homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-51

#951 2014-05-30 10:30:36

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Pup fetele frumoase!
Ionela, sunt negative amandoua. Eu la cm de 30 de zile, aveam ovulatia in z 16 si chiar 17. La tine e posibil sa apara mai tarziu, daca duce si pana la 35 de zile. Nu e diferenta mare de intensitate intre cele doua, e normal sa apara asa, poate intr-o zi ai baut mai multa apa sau oricum hormonii flucueaza in limite mici.
Kris, vezi sa nu fie masea, mergi mai bine la un stomatolog puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#952 2014-05-30 11:10:19

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

blue, pai stiu ca-s negative. mai fac, ca mai am 3

#953 2014-05-30 11:13:25

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Fetelor, parca era mai multa veselie si optimism pe aici intr-un timp. Haideti, cu mai multa incredere, eu ma rog pentru voi toate, nu-mi place cand va vad lipsite de entuziasm.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#954 2014-05-30 11:50:59

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor..va citesc mereu din umbra

ionela  testele astea sunt cele mai bune, e adevarat ca cele mai scumpe, dar merita, si eu tot numai din astera am facut..eu zic ca inca nu ai ovulat.

fetelor eu acum cateva zile m-am gandit la varianta sa fiu mama purtatoare, adica daca nu voi mai face copilul meu, macar sa-l port pe al cuiva...eu una as fi dispusa, inca nu am vb cu sotul, dar pana la urma e corpul meu...sunt constienta ca nu e copilul meu (as accepta doar prima varianta,adica tot al parintilor), nu stiu cum as reactiona la despartire, probabil sentimente clar o sa fie, dar ma gandesc si la familia care si l-a dorit la nesfarsit, ma gandesc ca si eu am fost intr-o asemenea situatie, si eram la un pas de a nu avea copii....asta asa, ca idee, ca persoane sa va poarte copii se gasesc smile .

9 ani de copilarie ....

#955 2014-05-30 11:57:07

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Adina, cred ca e cel mai mare lucru care il poti face pt cineva. Te admir din tot sufletul pt asta.
Si eu ma gandisem intr-un timp la asa ceva, dar avand in vedere ca de abia am reusit sa ajung cu sarcina mea pana aici, cu multe medicamente si stat mai mult la orizontala, nu as vrea sa o fac, mai mult de teama de a nu se intampla ceva cu copilasul si sa aduc mai multa nefericire unei familii si o speranta spulberata.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Publicitate

loading...

#956 2014-05-30 12:02:24

ElenyR
Sr. member

Adina, extraordinar gandul tau!
Eu sunt in situatia de a avea nevoie de mama purtatoare, insa deocamdata nu-s decisa daca vreau sa apelez la varianta aceasta. Am parca o strangere de inima si nu vreau sa fac ceva la care sa ma tot gandesc, daca am facut bine sau nu.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#957 2014-05-30 12:21:02

ionela
Insomniac member

adina, am incredere ca sunt bune, mi-au spus multe fete aici smile sper sa iasa si la mine pozitiv intr-o zi...si testul de ovulatie si cel de sarcina hjarta
mi-am facut comanda de ceva de mancare, is ametita de foame. aseara am facut pana la 12 gem de capsuni, ca dulceata nu e sigur rotfl si am mancat doar niste racisturi pe seara. si acum is lesinata de foame.
sa va mai zic ca mi-am pus cirese la congelator, fara samburi, pentru tarta. am fost toata o gospodina ieri smile am mai vrut sa fac si sex, dar al meu a zis ca se arde dulceata pe foc si sa stam cuminti , facem cand o termin:))))) era obosit de alaltaieri rotfl la 12 cand m-am culcat eu el se intorcea pe partea cealalta de atata somn

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-05-30 12:23:41)

#958 2014-05-30 13:16:29

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fetele, puss
Ionela chicot
Sa incepi mai devreme testatul luna viitoare. E posibil sa fi ovulat. Eu la un ciclu de 28-30 de zile ovulam in zilele 12, 13, 14, cel mai tarziu 15. Difera de la luna la luna. Poti incerca sa-ti iei si temperatura.
Tu mai iei duphaston sau utrogestan, nu?  Sa nu-ti faci griji ca inhiba ovulatia, poate sa inhibe in prima luna, insa apoi regleaza organismul si te ajuta la sustinerae sarcinii. In plus, o pastiluta de duphaston /zi sau un ovul de 200 de utro chiar nu pot sa-ti faca rau. Doza este infima ca sa modifice ceva in organismul tau. Crede-ma, ca am testat nivelul de progesteron cu si fara suplimentare.

Succes tuturor! par

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#959 2014-05-30 15:03:18

adinagrig
Insomniac member

ElenyR a scris:

Adina, extraordinar gandul tau!
Eu sunt in situatia de a avea nevoie de mama purtatoare, insa deocamdata nu-s decisa daca vreau sa apelez la varianta aceasta. Am parca o strangere de inima si nu vreau sa fac ceva la care sa ma tot gandesc, daca am facut bine sau nu.

eleny ma ai in vedere daca te hotarasti smile ...ca idee inca vreo 3-4 ani cred ca as mai putea face chestia asta, am 34 ani totusi .
blue  puss   ... faza e ca nu stiu cum va reactiona fetita mea, dar na e deja marisoara si cred ca ar intelege ca bebe din burtica lui mami nu e al ei.

9 ani de copilarie ....

#960 2014-05-30 15:05:51

alexandra8810
Sr. member
Inregistrat: 2013-05-24

Adina e de lăudat ce te-ai g?ndit sa faci insa eu cred ca trebuie sa te g?ndești f bine. Ai putea sa te desparti de copil dupa ce l-ai tinut 9 luni in burtica,  l-ai simtit mișc?ndu-se, i-ai auzit inimioara batand ....Eu nu as fi in stare de asa ceva. ..parerea mea
Va pup

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#961 2014-05-30 15:15:00

adinagrig
Insomniac member

alexandra  stiu aspectul asta, eu una zic ca reusesc sa fac distintie intre sentimente, insa na ramane de vazut, oricum daca as face chestia asta, as  vrea sa tin legatura cu copilul pe care l-am adus pe lume chiar daca nu sunt mama lui biologica ...insa repet, as face-o gandidu-ma cata fericire as putea aduce unor oamenii care si-au pierdut toate sperantele, insa clar inainte de a purcede as cantari clar toate aspectele si as pune tot in balanta (de la lipsa de la serv pe perioada nasterii, pana la posibilitatea de rau, etc , apropo cand esti mama purtatoare ai dreptul la concediul prenatal oare?)

9 ani de copilarie ....

#962 2014-05-30 15:19:53

ElenyR
Sr. member

Doamne, Adina, multumesc pentru acest ajutor! Inseamna foarte mult, chiar si psihic, sa te gandesti ca exista oameni ca tine, care sunt dispusi sa faca asemenea gesturi.
Nu stiu ce sa zic...e greu de luat o asemenea decizie.
Si eu, daca as putea, as fi in stare de un asemenea gest. Asa cum as fi dispusa sa donez ovule cuiva care are nevoie si vrea sa ia de la altcineva. Numai ca eu nu stau prea bine nici la capitolul asta.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-30 15:24:02)

#963 2014-05-30 15:35:03

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Buna, fetelor!

Ma scuzati ca ma bag in discutie, vroiam doar sa-i raspund Adinei.
Nu vad de ce nu ai beneficia de prenatal, in lege se foloseste formularea "salariata gravida" nu se face nicaieri referire la copil. In plus, nu cred ca e obligatoriu ca angajatorul sa stie ca esti mama purtatoare, esti gravida si atat si, legal, beneficiezi de toate drepturile care decurg din asta.
Si se aplica si la postnatal.
Nu mi se pare deloc discutabila legea din punctul asta de vedere.

In alta ordine de idei, ceea ce esti dispusa sa faci este enorm si te admir din inima!  applause

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#964 2014-05-30 15:50:57

ionela
Insomniac member

Rona, nu iau nimic momentan. Ca tot am citit ca inhiba ovulatia daca nu stii exact cand se produce. Si eu cum nu prea stiu, ma gandesc ca din ziua 16 e orea devreme, nu cred ca ovulez inainte. Is fff nehotarata la cap acesta.
Am facut acum test, ce sa zic, din ce in ce mai palid. Is curioasa daca va iesi zilele astea negativ clar, adica doar o linie. Atunci ma voi putea gandi ca am ovulat mai devreme?sau e posibil sa nu ivulez deloc, adica sa nu se sparga foliculul?!

#965 2014-05-30 16:16:47

rona_persefona
Sr. member

Ionela, daca se dilueaza liniuta de test, eu zic ca ai ovulat mai devreme. Primul test mie mi se pare destul de intens, arata ca esti aproape de momentul ovulatiei. Dar se poate sa ovulezi si mai tarziu. Poate ai baut mai multe lichide.
Alte semne nu ai? Secretie albus de ou? dureri de ovare? presiune in burtica? sani durerori?

Oricum, daca pana in z18 nu ai test pozitiv, potimerge la o eco, acolo va vedea clar daca ai ovulat sau nu. Doar asa stii precis.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#966 2014-05-30 16:21:36

ionela
Insomniac member

N am nici un egg. Burta ma doare. Secretia e creamy spre watery. Egg am avut vreo doua luni, si a coincis cu faptul ca am baut suc de grepfruit zilnic, facut in casa. Cum am renuntat la el si am ramas doar cu acifol...a disparut egg-ul meu. Si nici chef de sex nu am. Am avut undeva de prin ziua 7 pana prin ziua 11-12. Lichide nu cred ca am baut diferit fata de ieri. Nah, nu stiu. Mai am doua teste. Si mai vad dupa

#967 2014-05-30 16:24:40

rona_persefona
Sr. member

Ione, puss  si la mine sucul de gref facea minuni.
De ce nu-ti faci tu cont pe fertilifriend.com? E mult mai usor sa contabilizezi asa.
Am insa o intrebare. Primul test la ce ora din zi a fost facut??/

#968 2014-05-30 16:36:17

ionela
Insomniac member

Pe toate trei le am facut un jur de ora 4pm
Am incercat parca mai demult sa imi fac cont si mi am prins urechile pe acolo

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-05-30 16:37:15)

#969 2014-05-30 16:43:06

rona_persefona
Sr. member

Nu stiu ce sa zic, e posibil sa fi ovulat deja...tu fa testele in continuare. Eu faceam uenori si 2 teste pe zi. De dimineata arata cam ca al tau..si pe la ora 20 era super pozitiv. Bine, eu eram cam disperata sa nu ratez momentul. chicot  chicot
Te descurci tu pe fertiliy, pare complicat al inceput, dara poi e super simplu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.