|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-73#1369 2014-06-20 08:38:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete dragi.EU ma imbrac si plec la scolita ...ultima zi ..dar fara copii ..mai am lunis si miecuri , sunnt la supravegheat si gata . " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1370 2014-06-20 09:01:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata fetelor! ce mai faceti? eu sunt z29...cel mai lung ciclu al meu e de 29 zile si se intampla la cateva luni...luna trecuta a fost pe 23 ale lunii...parca ma cam doare burta deci cred ca nici luna asta nu s-a intamplat nimic ...intre timp ma bucur de catelusul meu ....sunt mandra de el ca a invatat sa faca pisu si caca doar pe scutec..azi noapte s-a trezit de cateva ori sa planga....speram sa fie bine ...abia astept sa terminam cu vaccinurile si sa ies cu el afara...azi o sa-l lasam cateva ore singurel sa vedem cum se comporta si ce gasim acasa cand ne intoarcem Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-06-20 09:38:45) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1371 2014-06-20 09:13:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata, fete. Incepe weekend-ul si chiar ma bucur. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1372 2014-06-20 10:57:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata Offline #1373 2014-06-20 11:08:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, drum bun si vreme buna sa aveti! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#1374 2014-06-20 11:29:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fetelor ce faceti.o zi buna va doresc! Revin cu impresii de la prislop a fost atat de frumos si inaltator nu am cuvinte sa exprim ce am sumtit cand m am aflat in fata crucii Parintelui si cand m am rugat probabil cele care au mai fost acolo stiu despre ce zic.pe drum am oprit si la manastirea caraiman si ne am rugat si acolo.azi declar prima zi de cm si la mine si am o dilema :sotul meu termina tratamentul cand m as afla eu in ziua a 13 as face o pauza de o zi si m as apuca de treaba avand in vedere ca eu ovulez destul de tarziu cam in a 16 a zi.oare e prea devreme sa ne apucam si sa lasam timpul sa se mai refaca si spermatozoizii sau asta nu conteaza? After all,tomorow is another day!! Offline #1375 2014-06-20 11:52:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna, Caty, si eu am avut bucuria de a trai ceva deosebit la Prislop. E o liniste pe care o simti, o emotie, pe care nu le traiesti in orice moment. Noi am stat vreo 3-4 ore la coada, dar timpul a trecut atat de repede...nici n-am simtit, as mai fi stat in locul acela numai pentru ce simti acolo. M-am gandit sa ma mai duc si eu o data anul acesta, i-am spus, asa, mai printre randuri, sotului meu. Nu ca ar fi impotriva, dar tot timpul ma gasesc eu sa mergem pe undeva. Parca-s facuta pe drum. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1376 2014-06-20 12:16:52
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty nu are treaba , dupa antibotic sunt mai rapizi domnii gigei. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1377 2014-06-20 12:28:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, gata, a venit vacanta? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1378 2014-06-20 12:33:03
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1379 2014-06-20 12:50:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Noi am avut noroc ca ne am dus in cursul saptamanii si nu era aglomeratie mare nici 5 min nu am asteptat.de fapt nici nu aveam cum sa asteptam am ajuns la 3 jumate noaptea acolo ne am odihnit in masina pana la 6 jumate dimineata ne am spalat pe ochi si ne am intors in silvasu de jos sa luam crini albi la glastra .dupa aceea am stat la slujba cam 20 de mi ute si pe la 8 jumate am urcat la cruce.abia pe la 9 au inceput sa vina masinile si un autocar.rozi spor la treaba chiar vroiam sa te intreb tot la marouf ai fost la monitorizare?ma bucur ca ovarul tau isi revine in ce zi te ai dus la el daca ti a zis ca ovulatia se produsese deja?eu sincer nu mai am incredere in dr acesta mai bine m as duce la galati decat la el sau la alt dr in braila.multumrsc ca mi ai zis de gigei...toate cele bune si asteptam vesti bune After all,tomorow is another day!! Offline #1380 2014-06-20 13:02:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95caty ma bucur ca ati reusit sa ajungeti Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1381 2014-06-20 13:22:52
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex pune poza sa vad si eu sau trmite mail .pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1382 2014-06-20 14:33:57
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi eu pun poza dar e negativ negativ...chiar super negativ Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-06-20 14:38:03) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1383 2014-06-20 14:37:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex pune poza sa vada ochiul meu de vultur " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1384 2014-06-20 14:50:52
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Ma tot uit la ecografia cu bebe si eu parca acolo unde se vede cucul, vad o prelungire, adica pare cordonul ombilical n-as vrea sa-i zic sotului ca e asa incantat ca e baietel Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-06-20 14:59:43) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1385 2014-06-20 15:02:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi parca te am mai intrebat cum se numeste dr ta dar am uitat ....e buna la monitorizari si la ecografii transvaginale?eu nu am mai fost de un an la dr de cand am aflat de problemele sotului mi se pare o risipa de bani sa tot fac eco si monitorizari atat timp cat el are probleme.ma gandeam la toamna sa ma mai duc la un dr eventual la galati la cabinetul helpis sau la dr asta a ta. Alex imi pare rau de test te pup Ultima oara a fost editat de caty30 (2014-06-20 15:04:11) After all,tomorow is another day!! Offline #1386 2014-06-20 15:14:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex are linie de uscare ...dar poate e prea devreme " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1387 2014-06-20 15:39:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny te pup.am pus poze noi la topicul nostru.suntem bine crestem. o zi superba sa ai. Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|