homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-53

#989 2014-05-31 22:06:11

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Kris pare motanel...dar nu sunt sigura visslar
Deno..sarcina usoara si sper sa te simti mai bine  rugaciune
ALex coma necoma....tu ce zici ..motanel sau pisicuta? chicot

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#990 2014-05-31 22:59:47

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

nu stiu rozi...nu ma pricep...tu esti experta  rodnar

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#991 2014-05-31 23:32:30

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

deno, mersi de raspuns, eu din linkul postat acum cateva paginii am inteles asa : eu port copilul creat prin fiv...il aduc pe lume..tatal in declara in acte..eu sunt mama lui in acte, apoi eu in fata notarului il cedez mamei biologice(asa nu stiu exact ce si cum)....

ieri i-am zis sotului, prima reactie a fost ,, ce te-a apucat?,, ...apoi a inceput cu din alea,, e periculos, daca se naste cu probleme copilul, daca mori tu, etc,, ....i*am zis ca, cum am adus pe lume un copil si am avut o sarcina perfecta, nu vad de ce nu l-as putea aduce si pe al doilea, aaa, ca riscuri sunt, pai riscuri au fost si la prima, riscuri sunt peste tot, important e sa stii sa ti el asumi.
m-ai stiu un cuplu, in afata de fetele de pe forum de aici, care si-ar dori al doilea copil dar ea nu crede ca il poate duce din motive medicale(ceva cu coagolarea sangelui), o sa incerc sa le propun, sau mai bine zis soacrei ca e sefa mea.

seara la ceva timp dupa discutia din masina, sotul privea asa in gol, il intreb si imi zice,, ma gandeam la ce-ti trece tie acum prin cap,,...

9 ani de copilarie ....

#992 2014-05-31 23:47:26

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Deno imi pare asa rau pentru raul ce ai tu in sarcina,dar tot raul spre bine si sa dea DD sa ai 2 bebei sanatosi,frumosi s norocosi. Mai citesc dincolo despre voi cate o data si astept vesti numai bune de la toate....Pupici lui Y sa-i treaca durerile hjarta
Despre mine ce sa zic....incercam sa reconstruim relatia si sa lasam trecutul in trecut,amandoi avem multe de schimbat dar cum am spus tot raul spre bine.....e greu sa uit,dar daca as sti ca nu se poate repara nimic poate nu as mai incerca....e greu sa sa fac ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic dar vad ca si el vrea si asta ma consoleaza mult si-mi da sperante
Rozi pentru moment e baietel,pe viitor se va vedea... rotfl2

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#993 2014-06-01 00:22:56

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Adina, da, ce am zis si eu. Tu faci hartii, probabil, dar nu cred ca poti ceda un copil la notar asa, doar nu-i teren.. Si parintii biologici trebuie sa treaca prin procesul adoptiei ca sa fie apoi al lor/pe numele lor.

Oricum, eu cred ca e un impuls, dat de faptul ca te intristeaza suferinta celor ce nu pot avea copii.
Dar eu n-as putea oricat as vrea sa-mi dau copilul doar de dragul de a face un bine.
Eu asa o vad: bine se simt doar parintii ce primesc copilul, in rest, tu in primul rand vei suferi enorm pe viata, eu n-as mai putea dormi in veci stiind ca o parte din mine e in alt loc.
Si pe langa tine, sotul care se ataseaza, care ar trece prin binecuvantarea unei nasteri si apoi va ramane cu bratele goale, si sa nu uitam de Ana, care nu va intelege exact procesul si o perioada va suferi si ea.

Eu nu m-am putut detasa de un caine, si sufar enorm dupa el si acum dupa 2 ani. L-am avut doar pentru cateva luni si cred ca nu este zi sa nu ne aducem aminte cu sotul de el si sa ni se umple ochii de lacrimi. Am un numar al femeii careia i l-am dat si care niciodata nu mi-a mai raspuns la tel, ma crezi ca si acum sun? De 2 ani sun periodic, as vrea doar sa aud ca este bine, se joaca, a crescut, este iubit.. Si nu mai stiu nimic de el...
Ce zici tu cu pastrarea legaturii.. E relativa, n-ai de unde sa sti ce se va intampla, in oameni nu te poti incerede, si n-ai nicio garantie oricat de apropiati ti-ar fi celor carora le-ai face acest favor.

Sincer, as prefera sa fac un imprumut in banca, si sa platesc o mama purtatoare care face asta pentru bani, se detaseaza etc. Si sa ajut asa un cuplu decat sa fac asa un sacrificiu suprem. Macar din asta as ramane doar cu bucuria ca am ajutat, si rezultatul ar fi acelasi.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#994 2014-06-01 10:05:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

adina toata aprecierea pt gestul tau,dar intereseaza-te bine!in romania nu e nimic legal in legatura cu mama purtatoare.adica nu stii ce se intampla cu copilul dupa nastere.intai sa te interesezi bine,tu si viitori parinti,apoi sa purcedeti la fapte.in ucraina,de ex,cuplul care apeleaza la clinica,pleaca acasa cu copilul fara nicio problema de acte.dar si costa,ati vazut in link.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#995 2014-06-01 12:11:29

kristinika
Sr. member

Buna dimineata dragele mele mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
Noi pana mai devreme am fost fara curent asa ca am tras o joaca cu Pufi mic,acum a obosit.....
Acum ne pregatim de un gratarel apoi mergem la plimbare,cred ca ne vom urca pe moto si undea vedem un munte am pleca....fara o destinatie anume....
O duminica placuta  puss la toate.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#996 2014-06-01 13:29:13

alexandra8810
Sr. member
Inregistrat: 2013-05-24

buna fetelor!
kris ma bucur ca lucrurile incep usor usor sa se aseze...plimbare placuta puss
eu ma apuc sa fac socata...e prima data cand fac si sper sa iasa ceva big_smile
duminica placuta!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#997 2014-06-01 14:34:28

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Buna, fetele
Kris, si eu ma bucur ca te intelegi bine cu sotul tau. Poate ceea ce s-a intamplat a fost tocmai ca si el sa-si dea seama de ce anume e mai important, desi stiu ca pentru tine e greu de trecut peste ce a fost.
Alex, si noi am facut socata,  de fapt sotul meu s-a ocupat de asta.
Ref la ideea cu mama-purtatoare, exact de asta mi-e si mie teama, de faptul ca in Romania nu e reglementat aceasta procedura. Si n-am vrea sa ma bag in complicatii si mai mari. Plus ca sigur la un mom dat copilul ar afla ca a fost adus pe lume de altcineva si n-as vrea nicicum sa se afle vreodata in situatii stanjenitoare sau ca ceilalti sa-l ia in ras - copiilor, cel putin, le place asta. Asa ca nu vreau sa fortez nota si sa ajung la alte probleme si mai ales n-as vrea probleme pentru copilul meu.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#998 2014-06-01 19:14:07

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Buna fete , eu am lenevit azi siiiii mi-a veniiiit!!!!!!!!!!Yuhuuu...dejaaa imi faceam griji:)
puss  puss  puss  puss

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#999 2014-06-01 19:15:45

ElenyR
Sr. member

Buna, Rozi    puss

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1000 2014-06-01 19:16:39

kristinika
Sr. member

Alexa,Eleny puss Am ajuns si noi acasa,a fost super....am fost la munte intr-un loc anume amenajat pentru gratare sau picnic si ne-am pus pe patura la umbra,apoi la soare si am stat cam 2 ore dar a fost relax total...acum avem program de joaca cu Pufi mic  lol
O seara placuta  puss
Rozi puss

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-06-01 19:17:38)

#1001 2014-06-01 20:06:02

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Buna fete dragi
Si noi am lenevit zilele astea, ieri am dormit, am facut curatenie, azi ne am plimbat, am mancat la restaurant...si ne am facut planuri de inca o vacanta in afara de grecia din sepembrie. In august mergem la viena, strasbourg, cracovia(aici am mai fost), si probabil frankfurt. Abia astept!
Pana una alta am terminat si testele de ovulatie, z 17 azi si nimic pozitiv. In concluzie...pot sa fac sex zilnic ca degeaba fac. Parca mi as mai lua sa mai fac vreo doua zile, inca ies doua linii, dar nu stiu ce sa fac, daca are rost.

#1002 2014-06-01 20:24:29

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

Utrogenul il iau vaginal vad ca m/am mai acomodat un pic cu el,acum ma inteapa cel mic desi toata ziua a fost cuminte,azi noapte am avut o contactie destul de puternica dar vad ca e bine si sper sa trec de primele 12 sapt cu bine si asa fetelor acum exersati ca eu acum am interzis la sexinpat  din cauza durerilor big_smile
Ma gandesc ca dupa creste maree mai nasol chiar daca poate o sa se mai potoleasca durerile  si saracul tatic o sa duca lipsa rau la  sexinpat ,dar e mai importatnt cel mic

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-06-01 20:26:27)

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#1003 2014-06-02 09:00:03

ElenyR
Sr. member

Neata, fetelor.

Va invit la cafeluta, ceai, ce mai vreti voi, si o portie zdravana de voie buna. Sa aveti o saptamana minunata!

#1004 2014-06-02 09:03:05

ionela
Insomniac member

neata
sa va pun si testele
ziua 15
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/734_20140530_153823.jpg

ziua 16 sus, 17 jos si gata testele

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/734_20140601_195354.jpg

mai are vreun rost sa mai fac vreo cateva zile? eu parca as face in ideea sa vad daca se negativeaza de tot, adica sa apara numai o linie. e posibil asa ceva? daca ele de la oz la alta devin tot mai palide oare mai e vreo sansa sa se pozitiveze?

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-06-02 09:06:23)

#1005 2014-06-02 09:14:17

ElenyR
Sr. member

Ionela, eu n-am facut niciodata teste de ovulatie, de vreo luna imi masor temperatura, insa au fost zile in care am mai uitat. Asa ca nu prea stiu cum ar tb sa arate testele ca sa fie pozitive.

#1006 2014-06-02 09:15:30

ionela
Insomniac member

eu stiu cum ar trebui sa arate. ale mele sunt clar negative sad
ideea e ca nu stiu daca sa mai fac sau nu. dar cred ca am sa mai imi iau un set. totusi ciclul meu menstrual s-a extins pana la 35 zile. e posibil sa ovulez mai tarziu.

#1007 2014-06-02 10:13:03

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor,
Ionela eu zic sa te duci la monitorizare , mai ales ca durata ciclului a ajuns la 35 de zile. Mergi macar o luna ca sa vezi daca ovulezi si cand ovulezi exact si sunt sigura ca se va intampla minunea. 
Legat de teste , eu nu am incredere in ele pt ca stiu ca influenteaza f mult cantitatea de lichide pe care o consumi in fiecare zi, si cum o zi nu este ca alta....
Te pup puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.