|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-18#324 2014-03-10 16:38:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, prima data am citit ca doctorii nu ne lasa insarcinate "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #325 2014-03-10 17:04:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, mi am luat si eu azi vit e. Ai citit prospectul? Mie nu imi zice nik de fertilitate acolo. Si ma tem sa iau. Ultima oara a fost editat de ionela (2014-03-10 17:08:53) Offline #326 2014-03-10 17:16:29
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela doctorita cu care am facut eu bebele m-a intrebat in 2005 , ai zi ..barbatu tau a lasat pe vreuna insarcinta ca sa nu mai dam bani pe spermograma ..mergem la spovedit " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #327 2014-03-10 17:19:04
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela, cred ca conteaza foarte mult sa si crezi in tratamentele pe care le iei. Ultima oara a fost editat de IuliaXn (2014-03-10 17:23:49) Offline #328 2014-03-10 17:56:02
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia depinde pentru ce o iei , eu o iau pt ovulatie s o iau pana la ovulatie , ziua 14 cam asa, desi eu ovulez mai tarziu, daca o iei pt deficit de progesteron, o iei din ziua 15 pana cand vine, deci depinde...am citit multe despre branca asta...acuma...cate bordeie atatea obicee:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#329 2014-03-10 18:01:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, mi am luat tocmai pt ca am citit aceste chestii. Dar in prospect nu zice nimic. Offline #330 2014-03-10 18:07:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi luam din ziua 15 pina in ziua 25,cu duphaston si vit E,..eu tot insist pe combinatia asta ...si o data ce te-ai apucat tine-o trei luni incheiate. Ti-am spus ca asa reactionam si eu la branca ursului. se inchina al meu,nu-i venea sa creada si acum saracul e pus pe bara de cam mult timp. Menstruatia venea la 28 zile. Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-03-10 18:15:07) Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #331 2014-03-10 18:52:24
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Oana fac si eu ce pot , ti-am zis,eu il aiu asa ca vreau sa fac oua , acuma ...oi vedea.Asta e a doua luna .Pe laga branca iau mladite de zmeur, vit e, acid folic , mastodinon, oua, antibiotic mi-a dat dobitocul ,il iau si pe ala si stau linistita.desi sunt in ziua 7 sau 8 am un egg abundent desi...e cam devreme " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #332 2014-03-10 19:14:04
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi pe tine te-a intrebat doctorita dar eu m-am gandit singura sa il intreb pe sot daca a mai avut vreo tentativa de copii cu alta in tineretea lui (mi-a zis ca sunt nebuna) Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #333 2014-03-10 20:32:39
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nico depinde ce test ai facut.Daca e barza (varza) ala nu e bun...asa e el cu umbra, daca e alt test...sunt sanse..baga o pozica sa-mi benoclez ochii:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #334 2014-03-10 20:58:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetelor, vit E cat timp se ia? Eu iau de vreo 3 sapt, dar am citit ca se ia cam o luna si pe urma se face pauza. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #335 2014-03-10 21:01:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny mie dobitocul nu mi-a zis nimic , mi-a zis sa iau incontinuu.... Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-03-10 21:07:34) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #336 2014-03-10 21:05:17
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94E clar ca exista o dragoste netarmurita intre tine si domn' doct "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #337 2014-03-10 21:16:54
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny ti-am lasat un lik mai sus...sa citesti e foarte interesant...si te mai luminezi...poate trimiti si tu un mail acolo , o intrebare....orice ajutor e binevenit.te pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #338 2014-03-10 21:27:08
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna, viitoare burtici! “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #339 2014-03-10 21:29:05
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, n-am apucat sa citesc tot, dar sunt si mai derutata. De cretisoara zice ca poate sa intarzie CM, desi eu am citit ca e benefica in cazul amenoreei. Cred totusi ca astea ar fi ami bine sa fie luate la recomandarea cuiva, luate asa, dupa capul nostru, cine stie ce efecte mai pot avea, daca-s combinate aiurea si luate in per nepotrivite. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #340 2014-03-10 21:35:28
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna seara dragele mele,am revenit si eu la apel DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #341 2014-03-10 21:36:07
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, la tine este absolut clar ca sinechia uterina este cauza intarzierii sau lipsei menstrei! Pur si simplu, mucoasa care captuseste uterul- endometrul nu se poate elimina. Aveti grija, fetele si cu plantele astea! Unele fac mai mult rau decat bine! “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #342 2014-03-10 21:40:54
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rona, am facut histeroscopie si doct zice ca acum cavitatea uterului arata normal, doar ca endometrul e atrofiat, nu se poate reface, nu se ingroasa nicicum. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|