homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-44

#818 2014-05-22 21:28:47

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Mersi inca o data Rozi.
Bravo Rozi,bafta multa si pe maine si sper sa vii cu vesti bune,bune puss
Eleny pe unde mai esti????
Si celelalte fete,unde ati disparut toate????

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#819 2014-05-22 21:33:30

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

in pat la odihna am disparut eu. si la facut mancare, ca la noi unu-i la slabit (mentinut), unul la ingrasat lol. ca la noi la nimeni.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#820 2014-05-22 21:35:47

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

E de asteptat Kris patru luni sa aprobe dosarul...apoi....alta asteptare pana il gasim pe bebe
SIngura mea pretentie ar fi sa fie fetita ...deci nu varsta cat sa fie fetita ...si asta nu pntru ca am pierdut fata mea...un copil nu poate fi inlocuit si pentru ca vreau fetita sa-i fac codite , sa-i iau rochite si sa-l jumilm poe ta-su de bani rotfl2))
Sunt linistita si fericita ... mi-e si teama dar iimi amintesc ca si atunci cand eram insarcinata imi era teama ...daca o sa ma descurc, daca o sa fac fata unei noi provocari "pe viata " smile
JUst vin si eu in gasca ta...eu pt slabit si sotul pt ingrasat...eiii eu nu sunt grasaaa...nooooo e sotul prea slab ...si chiar asa e rotfl2)
A avut probleme cu tiroida si a slabit vreo 6 kg ...i-am zis da bine ma...nu putea sa ma loveasca pe mine o boala de-asta?sa mananc si sa nu ma ingras?noooo io tre sa trec prin operatii...tumori..sector dinasta de te fte la icre rotfl2))

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-05-22 21:38:25)

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#821 2014-05-22 22:22:42

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Rozi, sa va ajute dumnezeu sa l gasiti pe copilul vostru! puss

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-05-22 22:23:14)

#822 2014-05-23 00:10:51

kristinika
Sr. member

Rozi cu siguranta nu va fi usor da sunt sigura ca vei fi o mamica minunata si vei face lucruri pentru sufletelul care va veni la care acum nu te gandesti.....de ce viata este asa de rea cu noi toate nu stiu da sper ca roata sa se mai intoarca si in favoarea noastra
Un om ca tine care sufera si e in stare de multe pentru ceilalti copii imi imaginez cum va fi cu al ei....
In privinta dietelor eu cred ca s-au gresit constructiile cu mii de ani in urma....barbatul ar trebui sa aiba corpul care arde ma greu si nu femeia....deja femeia e cea care duce cele mai multe greutati pe umar i se ma pune si asta,o viata de diete si stres diablo
Just deci inca ai compania sotului langa tine puss imi pare bine...sper ca nu mai pleaca!

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

Publicitate

loading...

#823 2014-05-23 08:02:03

just_me29
Hero member

Kristinika incearca cu incredere dieta (stilul de viata) pe care ti-am dat-o. o sa slabesti frumos fara infometare, o sa te mentii la fel de frumos si pe viitor. eu am slabit 21 kg cu ea si dupa 3 luni de dezmat am pus un kg care a disparut acum. nu incerca diete minute care te slabesc astazi si peste o luna iei dublu in greutate. trebuie doar un pic de ambitie personala si se rezolva. deocamdata e cu mine sotul dar pt inca f putin timp, apoi pleaca din nou. sad. asta-i viata, cu lipsuri.
fete dragi, o zi frumoasa kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#824 2014-05-23 08:23:18

kristinika
Sr. member

Buna dimineata fete dragi  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  pentru toate.
Just  puss  adevarul e ca dieta nu inseamna un regim alimentar si atat inseamna schimbarea totala asupra gandirii,gatirii si folosirea acelui aliment, inseamna reinvatarea unei alimentatii mult diversa fata de cea de dinainte.... rugaciune  sa fie bine si va fi,sunt sigura.
O zi cat mai buna dragele mele si  puss  la toate.

#825 2014-05-23 09:03:01

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fete, o zi minunata sa aveti!

Kris, am aparut, aseara am fost la o prietena, am ajuns tarziu acasa si n-am mai deschis calculatorul.
Rozi, o sa fie asa cum va doriti, esti un om minunat, meriti sa fii rasplatita cu tot ce e mai bun in viata! Ca si voi, fetelor, de pe aici.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-23 09:16:13)

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#826 2014-05-23 13:45:38

Missy005
Hero member

BUna fete si multumesc de incurajari.smile
Azi am depus dosarul....120 de zile de asteptare pentru aprobare..cursuri si alte minunatii smile
Om vedea...nu ma alarmez...cum o fi o fi..

puss puss puss

#827 2014-05-23 14:03:31

just_me29
Hero member

Rozi, tin pumnii. poate intre timp soseste si o minune.

#828 2014-05-23 16:22:53

kristinika
Sr. member

Buna fetele  retas
Rozi timpul va trece ca nu iti vei da seama cat de repede. Tin pumnii si va fi bine.
Just, Eleny  puss  ce ma faceti fetelor?
Am ascultat acum la Maruta Brio sonores si mi s-a facut pielea de gaina auzindu-i,ce deosebiti sunt si ce emotii te fac sa simti glasurile lor,apropo eram sigura de la prima lor prezentare ca ei vor castiga,au fost deosebiti de la prima editie....

#829 2014-05-23 16:46:27

ElenyR
Sr. member

Kris, eu sunt inca la munca, desi e vineri si vreau sa plec acasa ca m-am saturat de munca.
Rozi, sa-ti ajute Dumnezeu, timpul trece repede, uite-acusi te vedem cu copilas.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#830 2014-05-23 17:26:41

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

buna fetelor! eu am fost pana la piata de am facut mici cumparaturi si mi-am luat si capsunici ca aratau prea bine big_smile
dupa calculele mele azi sau maine ar trebui sa imi vina insa in afara de sanii care ma dor de 2 sapt alt simptom nu am...nici burta nu ma doare...sper sa nu imi mai vina  rugaciune
pup fete si cate o capsune la fiecareeeee puss

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#831 2014-05-23 17:35:03

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

rozi lasa ca o sa fie bine o sa vezi si care va fi al tau si o sa iti zica mama o sa apara cat mai curand,sa iti aprobe ei dosarul ca se gasesc copii ,mereu lasa unele cate unul,doar sa mearga usor dupa si cu acordul de adoptie a parintilor dar cu voi lui Dzeu se poate orice

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#832 2014-05-23 18:04:49

kristinika
Sr. member

Offf Eleny sper sa termini si tu mai repede,azi ca trebuia sa ai zi scurta lucrezi mai mult diablo
Alexa multumim de capsuni puss  Si cine stie  rugaciune  poate sari randul 9 luni
Eu am vreo 2 zile de cand simt ca nu imi mai ajunge aerul si ma durea si capul....mi-am luat tensiunea acum vreo ora si era 17 cu 11, asa ceva in viata mea nu am avut nici la nervi mai mult de 14,5 cu 8,5 nu am avut niciodata....cu siguranta e ceea ce am in cap zilele astea dar sper sa imi rein ca m-am saturat de rele pe capul meu.....
Acum ies din casa,sa ma plimb ca de cand cu toate cele cand intru in casa disper simt ca ma gandesc si la lucruri imposibile....

#833 2014-05-23 22:19:23

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

alexandra mi am luat si eu azi capsunici le am facut cu zahar si le am mancat pe toate in seara asta cu sotul lol
fetelor voi stiti cumva cum se face orezul cu legume mexicane?as face si eu ca e o mancare sanatoasa...
daca stiti spuneti mi si mie.rozi iti doresc ca sa ti iei cat mai curand copilul acasa.o seara buna kram

After all,tomorow is another day!!

#834 2014-05-23 22:28:59

ElenyR
Sr. member

Kris, uneori ma gandesc ca e bine ca imi gasesc tot felul de activitati, legate de munca, asa nu prea am timp sa ma gandesc la nimic. Caci eu mai mereu am cate ceva de facut, de plictisit nu ma plictisesc nicicum. Uneori ma ma enervez pe mine ca ma bag in tot felul de chestii, dar mereu am fost o pers activa, nu ma vad fara activitate.
Ai grija cu tensiunea, te-ai suparat din cauza sotului si chiar nu merita. Cel care ar trebui sa sufere e el, nu tu. Dar...inca o dovada ca viata asta e atat de nedreapta.

#835 2014-05-23 22:54:20

kristinika
Sr. member

Tot de vreo 2 zile am un deranj nasol la ochiul stang si ros si abia azi am facut caz si de tensiune....la boala de treaba....dupa amiaza am luat niste picaturi care contin si diazepam si a mai scazut da aum vad ca iar am simptome asa ca fara dubiu voi trebui sa fac ceva sa ma linistesc bine,bine si nimic nu ma atrage,nici la tv nu ma pot uita cu interes.....
Sper sa scada sa nu trebuiasca sa mai ajung si prin alte locuri bang

#836 2014-05-24 07:11:08

Missy005
Hero member

Neata fete dragi va las o cafeluta
am adormit aseara ca trenul in gara ...nu era zece dar m.am odihnit
multumesc inca o data pentru incurajari...abia astept sa vina copiii acasa ....de nu o da ma duc eu la astia cu burta la gura. .  ei bine...si.asaaa tot intreaba ca de vreau sa adopt....sunt culmea rotfl2)
eu as vrea sa fac ceva bun azi ,pentru sot ....dar nu stiu ce....am capsuni....poate fac o tarta de capsuni
puss

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.