|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-44#818 2014-05-22 21:28:47
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Mersi inca o data Rozi. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #819 2014-05-22 21:33:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95in pat la odihna am disparut eu. si la facut mancare, ca la noi unu-i la slabit (mentinut), unul la ingrasat . ca la noi la nimeni. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #820 2014-05-22 21:35:47
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95E de asteptat Kris patru luni sa aprobe dosarul...apoi....alta asteptare pana il gasim pe bebe Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-05-22 21:38:25) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #821 2014-05-22 22:22:42
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, sa va ajute dumnezeu sa l gasiti pe copilul vostru! Ultima oara a fost editat de ionela (2014-05-22 22:23:14) Offline #822 2014-05-23 00:10:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi cu siguranta nu va fi usor da sunt sigura ca vei fi o mamica minunata si vei face lucruri pentru sufletelul care va veni la care acum nu te gandesti.....de ce viata este asa de rea cu noi toate nu stiu da sper ca roata sa se mai intoarca si in favoarea noastra DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#823 2014-05-23 08:02:03
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kristinika incearca cu incredere dieta (stilul de viata) pe care ti-am dat-o. o sa slabesti frumos fara infometare, o sa te mentii la fel de frumos si pe viitor. eu am slabit 21 kg cu ea si dupa 3 luni de dezmat am pus un kg care a disparut acum. nu incerca diete minute care te slabesc astazi si peste o luna iei dublu in greutate. trebuie doar un pic de ambitie personala si se rezolva. deocamdata e cu mine sotul dar pt inca f putin timp, apoi pleaca din nou. . asta-i viata, cu lipsuri. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #824 2014-05-23 08:23:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fete dragi pentru toate. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #825 2014-05-23 09:03:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, fete, o zi minunata sa aveti! Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-23 09:16:13) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #826 2014-05-23 13:45:38
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95BUna fete si multumesc de incurajari. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #827 2014-05-23 14:03:31
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, tin pumnii. poate intre timp soseste si o minune. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #828 2014-05-23 16:22:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #829 2014-05-23 16:46:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kris, eu sunt inca la munca, desi e vineri si vreau sa plec acasa ca m-am saturat de munca. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #830 2014-05-23 17:26:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95buna fetelor! eu am fost pana la piata de am facut mici cumparaturi si mi-am luat si capsunici ca aratau prea bine Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #831 2014-05-23 17:35:03
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi lasa ca o sa fie bine o sa vezi si care va fi al tau si o sa iti zica mama o sa apara cat mai curand,sa iti aprobe ei dosarul ca se gasesc copii ,mereu lasa unele cate unul,doar sa mearga usor dupa si cu acordul de adoptie a parintilor dar cu voi lui Dzeu se poate orice Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #832 2014-05-23 18:04:49
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Offf Eleny sper sa termini si tu mai repede,azi ca trebuia sa ai zi scurta lucrezi mai mult DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #833 2014-05-23 22:19:23
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95alexandra mi am luat si eu azi capsunici le am facut cu zahar si le am mancat pe toate in seara asta cu sotul After all,tomorow is another day!! Offline #834 2014-05-23 22:28:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kris, uneori ma gandesc ca e bine ca imi gasesc tot felul de activitati, legate de munca, asa nu prea am timp sa ma gandesc la nimic. Caci eu mai mereu am cate ceva de facut, de plictisit nu ma plictisesc nicicum. Uneori ma ma enervez pe mine ca ma bag in tot felul de chestii, dar mereu am fost o pers activa, nu ma vad fara activitate. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #835 2014-05-23 22:54:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Tot de vreo 2 zile am un deranj nasol la ochiul stang si ros si abia azi am facut caz si de tensiune....la boala de treaba....dupa amiaza am luat niste picaturi care contin si diazepam si a mai scazut da aum vad ca iar am simptome asa ca fara dubiu voi trebui sa fac ceva sa ma linistesc bine,bine si nimic nu ma atrage,nici la tv nu ma pot uita cu interes..... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #836 2014-05-24 07:11:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete dragi va las o cafeluta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|