|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-77#1445 2014-06-23 21:06:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95just ne-am hotarat ca vrem un bebe in ianuarie cand ne-am luat si apartamentul....in ianuarie si februarie nu prea am nimerit-o cu perioada fertila...deci asta ar fi a 4a luna nu? stiu ca e devreme inca fetelor si stiu ca voi ati avut probleme muuuult mai mari ca mine si ati suferit pierderi care nu se pot compara cu nimic , dar de fiecare data cand vad rosu ma apuca o panica si o disperare...si luna asta am sperat mai mult ca oricand pt ca deja imi intarziase 2 zile....luna viitoare dupa ce ma intorc de la parintele arsenie ma duc la doctor si il trimit si pe al meu la spermograma... Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1446 2014-06-23 21:10:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi biciclista, si pescareasa... Este foarte bine ca gandesti asa, ahhh, sa stai in natura, sa auzi greierii si broastele mi se pare de vis. O sa vine si bebeii. Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-06-23 21:45:54) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #1447 2014-06-23 21:12:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rona, cand ai morfologia? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1448 2014-06-23 21:14:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rona Offline #1449 2014-06-23 21:14:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Just, vineri. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline Publicitateloading...
#1450 2014-06-23 21:17:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95o sa fie bine, mananca inainte si te odihneste bine. sta minim 30 de minute de bebel, dar poate dura si o ora de unu daca nu stau alineati la masuratoare Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1451 2014-06-23 21:20:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rona si eu le-am incercat pe toate mai putin vegan..in rest tot ce ai scris...iar doamna deznadejde nu mai are ce cauta la mine din iarna...s-a dus "naibii" nemernica Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-06-23 21:24:59) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1452 2014-06-23 21:23:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Just, multumesc ! In ultima vreme nu mai pot sta pe spate, fara perna ceva sub cap. Imi amortesc mainile si picioarele, imi vine sa vomit, ma ia cu transpiratii si usor usor parca o da spre lesin. Dr mea zicea ca de vina e si anemia, dar morfo o sa fac cu altcineva acum, ma duc pregatita cu apa si ceva dulce si ii spun din start sa mai facem pauze. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #1453 2014-06-23 21:24:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, special pentru tine, poate te poti inspira : http://citynews.ro/din-oras/foto-pescui … l-la-pesti Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-06-23 21:26:54) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1454 2014-06-23 21:28:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95 sa mor de nu faceam la fel:)) super tare . " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1455 2014-06-23 22:08:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Fetelor, va citesc triste azi...Rozi nici nu stiu ce sa-ti spun , si eu am fost suparata pe Dumnezeu, dat nu-I bine, stie El cand le face si de ce le face. Sunt alaturi de voi cu tot sufletul. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1456 2014-06-23 22:16:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Mami alex eu nu sunt trista absolut deloc. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1457 2014-06-23 22:28:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Fetelor v am citit si fara sa vreau am inceput sa plang.acum mi le sterg pe furis sa nu ma vada sotul. Ce grea si cumplita e lupta asta cu infertilitatea .... After all,tomorow is another day!! Offline #1458 2014-06-23 22:31:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty e greu dar rezultatul final ne va aduce linistea si fericirea . " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1459 2014-06-23 22:34:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, atunci ma bucur sa aud asta. Mereu cand te citesc , imi dau seama ca exista si oameni atat de puternici , te admir mult pt cum gandesti si pt ca dupa toate cele nu ai incetat sa lupti. Sunt sigura ca va fi bn "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #1460 2014-06-23 22:59:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi pupici .sincer te admir pentru optimismul tau incurabil chiar daca mai aveam vreun dubiu chiar m am convins acum ca dr e un idiot.cum naiba sa nu si dea seama daca ai ovulat say nu?cum zicea si rona exista lichidul acela in fundul de sac douglas care arata daca ai ovulat sau nu...mare idiot de fapt eu stiam ca e idiot din momentul in care am vazut ca in loc sa ne dea sa faca spermograma la un centru ruam el ne a dat sa o facem la un laborator obisnuit....halal dr avem in braila! Nu prea am inteles bine insa el ti a zus ca tu ai ovulatvdeja cand te ai dus la el sau cum?de unde stii ca nu ai ovulat ?ai facut teste de ovulatie? After all,tomorow is another day!! Offline #1461 2014-06-23 23:15:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty si asta .dar simt .... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1462 2014-06-24 00:48:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi eu nu simt nimic cand sunt la ovulatie noroc cu testele... Noapte buna. After all,tomorow is another day!! Offline #1463 2014-06-24 07:51:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete dragi...eu sunt acasa azica maine iar la scoala si apoi gata ..vacanta oficial " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|