homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-42

#780 2014-05-21 20:56:04

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Ionela puss

Kris, vezi.. Eu va doresc din suflet ca lucrurile cu adevarat frumoase abia sa inceapa!
Lucrurile marunte conteaza uneori mult mai mult decat cele marete si extra valoroase. Conteaza pentru suflet si cand sufletul e linistit si impacat, poate sa fie tzunami in jur ca linistea nu ti-o ia nimeni.
Cand am nascut, sotul meu a stat cu mine in salon pe toata durata spitalizarii. La toate usile saloanelor erau vaze pline cu flori care mai de care mai frumoase. La usa mea.. Nimic. Singura usa de la maternitate fara flori. Sotul langa mine imi spunea intr-una cat sunt de frumoasa impreuna cu fiul meu si cat il facem de fericit. Nu i-am zis atunci nimic, dar pe moment, mi-a lasat un gust amar ca atata interes o floare sa-mi ia n-a avut. Cand avea bebe 2 luni, ne-am certat nu mai stiu din ce, dar stiu ca i-am reprosat si asta... Si atunci i-au dat lacrimile si mi-a zis ca pur si simplu nu avea asta in cap, nici nu si-a dat seama. Aveam in bucatarie pe geam o orhidee de camera, a mers si a rupt o floricica si mi-a adus-o. Floricica aia mi-a umplut sufletul, cum poate 7 buchete de flori la usa mea n-o faceau. Am simtit ca este din suflet, si eu stiu cat este de dedicat, dar atunci na.. Poate si hormonii de lauza au amplificat situatia tongue
Ce voiam sa spun este ca gesturile astea marunte care le face sotul tau acum, dar care sunt diferite de tot ce facea pana in acest moment, prevestesc ceva frumos smile
Tu tine-l din scurt si nu ceda, sa nu te vada usor ?nduplecabila, si peste un timp, totul va fi bine, abia astept sa ne spui mai multe puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#781 2014-05-21 21:01:40

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

ionela -la burtici ma refeream intradevar, dar sunt convinsa ca o sa fie bine pentru toate,eiu ma rog doar ca sa fie bine si sa stea acolo in burtica si sa creasca pana prin ianuarie

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#782 2014-05-21 21:25:19

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Of Deno ce suflet ai....stiu ca barbatii in general sunt mai neatenti,nu isi dau seama ca din lucruri marunte se fac lucruri mari. Cuvintele tale imi incalzesc sufletul sperand intr-un bine....Nu cedez ca nu pot,nu ma lasa inima momentan,inca doare enorm cu toate ca ma roaga sa merg mai departe eu pe moment m-am oprit....culmea cica duminica trebuie sa mergem la cumnata mea la pranz,acolo e si soacra mea si eu trebuie sa joc teatru ca nu vreau sa stie ele problemele noastre,mai ales soacra mea....

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-21 21:27:37)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#783 2014-05-21 21:29:56

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Nico, multumim pentru incurajare, dar cred ca eu sunt dintre persoanele care trebuie sa-si duca crucea neputintei. Dar atat de tare v-am indragit si m-am obisnuit cu voi, ca nu pot sa nu intru aici sa vad ce faceti, Vreau sa va vad pe toate cu copilasi, vreau sa va citesc povestind de copilasii vostri.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#784 2014-05-21 21:33:38

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

buna seara am venit azi de la buc si am dormit putin ca eram obositi.in esenta ne a spus urmatoarele ca infectia care a avut o el in iulie cu enterococ si spp si e coli nu i se pare corect tratata cu doar 10 zile de antibiotic ca la o infectie de acest gen trebuie pe timp mai indelungat,i a dat antibiotic doxiciclina 6 saptamani si mie pt 2 saptamani.a zis ca la toate celelalte e bine doar la forma trebuie sa mai lucram sa ajungem la 15% forme normale.plus schimbarea obiceiurilor alimentare fara carne de porc si fara gaini de cumparat ca sunt pline de hormoni,doar gaini de tara si mult peste chiar radea si zicea ca pt noi sa mancam peste nu i o problema daca suntem de la braila.in plus multe legume fructe si fara tigari.schimbarea vestimentatiei cu pantaloni largi bufanti si chiloti de panza largi.dupa tratament sa mai stam 3 luni in caee intre zilele 0 si 10 si 20 si 28 contact cat mai des ca sa elimine spermatozoizii malformati si intre zilele 10 si 20 adica in perioda fertila contact la 48 de ore.l a consultat si a zis ca e totul in regula si daca reusim sa crestem formele normale o sa reusim!!!!!
wink

Ultima oara a fost editat de caty30 (2014-05-21 21:35:02)

After all,tomorow is another day!!

Publicitate

loading...

#785 2014-05-21 21:39:08

denorah00
Insomniac member

Kris, sti ca nu esti obligata sa mergi nu? Fa regulile tu de acum, si daca undeva nu te simti bine sa mergi, sau intr-un moment ca acesta, nu mergi si punct.
Clar nu trebuie sa stie aceste probleme momentan..daca lucrurile merg inspre bine, sa ramana intre voi. Daca nu, n-ai de ce sa te ascunzi, asta este adevarul si tu esti demna de mai mult. Simplu...
Dar va fi bine, trebuie sa fie bine!

#786 2014-05-21 22:19:24

kristinika
Sr. member

Daca cumva nu merg iti dai seama ca vor intelege ca ceva nu e in regula...asta e voi juca si eu teatru cum a facut el cateva luni cu mine....sau poate nu va fi nevoie sa joc teatru ci sa fiu eu insami si sa fie el cel care sa se prefaca ca e totul bine intre noi.....de fapt asa voi face...
In plus ne ducem ca e ziua nepotelei noastre cae face 6 anisori si mi-ar parea rau sa nu vad acea mica smechera

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-21 22:21:56)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#787 2014-05-21 22:24:46

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Kris pe pagina anterioara ti-am pus link cu dieta. ai vazut? tine-o cu incredere. efect garantat si iti schimba total gandirea vis-a-vis de mancare. e un stil de viata sanatos

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#788 2014-05-21 22:54:45

denorah00
Insomniac member

Kris, atunci mergi si aplica varianta 2 big_smile la multi ani nepoticii!

#789 2014-05-21 23:02:06

kristinika
Sr. member

Just azi dupa amiaza m-am uita peste ea si in seara asta chiar eram printre retete,multumesc mult de pont puss  Si mie mi s-a parut foarte interesanta si simpla,ar fi super sa fie chiar asa.
Chiar acum vroiam sa intru sa iti multumesc dar mi-ai luat-o inainte  chicot
Nu stiu daca sunt cu capul da am asa o euforie,un sentiment de bine,poate ca m-am satura de atat stress si ganduri de cum vom face maine....Chiar azi am zis ca nu ma mai intereseaza ziua de maine,cum va fi va fi,de azi inainte sa se mai preocupe si altii pentru mine,de am o cana de apa o beau de nu nu....de am un banut ma duc sa ma simt bine nu ma ma gandesc ca mane imi va trebui....cel putin din partea mea.

#790 2014-05-21 23:27:21

kristinika
Sr. member

Multumesc Deno....macar o invatatura sa trag si eu din toata povestea asta,de azi inainte voi fi eu pe primul loc apoi daca mai vrea cineva dupa mine bine,daca nu asta e....

#791 2014-05-22 00:05:28

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

fetele eu de cateva zile am o mancarime si o usuturime cevaaaa....am incercat si viviflor si canesten gyn si nimic. sotul imi zice sa ma duc la doctor sa numai stau asa....dar ar trebui sa imi vina si nu ma pot duce asa la dr...nici nu stiu ce sa fac sad

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#792 2014-05-22 07:35:57

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Buna dimineata viitoare burtici  wave
Alexandra eu iti recomand sa folosesti cu incredere Multi-Gyn Actigel. Si mie mi l-a recomandat cineva, am intrebat si dr si mi s-a spus ca e foarte ok. Am sa-ti pun un link, sa intri si sa citesti. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta si acum foarte mult, il folosesc doar la nevoie, cand simt ca ceva nu e in regula. Se poate folosi si in caz de sarcina.
http://www.bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BO01
Kristinika imi pare tare rau de situatia prin care treci  sad  nici nu imi pot imagina cat de greu iti este...  Am citit ca fetele te-au incurajat si directionat sa decizi cum e mai bine pentru tine. Mult curaj iti doresc, sa-ti fie bine!
Si un sfat prietenesc, de care daca vrei tii cont sau nu....  Daca tot repeti ca nu ai cu cine vorbi si ti-ai deschis sufletul pe aceste pagini unde ai gasit niste persoane cu care sa comunici, sfatul meu ar fi sa schimbi fotografia de la avatar daca vrei sa-ti pastrezi secreta identitatea. Eu daca te-as vedea pe strada te-as recunoaste si as stii cine esti...  de exemplu. Lumea virtuala e plina de neprevazut si e bine sa fim mai precauti. Repet... e doar un sfat  smile
Fete va doresc la toate sa aveti teste dungate cat mai curand   rugaciune

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2014-05-22 07:37:05)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#793 2014-05-22 09:33:31

kristinika
Sr. member

Buna dimineata dragele mele  mornincoffee
Madle multumesc de sfaturi,chiar era ceva timp de cand ma gandeam sa fac asta dar nu prea vroiam sa imi bat capul cu tableta...am reusit mai greut,dar am reausit. Tu cum te mai simti?Bebele tau cum e? Acsculta de mami? puss
Sa aveti o zi buna drage.  puss la toate.

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-22 09:35:02)

#794 2014-05-22 11:15:22

ElenyR
Sr. member

Buna, tuturor

Kris, vezi? Cu o mica schimbare ai inceput, ai pus alta poza la avatar, si ce poza frumoasa...Uite asa, incet-incet, azi ceva, maine altceva, poti schimba multe in viata ta, in bine. Pana la urma au dreptate si cei care spun ca in tot ceea ce facem conteaza f mult atitudinea si ca schimbandu-ne atitudinea putem schimba multe.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#795 2014-05-22 11:43:35

kristinika
Sr. member

Neata Eleny  mornincoffee
Eu sper sa reusesc sa schimb multe in viata mea si a familiei mele,daca va mai fi si sincera sa fiu acel gandacel mic ar fi singurul pentru care nu voi abandona lupta,restul lucrurilor Dumnezeu cu mila,cum va vrea EL asa va fi....ce voi mai face de acum inainte voi face pentru mine si pentru altii doar daca merita,dar daca careva ma vrea aproape sa simt ca vrea,ca merita.
Tu esti la munca? puss

#796 2014-05-22 11:52:40

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Madlena iti multumesc. O sa merg la farmacie putin mai tarziu si o sa-l cumpar.

Fetelor puss

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#797 2014-05-22 12:00:25

ElenyR
Sr. member

La munca, ca asta-i principala activitate.
Bravo, Kris, asa trebuie gandit, si mai ales, asa trebuie facut. Eu mereu am crezut ca singurii care ne iubesc absolut neconditionat sunt parintii. In rest...cumva cu semnul intrebarii, mai intai trebuie sa dovedeasca, pe urma ii credem.

#798 2014-05-22 12:11:36

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

kris, la mine apare aceiasi poza...de ce oare?

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.