|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-50#932 2014-05-29 11:47:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fetelor Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-05-29 11:53:13) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #933 2014-05-29 12:04:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95alexandra, multumesc Offline #934 2014-05-29 12:10:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Pup fetele si va urez o zi racoroasa! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #935 2014-05-29 13:17:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Cate fete cu burtici pe aici...Multumim pentru vizita si pentru gandurile bune. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #936 2014-05-29 14:10:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Hristos s-a inaltat !eleny multumesc de intrebare ,bine fac de fapt de cand nu mai incerc sa am copil sunt mult mai optimista asaaa... After all,tomorow is another day!! Offline Publicitateloading...
#937 2014-05-29 14:21:34
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty, si eu ma gandesc dispararea asta de a avea copil nu face tocmai bine, nu numai fertilitatii noastre, dar ne afecteaza si sanatatea, viata, in general. Asa ca eu m-am mai relaxat, pot recunoaste acum ca nu pot avea copii si ma axez pe alte activitati si preocupari. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #938 2014-05-29 14:36:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95asa e cel mai bine eleny in viata trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca nu toate putem deveni mame (cel putin mame naturale) si nu zic numai de tine ci si de mine ca ne vom stradui cat putem sa avem copilasul nostru dar daca nu va vrea sa vina nu mi pot distruge casnicia si viata din cauza asta...viata merge inainte cu bune si rele...puup After all,tomorow is another day!! Offline #939 2014-05-29 16:51:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Testul meu de azi arata mai slab decat ala de ieri. Nu imi mai merge sa pun poze de pe tableta, dar le sm trimis pe mail si va arat maine dim. Azi is ziua 14 si e mai palid decat in ziya 13. Cred ca ciuciu ovulatie..l Offline #940 2014-05-29 18:42:31
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95ionela poate o ai mai tarzie ovulatia...eu tot asa la primele teste dupa ce iesise neg zilele 13,14,15 am zis ca nu am ovulatie dar am mai facut si in zilele urmatoare si am avut supriza sa constat ca am test pozitiv in ziua 17 chiar si a 18 odata la un cm de 28 de zile. After all,tomorow is another day!! Offline #941 2014-05-29 19:54:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela ai eu aveam ovulatie tarziu dupa stimulare, tot cam ziua 18. Hai ca o sa fie bn "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #942 2014-05-30 08:21:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fete dragi. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #943 2014-05-30 08:24:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata fete! la mine in sfarsit s-a racorit.....eu nu suport caldura, prefer sa fie frig decat cald...urasc vara din tot sufletul Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #944 2014-05-30 08:37:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata Alexa Aseara am luat 2 antinevralgic si nimic apoi am luat un ibuprofen care m-a lasat cam o ora dar a inceput sa se umfle iar in dimineata asta vad ca mi-e greu sa deschid gura si gingia de pe partea dreapta e toata umflata,simt atingand cu limba....si eu m-am gandit la curent dar daca am geamuri deschise nu se exista sa nu inchid usa......uffffff toate pe capul meu una dupa alta..... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #945 2014-05-30 09:15:23
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata, fete! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #946 2014-05-30 09:15:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Offline #947 2014-05-30 09:41:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, eu nu am facut niciodata teste de ovulatie, deci nu pre stiu cum trebuie sa arate. Sa dea Domnul sa fie cu noroc luna aceasta! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #948 2014-05-30 09:45:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, oare n-ai ovulat mai repede? nu stiu, imi dau cu parerea. eu am facut intr-o singura luna cand am avut linia de test mult intensa fata de cea de control in ziua 17, dar in ziua 13 la mine aparea doar o linie, pe urma s-a tot intensificat a doua. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #949 2014-05-30 09:50:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95just, nu stiu, nu cred. m-a tinut menstruatia vreo 6 zile. ciclul are o durata undeva intre 28-35. mai am 3 teste, le fac si pe alea sa vedem ce se intampla. Daca se face mai palida, ori am ovulat, Dumnezeu stie cand, ori ciuciu ovulatie. Trebuie neaparat sa-mi fac timp si disozitie sa merg la monitorizare intr-o luna. Ca tot stau si stau si parca vad ca de asta nu se intampla nimic Offline #950 2014-05-30 10:26:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95ionela sunt negative amandoua continua sa faci trebuie sa se pozitiveze si la tine asta daca nu cumva ai ovulat mai devreme,vezi ca scrie pe prospect din a cata zi incepi sa le faci parca la un cm de 28 de zile incepi din a 11 zi ca sa nu ratezi ovulatia.succes! After all,tomorow is another day!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|