homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-76

#1426 2014-06-23 18:54:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Rona nu stiu incotro sa o apuc..am stat si m-am gandit m-am razgandit ...habar nu am ...te rog sa ma crezi ca nu mai pot ...nu am renuntat la lupta dar au trecut 4 ani si 6 luni de chin...chiar nu mai pot...nu a vazut niciun lichid...pentru ca nu era ...deci nu am ovulat..pe de alta parte endometrul era bun ..era multumit...eu zic ca nu am ovulat...eu am vazut ceva la eco ..perfect rotund ceea ce ma duce cu gandul ca era oul meu nespart...el zice ca nu era ou ci intestinul...habar nu am.
Fiv pe ciclu natural...eu stau foarte prost cu ovulatia ...dar foarte prost...nu cred ca vreun doctor mi-ar da vreo sansa..inseminare ...ma bate gandul la asta ..dar la ciclul meu de tot rahatul..ce doctor ar avea rabdare cu mine...tratament nu mai iau...mi-e frica...si-asa la propiu sunt  ciopartita ...deocamdata imi este bine asa cum sunt..o sa merg luna la monitorizare nu stiu unde si am sa mai fac un FSH   si ma mai gandesc.
Just te pup fata mea draga .Te imbratisez .
Eu ma uit la Narcisa lu Guta..se testeaza in direct de sarcina ..vaii e gravida...numai ca testul ala e uscat de cand hau balalau rotfl2)asta face misto rotfl2))

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1427 2014-06-23 19:06:47

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Offf, Rozi, te inteleg atat de bine... puss  par  kram  E groaznica lupta asta, te cred ca nici nu stii ce sa mai faci..
Poate ovulezi totusi mai tarziu, foliculi erau si tu ai cicluri lungi.  Mai dar dr asta e chiar asa de praf si tu ii mai dai si bani????
Mi se pare incredibil ca paceinta sa stie mai mult ca dr...
La FIV pe ciclu natural se face si o stimulare, dar una usoara, cat sa produci unul, doi foliculi. E ca la IA, doar ca ai sanse mai mari..si se vede clar la punctie daca foliculii contin sau nu ovocit. Daca ai 2 foli, poate ai si 2 ovocite si de ce nu 2 embrioni frumosi..si paote chiar ti se adevereste semnatura. chicot  chicot

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1428 2014-06-23 19:13:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Rona, luna trecuta am ovulat in z 21.  mi a venit la fix 35 de zile. Macar de ar ramane asa, si sa nu mai fluctueze intervalul. As suna si la dr sa ma duc la monitorizare, dar ma gandesc ca daca mi am luat testele astea, macar sa le fac...nici nu stiu. Nu s deloc hotarata. Al meu mi a zis ca sa ii aduc scris de la dr ca trebuie sa faca spermograma si face. Altfel nu ca ii e rusine. Asa infasoara recipientul in biletul de trimitere. M a bufnit rasul rotfl
Se poate recolta acasa? Recipientul e acela de urina sau e altfel?

#1429 2014-06-23 19:20:29

rona_persefona
Sr. member

Ionela, nu cred ca e o idee buna sa recolteze acasa, mai ales pe caldurile astea. Si neaparat sa faceti o spermograma la un centru RUAM. Poate ajungeti la Omnia, acolo fac si FIV iar barbatii fac spermograme si spermoculturi pe banda rulanta, poate asta il va ajuta sa treaca peste jena. Toti barbatii gandesc asa, dar serios, chiar trebuie sa se investigheze si el.
Eu sincer, cred ac barbatii ar trebui primii investigati, la fameie e mult mai complex sistemul reproducator si ai muuulte analize de facut.
Personal, cred ca daca minunea nu se intampla in 6 luni, undeva este o problema. Mie replica aia cu stresul mi se pare hilara.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#1430 2014-06-23 19:26:16

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Rona, pana la un punct as putea sa citez ce a scris Rozi. Dupa histeroscopie doct mi-a spus ca am vasele de sange obturate in zona uterului; nici macar nu a curs sange cand a indeprtat adeziunile. Mi-a spus ca fara mama-surogat nu am cum sa fac copil. Doct la care am fost la control dupa histeroscopie mi-a zis ca s-ar vedea o insula de endometru si ca ar trebui sa-mi vina CM. Dar de venit...deloc, nici macar acolo, o mica urma, cum am mai avut in unele luni. Asa ma enerveaza situatia...nici macar suparata nu sunt, cat sunt iritata. Chiar sa nu-mi vina deloc, parca e prea de tot.
In sfarsit...o sa-mi revin, ca n-am ce face.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

Publicitate

loading...

#1431 2014-06-23 19:34:41

Missy005
Hero member

Rona cu stimulare usoara m-am capatat cu tomora la fata si cea la ovar....eu una ma mir ca mai sunt sanatoasa la mansarda si ca mai am forta sa sper .Uitasem ..o sa mai faca sotul o spermograma si spermocultura.
Multumesc ca t gandesti la mine.Pup sam burasii
Si eu ma gandesc ca  nu ovulasem atunci ...dar vedem...luna trecuta eu suspectez ca am ovulat in ziua 24 ...si cam asa a fost..ca mi-a venit la 14 zile de la banuiala mea.Nu prea ma mai insel dupa atata "vechime" in domeniu.Om vedea .
Iar de fiv. ..de fapt nu de fiv sau inseminare..de stimulare ..mi-e groaza .

puss puss puss

#1432 2014-06-23 20:03:32

rona_persefona
Sr. member

Rozi, draga mea, poate faci stimulare cu injectabile de generatie noua, care nu au efectele nenorocite ale clomifenului...
Zic si eu..

Eleny, e cumplit sa astepti dupa menstra si ea sa nu vina. Eu am patit asa fix in luna dinaintea FIv, a fost oribil, plangeam zilnic si ma rugam sa vina, plus ca eram o bomba cu ceas.

Ma gandesc la voi toate, imi pare atat de rau ca treceti prin asa ceva si de-abia astept sa va felicit intr-o zi pentru miracolul la care visati. Va imbratisez tare, tare! puss  puss  puss

#1433 2014-06-23 20:11:10

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Rozi kram, cumva o sa fie bine si pentru noi.
Rona, pup bebeii si mamica frumoasa kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1434 2014-06-23 20:16:59

Missy005
Hero member

ROna eu astept cursurile de la adoptie apoi tot tambalaul sa finalizez dosrul apoi il astept pe bebe ....apoi si pe bebe mic...am un dulap doldura de hainute ...si tot mai vreau mai vreau smile eu nu mi-am pierdut speranta dar stau mai linistita...oi vedea in vara asta ce fac..pana imi vine o sa imi fac un plan de bataie .Pe 1 iulie se face un an de la noua mea viata si moartea fetitei mele...corpul meu a dus o lupta crancena...am scapat de citostatice ..abia mi-am revenit...nu vreau sa fortez asa devreme...am o taietura cat toata burta...am vazut cezariana finutei mele ...e mica frate..la mine e taiata toata burta...stie el corpul mai bine cand va fi momentul...l-as mania pe Dumnezeu-cel pe care sunt suparata- sa zic ca n-am trecut cu bine peste toata nebunia asta.

Daca o mai pun si pe cea cu burtica ....nu-i cazul....

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-06-23 20:33:19)

puss puss puss

#1435 2014-06-23 20:27:18

just_me29
Hero member

Rozi kram, daca te consoleaza cu ceva si eu am cezariana cat toata burta...mda, de urgenta...a avut de unde sa taie. asta e, mergem inainte, fizicul se vindeca. mie la 5 luni de la ceza mi-au spus ca pot duce o sarcina fara probleme ca e aproape insesizabila taietura pe uter, ca acolo ne intereseaza, exteriorul e doar ambalaj...

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1436 2014-06-23 20:27:26

rona_persefona
Sr. member

Doamne, Rozi supa  supa  supa !

Doamne ajuta cu adoptia, sa gasesti un pui frumos repede!

#1437 2014-06-23 20:32:57

Missy005
Hero member

Just ai fost insarcinata?
Off..da rona dupa atatea taieturi ...cam stau pe ganduri

puss puss puss

#1438 2014-06-23 20:34:09

just_me29
Hero member

Rozi, m-ai uitat? sunt si eu pe emma...

#1439 2014-06-23 20:44:05

Missy005
Hero member

Just scuza-ma nu te-am uitat...crezusem ca e eleny ..am chiorat .
Nu ma consoleaza sa stiu ca si tu sau oricine altcineva a suferit ...offf...
Ce sa mai zic...durere cat casa ..mie mi-a zis dupa operatie ca in doi ani o sa am copilul meu...asta pentru ca dupa 5 luni cred  beta a scazut la zero...se face un an si vad ca ciotul meu se reface...deci mai e de lucru...cel putin dobitocul a vazut ca am foliculi pe dreptul....deci ceva se petrece acolo...
Toate se vor aranja intr-un mod perfect simt asta, stiu asta , sunt convinsa.
Pana una alta ..ca sa n-o dam in dramatism, vreau sa ne luam biciclete.Vreau in vara asta sa merg la pescuit, sa ma plimb cu bicicleta cu sotul meu si sa ma relaxez.Decat sa dau banii pe doctori incometenti mai bine fac ceva pentru sufletul meu si nu vreau sa ma simt vinovata ca dau banii pe bicicleta.Cum vom avea doi copii numai bine...cand va fi cel mic mare il car cu bicicleta rotfl)si pe cel maricel adus de barza (adoptie) o sa-l plimb tot cu bicileta .ce ziceti..Roxi biciclista a cazut si si-a rupt...fusta rotfl2))

puss puss puss

#1440 2014-06-23 20:46:20

just_me29
Hero member

Rozi esti de coma, dar e bine cum ti-ai propus kram. poate si cel adoptat sau cea adoptata vor fi bebelusi

#1441 2014-06-23 20:46:32

ionela
Insomniac member

Rona, eu sunt convinsa ca mai intai ar trebui investigat sotuk si apoi eu pentru ca la el e simplu, ieftin si nedureris. Pe cand la mine, la noi, sunt garla de analize care te rup la buzunare si care mai si dor. Am zis ca asteptam concediul, ne relaxam si apoi ne apucam de treaba.
De acord la faza cu stresul. Am 9 luni de cand imi doresc un bebe, oare am fost stresata de fiecara data...? Eu nu cred. Primele luni aveam emotii mereu, ma gandeam...acum nimic. A ramas dorinta de a avea un copil.

#1442 2014-06-23 20:50:38

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Buna seara fetele! Va pup pe toate si va ?mbrățișez. Nu prea sunt in apele mele zilele astea...chiar imi facusem sperante ca s-a ?nt?mplat minunea...am depasit pt prima data 30 de zile...

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1443 2014-06-23 20:57:07

just_me29
Hero member

Alexandra nu dispera. tu de cat timp incerci? scuze daca ai scris dar eu dupa pierderea suferita cred ca mi-am pierdut si memoria...tot mai des ma confrunt cu asta...(faza "comica", ma intreaba mama duminica ce-am facut sambata mancare....si am stiut sa spun un fel si al doilea nu mi-am amintit, sunt ingrijorati bietii de ei grater )

#1444 2014-06-23 20:57:20

ionela
Insomniac member

Alexandra, incepe alta luna. Poate cea norocoasa. Nu fi suparata puss
tin minte cand  s a dereblat la mine si am trecut de 28de zile. Eram la bukovel, in ucraina...doamne cate sperante mi am facut atunci. Abia mergeam sa nu deranjez un posibil samburel...si sperantele au continuat pana in ziua 40 cand pe data de 24dec mi a venit menstra.
Si de atunci au mai trecut ceva luni, dar nu a trecut nici una fara sa sper. Asta e, sper sa fie luna aceasta cea norocoasa, sa vina bebe mic si la noi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.