homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-69

#1293 2014-06-16 18:51:04

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Rozi, al meu la 1.70 are acum in jur de 67, dar cand l-am cunoscut avea vreo 58. Era taaaaaare intansa pielea pe oasele lui. I le puteai numara fara prbleme.     rotfl2

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1294 2014-06-16 18:53:26

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Ahaaaaa    deci vezi ca e schelete rotfl2))

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1295 2014-06-16 19:05:02

ElenyR
Sr. member

Acum...macar mai alinta-l si tu, chiar asa sa-i zici, schelet, saracu' de el.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1296 2014-06-16 19:12:34

Missy005
Hero member

eleny nu i-am zis niciodata ca e schelete ..ca se vede clar rotfl2
fete cozonacul l-am ars aseara ...ne-m apucat de bumti bumti si  ne-m trezit ca mirosea ceva ...si cozonacul meu era carbonizat rotfl)dar mi-au iesit cornuletele super bune  rodnar  rodnar  rodnar  rodnar

puss puss puss

#1297 2014-06-16 19:22:56

ElenyR
Sr. member

Rozi, esti tare.    rotfl

Publicitate

loading...

#1298 2014-06-16 19:32:38

Missy005
Hero member

daaaaa      sunt tareeee carbonizata rotfl2

puss puss puss

#1299 2014-06-16 19:41:13

ElenyR
Sr. member

Hmm...eu acu' vazui ca am ajuns la 69 (pag). Ce ziceti, scriem in continuare sau ramanem la pag asta?    wink

#1300 2014-06-16 20:21:19

Missy005
Hero member

Eleny sa dea domnul sa "ramanem" toate smile

puss puss puss

#1301 2014-06-16 20:33:57

ElenyR
Sr. member

Rozi, eu nici nu mai sper, nici nu ma mai rog. Pur si simplu a iesit din sfera mea de interes, nu ma ma intereseaza subiectul. Traiesc fara copil si gata. Nici nu vreau sa mai aud nimic din ceea ce ar fi legat de un copil, sa faca cine poate. Perioada in care m-am tot chinuit cu toate incercarile a fost cea mai urata din viata mea, nu vreau sa-mi aduc aminte; de fapt, aia n-a fost viata, a fost un chin. Nu mai vreau nici macar o secunda asa. Viata inseamna si altceva decat sa te zbati in zadar sa faci un copil.

#1302 2014-06-16 21:07:59

Missy005
Hero member

Eleny supravietuim cum putem si el mai important este sa reusim sa ne gasim linistea.Ma uitam pe graficele mele...fara temperaturi fara teste ...moamaaaa si ce bine este.Asta e ..eu un secs cu ceasul si testul in mana nu mai fac.e bine,,nu e iar de bine...au trecut aproape cinci ani...nu mai pot nici eu...decat sa ma bucur de ce am acum si atat.

puss puss puss

#1303 2014-06-16 21:22:06

ElenyR
Sr. member

Rozi, eu sunt linistita ca am ajuns in momentul in care am inteles ca nu se poate. N-o sa ma port mereu ca un copil razgaiat care vrea neaparat ceva ce nu se poate. Cat de nebuna sa fiu sa vreau copil cand mie nu mi-a venit CM de 4 ani?!!!
Insa chiar cred ca relaxarea e f importanta si ca stresul asta ca nu se intampla azi, maine...si de ce...si tot felul de intrebari...si apoi analize, doctori, tratamente, teste, temperaturi, de multe ori zau ca mai mut rau fac.z scris.

Mai stie cineva ceva de Nico? Sau am pierdut eu ce a scris.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-16 21:24:33)

#1304 2014-06-17 07:01:59

Missy005
Hero member

neata fete si o zi insorita in suflete.
pupici muuulti

puss puss puss

#1305 2014-06-17 08:56:29

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

neata
mi-am cumparat ieri un test de la sensiblue, am zis ca il fac azi. azi dim m-am trezit la 5 si am fost la baie, nu eram in stare sa fac teste. asa ca las pe maine.
eleny, un lucru bun e faptul ca te-ai putut detasa. mare lucru...
eu inca nu pot, mereu ma gandesc, daca am prins ovulatia, daca nu, daca am ovulat...daca, daca si iar daca.

#1306 2014-06-17 09:29:25

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
O zi cat mai buna
Pupici la toate puss  puss  puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1307 2014-06-17 11:46:59

ElenyR
Sr. member

Neata, fete, o zi minunata tuturor, desi afara e o vreme...
Ionela, am stat putin stramb si am incercat sa gandesc drept, adica logic, rational. Mie nu mi-a venit CM de 4 ani, deci la mine a fost un chin si sa stiu cam cand ar fi trebuit sa-mi vina, cand e ziua X, cand ziua Y. Ce sa mai vorbim de ovulatii si altele...de ce sa le leg, cand n-am niciun punct de plecare, ca n-am ciclu. Uterul meu e atrofiat, endometru - inexistent. N-a functionat niciun tratament, desi m-am umflat de pastile, nu s-a vazut nici cea mai mica imbunatatire, sa zici ca evolueaza ceva putin mai bine, ca se vede vreo diferenta. Toti doct m-au trimis acasa, ridicand din umeri ca n-au ce sa-mi faca. Si am inteles si eu, nu se poate si gata, n-o sa innebunesc sau sa mor acum ca n-am copil. Cat mi-e dat sa traiesc, o sa traiesc fara copil, asta e.

#1308 2014-06-17 12:02:59

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Neata!
Ionela ai depasit 35z?
Eleny ?mi pare f rau ca treci prin asa ceva...?ncearcă sa iti umpli viata cu alte lucruri frumoase...călătorii. ..experiențe de neuitat...ma bag si eu ca musca in lapte
O zi bunaaa!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1309 2014-06-17 12:08:51

ElenyR
Sr. member

Alex, tocmai asta fac, imi vad de viata in continuare. In plus, am depasit faza de disperare si de suferinta ca n-am copil. Sunt linistita si multumita cu viata pe care o am, macar sa nu am alte probleme, ar fi minunat.
Kris, ce faci?

#1310 2014-06-17 12:26:15

Missy005
Hero member

Buna fete , ma pun si eu sa fac mancarica
Va pup pe toate
Ionela succes la test rugaciune  rugaciune

puss puss puss

#1311 2014-06-17 12:44:11

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor smile
Eleny, chiar daca tu esti resemnata , eu sunt sigura ca va aparea un bebe mic si in viata ta.
Nici eu n-am avut CM fara pastile multi ani, si mie mi-au spus de la Endocinologie la Fundeni ca nu are ce sa-mi dea in afara de Utrogestan, ca n-are ce sa-mi mai faca si m-a trimis acasa, dar n-am renuntat. Eu sunt sigura ca tu inca n-ai gasit doctorul potrivit pt problema ta, stiu cat de greu e sa lupti, stiu cat de costisitotoare sunt tratamentele, analizele consulatiile. Ia o pauza, incarca-te de energie si incearca sa gasesti un doctor potrivit pt problema ta.
Uite, daca vrei, luna viitoare cand ma mai duc pt ultima data la doctorul meu (voi naste cu altcineva la stat, pt ca la el trebuie sa platesc aprox 7000 ron daca aleg cezariana), ma ofer sa-l intreb cam ce sanse iti da, sau daca a mai avut cazuri asemanatoare cu al tau. Daca esti de acord, imi spui tot istoricul tau, tratamente, investigatii...etc...si vedem ce spune.
Rozy, as manca si eu cozonac facut in casa, de cand ma amgeste mama ca face, dar saraca vine tarziu de la munca si nu mai are timp de nimic. Sunt sigura ca data viitoare al tau va iesi delicios puss
Ionela, Alex, v-am tot citit, va tin pumnii si luna asta.
Kris, ma bucur sa sunteti mai bine. Multa fericire si intelegere va doresc.

Va poop puss

Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-06-17 12:47:04)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.