|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-80#1502 2014-06-25 16:07:45
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95RADETI De mine ah? Offline #1503 2014-06-25 16:13:58
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95 Ulalaaaa ..da ce faceti voi aici fetiliiii..eu am ajuns acasica si m-am pus sa fac ardei umpluti . " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1504 2014-06-25 16:39:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi sper ca ai fost blanda cu saracii copii si i-ai lasat sa se inspire pe ici pe colo ) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1505 2014-06-25 16:44:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex am fost la bagaje si pe hol anul asta nu am vrut sa stau in sala ..in plus au fost camere si nu puteau sa scoata un sunet ..asa ca mi-e mila de ei. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1506 2014-06-25 16:46:26
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95saracutii Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline Publicitateloading...
#1507 2014-06-25 17:04:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex cred ca esti total topita...vreau si euuuu..fereasca dumnezeu sa am curte ...as avea toate vietatile pamantului:)))))bine ca stau la bloc...ca ce zace in mintea mea....valeuuuu " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1508 2014-06-25 17:15:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95sunt lesinata complet ...oricum il vom tine la mama la curte cand scapa de vaccinuri pt ca nu vreau sa-l chinui in 2 camere...mama sta la 10 minute de mers pe jos de noi si ii este mai bine acolo....si ai mei sunt indragostiti de el Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1509 2014-06-25 17:54:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex e superb catelusul Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #1510 2014-06-25 17:56:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95http://www.avantaje.ro/articol/namolul- … gn=FB-Post in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #1511 2014-06-25 18:19:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Moon astept vesti.Tin pumnii " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1512 2014-06-25 19:28:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Da rozi si eu vreau sa ma duc anul asta la lacul sarat. De fapt mi a zis cineva ca a inceput sezonul duminica plaja era plina chiar si pe norul acela :hug:sambata mi am luat costum de baie din mall ca celalalt ramasese mic )foarte frumos costumul chiar daca sunt moby vine bine e pacat sa nu ne ducem ca altii vin de la atatia km si noi nu suntem in stare sa ne ducem,am citit ca e f bun pt infertilitate...alex superb catelusul After all,tomorow is another day!! Offline #1513 2014-06-25 19:47:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty si mie mi-a zis la fel babuta puschita sa ma duc la lac de cate ori pot si m-am dus ce puii mei era sa fac...sper sa ma duc si anul asta ...dar vreau sa lenevesc cateva zile " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1514 2014-06-25 20:21:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi tu ziua cand ai egg o consideri ziua ovulatiei? Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1515 2014-06-25 20:29:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi unde o face tot la vasile?dr i a zis sotului meu sa o repete dupa 3 luni sa dea timp spermatozoizilor sa se refaca si intre timp sa prestam zilnic si doar intre zilele 10 si 20 o data la 2 zile.oricum dupa tratament de 6 saptamani cat a bagat el doxiciclina sper sa se fi eliminat microbii aceia blestemati pe care eu tind din ce in ce mai mult sa cred ca i a facut dupa atatea antibiotice date de mohamed.cum am facut eu ciuperca in ureche asa a facut el ecoli si enterococ am inteles ca ei sunt proprii fiecarui organism si in urma dezechilibrelor cauzate de administratrarea indelungata de antibiotice atunci se inmultesc in numar mare si coboara din intestine in sperma.bine ca acum a luat eubiotic atunci dobitocul nu ne a dat nimic sa ne proteje.m,a bucur ca ai ovulat si ai prestat iti tin pumnii .parerea meu e sa l lasi balta pe dobitoc si sa te duci la puschita daca zici ca e buna eu si de banu am auzit ca e buna dar nu mai bag mana in foc pt nimeni.eu in vasile nu mai am incredere si vreau lunile astea 3 pana repeta tot la buc sa pompez in el legume ,fructe si sucuri de telina morcov ,grefa si mar,am auzit ca sunt f bune. After all,tomorow is another day!! Offline #1516 2014-06-25 20:47:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex egg am inainte de ovulatie.Dupa ovulatie uneori e uscat sau cremos ...luna asta e cremos ...dar in mare parte nu prea ma insel cu privire la ovulatie.Dar nu ziua ovulatiei e importanta.. ci cand faci secs...cum zicea si ionela ..prestezi e bine..nu prestezi cand trebuie...e apa de ploaie.Eu am facut teste de ovulatie inclusiv duminica si era testul negativ...apoi nu am mai cumparat ca nu am mai avut bani....dar asta este...luna viitoare.Cum un ovar ovuleaza tarziu si unul devreme..trebuie musai sa fac teste din ziua 10 ca nu se stie...cu ovaruul stang ovulez prin ziua 13-15 cu dreptul...intre 19-24 deci ..nu ma mai agit...asta-i corpul meu, il iubesc si il apreciez ca e un luptator. Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-06-25 20:54:37) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1517 2014-06-25 22:46:43
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny, am luat Utrogestan 100 , vaginal, 2 pe zi. In mod normal se iau din ziua 16-25 a CM , dar cum eu nu aveam ciclu fara pastile , in prima luna mi-a zis sa iau oricand ca sa-mi vina, iar apoi lunile viitoare luam din ziua 16-25 ca aveam la ce sa raportez Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-06-25 22:47:52) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1518 2014-06-25 23:02:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alex, credeam ca ai luat altceva, utrogestanul e "fumat" deja, fara efect De fapt, stau si ma intreb ce a mai ramas, macar pt asta, reglarea CM, ce nu am luat. Tocmai de aceea ziceam zilele trecute ca sunt multumita ca macar am ramas cu atat - adica infertilitatea - si ca nu m-am pricopsit si cu altele de la atatea tratamente. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1519 2014-06-26 09:52:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete dragi m-am trezit ca ghizuroiul ca de obicei dar am facut treaba prin casa " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1520 2014-06-26 10:25:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fete dragi. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|