homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-39

#723 2014-05-20 13:53:37

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

BUna fete ...azi am umblat ca la balamuc....am fost la psihiatrie apoi sa platesc pt cazier si de maine o iau de la capat
In rest sunt bine...astept sa vina...si mergem inainte nu ma mai agit
Nico unde e?
Moon am iesit bine insa Adi are umbre la urechi:)))))am ras de am lesinat
Moon astia la buletine au deschis si duminica pt votare ..te duci zici ca l-ai pierdut si faci altul...ti-l da in aceeasi zi rotfl2
Multe "pupuri" pentru fete  wave

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#724 2014-05-20 15:24:15

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Rozi, cred ca ai multe drumuri de facut in actiunea ta, dar o sa fii rasplatita pe masura. Nu-i putin lucru ceea ce incerci tu sa faci, e o fapta intr-adevar de apreciat.   puss
Unde o fi Nico, de ce nu mai da niciun semn?!! Nico, vrem sa stim ce faci, cum esti.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-20 15:30:00)

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#725 2014-05-20 16:06:50

Missy005
Hero member

Eleny pentru mine personal adoptia nu e o fapta buna...e copilul meu acolo si o  vina acasa si atat..fiecare gandeste diferit ..eu asa gandesc...doar ca treaba asta implica multa birocratie si multa alergatura si timp disponibil....sper sa iesim cu bine din toate smile

puss puss puss

#726 2014-05-20 19:28:49

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Dragele mele nu am mai intrat ca de azi dimineata sunt in tratative sa zic cu sotul....avem ore bune de cand ne certam ca i-am descoperit anumite mesaje pe telefon de la o gagica ca sa nu spun C RVA ca sa aflu ca ma inseala cu ea de pe la inceputul anului..... Sunt daramata total,s-a prabusit pamatul peste mine'nu fac altceva decat sa plag si toate astea din cauza ca nu ii mai plac fizic.....
Stiu ca m-am ingasat enorm in ultimul an,ma sperii eu de mine dar acum nu stiu cum sa reactionez...l-am pus sa ii trimita mesaj sa termine relatia cu promisiunea din partea mea ca voi lua masuri in privinta greutatii mele dar sa stiu ca a venit acasa dupa o partida cu ea si vroia sa fie cu mine ma face sa sufar si ma mult.....sunt distrusa,am luat niste picaturi de calmare ca nu ma pot opri din plans....

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#727 2014-05-20 19:32:50

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fetele,  puss

Cristinica, offf, imi pare atat de rau ca treci prin asta... supa  supa  supa
Cand v-ati casatorit, a facut o promisiune, sa fiti alaturi la bine si la rau. CE daca te-ai ingesat supa  Asta inseamna ca tu esti vinovata ca-si face el de cap cu alta????
El este de vina!!! E responsabil si trebuie sa-si asume asta. Nu trebuie sa-i promiti tu lui nimic.  supa

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Publicitate

loading...

#728 2014-05-20 19:49:02

kristinika
Sr. member

As vrea asa de mult sa ma pot desprinde de el cu usurinta,dar nu pot si cand ma gandesc cat am luptat cu familia lui pentru a fi impreuna si cate prostii a facut el in ultimul timp si eu i le-m trecut cu vederea si cu toate astea eu sunt foarte dependenta de el si il iubesc enorm....vreau sa trec peste cu promisiunea ca nu se va mai intampla dar stiu ca in cap imi ramane acest lucru si mereu voi fi in alerta ca oare ar ma inseala????
Nu stiu cum sa reactionez,sunt praf momentan.....
Asta i-am spus si eu,ca a uitat promisiunea facuta in fata lui Dumnezeu.....
Offffff Doamne cat doare acest lucru....si cu cata usurinta si liniste venea el acasa.....
Pentru fetele care stiu o dieta miracol rog sa posteze.....
Oricum lucrurile nu cred ca vor ramane asa....sunt una care tine la familie dar acea fufa mai devreme sau mai tarziu va auzi de mine,mai ales ca a stiut ca e insurat....
Nu e bine sa doresti raul unui seaman de-al tau dar ii doresc mai rau,sa fie inselata si lasata cand ii va fi lumea mai draga,doar pentru ca stia ca e amanta nu iubita.... rugaciune

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#729 2014-05-20 20:11:29

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Kris, ma rog sa-ti dea Dumneezu putere si intelepciune, sa iei cele mai bune decizii. Nu este usor, dar trebuie sa te linisteti... supa  supa
e complicata situatia..iar subiectul de delicat. Imi pare rau ca suferi. kram

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#730 2014-05-20 20:13:43

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Offf Kristinica draga, nu pot sa cred ce ne spui yikes  sustin ce a zis si Rona, nu trebuie sa.i promiti nimic, e vinovat pt cata durere ti.a provocat... am ramas muta supa  supa  supa  offf doamne, saracuta de tine supa

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#731 2014-05-20 20:27:30

Missy005
Hero member

Kris imi pare rau sincer...nu pot sa spun decat ca sunt alaturi de tine si te iubesc si ma rog sa fiti bine .Atat. rugaciune

puss puss puss

#732 2014-05-20 21:00:11

ElenyR
Sr. member

Kris, imi pare rau ca suferi. Sunt de acord cu fetele, tu nu esti de vina cu nimic. Ar trebui sa-l pui sa se gandeasca cum ar fi sa fie invers, sa afle el ce ai aflat tu.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#733 2014-05-20 21:24:05

kristinika
Sr. member

Fetele va multumesc de sustinere si va pup pe toate si va iubesc mult,sunteti singurele care imi sunt la inima acum....l-am intrebat cum s-ar fi simtit el in situatia mea si e constient ca nu imi e usor dar l-am intrebat daca ar face la fel daca s-ar intoarce inapoi stiind situatia actuala si raspunsul lui a fost ca poate ca da....am ajuns sa ii zic ca deva timp parca e vrajit.....el e tot mai rece si distant cu mine,eu vinovata pentru orice si numa rau ne merge in casa....
Cred ca zilele viitoare voi merge la o biserica ea vorbesc cu un parinte pentru linistea mea....eu cu tata dascal imi e rusine si frica parca sa ii spun mamei situatia asta pentru un sfat ca mi-a frica ca apoi va prinde pica pe el si daa voi vrea sa recupar relatia noastra voi face ma mult rau.....sunt total confuza grater  grater
Incerc sa fiu cat mai rationala dar ma treesc ca reprosez ceea ce a facut si ca ii vorbesc la misto si asta din cauza ca doare enorm....vreau sa fie bine si sa ne revenim da mi-e frica de ceea ce voi gandi in viitor despre el si reactiile lui.....nu stiu ce am de facut....si mane cand maduc la munca parca aud babuta care ma intreaba daca am stat bine cu sotul acasa ca de fiecare data imi spune sa ne iubim mult si sa ne respectam acum ca suntem tineri ca apoi la batranete cand celalalt nu va ma fi tare rau ne vom simti....cum sa ii spun ca totul e ok fara sa doara.....

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-20 22:16:12)

#734 2014-05-20 21:38:37

ElenyR
Sr. member

Kris, daca el tine la tine si la familia voastra si vrea sa aveti in continura o relatie si o familie reusita, o sa reusesti sa treci peste toata durerea aceasta. Timpul vindeca multe, de sters nu sterge, intr-adevar, dar iti poate vindeca durerea de acum, daca lucrurile se indreapta.

#735 2014-05-20 21:50:00

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

kris imi pare foarte rau insa asa cum a spus si rona nu trebuie sa promiti nimic nimanui. tu esti frumoasa asa cum esti si ai un suflet bun, iar daca sentimentele lui s-au schimbat pe parcurs frumos era sa fie sincer cu tine si sa iti spuna nu sa aleaga minciuna si tradarea. tu decizi ce se va intampla pe viitor si ai incredere in tine, iubeste-te si ai grija de tine...gandeste-te la ce este mai bine pt tine. stiu ca probabil crezi ca pare usor sa vorbesti cand nimeni nu este in locul tau sa simta ce simti tu acum. dumnezeu este sus si roata este rotunda si eu sunt convinsa ca tot ce faci rau sau bine la un moment dat se intoarce impotriva ta.
imi cer scuze daca am fost putin nervoasa insa nu suport lucrurile astea...eu prefer un adevar dureros decat o minciuna frumoasa.
kris draga mea iti doresc sa treci cu bine peste momentul asta, sa nu iei decizii pripite si sa te gandesti daca merita sau nu tot efortul tau...te pup si te imbratisez cu mult drag!

fetelor va pup si va doresc o seara linistita!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#736 2014-05-20 22:02:02

kristinika
Sr. member

Pentru moment pare ca vrea sa fie bine....
L-am rugat sa trimita mesaj de fata cu mine ca nu mai are treaba cu ea si i-a sters cica si numarul din rubrica,dar imi pare rau ca nu am reusit sa o sun si sa i i spun ca e o taratura taratura a e mai mult d atat stiind ca e insurat si avand o relatie doar de f tut
Sper sa nu fiu bandata pentru cuvinte dar e putin pentru ceea ce merita....Sonia daca vezi imi cer scuze dar merita mai mult o femeie ce intra intr-o familie ca sa o strice ca nu degeaba se spune ca caelul nu ataca pana ridica coada cateaua....
Asa as vrea sa am pe cine suna si sa ma plang,sa am un umar pe care sa ma sprijin....va spun voua da as vrea sa strig in gura mare cat doare,ca doare enorm.....am facut de mancare dar a mancat doar el ca eu nu pot cu toate cas-a rugat enorm ca sa mananc....nu pot,ma doare capul fata,maxilarul tot de la atat plas...nu reusesc sa imi revin nici cu picaturile luate care sunt anume pentru calmare......
Alexa crede-ma ca imi doresc ca nici o femeie sa nu mai treaca prin aceasta situatie...e ingrozitor de dificila decizia.....vreau sa fie bine dar ma cunosc cat sunt de pisaloaga de raul facut,trebuie sa fie prea bine sa pot trece peste....asta i-am spus si eu ca roata e rotunda si daca ma va ajuta Dumnezeu sa slabesc cum eram odata si se va indragosti iar de mine sa nu se opreasca roata pe nefericirea lui,sa treaca prin ce trec eu,sa simta pe pielea lui.....ce sa zic.....in casa lui asta a vazut...tatal cae si-a tradat sotia aou mama care si-a inselat sotul din razbunare.....el ce sa invete...l-am intrebat si daca ar avea o fata si ar fi o c rva sau inselata cum s-ar simti el ca tata....e constient ca nu e corect dar nu ar face divers....acum se roaga de mine sa stau langa el dar cum ma simt eu langa el,cum stau linistita

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-20 22:14:58)

#737 2014-05-20 22:49:52

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Kris trebuie sa fi tare! In primul rand nu e vina ta! Chiar daca ai niste kg in plus asta nu e un motiv sa te insele!  Daca te iubeste , o face pt cum esti tu ca om, nu pt fizicul tau , altfel ce va face la batranete? Isi cauta una mai tanara? Pune-l la punct  si sa nu renunti la el ca aia abia asteapta. Din pacate unele femei nu au limite si nu merita sa le numesti femei!

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#738 2014-05-20 23:15:34

kristinika
Sr. member

Alexa de asta nici nu ii spun femeie ci catea si asta e frumos merita mai urat dar ma abtin pe cat pot.....Nu renunt pentru moment cel putin...am sa incerc sa recuperez relatia noastra,asta daca voi reusi sa trec peste aceasta rautate,dar asta inseamna sa lupt cu mine si idealurile mele....e adevarat ca in viata se fac compromisuri dar asta e enorm.....poate acum acest lucru e prea proapat si rana e mare si adanca vom vedea pe viitor si nu renunt pentru ca doar eu stiu cat am luptat si indurat sa fim impreuna si acum sa imi vina de hac o taratura nu accept...

#739 2014-05-20 23:28:12

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Kris, nu pot sa cred. Un singur lucru trebuie sa stii, ca nu e vina ta si felul in care arati. Un om care te iubeste, o face pt ceea ce esti ca om. Daca el vede doar fizicul, ce va face mai tarziu? Nu ai ce sa-i datorezi, oricum va fi tot tp nemultumit de ceva. Acum tu stii mai bine ce ai de facut dupa ce te linistesti si vei cantari lucrurile la rece. Cat despre aia, nu regreta ca nu ai avut ocazia sa vb cu ea. Pur si simplu nu-ti merita atentia. Esti mai presus ca ea si nu cred ca merita efortul nici macar de a te uita la ea. Ignorarea e cea mai buna arma, iar ea e un gunoi cu care nu se merita sa te murdaresti. Ce pot sa iti mai zic, e ca nu tu trebuie sa lupti pt el, el trebuie sa o faca daca tine la tine si familia voastra.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#740 2014-05-20 23:48:46

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Kristinika, imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva! sad

Te rog din suflet sa te gandesti bine si sa cantaresti faptele inainte de a lua o decizie.

Din proprie experienta iti spun ca un om care inseala o data, are mari sanse s-o faca si a doua oara din pacate. Eu, in situatia ta, l-am iertat si eram dispusa sa il iert si a doua oara dar mi-a facut o "favoare" si a ales-o pe cealalta, eu nu aveam puterea sa ma despart de el. sad Partea buna a fost ca nu ne lega altceva decat promisiuni facute unul altuia si ceea ce eu credeam ca e iubire...

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-05-20 23:49:23)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#741 2014-05-20 23:54:53

kristinika
Sr. member

Blue ai dreptate....mi-a spus ca nu are nici un sentiment pentru ea,ca a fost doar sex dar oricum doare faptul in sine...imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa reparam sau sa incercam dar acum mi-e greu sa cred orice,cred ca e cel mai mare mincinos,poate peste cateva zile voi spune ce fericiti sntem iar cu totul ca e absurd dar sunt total confuza.....incearca sa se apropie de mine si eu il resping cu cuvinte dure cu toate ca as vrea sa ma stranga in brate si sa realizez ca e doar un cosmar da din pacate e real si si suntem cu un picior in groaa cam de la craciun cand a fost primanoastra cearta urata in 7 ani.....7 ani care ar putea fi aruncati in rapa de o carpa si dragul meu sot pentru care eram capabil de orice....
Toata viata mi-am dorit o familie fericita ca a parintilor mei,cu certurile normale dintr-o familie dar cu respect si incredere,nu ca a lui facuta bucati de amandoi parinti......poate asta a vazut si asta face.......nu justific da ceea ce vezi de copil aia faci.....
Katey si eu l-am pus azi sa aleaga si m-a ales pe mine de asta l-am si pus sa ii scrie de fata cu mine ca s-a terminat intre ei....bineinteles nu este o certitudine ca s-a terminat da sper....
Cu ani in urma dupa o relatie de 4 ani fiind inselata si tot la fel am descoperit din prostie am avut curajul sa pun capat cu usurinta chiar,dar acum nu reusesc,stiu ca unul cae face odaa un lucru face si a2 a si a 3 a......da nu reusesc,poate il iubes prea mult nu stiu....si sa dau cu piciorul la 7 ani impreuna din cauza unei carpe,sa o las sa castige lupta mea cu parintii lui dusa pentru ani cu multe mahniri mi se pare lasitate din partea mea....

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-21 00:02:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.