|
Nu esti logat.
Apendicita sau durere de ovare?#1 2007-01-08 22:02:12
apendicita sau durere de ovare?de cateva zile ma doare in partea dreapta la incheietura piciorulul,nu ma doare f tare dar e jenanta,si ma doare doar cand stau in anumite pozitii,cand ma ridic din pat sau cand obosesc ,ma inteapa putin,nu pot sa explic exact ce simt. Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #2 2007-01-08 22:10:06
Re: apendicita sau durere de ovare?incearca sa stai pe spate si sa indoi tare picioru drept...daca simti o intepatura puternica inseamna ca este vb de apendicita ... mie asa mia zis un doctor cand simteam si eu ceva acolo ... da de fapt n uaveam nimic it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-01-08 22:12:56
Re: apendicita sau durere de ovare?dap, asa ma doare si pe mine. am indoit picioru acu, dida si nu simt nici o intepatura! io zic k e vb de ovare! nu esti singura in aceeasi stare ,julia23. Offline #4 2007-01-09 10:39:37
Re: apendicita sau durere de ovare?eu am simtit fix acelasi lucru acum vreo 3 luni... nu era apendicita, am facut ecografie abdominala generala si mi-a iesit un ovar polichistic si unul cu chist... mai bine era apendicita, am zis atunci... Offline #5 2007-01-09 10:44:56
Re: apendicita sau durere de ovare?Alexandra, cecul e o portiune din colon, nu e stomacul! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-09 12:33:53
Re: apendicita sau durere de ovare?julia 23 si eu simt cateodata ceva pe acolo si ma sperii ca e apendicita.am facut acu cativa ani o echo abdominala si mi s-a spus ca oricum apendicul nu se vede la acest tip de echo.o sa merg la doctorita de familie sa ma palpeze putin pe acolo daca se pricepe dak nu sa ma trimita undeva..banuiesc ca n-am nimic,dar vreau sa fiu sigura.. Offline #7 2007-01-09 12:43:42
Re: apendicita sau durere de ovare?julia23...nu mai amana si dute la medic...si eu am avut dureri cam ca ale tale...am stat linistita perfect convinsa ca am anexita si m am trezit cu o mare problema...nu vreau sa te sperii dar dute cat mai curand la doctor...dc sa amani? happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-01-09 20:49:51
Re: apendicita sau durere de ovare?da am sa merg la medicul de familie la sfarsitul saptamanii pt ca atunci ajung acasa,si o sa vad ce ma va indruma sa fac Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #9 2007-01-09 20:53:36
Re: apendicita sau durere de ovare?m am operat de apendicita. dupa o saptamana nu mai simti nici un fel de durere de la taietura! deci nu e grav , e una dintre cele mai simple operatii, cu conditia sa fie depistata la timp.daca nu, atunci face puroi care se poate sparge (peritonita) si provoaca uneori decesul. mai bine mergeti din timp la control! Cocorosie! Offline #10 2008-04-20 13:03:11
Re: apendicita sau durere de ovare?asa am patit si eu ca tine julia23 dureri in partea dreapta dureri pe picior am crezut ca am apendicita, m-am dus la un doctor chirurg ma consultat si diagnostic surpriza anexita mi-a dat tratament cu antibiotice si no-spa dar..... si acuma dupa o luna de la consult ma mai doare bine nu ca inainte dar tot mai e ceva dureri in fine tre sa ma duc la ginecolog pana la urma ...Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu (!!!) ...Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia (!!!) Offline #11 2008-04-20 16:51:31
Re: apendicita sau durere de ovare?clar. mergi si fa o echografie si un consult vaginal. mami de minuni Offline #12 2008-04-21 10:09:48
Re: apendicita sau durere de ovare?da, ma duc acum dupa paste sa vad ce e pana la urma ...Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu (!!!) ...Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia (!!!) Offline #13 2008-04-23 12:36:34
Re: apendicita sau durere de ovare?la analizele de sange iese daca am apendicita sau nu? ...Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu (!!!) ...Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia (!!!) Offline #14 2008-04-23 12:42:40
Re: apendicita sau durere de ovare?No way! Fa cum ti-a spus eu_vreau: echo+consult vaginal. Offline #15 2008-04-23 12:44:12
Re: apendicita sau durere de ovare?din cate stiu eu, daca ai apendicita acuta iti iese un numar mai mare de leucocite la analizele de sange Offline #16 2008-04-23 12:46:22
Re: apendicita sau durere de ovare?...mda, sau probabil un VSH mare (?!), dar de ce sa se complice cand o echo elucideaza problema? Offline #17 2008-04-23 14:35:33
Re: apendicita sau durere de ovare?am facut ecografie azi dim si parea sa am o pietricica la rinichiul drept si putin deplasat porma ma trimis la sange am facut si urocultura dupa care am facut radiografie si porma m-am intors iara cu rezultatul de la radiografie la doctora care mi-a facut ecografia si practic radiografia am facuto degeaba ca cika nu o poate citi ca sunt prea multe gaze si am mai facut iara o ecografie sa vada sigur daca e sau nu piatra la rinichi si rezultatul rinichiul drept putin deplasat dar ce legatura are asta cu durerea de picior si in partea dreapta nu stiu oricum astept rezultatul de la analize si vad porma ce mai fac Ultima oara a fost editat de je_veveritza (2008-04-23 14:36:54) ...Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu (!!!) ...Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia (!!!) Offline #18 2008-04-23 14:38:01
Re: apendicita sau durere de ovare?are, ca asa iradiaza durerea de rinichi uneori Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2008-04-23 15:03:18
Re: apendicita sau durere de ovare?aha,nu stiam:| ms pt informatie Ultima oara a fost editat de je_veveritza (2008-04-23 15:04:40) ...Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu (!!!) ...Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia (!!!) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|