homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-78

#1464 2014-06-24 09:07:11

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

neata

#1465 2014-06-24 10:09:05

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fete, zi racoroasa sa aveti, ca mie mi s-a parut destul de cald de dimineata.
Am citit comentariile voastre si stiu ca eu nu sunt dintre cele care sa fi suferit cel mai mult din cauza infertilitatii. Din fericire, in afara de faptul ca nu pot face copii, eu n-am avut nicio reactie sau consecinta neplacuta la vreun tratament, analiza, ceva. Asa ca ar trebui sa fiu multumita ca sunt sanatoasa si n-am alte probleme.
Nici eu nu sunt suparata, asta e, nu toata lumea poate sa faca copii, doar ca ma enerveaza ca nu-mi vine ciclu ca la toata lumea. Luna asta am fost chiar iritata insa stiu ca o sa-mi treaca. De nebuna ce sunt m-am gandit sa ma mai duc la un doct, dar nu stiu la cine sa ma mai duc.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1466 2014-06-24 10:28:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Eleny suferinta e suferinta la fiecare...nu exista grad de comparatie .Nu inseamna ca eu am suferit mai mult si tu mai putin.. suferinta e suferinta :)Dar trecem peste si mergem inainte asa cum putem..am eu o vorba...Cu tatele in fata
IOnelush neata ..o cefa de la mine pentru voi  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1467 2014-06-24 10:44:16

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

neata fetelor!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1468 2014-06-24 10:45:11

Missy005
Hero member

neata alex puss

puss puss puss

Publicitate

loading...

#1469 2014-06-24 13:04:38

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor .
Azi sunt eu suparata sad
M-au enervat ambii doctori la care merg. Luna trecuta mi-a iesit ca am infectie cu ureaplasnma si mi-a dat tratament doctorul de la Medlife, l-am luat, iar cand am mers la doctora asta de la Regina Maria cu care o sa nasc (cred) mi-a zis ca tratamentul pe care l-am primit a fost prea putin si ca trebuia sa iau 2 pastile de azitrox /zi, nu una cum mi-a dat celalalt doctor.
Zis si facut, am inceput iar tratamentul pt ureaplasma , iar citind aici pe forum, am aflat ca mai are cineva aceiasi problema si am intrebat daca nu cumva trebuia sa ia si sotul tratament , raspunsul a fost ca da, trebuia sa ia si sotul.
I-am dat mail doctorei si am intrebat-o si mi-a zis ca da trebuie sa ia si sotul deoarece se transmite sexual grater
Pai in pana mea, eu sunt trebuie sa ghicesc ca trebuie sa ia si sotul tratament sau trebuia sa-mi spuna ea?? Sunt f dezamagita de ei si in acelasi timp suparata grater nici nu stiu unde sa mai merg sad

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1470 2014-06-24 13:21:20

ElenyR
Sr. member

Alex, din pacate la aceeasi concluzie am ajuns si eu, doct astia nu-s altceva decat niste mercenari. EU daca as avea bani, as merge undeva, in strainatate, sa vad macar cum esti tratat, dpdv medical si uman, acolo.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1471 2014-06-24 13:43:10

AcAlexandra
Full member

Eleny, banuiesc ca mult mai bine decat aici. Pe mine ma enerveaza cat de superficial trateaza totul, macar daca nu stiau ca trebuie sa ia si el, mai ziceam , dar asa cand faci totul cu buna stiinta ce sa inteleg? Ca ii doare in fund de mine si daca mi se intampla ceva. In plus ma mai si sperie si ca exista risc mare de avort spontan sad  Pai tu in loc sa ma vindeci , ma pui sa iau antibiotic ca apoi sa iau bacteria din nou de la sot, ca sa fac iar tratament ? Si probabil daca nu cautam eu pe net , daca nu o intrebam , luna viitoare mi-ar fi spus ca trebuie sa iau din nou pt ca tot am infectia...

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

#1472 2014-06-24 13:58:13

ElenyR
Sr. member

Alex, din pacate, doct astia de la noi te aduc la exasperare. Eu am facut in toamna o histeroscopie dupa care mi-a montat un sterilet, sa nu se mai lipeasca peretii uterului. insa doct la care am fost ultima data mi-a zis ca nu mai e indicat se se puna sterilet dupa histeroscopie, ca in unele cazuri mai rau face. Ce sa mai zicem de cea care m-a umflat de hormoni de stimulare cand eu aveam ditamai sinechia...
Ma rog sa fie totul bine pt voi, ca in nadejdea doct de la noi...

#1473 2014-06-24 14:02:05

AcAlexandra
Full member

Eleny, iti dai seama ca au vrut doar sa-ti ia banii, pt ca ei doar la asta se gandesc. Merita s-o dai in judecata pe cea care ti-a pus degeaba steriletul.
Multumesc, si eu sper sa scap de infectia asta si sa fie bine. Acum ia si sotul tratament si n-am mai avut contact sexual, deci in principiu ar cam trebuie sa fie in regula cand refac analizele luna viitoare. Doamne ajuta!

#1474 2014-06-24 14:06:27

ElenyR
Sr. member

Alex, asa ar trebui, dati in judecata, dar nu cred ca are rost sa-mi consum energia si nervii prin procese, care pot dura cu anii. Mai bine fac altceva pentru mine, ma ocup de ceva care sa-mi ajute. Pe mine e clar ca doct m-au adus la infertilitate. Dar ce sa fac, daca as rezolva ceva dandu-i in judecata, adica daca as reface situatia astfel incat sa nu mai am probleme, as face asta. Altfel...pierdere de timp, de bani, de energie.

#1475 2014-06-24 14:10:37

AcAlexandra
Full member

Aici ai dreptate, la cum sunt legile la noi si cata birocratie, cu siguranta ar fi pierdere de timp, bani si energie. E trist ca in loc sa-i intereseze sa faca ce e mai bn pt om, ei nu stiu cum sa-l stoarca de bani.

#1476 2014-06-24 19:59:01

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna fetelor puss

Sper ca sunteti bine toate puss V-am mai citit din umbra dar nu am avut timp sa va mai scriu si eu supa
Ionela, am vazut ca ti-ai comandat niste teste de ovulatie. Eu vineri merg in Ro, ai vrea sa ti le mai trimit?  puss

Sa aveti o seara frumoasa si fiti bartate! kram  puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1477 2014-06-24 20:22:01

Missy005
Hero member

Buna fete va pup
Kris sper sa rezolvi cu netul
Alex imi pare rau de dr..dam un teanc de bani si ei sunt in plop si plocul in aer
Lil drum bun catre casa smile

puss puss puss

#1478 2014-06-24 23:46:35

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Lil, daca vrei, da. Astea care mi le am comandat le consum luna asta si nu stiu cat is de eficiente.

#1479 2014-06-25 07:50:05

Missy005
Hero member

Neaţaaaaa

puss puss puss

#1480 2014-06-25 09:54:22

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

neata rozi.succes la supravegheat kram

After all,tomorow is another day!!

#1481 2014-06-25 10:09:55

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Neata fetele  mornincoffee  mornincoffee
Acum v-am citit din urma,dar nu mai retin mai nimic ca tare mult a fost  chicot
Ieri nu am mai apucat sa intru ca de luni seara Pufy al meu nu stiu ca a avut dar dintr-o data nu a mai putut folosi labutele din fata,spuneai ca era paralizat....ieri nu a mancat sau baut nimic,i-am dat eu apa fortat cu siringa  grater
Am umblat ieri aproape 2 ore sa ii caut un medicament dat de vet.care pe cat era de scump pe atat de greu de gasit si vad ca de la prima administrare e mai ok...in dimineata asta s-a trezit si a papat putin si a baut si apa.....offf ce zi am avut ieri cu el....cand ii atingeam labutele incepea sa planga....si daca reusea sa se ridice in fund nu se mai putea pune jos....bine ca acum il vad ca merge chiar daca pare ametit,beat....
Pe aici de 2 zile ploua si e asa fain...racoare si bine.
O saptamana buna fetelor

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1482 2014-06-25 10:57:34

Missy005
Hero member

Offf....kris.....numai belele

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.