homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-75

#1407 2014-06-22 11:12:23

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Neata!  Rozi ai avut dreptate. ..dimineață mi-a venit menstruația sad la 30 de zile
O zi buna!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1408 2014-06-22 11:17:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Alex imi pare rau

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1409 2014-06-22 23:52:44

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Dragele mele fete iata-ma si pe mine pe aici  hopsieu Am mai incercat sa scriu si vineri dar dupa ce am scris nu stiu ce s-a intamplat de s-a sters si cum scrisesem mult m-am enervat ca nu am mai stat sa il rescriu  diablo
Rezumatul acestor zile....
1.cu netul stau tot prost,am cerut cancelarea contractului si vom vedea cum facem sa imi fac si eu pe telefon apoi voi partaja pe pc ca netul fix nu are calitate in zona asta si nu are rost sa platim degeaba.
2.Joi a venit cumnata mea si mi l-a adus pe Baloo "verisorul" lui Pufy asa ca acum nu mai am doar un puiut mic ci 2....
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/83478_cam00118.jpg

Joi noapte am stat mai mult treji din cauza lor ca nu s-au placut si cu tot ca erau despartiti se simteau....asta pana vineri dupa amiaza de cand au devenit de nedespartit...pur si simplu acum daca nu se gasesc in cateva secunde incep sa planga unul dupa celalalt.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/83478_cam00124.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/83478_cam00125.jpg
Apoi de ieri a fost socrela la noi,acum a dus-o sotul la munca si azi am fost si la o petrecere din sat....
Pot spune ca am avut un weekend frumos,mai ales de cand am astea 2 maimuti care ne inveselesc zilele,nu stiu ce vor face cand va veni cumnata mea din vacanta si vor fi despartiti....
Noapte buna dragele mele,va pup pe toate.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1410 2014-06-23 11:49:11

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fete, o saptamana minunata!
Bag de seama ca ati cam luat toate vacanta, concediu.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1411 2014-06-23 12:27:40

Missy005
Hero member

Hello fete dragi , eu am fost la supravegheat la clasa a opta si acum am sosit.,
Ieri am fost la pescuit si am ajuns pe la 5 acasa am mancat si m-am culcat pe la 6 si m-am trezit azi dimineata la 6,30 ...parca am fost in coma rotfl)dar tot ma culc la loc ca sunt tot obosita rotfl2
O saptamana frumoasa va doresc
Kris sunt absolut adorabili ...minunanti smile
Eleny te pup

puss puss puss

Publicitate

loading...

#1412 2014-06-23 12:37:38

ElenyR
Sr. member

Buna, Rozi
Eu am stat pe acasa weekend-ul asta, ca sotul meu a lucrat. Am fost in parc cu o prietena si copiii ei si fetita de 4 ani a iesit din parc fara s-o vedem. Am cautat-o de-am innebunit, am tras o sperietura...

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1413 2014-06-23 14:11:24

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

buna fetelor puss
si eu am avut un wwekend plin:)
Kris, frumosi tare puiutzii puss ii ador.
Eleny , bine ca n-a fost mai grav si a aparut fetitza.
Alex, imi pare rau de test, dar nu te descuraja, probabil e vorba doar de timp.
Rozi frumos la pescuit, relaxarea totala smile , as merge si eu. Incerc din nou sa pun poza, sper sa se vada ce vad si eu .

Va poop pe toate puss

si se pare ca tot nu merge sad

Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-06-23 14:15:22)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1414 2014-06-23 14:27:24

ElenyR
Sr. member

Alex, Doamne fereste sa se fi intamplat ceva! Cred ca as fi trait toata viata cu impresia ca chiar sunt ghinionista in tot ceea ce are legatura cu copiii.

#1415 2014-06-23 15:18:08

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

ce fac fetele?
noi ieri am venit de la munte, tare frumos si relaxant a fost hjarta
mi-au venit testele de ovulatie de la minut. am 15 si 5 de sarcina big_smile
am sa fac azi unul, sa vad cum iese in timpul menstrei.
in rest sunt ok, iar astept ovulatia rotfl
kris, faini pisoii smile
rozi, si pe mine ma luase ieri pe la 4 un somn dar mi am cautat treaba ca nu mai dormeam noaptea.
va pup, ma intorc la treaba

#1416 2014-06-23 15:41:40

ElenyR
Sr. member

Ionela, e bine ca te-ai relaxat si te-ai deconectat de cele de zi cu zi. Si eu astept concediul.
In rest, nu am o stare prea buna. Mi-as dori si eu macar sa-mi vina CM. E asa o senzatie ciudata si urata...cand ar fi perioada sa-mi vina si nu-mi vine...imi da si o stare de nervi. Nici acum, dupa atata timp, nu m-am obisnuit. Tot astept sa-mi vina, desi stiu ca nu vine, dar organismul are setata inca, in mod instinctiv, aceasta obisnuinta.

#1417 2014-06-23 16:20:55

Missy005
Hero member

Ionela bine ai revenit si ma bucur ca te-ai relaxat smile astept sa-mi spui cum e testul...cat de intens e in aceasta perioada
Alex imi pare rau ca nu reusesti sa incarci poza
Eleny da si cand o veni...sa te tii smile
EU nu am ovulat luna asta si nici nu cred ca va mai fi..drul a avut dreptate ca nu e niciun folicul...dar nu avea de unde sa stie ca nici nu am avut...dar asta e ....nu ma agit .Ovarul drept incearca sa-si revina si imi strica planurile ...il las in pace..nu pot decat sa-l iubesc pentru ca e un luptator ca si stapana rotfl
Va pup fetili meli dragi  puss  puss  puss  puss  puss

puss puss puss

#1418 2014-06-23 16:28:20

ElenyR
Sr. member

Rozi, de venit nu-mi mai vine mie, daca nu mi-a venit de patru ani si ceva...am luni in care nu simt asa de tare ca ar trebui sa-mi vina, dar luna asta chiar am fost agitata ca nu-mi vine. Mi se pare tare aiurea. Si daca n-am luat tot felul de tratamente, si naturiste, si de tot felul, nici eu nu mai stiu ce am luat. Zici ca mi-a facut cineva ceva sa nu-mi mai vina... ca nu stiu ce sa mai zic.
Poate n-o sa fie mereu asa, o sa ma obisnuiesc, ca n-am ce face.
Intr-adevar esti o luptatoare, bravo!

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-23 16:30:55)

#1419 2014-06-23 16:47:10

ionela
Insomniac member

Rozi, acum am ajuns acasa. Pufai o tigara si testez. Azi e z 6

Da mi o adresa de mail. Aici nu pot pune

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-06-23 17:00:07)

#1420 2014-06-23 17:39:55

Missy005
Hero member

Iti trmit mail acum

puss puss puss

#1421 2014-06-23 18:00:02

ionela
Insomniac member

Rozi, nu folosesc adresa de pe forum.
Am trimis. E acelasi test, doua poze.

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-06-23 18:11:12)

#1422 2014-06-23 18:12:03

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Hello fete dragi kram
vreau sa va vad vesele.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1423 2014-06-23 18:14:47

ionela
Insomniac member

Just, eu sunt. La 10 plec sa joc tenis de camp smile
M am tot gandit zilele astea si am zus ca atunci cand va dori dumnezeu o sa am si eu un bebe mic. Pana atunci pot sa stau si n cap ca degeaba.

#1424 2014-06-23 18:19:38

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Ionela, asa-i kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1425 2014-06-23 18:38:16

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fetele puss

Ionela,  puss tin pumnii luna asta, majoreta  majoreta  sa te apuci de testat mai devreme..Parac luna trecuta aveai test aproape pozitiv in z 12, 13, nu mai retin

Rozi, puss  dr putea sa vada daca ai ovulat, ba chiar putea sa si spuna cu ce ovar(dreptul sau stangul). Dupa ovulatie se secreta o lama de lichid in sacul douglas care se vizualizeaza ecografic, iar corpul galben, format din foliculul care s-a spart, arata ca un balon usor rasuflat.
Am citit si ca dr vrea sa faca stimulare, eu zic sa mai consulti si alti doctori, poate adauga la stimulare si o inseminare ceva, stiu ca tu ai amh-ul foarte mica si e pacat sa risipesti din oua fara sa profiti la maxim de ocazie. FIV pe ciclu natural te-ai gandit sa incerci?

Just, puss  par

Kris, sunt superbi pisicutii. hjarta  hjarta  puss

Eleny,  puss de ce nu treci pe contraceptive, daca tot nu mai vrei bebe? Poate te ajuta cu menstra..

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.