|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-29#533 2014-03-15 10:23:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata dragele mele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #534 2014-03-15 10:27:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si noi te pupam Rozi eu facusem marti niste pancakes apoi ieri Rona intreba de o reteta pt niste pancakes pufoase. Mie mi.au iesit f gustoase numai ca eu voiam sa fie pufoase de 2 cm nu stiu daca se poate asa. Oricum, am mancat cateva apoi m.au intors iar greturile si le.am lasat. Sotul nu mananca, ca sunt de dulce si noi postim mereu de Paste, Craciun... apeu fac exceptie acum, incerc sa tin doar vinerea si uneori si miercurea. ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #535 2014-03-15 10:31:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Vad ca acum imi apar si cand dau clic pe pagina ca sa intru si cand dau trimite la mesaje ,,si apare ca o noua pagina fata de cea pe care sunt, acum am intrat fara sa dau eu pe age wulin mmorpg... e un joc presuspun " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #536 2014-03-15 10:46:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris te pupacesc!!! Eu am ales numele,sotul doar a zis "super combinatie,imi place" Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #537 2014-03-15 11:02:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Azi ma duc sa cheltui ceva din banutii luati ieri si ghiciti ce e mAi important? O perie sa o periez pe Gipsy a mea si o fiola de la Fronline pentru puricei,chiar daca nu am vazut sa aiba ceva... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#538 2014-03-15 12:47:03
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Salutare fetele. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #539 2014-03-15 13:00:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny dar tu pe care ai tinut=o pe cea de 120?Eu mai am pana in aprilie pe trei parca:)Pot spune ca ma simt bine:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #540 2014-03-15 13:05:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Da, pe ce de 120. Tu o tii pe cea de 240? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #541 2014-03-15 13:09:17
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Da Eleny, pe cea de 240 , mai am putin si eu " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #542 2014-03-15 13:31:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor, am fost la doctor si bebe e f mic, are 3.3 mm, abia se vedea. A zis doctorul ca e bn, e acolo unde trebuie , dar ma mai duc sambata ca sa se vada mai bn. Mi -a dat sa iau utrogestan si natalvit. Acum asteptam si ma rog la Dumnezeu sa fie bn in continuare. Va pup pe toate:* O zi frumoasa "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #543 2014-03-15 14:44:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ms Rozi, asa mi.a spus si dr, nu stiu de ce in mintea mea eu credeam ca nu simti nicio durere cand esti gravida, decat atunci la final... se pare ca m.am inselat. Uneori doare mai tare, alteori mai incet, ma obisnuiesc eu cu starile astea, bine ca e micutul bine ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #544 2014-03-15 16:17:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alexandra felicitari din toata inima, sa fie micutul bine :)Baietel zic eu " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #545 2014-03-15 16:18:43
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94da ai dreptate sonia infertilitatea este la fel de dureroasa pentru toate femeile indiferent de meserie,situatie materiala etc.atata doar ca uneori de situatia materiala depind multe adica daca ai posibilitate poati face fiv daca nu poti doar sa speri in ajutorul lui Dumnezeu.treaba cu donatorul ma gandeam in urmatorii 5,6 ani daca nu se va intampla nimic pana atunci.e greu oricum ca copilul sa fie doar al unuia si nu al amandorurara de asta ziceam ca nu mi mai surade ideea.rozi o cafeluta vrei daca nu e prea tarziu? After all,tomorow is another day!! Offline #546 2014-03-15 16:55:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor, spre ca ati avut inceput de weekend bun! Offline #547 2014-03-15 17:35:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Acum am inceput tratamentul dat de doct, nu mai iau oua. Dar ma gandeam ce mai urmeaza, adica dupa tratam asta, ce analize, tratm, interventii, ca deja am inceput sa uit ce analize am facut, ce trat am luat. Nici nu le mai tin minte. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #548 2014-03-15 18:26:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Multumesc fetelor . "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #549 2014-03-15 19:14:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fete scuzati ca am lipsit dar am fost la cumparaturi... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #550 2014-03-15 19:42:21
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Caty multumesc...nu refuz nicio cafeluta niciodata " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #551 2014-03-15 20:12:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Mersi, Rozi. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|