homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-8

#134 2014-03-05 09:11:33

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94

neata
kris, unde-i cafeluta???????????????
la mine ploua, e urat afara, numai chef de munca n-am !! sad
asteptarea ma omoara. pana prin ziuz 20-22 mai este cum mai este, dar dupa aia e groaznica asteptarea
rozi, inghiti oua de prepelita?am luat si eu acum vreo 2 ani, dar nu perioada intreaga ca la un moment dat mi s-a gretit de la ele si nu le-am mai putut inghiti. le beam cu lapte si miere de albine. dar is fff sanatoase!!

#135 2014-03-05 09:46:08

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Neata scumpelor!!!
Ionela iti tin eu companie la cafeluta pina ni se alatura si Kris smile
Urata vreme...nu am iesit din casa de trei zile...grater

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#136 2014-03-05 10:47:06

IuliaXn
Full member
Inregistrat: 2014-02-08

Rozi, cred ca aici te gasesc smile
Istoricul meu este urmatorul:
in octombrie- sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani, chiuretaj la aprox. 10sapt. (nu se elimina)
in februarie- suspecta cancer tiroidian, scintigrafie (totul e ok la nodulul tiroidian), test b-HCG 0.16- negativ la 3 sapt de la ultima menstruatie (in ziua scintigrafiei).
La o saptamana dupa scintigrafie- test de sarcina pozitiv. B-HCG la 4s4z- 2119mIU.ml, repetare la 6s- peste 10000mIU/ml. Chiuretaj la 6sapt fix. Dupa 8 zile B-HCG 297 mIU/ml.
Imi puteti spune daca ultima valoare este OK? Ar trebui sa repet testul zilele acestea?(dnei medic ii este teama sa nu fi fost mola)
Dr. mi-a spus inainte de chiuretaj- sarcina cu ou clar. Oricum as fi renuntat la sarcina pt. ca facusem nenorocita de scintigrafie cu iradiere cu iod radioactiv si ar fi fost periculos pentru fat sad
Ar trebui sa repet HCG ul?
Va imbratisez cu drag!

#137 2014-03-05 11:13:02

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fetele!

Urata vreme, dar hai sa facem sa fie la noi in suflete frumos!

Si eu iau oua de prepelita, si pentru ca am citit undeva ca e mai bine sa nu bei cafea in cura asta, nu va acompaniez, deocamdata, la cafea.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#138 2014-03-05 11:39:44

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetele....ramasesem fara cafea asa ca am fost sa cumpar lol
mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee proaspata,abia facuta.
Azi m-am trezit mai tarziu ca pisu meu pe la 05.00 a dat desteptarea,pur si simplu se juca dea ascunsa cu mine,i-am dat sa pape si apoi s-a culcat iar si normal ca si eu.... chicot
Iulia din experienta mea stiu ca nu scade valoarea hcg repede,dureaza cateva zile...eu la primul avort am avut chiuretaj facut si nu stiu cum de,dar nu mi-a dat de facut beta dupa cateva zile,dar la al2 lea avort care a fost la 7 sapt. mi s-a concluzionat prin tratament medicamentos si hcg facut la 20 zile era de 140 parca...normal ar trebui repetat hcg-ul pentru a vedea evolutia,apoi fiecare corp lucreaza in felul lui sau cum vrea el...eu dupa 1 avort am avut cm la 30 zile si la al 2 lea la 45 zile deci depinde mult de corpul tau.Stai linistita ca e in scadere,dar pentru linistea ta poti repeta testul.
O zi buna fetelor.Va pup

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Publicitate

loading...

#139 2014-03-05 11:40:47

ionela
Insomniac member

oana, puss
parca tu imi ziceai ca ai luat duphaston din ziua 16 pana in ziua 25, nu? ai urmarit ovulatia atunci? ovulai inainte de ziua 16?

#140 2014-03-05 13:05:51

ionela
Insomniac member

kris, buna cafeluta proaspata. as bea vreun litru daca ar fi la cat is de adormita.

#141 2014-03-05 13:12:21

kristinika
Sr. member

Ionela  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee ,apoi o dam pe ceai chicot

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#142 2014-03-05 13:17:36

ionela
Insomniac member

bun si ala lol as bea orice, numai sa-mi treaca oboseala
dar m-am invatat sa beau o cafea mica doar dim. si oricat de adormita as fi nu mai beau deloc in timpul zilei.
maine cred ca fac un test mic, chiar daca e devreme, cine stie, poate am vreun bebe voinicel si iese smile nu mai am rabdare lol

#143 2014-03-05 13:44:10

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Ionela nu am monitorizat nimic,asta a fost tratamentul care mi l-a dat pur si simplu.vazuse din celelalte ecografii pe care le aveam la dosar ca ovulez doar cu trompa stanga si atat. am luat din ziua 15 in ziua 25 duphaston,dar asa cum am mai spus nu l-am luat singur,am avut carpicon supozitoare,vit E, branca ursului si acid folic. nu stiu daca singur isi face treaba,eu zic ca aceasta combinatie m-a ajutat pe mine. acum,nu stiu,poate la tine merge asa.Bafta multa oricum!!!!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#144 2014-03-05 13:53:35

ElenyR
Sr. member

Eu, de cand am inceput cura, in loc de cafea beau oua de prepelita. La inceput eram terminata de oboseala, acum m-am mai obisnuit.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#145 2014-03-05 14:03:17

kristinika
Sr. member

Si eu am sa fac in viitor aceasta cura cu oua de prepelita,dar mai greu va fi cu cafeaua,cum fac sa nu beau cafea daca eu sunt moarta dupa acest produs... drool ...poate o voi inlocui cu altceva...oricum e grele...

#146 2014-03-05 14:04:31

IuliaXn
Full member

kristinika a scris:

Buna dimineata fetele....ramasesem fara cafea asa ca am fost sa cumpar lol
mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee proaspata,abia facuta.
Azi m-am trezit mai tarziu ca pisu meu pe la 05.00 a dat desteptarea,pur si simplu se juca dea ascunsa cu mine,i-am dat sa pape si apoi s-a culcat iar si normal ca si eu.... chicot
Iulia din experienta mea stiu ca nu scade valoarea hcg repede,dureaza cateva zile...eu la primul avort am avut chiuretaj facut si nu stiu cum de,dar nu mi-a dat de facut beta dupa cateva zile,dar la al2 lea avort care a fost la 7 sapt. mi s-a concluzionat prin tratament medicamentos si hcg facut la 20 zile era de 140 parca...normal ar trebui repetat hcg-ul pentru a vedea evolutia,apoi fiecare corp lucreaza in felul lui sau cum vrea el...eu dupa 1 avort am avut cm la 30 zile si la al 2 lea la 45 zile deci depinde mult de corpul tau.Stai linistita ca e in scadere,dar pentru linistea ta poti repeta testul.
O zi buna fetelor.Va pup

Multumesc mult, Kristinika, imi revine sufletul la loc smile Dupa primul chiuretaj in oct (la sarcina orpita in evolutie) nu am facut HCG post chiuretaj. De data aceasta, fiin o sarcina cu ou clar, m-a speriat dna Uscatescu- sa nu fie cumva sarcina molara! repeta HCG- si l-am facut la 8 zile dupa curetaj.
Imi dau seama ca a scazut enorm in cele 8 zile de la peste 10000mIU/ml la doar 297. Inainte de curetaj medicul a dat diagnostic "Sarcina anembrionara" (cu ou clar- sacul gestational era bine delimitat, corespundea unei sarcini de 6s2z aprox., corp galben pe ovarul drept).
Recunosc ca m-am speriat -nimeni nu pusese problema de mola inainte grater - macar daca as fi apucat sa solicit analiza biopsica.  Deci la tine la al 2lea avort totul a fost ok cu hcg 140 la 2 sapt?
Eu la primul curetaj menstra a venit la 33z- normal, curat, totul OK. Apoi la 28 fix. La al2 lea curetaj din 21 febr astept menstra dupa 20 martie- sper sa vina la fel de punctual smile

Va pup, fetelor, sa aveti o zi buna!

#147 2014-03-05 14:09:17

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Buna fete, multumesc de cafeluta chair am nevoie .fara cafea sunt zombie:))
Iulia dupa valori e posibil sa fi  fost mola, mai repeta beta dupa 10 zile sa fie bine.Pana nu scade beta macar pana la 10 nu va veni menstra .E greu si stiu ca ti-ai dorit bebele dar trebuie sa ne revenim..cum...numai de noi depinde ..eu inca ..inca mai mai tarasc cu sufletul.Dar mola se vede si la eco ...adica placenta are pete ca  un ciorchine de strugure , chiar daca are ou, eu am avut mola cu beblus care crede-ma ca a tras si de ultimul fir de viata, dar am avut si tumora pe ovar si mai aveam un pic si se extindea si prin alte parti..am fost la limita .Bine ca acum esti bine si cu Domnul inainte ...
Eleny spor la cura cu oua de prepelita smile
Kris, ala mic a prins puteri si incepe distractia lol
Ionela spor la testat, sa dea Domnul sa fie bine si sa nu te mai chinui:)
Iuliaxn si la mine a scazut repede , ti-am scis si dincolo, avand in vedere ca aparatul a detectat peste milion ca atat putea el sa detecteze ...dar cred ca era mai mare si mai jale...daca stau bine si ma gandesc...sunt ca pisica ..asta a fost una din vieti lol
Dar ea a scazut de la milion la 400 mii apoi a scazut greu, cand am ajuns la 400 apoi la 200 a scazut mai greu si de la 200 la 100m, apoi 50, apoi 20 apoi 12 ....a scazut mai greu , adica a trecut mult tim ..2 luni..cam asa..
De-asta zic sa repeti beta la 10 zile si daca nu a sczut macar la 28 , mergi la medic.
Imi pare tare rau, dar ca sa nu faci beta poti face un test...daca scade in intensitate e de bine smile

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#148 2014-03-05 14:27:36

ionela
Insomniac member

oana, rozi puss
rozi, vreau sa fie bine si pentru tine, ca nici tie nu ti-e ok acum sad
oana, mie nu mi-a zis de alte medicamente. branca ursului nu pot lua pentru ca am luat acum cativa ani si stiu ca scade tensiunea. atunci mi a fost foarte rau.  acid folic iau si eu. de restul nu stiu ce sa zic. stau si astept

#149 2014-03-05 14:33:56

ElenyR
Sr. member

Kristinika, poti sa bei si o cafea pe zi, nu face rau. Eu am fost un pic mai catolica decat papa, am zis ca daca tot o tin, sa renunt si la cafea.

#150 2014-03-05 15:07:43

kristinika
Sr. member

Eleny e bun daca o cafeluta se poate,am mai prins curaj astfel chicot
Rozi sa vezi acum cand am stat la masa ce a facut...pur si simplu nu ma lasa sa mananc,ori vroia sa se urce pe masa,lucru care nu exista,ori in bratele mele,iar la un moment dat o vad in spatele meu ca se urcase pe masuta unde am cuptorul cu microunde si se uita la ea lol  (are usa neagra,tip oglinda)

#151 2014-03-05 15:08:39

ElenyR
Sr. member

Rozi, eu citesc de zor din "Cum sa-ti vindeci viata', macar ma ajuta sa-mi mai mut gandurile de la probleme. Ma mai trezesc cateodata ca-mi fuge mintea la ale mele, dar scutur din cap si continui sa citesc.

Hai, fetelor, ca trebuie s-o scoatem noi la capat pana la urma, nu se poate altfel!

#152 2014-03-05 15:16:06

IuliaXn
Full member

rozi2012 a scris:

Buna fete, multumesc de cafeluta chair am nevoie .fara cafea sunt zombie:))
Iulia dupa valori e posibil sa fi  fost mola, mai repeta beta dupa 10 zile sa fie bine.Pana nu scade beta macar pana la 10 nu va veni menstra .E greu si stiu ca ti-ai dorit bebele dar trebuie sa ne revenim..cum...numai de noi depinde ..eu inca ..inca mai mai tarasc cu sufletul.Dar mola se vede si la eco ...adica placenta are pete ca  un ciorchine de strugure , chiar daca are ou, eu am avut mola cu beblus care crede-ma ca a tras si de ultimul fir de viata, dar am avut si tumora pe ovar si mai aveam un pic si se extindea si prin alte parti..am fost la limita .Bine ca acum esti bine si cu Domnul inainte ...
Eleny spor la cura cu oua de prepelita smile
Kris, ala mic a prins puteri si incepe distractia lol
Ionela spor la testat, sa dea Domnul sa fie bine si sa nu te mai chinui:)
Iuliaxn si la mine a scazut repede , ti-am scis si dincolo, avand in vedere ca aparatul a detectat peste milion ca atat putea el sa detecteze ...dar cred ca era mai mare si mai jale...daca stau bine si ma gandesc...sunt ca pisica ..asta a fost una din vieti lol
Dar ea a scazut de la milion la 400 mii apoi a scazut greu, cand am ajuns la 400 apoi la 200 a scazut mai greu si de la 200 la 100m, apoi 50, apoi 20 apoi 12 ....a scazut mai greu , adica a trecut mult tim ..2 luni..cam asa..
De-asta zic sa repeti beta la 10 zile si daca nu a sczut macar la 28 , mergi la medic.
Imi pare tare rau, dar ca sa nu faci beta poti face un test...daca scade in intensitate e de bine smile

Rozi, valorile tale au fost mari, intr-adevar. Cred ca depinde si de varsta sarcinii de atunci.
La mine ziua 8 dupa curetaj a fost sambata trecuta (1 martie). Zici sa merg pe 10 martie din nou la hcg?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.