de lapte, un suc de mere/portocale. La mine mai mergea si cate o ciorbita acrisoara bine si evita toate mancarurile gatite greu, cu sosuri. Tu sigur ai o fetita frumusica in burtica smile
Multumesc mult smile si noua ne-a placut numele mult, dar acum ma confrunt cu mama, care credeam ca nu o sa aiba astfel de reactii, ca ei nu-i place numele asta, ca ce fel de nume e si vine cu 100 de pareri si nume care nu-mi plac lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#1129 2014-03-07 15:58:17

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ancutica, in zilele 12, 15 si 17 dupa ovulatie am avut acele sangerari si au durat cam o zi fiecare, de dimineata pana seara, dar cum ziceam, era putin cantitativ, nu ca la menstra. SI inca o zi la 10 saptamani.

Blue, vaii, eu tot asa am plans, in hohote de nu ma putea opri sotul cu nimic. Eram sigura ca s-a pierdut bb. Am mai sunat- si pe doctorita si mi-a tipat ca nu o intereseaza cine sunt si ce-am patit, ca la ora 2 ea nu vrea sa fie deranjata dumbom Atunci m-a luat plansul.

Am scos pana la urma hainutele dar majoritatea erau pt fetite sau mari, pentru 6-12 luni. La inceputul saptamanii viitoare mai vine o tura, de data asta pentru baietel big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1130 2014-03-07 16:00:52

Lil' Star
Sr. member

M-am mai linistit acum ca am vb cu doctorita. buga
Asa sunt parintii Blue, ei au fost obisnuiti cu numele clasice dar pana la urma parintii sunt cei care isi vor striga pe nume copilasii toata viata. Sunt sigura ca e doar de moment acum si se va obisnui cu ideea.  big_smile

Port mereu dupa mine niste biscuitei sarati, si mai iau cate unul cand mi se face mai rau. Laptele ma ajuta mult, inainte beam si suc de portocale cu lamaie sau de grapefruit, acum sa nu mai vad lol asa imi spune si mama mea, ca sigur e fetita si o voi imbraca in rochite chicot  App, nu stiu daca v-am zis dar am anuntat la munca si ca a fost mai usor decat m-am asteptat? Am primit felicitari si deja lumea pariaza pe aici ca voi avea baietel rotfl aaa, si primesc sfaturi zi de zi de la 2 colegi care sunt proaspat tatici lol

#1131 2014-03-07 16:10:08

Dreams_Factory
Full member
Site

Bravo, Lil!! Super! Eu inca nu am avut curaj sa anunt la munca. smile mai ales ca noi doi lucram impreuna. E asa ciudat! Susotim toata ziua si toti se uita la noi ciudat. rotfl2 Am zis ca asteptam pana in sapt a 10a. Sa fim siguri ca totul decurge ok. smile
Apropo, cum se face? Trebuie sa iau adeverinta de la medicul ginecolog sau de familie? Declaratia e ceva tipizat sau o scriu eu de manuta?!

Cum a aparut minunea

#1132 2014-03-07 16:24:33

Bluemoon
Hero member

Bravo Lil!! La mine al meu, cand e la servici, are numai conversatii cu colegii, despre nastere, sarcina, copii, educatie rotfl2 Asa ma amuza, e mai preocupat decat mine, despre ce trebuie sa facem si cum, seara la culcare, are uleiul de masaj langa el si doar il aud, cum ma intind: hai, da-mi burta la masat! o pupa si ii ureaza noapte buna rotfl2

Ele, daaaa, eram si eu in niste hohote, de nu puteam spune ce am, dar la mine dr a fost mai cu buca, nu mi-a zis nimic ca l-am sunat seara, a avut o clipa de panica si apoi zice, eh lasa, se mai intampla, vedem noi maine..si cand am ajuns bocind la cabinet, asistentele disperate, eu pe masura ce incercau ele sa ma calmeze si mai rau plangeam si dr, fff caaalm ii zice uneia: las-o ma sa planga, ce aveti cu ea, daca nu mai curge printr-o parte, macar prin cealalta sa curga rotfl2)
Lil, asa i-am zis si eu, sa se obisnuiasca chicot

#1133 2014-03-07 16:45:36

Lil' Star
Sr. member

Dreams, eu i-am zis sefului in fata fara nicio hartie nimic. Si apoi urma sa avem o sedinta cu totii si m-a interbat cum ma simt, daca sunt ok, daca vreau sa impartasesc cu colegii. Si reactia a fost super, deja imi spun aici buna mama, in fiecare zi rotfl Aici e interzis sa te dea afara daca esti insarcinata. Exista situatii in care daca esti data afara si nu ai spus inainte ca esti insarcinata e obligat in maxim 5 zile sa te ia inapoi, iar daca nu vrea te plateste 2 ani salariu intreg.  chicot Iar daca vrea hartie, i-o aduc dupa, oricum nu e ca si cum nasc maine si nu voi mai fi insarcinata.  big_smile

#1134 2014-03-07 16:52:46

Dreams_Factory
Full member
Site

Teoretic si la noi e la fel. Nu te poate da afara daca esti insarcinata. Dar doar dupa ce inregistrezi hartiile - declaratie+ adeverinta d la medic. Cumnta-mea, vare e jurist mi-a zis sa nu cumva sa spun cuiva inainte sa duc adeverinta, ca imi pot pune bete in roate si sa ma dea afara. Fetelor din Bucuresti, asa e?! Sa nu anunt fara hartie?!

Cum a aparut minunea

#1135 2014-03-07 16:58:18

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Lil, si ce sfaturi iti dau? chicot

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1136 2014-03-07 17:00:31

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

dreams, depinde f mult de relatia pe care o ai cu sefii smile

dar e imposibil sa te dea afara atata timp cat tu deja ai avut vizita de confirmare a sarcinii la dr... hartia este de fapt o scrisoare medicala pe care ti-o da ginecologul, sau eventual medicul de familie.. eu am avut-o de la ginec si am dus-o si la birou dar si la medicul de familie care mi-a cerut o copie.. la birou am pregatit eu o adresa de informare gen subsemnata va aduc la cunostinta ca... bla, bla si atasez scrisoarea medicala. gasesti pe net modele

si da, si la noi este interzis sa te dea afara daca deja anunti ca esti insarcinata cu sau fara hartie! este interzis oricum sa te dea afara fara baza temeinica legala de orice fel! asta cu datul afara se practica mai degraba cu acordul partilor, altfel cum ziceam, trebuie motivata concedierea si crede-ma e cam greu

la mine de expl nici nu era nevoie de hartii, dupa spusele sefei forgetit dar evident ca le-am pregatit, inregistrat si pus la dosar. asa ca cel mai sigur este sa mergi cu scrisorica smile faci o adresa si dupa ce anunti frumushel le inregistrezi sau cum se procedeaza la voi

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1137 2014-03-07 17:40:46

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Lil: ma bucur ca te-ai mai linistit, sigur e bine bebita, poate se "infige" mai bine acolo.

Despre anuntat la munca, eu in lege citisem ca nu au voie sa te dea afara daca ai adus hartii si ai anuntat oficial. Verbal nu prea are valoare. ASa imi amintesc, poate ma insel.
Eu am anuntat la 6 saptamani, neverbal, am mers pe incredere si la 8 sapt am adus hartiile.

Dreams: gasesti pe net tipizata de "declaratie". Da-i pe goagl.

Eu am dormit toata noaptea si toata ziua cu niste treziri de 1-2 ore. Nu stiu ce o sa fac la noapte. Stau de paza cu pisica rotfl
Bebita a fost mai activ azi, a dat din talpita si din fundulet hjarta

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1138 2014-03-07 17:53:43

Dreams_Factory
Full member
Site

goodluck Multumesc,fetelor. Am sa imi iau adeverinta si apoi o inregistrez si gata. Ca sa nu ma complic. Firma e mai maricica si nu ma pot baza doar pe verbal. Nu am auzit sa fi fost probleme cu alte fete, dar cine stie?! smile

Ano, de la 6 saptamani? rotfl cat curaj. La 6 sapt inca nu-mi venea sa cred ca eu sunt aia insarcinata. Si mi-era frica ca il pierd. Sunt cam paranoia. rotfl2)

Ultima oara a fost editat de Dreams_Factory (2014-03-07 17:55:53)

Cum a aparut minunea

#1139 2014-03-07 19:15:37

Lil' Star
Sr. member

Vai Ano, ce bine ca misca bebe. Asa de mult ma bucur puss App, poate ai zis aici dar nu eram printre voi atunci, ce nume ii veti pune lui bebe? big_smile
Elena, imi spun sa am grija ce mananc, sa ma hidratez bine, in niciun caz sa fac sport, sa nu ridic greutati, sa ii pun lui bebe muzica clasica(chiar daca e devreme dar cica el simte vibratii), sa zambesc mereu ca cica asta face o femeie insarcinata si sa am grija de mine zi de zi chicot si sunt baieti chicot  e funny intr.un fel sa primesti sfaturi de la baieti lol

Fetelor, de la supozitor mi.a trecut durerea, e mult mai bine acum big_smile

#1140 2014-03-07 19:16:50

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey ce faceti?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.