|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-38#704 2014-05-19 14:00:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95buna fete aici sunt..astept sa.mi iau buletinul " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #705 2014-05-19 14:04:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, cam la asta se reduce acitivitatea noastra. Uneori simt ca m-am plictisit sa fac aceleasi lucruri mereu, dar pe de alta parte ar fi pacat sa ma vait, una peste alta nu am o viata chiar asa de grea. La biserica ma duc si eu, desi am si momente de razvratire. Insa m-am mai impacat cu soarta, in definitiv m-as zbuciuma degeaba. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-19 14:06:27) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #706 2014-05-19 14:25:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Fetelor Parisul e foarte frumos...foarte mare si destul de murdar. Am fost la Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Notre Dame, Sacre Coeur...si...nu-mi mai vin altele acum in minte. A fost f cald si frumos...am mers mult pe jos. M-am indragostit de Eiffel..i-am facut o gramada de poze si mi-am cumparat si unul in miniatura de vreo 40 cm . FRancezii sunt amabili si mereu zambitori...mi-au dat impresia de oameni f relaxati, fara griji. Va recomand sa mergeti daca aveti ocazia...este intradevar un oras f frumos Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-05-19 14:26:15) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #707 2014-05-19 14:37:39
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex, intr-adevar Parisul e un oras frumos. Are cladiri cu o arhitectura si o simetrie extraordinare. Si mie la fel mi s-au parut francezii, amabili si zambitori, doar ca varul meu la care am fost si care sta de mai mult timp in Paris a zis ca sunt asa atata timp cat esti turist, daca e vorba sa ramai la ei, isi cam schimba atitudinea. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #708 2014-05-19 15:43:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95fetele, a nascut Oana. are topic la Prenatal. nu pot pune link de pe tel. Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline Publicitateloading...
#709 2014-05-19 15:47:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95LOth multumesc, am vazut ...acum am ajuns acasa...am stat ca pe ghimpi " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #710 2014-05-19 16:04:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95O, sa traiasca fetita Oanei, sa fie sanatoasa, si parintii la fel, sa o poata creste asa cum isi doresc! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #711 2014-05-19 16:21:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny faci cum crezi tu de cuviinta...eu una m-as duce. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #712 2014-05-19 16:29:52
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, nu ma mai duc. E vorba aici si de bani. Pana acum, cat aveam o speranta, eram in stare sa dau toti banii pe care-i aveam, acum insa imi pare rau ca am cheltuit cred ca peste 20.000 lei aiurea in tramvai. Si m-as oftica si mai rau sa mai chltui si un leut in plus. Pana la urma, pentru banii astia chiar muncesc, nu mi-i da nimeni degeaba, si sa-i arunc asa, de pomana, nu-mi convine. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #713 2014-05-19 16:34:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Asa este Eleny...ce sa facem...mergem inainte cu ce avem...eu chiar nu mai am bani luna asta...A si-a schimbat ochelarii 10 mil si i-a anuntat de la firma ca nu am bani de salarii luna viitoare...nu ma intreba cum ne vom descurca ca habar nu am...om vedea " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #714 2014-05-19 16:39:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, nu pot spune ca pana acum am murit de foame, ar fi un pacat. Dar m-am saturat sa cheltui bani degeaba, pana la urma creeaza si asta nemultumire si frustare. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #715 2014-05-19 21:05:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95buna fetele!ce faceti?noi ne pregatim sa plecam maine la bucuresti la 5 suntem programati la domnul doctor si noi ne am chinuit sa facem rost de bani dar sper sa fie cu folos.va puuup After all,tomorow is another day!! Offline #716 2014-05-19 21:18:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty, bafta multa! Sa ne dai vesti bune dupa ce faci analize. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #717 2014-05-19 22:14:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty bafta la doctor. Te asteptam cu vesti bune. Pup. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #718 2014-05-19 22:29:56
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95multumesc .sa auzim de bine la toate After all,tomorow is another day!! Offline #719 2014-05-20 09:12:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata, fete, sa aveti o zi minunata! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #720 2014-05-20 09:51:58
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata dragelor. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #721 2014-05-20 12:38:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Pup fetlor! Sper ca sunteti bine toate. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #722 2014-05-20 13:03:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Blue, va pup pe amandoua! ce faceti voi, fetelor si fetitelor? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|