homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-71

#1331 2014-06-18 09:41:13

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Neata, fete si o zi insorita sa aveti! ca am ruginit de atata ploaie si umezeala.
Ionela, imi pare rau de test, dar fetele au dreptate, incearca sa te relaxezi putin, sa te detasezi. Esti prea incordata, prea stresata si asta nu e bine.  Toate iti intelegem supararea si frustrarea, e greu cand astepti, e greu cand te gandesti ca la unele femei se intampla exact cand vor, in luna in care-si propun. Gandeste-te la copilasul tau, dar nu ca si cand ar trebui sa-l ai maine, ci cand o vrea Domnul.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1332 2014-06-18 11:13:51

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor puss
Ionela, nu vreau sa ma repet ca o moara stricata, dar eu cred ca tu dupa o luna de monitorizare vei avea bebe, cu siguranta. Iti spun asta pt ca tu macar ai ciclu fara tratament, doar ca nu e reglat si bineinteles ca nu sti exact cand e ovulatia. Sper din tot sufletul sa-ti faci timp sa ajungi macar o luna la monitorizare . Tin pumnii in continuare.
Alex, foarte frumos catelusul smile imi plac de mor cainii.
Va poop

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1333 2014-06-18 11:32:34

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

ionela sotul tau cum sta cu spermograma? a facut-o?
alex multumesc puss...si eu am ciclul regulat la 26-27-28 de zile...29z a fost cel mai lung si asta doar de cateva ori ...variaza putin de la luna la luna...nu mi-a intarziat niciodata....si totusi nu se intampla nimic nici la mine de 6 luni deja de incercari...inca nu am facut nici unul dintre noi nici o analiza....decat eu un control de rutina la ginecologie si analiza papanicolau si secretie care au iesit f bune....deci nustiu

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1334 2014-06-18 11:54:13

AcAlexandra
Full member

Alex, la un ciclu regulat, in mod normal exista si ovulatie, daca nu sunt si alte probleme.  Eu as trece la analize mai amanuntite, nush dupa ce trece concediul ca sa nu stati stresati. In primul rand trebuie sa ceri parerea unui ginecolog, sa-ti recomande ce sa faci si apoi te decizi, daca mai e cazul sa astepti sa se intample asa de la sine. Desi stiu multe cazuri in care niciunul dintre partenerii nu avea nicio problema  si sarcina a aparut putin mai greu, chiar dupa 10 luni de incercari.
Ionelei ii recomadam monitorizare pt ca are ciclurile lungi si din cauza acestora dereglari e posibil sa nu nimereasca exact zilele fertile.  Eu cu stimulare pt ovulatie si monitorizare si tot mi-a fost greu sa nimeresc exact ovulatia, mai ales ca sotul lucreaza in ture si de multe ori banuiam ca sunt la ovulatie, dar nu aveam ce sa fac si nici cu cine lol
In cazul tau e posibil e fie vorba doar de timp ori sa fie si alte probleme.
Eu va tin pumnii sa fie bn pt toate.

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

#1335 2014-06-18 12:06:30

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

sotul n-a facut spermograma.
mi-a venit si menstra, noroc ca am avut unde sa merg la o toaleta sa imi pun un ob.
multumesc fetelor!

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-06-18 12:07:13)

Publicitate

loading...

#1336 2014-06-18 15:44:39

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Ionela este greu intr.adevar dar taras grapis mergem inainte.Nu dispera se va intampla atunci cand este intr.adevar momentul.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1337 2014-06-18 15:57:26

ionela
Insomniac member

O fi ciclul meu de 35 zile, dar macar e regulat rotfl de fapt daca mi a venit in a 35-a zi, se considera de 34, nu?

Mi am facut comanda de teste de ov minut, de pe net, patru cutii. Le astept.

#1338 2014-06-18 16:32:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Hello fetele,

Am mai scris si la Mamici...nu am mai intrat pe aici din cauza fetitei mele care s-a nascut cu canalele lacrimale infundate, a avut o operatie, i-au introdus niste tubulete Crawford pe canale si ea s-a frecat la ochi si i-au iesit de acolo, prin ochi, evident. Am fost plecati cateva zile ca sa nu aiba contact cu copii si sa traga de ele si ieri i le-au scos, la spital.

Deci, mie mi-a venit ciclul pe 28 mai. a fost cam 4 zile...oricum, bazat pe experienta anterioara cand am ramas insarcinata, am prestat de pe 2 iunie..2,4 si apoi o zi da si una nu pana pe data de 12. Dupa aceea ne-am oprit caci am fost plecati si aseara nu am fost in mood lol nici macar cand ma ganeam ca este pt bb.
Problema este urmatoarea: am usoare senzatii de greata yikes si eu nu aveam asa ceva. Nu am vomitat. Apoi, de vreo 2 saptamani simt ca nu mai am aer, trag aerul pe gura si am citit ca sunt cazuri cand imediat dupa ce ramai insarcinata simti ca nu mai ai aer. Sani grei si de cateva ore dureri usoare in partea de jos a abdomenului ca si cum mi-ar veni stopul. Eu sunt calma, daca este sa fie ar fi fenomenal daca nu, ma incercam. Ma si ingrioreaza un pic ca daca r fi sa fie, Carol (fetita mea) mi-a dat cu piciorul in burta azi noapte, prin somn si ma gandesc sa nu fi facut rau. Din cate am citit, ar trebui sa fac testul cam pe 2 Iulie ca sa fiu sigura...
Sotul meu a cumparat niste teste (nu ma intrebati de ce ca eu nu l-am pus). unele pt ovulatie, unele pt sarcina. Le-am desfacut pe trei dintre ele, doua de sarcina si unul de ovulatie. Unul a iesit cu doua linii, unul numai cu o linie si pe unul nu-l mai gasim  yikes  yikes  yikes siiiiiiii...nu mai stiam care-i de sarcina si care-i pt ovulatie caci seamana bine. Deci nu ma iau dupa aceste teste. Nici nu erau de caliate, le-a luat dintr-un loc cu iefenituri si nu de la o farmacie normala. Nu stiu ce a fost in mintea lui.

Cu ce as putea sa inlocuiesc cafeaua? Cu greu sa abtin sa nu beau, imi place ideea de relaxare pe care mi=o da o cana cu cafea dar stiu ca ar putea sa fie o piedica pt sarcina (si sa afecteze sarcina). De fumat, nu mai fumez. Ieri a fost ultima si singura. Mult mai responsabila am fost cand am muncit pt primul copil fatza de data aceasta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1339 2014-06-18 17:58:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna, fetelor!

flower, e absolut imposibil sa ai simptome de sarcina sau test pozitiv in ziua 22 a cm. acum abia daca se implanteaza sarcina in uter. probabil era de ovulatie testul. nu influenteaza cu absolut nimic nici lovitura la burtica.

#1340 2014-06-18 18:48:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Anca abia astept sa fie 26-27 sa vad ce se intampla.  Daca nu sunt trebuie sa fac ceva sa scap de burta ca-i marisoara dintr-o data. Dar ce simt acum nu am mai simtit niciodata...ori imbatranesc ori ceva este  rotfl2 rotfl

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1341 2014-06-18 18:57:27

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sa dea Domnul sa fie bebe, flower!

#1342 2014-06-19 07:22:34

Missy005
Hero member

neata fete.va pup apasat si sa aveti o zi minunata.
alex e o bijuterie catelinul tau.
flower succes la testat
Ionela luna asta din ziua zece mergi la monitorizare si te sfatuiesc sa faci un test de ovulatie minut zilele astea pe ciclu ca sa ai referinta .
Eu am fost la dr ieri .a inceput si ovarul drept sa functioneze .era un folicul de sase mm micut...pe stangul era si acolo dar mititei.Concluzia......cica am ovulat...mrrrr eu nu prea as crede dar hai.....intr.adevar nu era niciun ou...nimic....m.am uitat si eu....deci de data asta nu.l contrazic.
A ramas sa merg dupa ce  imi vine in ziua 10 si sa repet tratamentul pe care mi l.a dat.iar sotul sa faca spermograma .om vedes.va pup

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-06-19 08:10:57)

puss puss puss

#1343 2014-06-19 08:30:11

AcAlexandra
Full member

Neata fete, Rozi, chiar daca e micut e bn ca este puss tu nu iei tratament acum , deci e super ca ai ovulat fara. Eu nici CM nu aveam fara pastile, ce sa mai zic de ovulatie.. O sa fie bn pt toate puss puss puss

#1344 2014-06-19 08:38:16

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Pup fetele frumoase!
Ionela, sa-si faca sotul o spermograma. Asa macar stiti unde va incadrati.
Flower, succes la testat!
Rozi puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1345 2014-06-19 08:58:04

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Neata fete! 
Rozi e o veste buna...ma bucur mult...
Dragele mele eu sunt cam zombi...teroristul de catel m-a alergat toata noaptea ...el avea chef de joaca mie imi cadeau ochii in gura...cu toate astea e un drăgălaș si deja sunt ?ndrăgostita de el...
Va pup o zi buna sa aveti

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1346 2014-06-19 09:25:56

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

neata viitoare burtici si mamici    wave
Flower stai linistita in privinta cafelei. Atata timp cat e vorba de o cana de cafea dimineata, eventual poti sa adaugi si putin lapte ca sa-i iei din tarie, nu afecteaza cu nimic. Insa dupa cum stii totul tine de moderatie, sa nu se consume in exces.. adica nu stiu cate cesti de cafea pe zi. Multa bafta!!!
Fete va tin pumnii la toate sa aveti vesti bune cat mai curand!!   rugaciune

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1347 2014-06-19 09:26:34

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Buna dimineata.

Rozi, e bine, o sa fie bine. Uite ca se intampla astea in conditiile in care n-ai mai stat tot timpul cu gandul  la copil, incep sa cred ca stresul asta ca nu putem si disperarea dauneaza. Desi eu inainte nu credeam, tot ziceam ca au ramas femei gravide si din viol.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1348 2014-06-19 11:17:03

ionela
Insomniac member

neata la amiaza
rozi, din ziua 10, asa devreme? dr asta a mea e in stare sa ma cheme zilnic pana ovulez, si nu de alta dar sare cate 100 lei pe zi.

#1349 2014-06-19 11:59:32

Missy005
Hero member

IOnela si la mine la fel, dar ce sa zic...macar din ziua 13 ..la mine in ziua 10 nu se vede nimic...pana se lamueste si ea cand ovulezi va trebui sa faci un sacrificiu
Moon va pup si eu

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.