homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37-79

#1483 2014-03-13 14:45:00

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 37

ano par a trecut repede la voi, de aceea pare repede si la mine! si o sa treaca si perioada asta mai cu emotii si o sa va tineti bebeii in brate hjarta

elena, nu mai e mult pana la 37+

geo sad imi pare rau pentru exprienta trecuta. Doamne ajuta sa fie totul bine acum!
uf, ma tot gandesc la problemele astea cu trombofilia, cred ca o sa o intreb pe drita sambata cand merg daca imi recomanda sa fac si eu analizele

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1484 2014-03-13 15:08:46

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Neatza burtici,

Ne-am trezit si noi cam acum o ora ca am facut noapte alba din cauza gandurilor..
Iulia felicitari draga mea smile
Ele puss
Rona al meu nu a ratat nici o eco toata sarcina..din contra dr vb mai mult cu el decat cu mine rotfl

Eu am o stare tare proasta..imi vine sa plang din cauza grijilor..daca nasc prematur?ce sa fac sa ii fie lu bb bine?

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#1485 2014-03-13 15:22:09

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Geo, e greu sa ne bucuram 100% de sarcina in situatia noastra

Ann, nu nasti prematur, doar n-ai col deschis, contractii si altele. SI daca s-ar intampla asta, bebele tau e deja maricel si sigur ar fi bine! Dr meu mi-a zis ca in general dupa 34 de saptamani nu opreste travaliul cu nimic, lasa bebele sa se nasca, sansele unui bb de 34 de satamani sunt cam egale cu cele ale unui bb la termen.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1486 2014-03-13 15:27:46

anndreiutzaca
Sr. member

Nu ele..doar s-a scurtat..panica mea e ca inca nu am terminat prin casa,pt bagaj nu am cumparat nimic..

Mami de Iustinel puss

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#1487 2014-03-13 15:35:16

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Burtici puss

Ann, linisteste-te ca o sa fie bine! smile
Ai deja 33+, daca nasti prematur acum bebe e maricel si sunt sanse mari nici sa nu stea la incubator.
Nici eu nu aveam bagajul gata, patut, carut, scoica auto, etc. La momentul respectiv mi se parea un capat de lume, dar le-am facut din mers. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#1488 2014-03-13 15:41:16

anndreiutzaca
Sr. member

Katey si mie tot un capat d lume mi se pare..off ca nu mai vine o data 37 +

Mami de Iustinel puss

#1489 2014-03-13 16:08:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey ce faceti?sper ca sunteti bine
eu bine, am ajuns acasa la ai mei unde sunt rasfatata si plimbata la greu
felicitari iulia pt schimbarea prefixului

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-03-13 16:19:03)

#1490 2014-03-13 16:20:50

elena.plahatca
Addicted member

fetelor, ce este ureea? AM cautat pe net dar nu m-am lamurit.
Pt prima data mi-a iesit scazuta 12 (val. ref. 18-40)
si fosfataza alcalina usor crescuta

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-03-13 16:24:15)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1491 2014-03-13 16:31:24

Dreams_Factory
Full member
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Ce frumos fetelor ce va apropiati de final! Va tin pumnii.

In legatura cu trombofilia. Se fac niste analize speciale? Sau isi poate da seama din analizele uzuale ce le-am facut? Eu am niste varicute in spatele genunchiului drept. Am omis sa ii spun doctorei, dar acum m-ati pus pe ganduri. Poate fi o legatura?

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#1492 2014-03-13 16:42:43

iuliabebe
Hero member

anna puss bucura-te de rasfat! si sar'mana!

dreams, eu tocmai ce citeam despre analizele de trombofilie si vad ca mai putin de 1500 ron nu prea e loc forgetit deci nu, nu sunt cele uzuale... parca totusi citisem ca se poate urmari nu stiu cum treaba cu coagularea prin analizele uzuale si in fucntie de rezultat se poate recomanda mai departe investigarea

#1493 2014-03-13 17:00:30

iuliabebe
Hero member

fetelor, scuze de mesajul dublu, dar am uitat sa va intreb ceva... voua vi se intampla sa simtiti pe la burtica asa precum un tendon care se intinde si e dureros? nu stiu sa explic, dar cred ca azi-noapte am dormit dezvelita si la un moment dat m-am trezit cu burta intepenita, ceva in genul durerii de vezica plina si nu puteam sa ma misc de durere... vi s-a intamplat?

si inca ceva, cand misca bebe pe la buric parca simt reflexii jos dar adanc, pe undeva pe la vagin.. e normal?

#1494 2014-03-13 17:28:14

geomar
New member
Inregistrat: 2014-03-12

Asa e, nu ma pot bucura complet, dar nici nu vreau sa fie complet umbrita perioada asta de ce s-a intamplat, desi e foarte greu. Eu pentru trombofilie am facut mutatiile, am platit 1000 lei la Sante si aveau 4 mutatii incluse si proteina C, S si anticorpii antifosfolipidici. Se poate urmari prin alte analize dar din experienta altor fete cu care am mai vorbit si din ce am mai citit pe diverse site-uri in engleza, sunt situatii cand analizele uzuale de coagulare pot iesi ok si totusi sa fie o problema. Se mai poate masura presiunea pe artere (in cazul meu era buna), se urmareste un eventual retard de crestere, sunt mai multe aspecte care pot da de banuit dar doar mutatiile pot spune clar daca e o problema sau nu. Am inteles ca la Bioclinica e un pachet avantajos, in jur de 450-500 lei. Eu nu am avut clinica asta in oras si am ales sa le fac in alta parte.

Dreams, o sa iti spun ce mi-a zis mie dna Uscatescu de la Fundeni. Daca ai varice nu inseamna neaparat ca ai trombofilie. Dar daca in familie exista antecedente gen bunici, parinti, unchi, matusi care sa fi suferit de-a lungul vietii accidente vasculare, infarct, embolie pulmonara sau ceva similar, indiferent de varsta si de alte afectiuni, e posibil sa ai ceva probleme. In cazul meu, doi bunici au murit din cauza accidentelor vascular si unul de embolie pulmonara la varste inaintate.

Ultima oara a fost editat de geomar (2014-03-13 17:36:08)

#1495 2014-03-13 17:32:12

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Dreams, cum a zis si Iulia, cu trombofilia nu iese din analizele uzuale, se fac niste mutatii si costa de rupe, vreo 15 mil.
Si pe mine m-a frecat stresul trombofiliei cam de prin trim 2 pana in 3, tot din cauza povestilor de pe forum. DAR am decis ca:
1. urmarim bine la ecograf rezistentele pe arterele uterine si cea ombilicala, am tinut expres sa am doctor care le masoara. Dr meu o masoara doar pe cea ombilicala, dar e suficient. Acestea toate trebuie sa iasa mici, ca sa fie ok, cand ies mari e indiciu de probleme de coagulare. La mine erau mereu aproape de limita de jos, deci niciun motiv sa ma gandesc la trombofilie.
2. Bebe sa nu ramana in urma cu cresterea, sa stopeze la un moment dat, sa aiba retard. Alt indiciu. La noi bb a fost mereu cu 1 saptamana inainte. Acum e fix pe fix cu sarcina, dar e normal ca dupa 37+ sa isi incetineasca putin cresterea.
3. am facut analizele uzuale trimestriale de coagulare si sunt ok.

Atata timp cat nu e indiciu de trombofilie, nu va stresati cu ea.

Iulia: e normal ce simti. Tendonul respectiv e un ligament al uterului, care se intinde. Uterul creste si ligamentele se intind: http://www.copilul.ro/sarcina/simptome- … a7808.html

Iar ce simti in vagin, poate fi  o senzatie care ricoseaza in col, sau chiar bebe care se impinge inspre vezica si col. eu am simtit des intepaturi in vagin in trim 2.

Am si eu noutati: una e ca am vorbit cu dr, m-a sunat, e de garda la spital, d-aia nu era la cabinet si am secretia normala, pt ca scrie flora bacteriana abundenta normala (lactobacila) si acele hife si pseudohife sunt spori  de candida, normala in sarcina, nu e patogena, candidoza.

Pe de alta parta iara m-am certat urat cu maica-mea la telefon, de data asta eu am gresit-o, dar mi-am dat seama prea tarziu.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1496 2014-03-13 17:41:29

elena.plahatca
Addicted member

Ano, fix cand citeam de intepaturi in vagin m-a impins asa tare bebe jos si am simtit acele intepaturi lol  Ma bucur ca nu e candidoza la tine

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1497 2014-03-13 17:47:06

iuliabebe
Hero member

Ano puss ma bucur pt vestile bune! Macar te-ai linistit. Cat despre mama ta sad uf! Greu cu mamele, si eu patesc asa, pe moment ma enervez, iar apoi cand imi trece imi pare rau

F utile informatiile de la tine! La mine la eco de 12 sapt parca, mi-a zis de artera stanga ceva ca era fluxul marit, dar nu ca sa se ingrijoreze, de aceea mi-a ramas in cap. Acum la eco de 22 de sapt o sa o fiu atenta.
La mine se monitorizeaza cresterea lu bebe si pt evolutia hipertiroidiei, deci ma gandesc ca daca apare vreo problema as sti

#1498 2014-03-13 17:54:08

anndreiutzaca
Sr. member

Ano ma bucur ca nu e candida...cat despre mame si  pe mine m-a scos azi din sarite cu niste prostii de genu :"copilul are capu mare ca ai fixat-o p soacra-ta " sau "trebuia sa va apucati de casa cand am zis eu nu cand ati vrut voi..era mai bine la vara,acu daca nasti mai devreme ce faci k nu ai de nici unele "...sad...deci cu asemenea incurajari cum sa stau linistita???

Mami de Iustinel puss

#1499 2014-03-13 18:28:32

elena.plahatca
Addicted member

Ann, nu baga la suflet sad

EU tot calc si parca nu se termina hainutele lol

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1500 2014-03-13 18:31:02

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ele, nu stiu ce este dar si eu o aveam mare ori mica si mi au zis ca e normal e de la sarcina smile chiar in ultima analiza de sem 3
Andre si mie imj ziceau ca are ce are la rinichi ca nu ne am casatorit religios si ne pedepseste dumnezeu deci..as zice ceva urat, da i la naiba
Andre, pai dc nu incepi sa iei lucrusoare?

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-03-13 18:34:48)

#1501 2014-03-13 18:46:52

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Știu ca asa sunt mamele,  dar de data asta am rănit-o ei urat. Eu vroia sa vina aici pe 22, eu am DPN pe 25, deci e o fata rezonabilă,  av?nd ?n vedere ca vinede la 500km  și vrea sa fie de fata c?nd nasc,  sa trăiască emoțiile cu mine.... Dar eu am rămas fixata de ladr  pe ideea ca nasc după temem și mi se părea ca vineprea  devreme și am respins-o urat de to. II-am zis sa nu vina.

La rece ?mi dai seama ca e perfect sa vina pe 22, o sa am 39s4z. E ok dacă sta și aștepta la

Ann,  Jac,  ce reproșuri urate.
Mai ales ca cu sănătatea puiului,  Grrr. Și eu ziceam ca la noi e rău.

Ultima oara a fost editat de anorien (2014-03-13 18:49:11)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.