homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-54

#1008 2014-06-02 10:14:55

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Buna dimineata fete dragi puss
Eleny multumesc de  mornincoffee  puss Si tu sa ai o saptamana minunata
Ionela stiu fete ce au avut ovulatie si la 7-10 zile inainte de cm,eu acum 2 luni am avut semne de ovulatie in ziua 20-21 si cm la 35,acum luna asta semne ovulatie ziua 13 si cm ziua 28... deci poate varia de la luna la luna dapai de la corp la corp....tu daca vrei poti incerca pana devine negativ....pentru linistea ta. puss
O zi buna fetelor si o saptamana pozitiva.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1009 2014-06-02 10:17:31

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

buna dimineata wave

pun aici un citat legat de mama purtatoare in kiev,a unei fete recent intoarsa-

E liniștit acolo. Am facut cunoștința cu un cuplu din Germania. Erau foarte fericiti, deoarece au devenit parinti unei fetite nascute de mama purtatoare. Așteptau acum certificatul de nastere al copilului. Cum am inteles ? de perfectarea actelor se ocupa managerii clinicii și dupa aceea ei merg cu toate actele la Ambasada Germaniei pentru eliberarea  pasaportului pentru copil. Cat de simplu este!

L.E. ionela,luna viitoare ia teste minut.mie oview nu mi s-a pozitivat niciunul.si la minut aveam 2 pozitive in f luna.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1010 2014-06-02 10:50:22

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Sonia, eu nu am suficient curaj sa fac pasul asta, sa incerc varianta cu mama-purtatoare. Cum poate fi simplu, la fel de usor poate fi si complicat. Si apoi, nici nu vreau sa ma gandesc ca as avea un copil dupa care ar striga un altul ca de fapt nu eu sunt mamica lui, ca nu eu l-am nascut.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1011 2014-06-02 10:51:18

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

sonia, multumesc puss
sper sa fie testele de vina si sa fi ovulat, ca totusi simptome am avut, dureri de burta, de spate, secretia creamy...

#1012 2014-06-02 11:10:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Eleny,si de unde ar afla daca ati merge la o clinica specializata?prea multe prejudecati cand de fapt tot ce conteaza este ca exista posibilitati.daca iti permiti financiar bineinteles.eu am pus cuvintele acestei femei pt a vedea ca nu e ca in romania.copilul ajunge in familie usor.

asa nici FIV n-ar trebui sa faca femeile,ca se fac copiii in laborator,nu?da e logic ca oamenii de rand,care au copii usor,cei mai multi nu inteleg.nici eu n-as spune decat parintilor si surorii mele.care stiu durerea mea.

ionela puss mult succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#1013 2014-06-02 11:44:07

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor
deno, am recitit mesajul tau, ...in mare ai si tu dreptatea ta, dar sa nu uitam ca suntem diferiti, adica na tu poate e mai sentimentalista, nu ca eu nu as fi, ideea e ca gandind la rece, constientizez ca nu e copilul meu, genetic nu e al meu, chiar daca il hranesc cu sange de la mine, sotul nu ar avea de ce sa fie emotionat pt ca repet la fel ar gandi si el ca nu e al lui ( cand nu reuseam sa raman gravida, i-am sugerat asa subtill si delicat ideea de adoptie si nu era de acord de nici un fel, prin urmare sunt sigura ca nu ar suferi).

la copilul meu m-am gandit si eu, dar zic ca , cu explicatii va intelege....

sonia ai dreptate, cu prejudecatile, eu zic ca atunci cand iti doresti cu ardoare treci peste tot...nasa mea are caz concret stiu si de mine, mereu ne vedem cu fetita la aniversarile nasicii, ea a tot incercat fiv-uri si nu a reusit, in final au adoptat o fetita de cateva zile direct din spital de la mama,inca nu stiu daca au terminat de perfectat actele, ideea e ca fetita face 4 ani in vara si e perfecta, nu zici ca nu e a lor, chiar si seamana.

o sa mai citrsc si eu pe net despre mama purtatoare, ma gandesc ca totusi in romania cineva a apelat la procedura asta...

ionela , testele sunt clar negativa, si fie ai ovulat mai devreme , fie vei ovula, acum depinde si de simptome(poate nu le-ai avut si de aia te-ai gandit ca nu ai ovulat), dar poti incerca o luna si varianta monitorizarii, eventual iti programezi o consultatie cu eco in ziua 11-12 si in fnctie de cat de mari sunt ovulele revin in 1-2 zile sau mai mult.
eu am facut vreo 3 luni apoi pauza, in astea 3 luni am avut avort spont...am schimbat dr si am mers prima data la ea in preajma ovulatie, pt primul consutl, si eram z11, am tinut cont , am prestat cred ca din 2 in 2 zile si luna urmatoare cand m-am dus la ea si m-am vazut pe hol s-a uitat mirat si m-a intrebat ,, gata ai reusit?,, nu-i venea nici ei sa creada, dar am avut noroc de un ovul puternic care astazi e concretizat intr-o fetita minunata , divina as putea spune, frumoasa, desteapta, intr-un cuvant :PERFECTA (eh fiecare cioara isi lauda puiul big_smile )

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2014-06-02 11:46:12)

9 ani de copilarie ....

#1014 2014-06-02 11:55:05

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Adina, e clar ca suntem diferiti si eu am vorbit in numele meu referindu-ma la tine.
Eu ma gandesc doar cum ai reusi sa faci difenta intre sarcina si nasterea Anei si sarcina si nasterea unui copil la care singura diferenta este faptul ca embrionul nu e al tau. Ar trebui sa fiti extrem de rationali toti si sa nu ascultati inima deloc. Inima care percepe procesul identic, pentru ca este identic, doar conceperea este diferita. Concepere care dureaza o ora, si proces care dureaza 9 luni.
Dn nou, vorbesc in numele meu, cum simt eu. Si repet, este un gest extraordinar, spune multe despre tine ca om sa fi dispusa sa faci un asa sacrificiu, pentru ca asta este pana la urma, mai ales pentru un strain, dar nu stiu... Eu cred ca este extrem de greu, sufleteste.
Dar daca este ceva ce iti doresti foarte mult, si simti ca asta este menirea ta, fa tot posibilul sa devina realitate.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1015 2014-06-02 12:15:51

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

adina, o sa merg intr-o luna si la monitorizare, pentru ca vreau sa ma asigur ca ovulez. nu stiu cat conteaza ziua ci simplul fapt ca ovulez. pentur ca sex oricum facem cam la 2 zile, deci nu prea as avea ce sa ratez.

#1016 2014-06-02 12:16:17

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

BUna fete si o saptamana minunata:)
Ionela nu renunta la teste , fa in continuare sa vezi care-i treaba numai asa afli si incepi sa-ti cunosti corpul.Tu ai ciclurile mai lungi si cu siguranta ovulezi mai tarziu , deci nu renunta .Degeaba faci secs daca nu e in perioada care trebuie.Poti incerca si temperatura te va ajuta sa iti cunosti corpul mai bine.Eu asa am invatat sa ma cunosc ...mi-am  trecut in grafic toate nebuniile..uite luna trecuta am trecut egg in ziua 23 si ..surpiza ...la 14 zile dupa ziua 23 mi-a venit pt ca atunci am ovulat ..dar daca nu am facut secs..pauza ...next time:) .Nu trebuie sa vezi asta ca pe un stres ci ca pe o modalitate de a-ti cunoaste corpul.Pupicei
Eleny te pup
kris unde e motanelul?smile

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1017 2014-06-02 12:36:01

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna ziua fete puss  si o saptamana usoara va doresc. hjarta
Rozinel drag si iubit hjarta  puss
Eleny  puss ... tu .. voi in primul rand trebuie sa va ganditi .. nu cat de mult va doriti pentru ca stiu ca dorinta este .. ci daca acceptati o mama purtatoare toti suntem diferiti .
Eu una as accepta asa ceva .. si nu m-ar interesa nici o clipa de ceea ce gandesc ceilalti. Lumea e rea si barfitoare ... nu traiesc cu ea, nu-mi da ea fericirea< si implinirea.
Eu nu m-am ferit de absolut nimeni ca am facut FIV rock  ... si nici nu m-a interesat ceea ce gandesc.. ca e un copil in eprubeta ... cum se mai spune. E al meu! .. sa-si vada de copii lor.. daca ii au iar daca nu de ei.

Am vazut acum cateva luni , nu imi amintesc tara exact dar posibil Suedia .. "implant" / reconstructie  de uter!? ... ceva asemanator.. a fost o stire scurta citita pe un site de infertilitate .. care a fost facut la (aprox) 20 de femei  din care aproape 18 au reusit  smile .S-a dovedit ca uterul poate fi inlocuit ... sau crescut in laborator si reimplantat ... detalii foarte clare ,de aceea pot sa scriu unele prostii, nu mai retin dar tin minte ca m-am bucurat enorm ca s-a ajuns pana aici .Daca doresti sa te interesezi smile .

Iar daca chestia cu mama purtatoare te atrage ca idee dar iti e de "gura lumii"... reactiile familiei , etc .. pana la urma te poti preface cu o burtica falsa ca esti insarcinata .... asa in acelasi timp traiesti si experienta unei sarcine... chiar daca numai in fata familiei ... ca doar ..de cate oriiiiiiiiii nu ne-am uitat noi in fata oglinzii si ne-am vazut insarcinate.. sau am mers cand ne simteam mai balonate si .. poate putin mandre ca s`ar uita cineva la noi ca la o insarcinata .. rodnar  si mai cate smile .Scopul scuza mijloacele ! wink ....iar scopul e ... hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-06-02 12:38:53)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1018 2014-06-02 13:00:14

ElenyR
Sr. member

In leg cu FIV-ul nu am nici eu nicio retinere. Dar varianta cu mama-purtatoare...nu ma atrage, si asta cred ca si din cauza complicatiilor. Asa cum nu ma gandesc nici la adoptie.

Surprinzator e ca sotul meu nu e impotriva ideii de a apela la mama-purtatoare. Am vazut sapt trecuta un reportaj si i-am spus, asa, sa vad cum reactioneaza, ca la asta o sa fim nevoiti sa apelam si noi si a reactionat destul de bine. I-am tot pus  tot felul de intreb ref la inconveniente si a zis ca daca doar asa se poate...De fapt el a zis mai demult si de adoptie. Dar nu o sa apelez la niciuna din aceste variante. Oricum m-am resemnat.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-02 13:04:31)

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1019 2014-06-02 15:24:53

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Pup fetele!!

Am vazut in trecere ce vb, nici la mine nu stie nimeni de inseminare, in afara de noi doi, de dr si mama, careia i-am spus cum o saptamana si s-a bucurat ca am avut curajul sa fac pasul acesta. La restul n-am spus, ca nu e problema lor si nici nu ma intereseaza parerea lor.
Mi se pare absurd sa ma cramponez in parerile lumii, doar nu traiesc cu lumea de pe drum si asta nu e un motiv sa nu-mi traiesc viata, ca nu o sa vina nimeni sa-mi intinda mana sa ma ajute. Cum zicea si Cristina, sa-si vada de ale lor..
Eu una as fi trecut peste orice sa am copil. Chiar discutasem cu al meu la un moment dat si era de acord, in cazul in care nu se putea face nimic si el nu ar fi putut avea copii, sa acceptam si cu donator, mi-a zis ca atata timp cat copilul e crescut de noi doi, nu se va gandi un moment ca nu e al lui.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-06-02 15:40:22)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1020 2014-06-02 16:01:30

ElenyR
Sr. member

Pentru mine n-ar conta ce zice restul lumii, dar pe copilul meu n-as vrea niciodata sa-l pun in vreo situatie neplacuta. Copiii sunt sensibili si ii afecteaza orice li se spune prin care cred ei ca altii rad de ei. Mai tarziu nu mai e asa, oamenii isi dau seama ca toti au sau pot avea probleme, dar cand sunt mici gasesc orice din care sa se tachineze.

#1021 2014-06-02 16:25:42

Missy005
Hero member

Eleny pentru orice exista o solutie pe lumea asta..doar moartea nu are solutie pe pamantul asta , in rest orice are o rezolvare smile

puss puss puss

#1022 2014-06-02 16:52:28

ElenyR
Sr. member

Sunt de acord ca exista o solutie, dar poate fi solutia cea mai buna sau un compromis. Nu intotdeauna solutiile gasite aduc satisfactie, uneori doar rezolva o problema putin mai bine decat daca n-ai fi facut nimic.

As prefara sa am atatia bani incat sa ma duc peste tot in lumea asta sa incerc sa tratez problemele mele, dar cum nu e asa...raman la ceea ce mi-a dat natura.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-02 16:54:14)

#1023 2014-06-02 17:22:39

Missy005
Hero member

Eleny  important este ca tu sa fii impacata cu tine insati ca ai facut tot ce ai putut pe masura ta de putere ...ca sa ai un copil...nu toata lumea e de acord cu FIv sau adoptie sau mama purtator...peste tot parerile sunt impartite .
Vineri au inceput coliegele mele sa discute ca ele nu sunt de acord cu adoptia ..ca daca nu e de la Dumnezeu...natural..atunci deloc.....si-am inceput cu inceputul: NU V_AM CERUT PAREREA ...dragelor...nu traiesc cu voi si nu ma culc cu voi...traiesc cu sotul meu si cu el ma sfatuiesc.In al doilea rand eu ma duc acolo sa-mi iau copilul...pentru mine nu exista infiat, adoptat, abandonat..copilul meu e  acolo si ma duc sa-l iau.e pentru mine.smile au cam ramas masca ..si au venit sa ma pupe pe obraz...or fi zis ca sunt dusa cu capul rotfl2)
Dar asta nu inseamna ca eu te judec pe tine ca nu vrei sa infiezi sau sa recurgi la alte metode ...fiecare stie ce poate si ce nu ,  cat poate sa duca si cat nu. par  par  par  par  par

puss puss puss

#1024 2014-06-02 19:20:11

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

buna dragelor!
rozi ce poza haioasa ai la avatar lol
fetelor eu am 5 zile de cand mi s-a terminat menstra insa ma dor sanii si acum in special sfarcurile si ii simt plini....aseara pe la 7 m-a luat din senin o stare de greata si o durere de cap...si vad ca si acum ma ia la fel....
menstra a fost putin diferita de cea normala...m-a tinut ca niciodata..6 zile si a curs relativ putin in comparatie cu alte dati....o fi de bine sau nu?
pup

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1025 2014-06-02 20:59:19

Missy005
Hero member

Alex fa un test daca esti nedumerita...poate ...o fi fost menstra cu ochi rugaciune
Eu ma facut biscuiti..banane  au iesit mortali..de-aia doar gatesc nuuu mananc rotfl

puss puss puss

#1026 2014-06-02 21:07:44

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Rozi puss Nu te-am mai sunat ca iar am avut zi in care sa nu am timp de nimic, incepand cu Cas si acum ajungand la fixat margini la parchet cu B lol
F tare avatarul hjarta

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.