homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-38

#704 2014-05-19 14:00:40

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

buna fete aici sunt..astept sa.mi iau buletinul
am  si eu vesti....am spotting ..in doua zile maxim vine....
pupicei

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#705 2014-05-19 14:04:19

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Ionela, cam la asta se reduce acitivitatea noastra. Uneori simt ca m-am plictisit sa fac aceleasi lucruri mereu, dar pe de alta parte ar fi pacat sa ma vait, una peste alta nu am o viata chiar asa de grea. La biserica ma duc si eu, desi am si momente de razvratire. Insa m-am mai impacat cu soarta, in definitiv m-as zbuciuma degeaba.
Kris, si eu astept impresii de la Alex. Si mai astept si vesti de la Oana, parca astazi era programata sa nasca, nu?
Rozi,   puss

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-19 14:06:27)

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#706 2014-05-19 14:25:11

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Fetelor Parisul e foarte frumos...foarte mare si destul de murdar. Am fost la Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Notre Dame, Sacre Coeur...si...nu-mi mai vin altele acum in minte. A fost f cald si frumos...am mers mult pe jos. M-am indragostit de Eiffel..i-am facut o gramada de poze si mi-am cumparat si unul in miniatura de vreo 40 cm big_smile. FRancezii sunt amabili si mereu zambitori...mi-au dat impresia de oameni f relaxati, fara griji. Va recomand sa mergeti daca aveti ocazia...este intradevar un oras f frumos
va las cateva pozici sa va clatiti ochii big_smile
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140516_161325.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140517_083611.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140517_094846.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140517_094640.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140517_105815.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140517_154817.jpg

nu stiu cum sa fac sa intorc pozele....stiti vreuna cum sa face?

Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-05-19 14:26:15)

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#707 2014-05-19 14:37:39

ElenyR
Sr. member

Alex, intr-adevar Parisul e un oras frumos. Are cladiri cu o arhitectura si o simetrie extraordinare. Si mie la fel mi s-au parut francezii, amabili si zambitori, doar ca varul meu la care am fost si care sta de mai mult timp in Paris a zis ca sunt asa atata timp cat esti turist, daca e vorba sa ramai la ei, isi cam schimba atitudinea.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#708 2014-05-19 15:43:33

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

fetele, a nascut Oana. are topic la Prenatal. nu pot pune link de pe tel.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#709 2014-05-19 15:47:09

Missy005
Hero member

LOth multumesc, am vazut ...acum am ajuns acasa...am stat ca pe ghimpi
Fete am iesit tare in poza de buletin..parca sunt o bufnita...rotfl
Alex superbe pozele
Eleny cum te simti fara sterilet?Simti vreo diferenta?Nu mi-ai zis cum ti l-a scos?Te -a durut?

puss puss puss

#710 2014-05-19 16:04:22

ElenyR
Sr. member

O, sa traiasca fetita Oanei, sa fie sanatoasa, si parintii la fel, sa o poata creste asa cum isi doresc!

Rozi, si eu ies urat in poze, parca in realitate sunt mai frumusica (ma amagesc si eu, ce sa fac...).
Nu prea simt nicio diferenta de cand nu mai am steriletul. Nu ma deranja cand il aveam, dar nu aveam de ce sa-l mai tin, ca l-am tinut destul in raport de scopul pentru care mi la-u pus. M-a durut in momentul in care l-a scos, dar s-a intamplat f repede, cand a tras de el am simtit, pe urma, nimic. Sambata ar trebui sa ma duc sa mai fac o histeroscopie, dar nu cred ca ma mai duc. Am ajuns la concluzia ca doct sunt cei mai nebuni oameni, mi-a spus clar ca nu am nicio sansa si ca cheltui banii degeaba, dar tot el m-a trimis sa fac histeroscopie. Nu m-am mai obosit sa-l intreb de ce sa mai fac o histeroscopie, ca oricum n-am de gand s-o fac. Mai rau e ca sotul meu tot viseaza copil si i-am spus  cum sta treaba, ca nu se poate, dar tot viseaza, imi vine sa urlu la el, sa-i trag una, ca sa-l trezesc la realitate.

#711 2014-05-19 16:21:11

Missy005
Hero member

Eleny faci cum crezi tu de cuviinta...eu una m-as duce.
Eu nu am mai facut analize si alte minuni ca nu am mai avut bani, dar prin vara o sa mai repet  ..oi vedea kram

puss puss puss

#712 2014-05-19 16:29:52

ElenyR
Sr. member

Rozi, nu ma mai duc. E vorba aici si de bani. Pana acum, cat aveam o speranta, eram in stare sa dau toti banii pe care-i aveam, acum insa imi pare rau ca am cheltuit cred ca peste 20.000 lei aiurea in tramvai. Si m-as oftica si mai rau sa mai chltui si un leut in plus. Pana la urma, pentru banii astia chiar muncesc, nu mi-i da nimeni degeaba, si sa-i arunc asa, de pomana, nu-mi convine.
Sunt de acord ca un copil merita tot efortul, din toate punctele de vedere. Cine are cea mai mica speranta, chiar trebuie sa faca tot ce se poate.

#713 2014-05-19 16:34:51

Missy005
Hero member

Asa este Eleny...ce sa facem...mergem inainte cu ce avem...eu chiar nu mai am bani luna asta...A si-a schimbat ochelarii 10 mil si i-a anuntat de la firma ca nu am bani de salarii luna viitoare...nu ma intreba cum ne vom descurca ca habar nu am...om vedea
As fi vrut sa repet FSH-ul luna asta...dar zic pas din nou....

puss puss puss

#714 2014-05-19 16:39:50

ElenyR
Sr. member

Rozi, nu pot spune ca pana acum am murit de foame, ar fi un pacat. Dar m-am saturat sa cheltui bani degeaba, pana la urma creeaza si asta nemultumire si frustare.

#715 2014-05-19 21:05:02

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

buna fetele!ce faceti?noi ne pregatim sa plecam maine la bucuresti la 5 suntem programati la domnul doctor si noi ne am chinuit sa facem rost de bani dar sper sa fie cu folos.va puuup kram

After all,tomorow is another day!!

#716 2014-05-19 21:18:22

ElenyR
Sr. member

Caty, bafta multa! Sa ne dai vesti bune dupa ce faci analize.
Fetelor, azi n-am vazut-o pe Nico. oare ce o fi facand?!!

#717 2014-05-19 22:14:00

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Caty bafta la doctor. Te asteptam cu vesti bune. Pup.
Rozi si eu am iesit naspa in buletinul pe care l-am facut cand mi-am schimbat numele lol aveam fata de terorist:)) si am stat asa cu el 7 ani , imi era rusine sa-l scot din geanta lol
Bine ca in martie a expirat si in cel pe care l-am facut acum, am iesit ceva mai bn lol
Pup fetele puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#718 2014-05-19 22:29:56

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

multumesc .sa auzim de bine la toate kram

After all,tomorow is another day!!

#719 2014-05-20 09:12:54

ElenyR
Sr. member

Buna dimineata, fete, sa aveti o zi minunata!

#720 2014-05-20 09:51:58

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

neata  dragelor.
Eleny:* multumim la fel

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#721 2014-05-20 12:38:28

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Pup fetlor! Sper ca sunteti bine toate.
Eleny, ai si tu dreptate, dar poate minunea va veni acum, cand nu te mai astepti. Eu iti doresc din tot sufletul sa fie asa puss
Rozii puss lol Buletinele sunt o prostie. Toata lumea apare ciudat in poza aia. Si mie mi-a iesit o mecla de nu-i adevarat. Am vrut sa-l declar pierdut rotfl2 sa mai fac o poza, dar cam costisitoare si ce-i drept m-am calmat lol Daca ii fac copie in alb-negru, arat chiar uman lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#722 2014-05-20 13:03:59

ElenyR
Sr. member

Blue, va pup pe amandoua! ce faceti voi, fetelor si fetitelor?
Nici nu ma mai gandesc la copil, stiu ca n-o sa am. In plus se poate trai si fara copii. Efectiv nu-mi mai doresc. A-mi dori copii cand stiu ca n-o sa am inseamna suferinta si eu vreau sa traiesc, nu sa sufar.  Daca as fi avut asa cum poate toata lumea, era bine, dar daca nu se poate, asta e. Nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa gandesc astfel. Sotul meu zice ca el crede ca si daca as avea, nu l-as mai putea iubi, ca mi-a adus prea multa suferinta. Cred ca are dreptate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.