|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-50#932 2014-03-26 15:36:45
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris dar ce s-a intamplat, te-ai certat cu nebuna?Sau cum? " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #933 2014-03-26 15:38:23
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Multumesc fetelor, abia astept sa va laud si eu minunile voastre Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-03-26 15:39:38) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #934 2014-03-26 15:46:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Se poate spune ca m-am certat cu toate ca de la ea a plecat tot....de la faptul ca m-a trimis sa ii cumpar ceva de la farmacie si sa ii platesc administratorul blocului si cum era ceva de mers cu masina nu i-a convenit ca am facut fix o ora,trebuia sa zbor cred si asa au inceput reprosurile si insultele din partea ei pentru mine si cum nu se poate doar sa spun DA DOAMNA AI DREPTATE i-am raspuns cu respect pana nu am mai putut si am fost de accord cu ea sa pun capat....am incercat pana nu s-a mai putut....nu poti face mincinos,pervers,ameninta pana si cu politia si cealalta persoana sa stea ca proasta sa nu zica nimic,cel putin eu.....nu ma calca in picioare,oricine ai fi ca nu permit,pana la lipsa respectului ca persoana....stiam ca intr-o zi se va intampla dar speram sa mai dureze putin.....si sa vezi cand sa plec cum ma lua la misto cu semnetura mea....ca are asa multe lucruri urate sa spuna despre mine,de parca as fi ultima taratura.......simt ca explodez de ce nervi mi-a facut....oricum mai stau cateva zile si o dau eu in gat ca ia fete la munca si nu le face contract si atunci vom vedea cum va mai ameninta ea ca e handicapata si nu ai dreptul sa comentezi in fata ei....da mai spune si asta....ca nimeni nu are dreptul sa ii reproseze nimic din cauza patologiei ei de handicap....dar ea are voie..... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #935 2014-03-26 15:47:47
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi, multumesc. mi-e ciuda ca sper si astept, si am vise, planuri...imi imaginez mereu cum ar arata o zi din viata mea insarcianata sau mamica...prea frumos!!!!! de acum imi fac ganduri, ganduri...pana vine menstruatia. Offline #936 2014-03-26 15:52:04
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Blue nu am oparit urzicile inainte de a le pune la congelator ca si asa prin congelare mai pierde din gust apoi prin inghetare iar asa ca atunci cand le scot sunt aproape proaspete si eu le spal cu apa fierbinte ca sa se curate bine,deci nu sunt ca si cum ar fi abia culese,sunt putin ofilite sa zic....ce sunt dragavei? alte plante bune,bune? ca pun si eu daca imi explici DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#937 2014-03-26 15:55:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, si eu am niste nervisori legat de serv, ca mi-au facut astia program fix si eu nu prea sunt obisnuita, aveam program mai flexibil. Pai cum mai plec eu de o mie de ori la tot felul de analize, controale, treburi personale si altele?!! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #938 2014-03-26 15:58:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris nu te mai necaji...e dusa cu pluta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #939 2014-03-26 16:02:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ma mai descarc si eu pe aici nu ma luati in seama....mai tare mi-a sarit tandara cand a spus ca imi trimite garda acasa,atunci nu am mai putut si m-am luat de ea...atata timp cat iti inghit toate prostiile si te suport nu ma ameninta ca devin o fiara...asta e pana va gasi alta va sta si va manca doar ce i-am gatit azi(mancare ce nu dureaza 2 zile ca mananca mai mult decat un adult ce e in miscare continua) si niste iaurt ca atat are in frigider.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #940 2014-03-26 16:02:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94fetelor luminati-ma putin...ce inseamna ovare fara foliculi si endometru hipercoegen? Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #941 2014-03-26 16:05:24
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi, pai mi-as dori sa nu ma mai stresez. ca desi sunt constienta de raul pe care mi-l fac stresandu-ma...tot nu ma pot gandi la altceva. pana luni am fost ok. cand am vazut egg-ul meu cel frumusuel m-au napadit sperantele. aseara mi-am sechestrat sotul, am zis ca e bine. azi ma gandesc ca daca n-am ovulat ieri, si poate ar trebui si azi un pic de secsss... Si totusi chef nu mai am, al meu vine tarziu, e obosit...Burta ma doare, spatele la fel...nah, asta e. Ultima oara a fost editat de ionela (2014-03-26 16:06:11) Offline #942 2014-03-26 16:09:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94 Kris, bine ca ai plecat, eu cred ca ii lipeam si doua palme dupa ceafa.. Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-03-26 16:13:15) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #943 2014-03-26 16:11:45
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Faza foliculara (proliferativa) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #944 2014-03-26 16:11:57
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ionela ce sunt opintici cu usturoi?.... Vad ca veniti si voi cu termene care nu le cunosc ca si mama...de fiecare data cand vorbesc cu ea nu se exista sa nu scoata un cuvant care nu il cunosc ....si eu ....mama da de unde le scoti? bine ca nu vorbesc in dialect moldovenesc si nu prea cunosc dar totusi.....asa si voi...ionela o reteta ce pare delicioasa si blue cu dragovici parca care nu am mai auzit in viata mea....vreau si eu retete noi si gustoase daca se poate de post....multumesc Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-03-26 16:18:37) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #945 2014-03-26 16:20:53
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, faptul ca are un handicap, nu-i da dreptul sa se poarte in halul asta.. Asta e nesimtire curata. Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-03-26 16:23:45) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #946 2014-03-26 16:23:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94De stevie am auzit,dar nu o cunosc,nu stiam ca e asa buna.....o verdeata in plus de tinut minte....mersi DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #947 2014-03-26 16:24:57
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94De stevie am auzit si eu, ba chiar cred ca am mancat ciorba, vreodata. Dar de dragavei si de opintici..n-am auzit. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #948 2014-03-26 16:27:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94hei fetele v-am citit vorbind de stevie eu sunt fan! fac mancarica, ce-i drept dintr-o punga mare de stevie iese jumate de cratita dar e si gustoasa si pe mine ma ajuta si la digestie. o prefer in locul spanacului pentru ca e mai acrisoara pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #949 2014-03-26 16:31:17
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94http://www.papamond.ro/mancare-de-draga … ie-creata/ uite am gasit si o reteta in care si descrie planta. Eu o fac mai simpluta manarica, dar e yummmmmmy rau. Tocmai ce am mancat cu mamaliguta cu branza si smantana Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #950 2014-03-26 16:38:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetele, Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-03-26 16:39:28) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|