homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-11

#191 2014-07-03 14:32:44

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Mamici puss

Fain costumasul de la Decathlon, dar oare nu tine cald? Rece am inteles ca nu tine ca se usuca rapid, dar cald? nustiu
In week-end mergem la Bv. si poate trecem pe la Decathlon.

I-am comandat 2 carti de la elefant pt. avion, sa vedem cum rezist sa nu i le dau pana atunci. tongue
http://www.elefant.ro/carti/carti-pentr … 19935.html

http://www.elefant.ro/carti/carti-pentr … 53e94b431e

Au paginile impartite in 2, pe o parte este animalutul, pe cealalta parte puiul (sau hrana, in cazul celei de-a doua carti), iar copilul trebuie sa dea paginile pana potriveste mamica cu puiul, respectiv animalului cu papica. big_smile Sper sa-i placa.

Jucarii nu stiu ce as putea sa-i iau, ea cu papusi / jucarii de plus nu prea se joaca. Sa-i iau totusi una?

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-07-03 14:32:54)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#192 2014-07-03 14:42:29

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

kate, si eu m-am intrebat cum sta copilul in costumul acela. eu il las in pielea goala, il dau cu crema cu spf si am grija sa nu stea mult timp in soare, alternam cu jucat sub umbreluta.
nu are rost sa-i iei ceva care stii din start ca n-o atrage. nu stiu cum e la varsta ei, dar cred ca exista inca jucarii complexe, care s-o tina ocupata (din astea la care tot descoperi cate ceva daca intorci jucaria pe toate partile). jocuri gen fazan merg la varsta ei? sau la o adica, tableta/telefon, aia ar trebui sa salveze orice situatie. dar presupun ca la varsta ei te intelegi cu ea, nu face circ daca se plictiseste, nu?

#193 2014-07-03 14:47:41

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

eu, una, ma sufoc doar privindu-l

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#194 2014-07-03 14:51:59

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Eu nu inteleg de ce pampersi de apa. Nu fac cu nimic mai mult decat un slip, pe care il speli cu apa pe plaja si il refolosesti la infinit.

Nu vreau sa aduc vreo paranoia, dar va zic perspectiva mea, si ceea ce fac eu mereu, fara sa impun ceva, dar poate va influenteaza ca nu v-ati gandit la asa ceva.
Eu nu il las niciodata in puta goala in locuri publice, plaja, piscina, nici in apa nici niciunde. Nu de frica nisipului ( lol asta-i buna) ci de frica nebunilor care umbla in locuri unde sunt copii.
Sunt mai multi decat credem noi, nu ai cum sa sti ce fel de oameni sunt ca nu le scrie in frunte pedofili, si nu mi-e frica ca imi fura copilul, ci mi-e frica numai de ce ar putea gandi uitandu-se la copilul meu. As fi in stare sa omor unul de-asta daca i-as putea citi gandurile.
Asa ca de ce sa imi expun copilul? Nu pateste nimic ca are un chilot pe el. Eu nu-mi expun fofica i. Toata splendoarea pe plaja, si nu vad nicio diferenta intre mine si copilul meu nud, tot organ sexual este. Sa nu mai zic ca, mai alespe plaja, copiii se aseaza in tot felul de pozitii, in 4 labe etc, in care se expun si mai mult.
Aici unde sunt eu, cand am mers prima data la piscina, la sfarsit am vrut sa ii fac dus lui Y, avea 7 luni, si am vazut ca sunt dusuri la vedere, si o cabina inchisa, dar cabina era ocupata in acel moment. L-am tinut mai cu spatele si i-am dat chilotul jos sa il spal. Instant a venit paza din strand sa ne spuna sa imbracam copilul sau sa mergem in cabina inchisa, pe motiv ca "noi nu putem sti ce fel de oameni va privesc" si mi se pare foarte normal. De vreme ce au astfel de masuri, inseamna ca au fost si incidente.
Pana sa am copilul, nu m-am gandit la asa ceva niciodata. Prima data cand mi s-a atras atentia, a fost aici pe forum, de catre katami, cand am pus o poza cu y la baita. Si mi-a zis in privat sa o sterg. De atunci sunt foarte precauta, am citit chiar de intamplari urate.

Voi faceti cum considerati, scuzati poliloghia tongue

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#195 2014-07-03 14:58:39

anca90
Platinum member

ai dreptate, deno. eu una iti multumesc ca ne-ai zis. nu ma gandisem la asta.

Publicitate

loading...

#196 2014-07-03 15:05:47

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Eu nu ii iau pampersi pt apa. Il voi baga cu picioarele in mare, tinut de manuta sau in brate si in rest in piscinuta

Kate, sunt faine carticelele tummenupp

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#197 2014-07-03 15:16:56

anca90
Platinum member

ce colac ati avut cand erau copiii de un an?

pff, eu n-am muncit nimic anul asta dar sunt cu gandul la concediu rodnar

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-07-03 15:17:23)

#198 2014-07-03 15:19:20

denorah00
Insomniac member

Daca aveti copii ca al meu, luati-va gandul ca ii tineti doar cu picioarele in apa, de mana sau in brate sau in colac sau ingraditi in orice fel lol
Daca ati vedea in ce fel face cand vede apa si cum se baga in ea fara sa tina cont ca e rece, sarata, adanca, etc. Cum ne impinge daca vrem sa punem mana pe el, cum plange sa-l scoatem din colac, il ia valul pur si simplu si el se distreaza. Fuge de pe plaja in apa fara sa ii pese ca nu il urmam.
Cu jucarii la mal nu il putem tine ca le ia si merge cu ele in apa, sa-i fie macar pana la piept.

Eu il las in voie in apa, in orice apa, ca de-aia il duc. Si i. Nisip, si in namol(ieri). Daca nu l-as lasa, doar l-as chinui. Dar mie nu mi-e frica de enterocolite si altele. Poate si pentru ca nu a facut niciodata big_smile daca va face vreodata, banuiesc ca nu voi mai fi asa relax, dar vedem, pana atunci ne distram.

#199 2014-07-03 15:26:59

anca90
Platinum member

deno, pai nu se avanta si in larg? hmm

#200 2014-07-03 15:27:42

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Deno kram

nici eu nu-l las dezbracat niciodata, exact din aceleasi motive. Si consider ca pampersii aia de apa de unica folosinta sunt bani aruncati aiurea.

Kate frumoase carti. Eu am tableta plina cu Gummy bear si "pupupu" si "melc-melc" smile

Ultima oara a fost editat de timean86 (2014-07-03 15:28:19)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#201 2014-07-03 15:28:46

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

mama mea cat ati scris !

noi am avut papers libero pt N , prima oara la mare, cand avea 11 luni . apoi slip de baie normal .
be-happy, am inteles ce zici tu .
eu am vrut sa o bag in apa , da nu a vrut ea .. asa ca doar putin , din brate, doar cate un picior .. din astea big_smile dar a mea e printesa rau, nisiupul nu ii placea, apa era rece . bleah, nisipul// o murdarea , bleah big_smile rotfl s-a obisnuit si a plecat de pe cearceaf cam cu 2 zile inainte sa plecam de tot rotfl anu trecut a fost ok cu nisipul dar cu apa cam tot asa.. o sa vedem la toamna dc ajungem ce mai zice smile

eu nu am teama de apa marii, dar am teama de altele, asa ca se compenseaza cred big_smile fiecare cu ale lui rotfl

noi nu am avut colac si acum imi pare rau ... poate i-ar fi placut mai mult in apa sad

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#202 2014-07-03 15:30:14

denorah00
Insomniac member

Ba da, dar suntem langa el lol ar fi si culmea. Camd vedem ca o ia spre apa alergam dupa el.
Si ii trece avantul daca ia o gura de apa. Insa nu plange, nu se sperie, dar se uita mirat spre noi, cum ca ce i s-a intamplat. Si isi continua activitatea. Cand e in apa pana la gat, il tinem noi cu mainile sub apa ca se dezechilibreaza, dar tot ni le impinge. Uneori ne lasa, alteori nu. Mai cu explicatii ca asa e in siguranta, mai cu distras atentia, ne balaci. Cate 1-2 ore neintrerupt in apa. Oricum nu e chip sa-l scoti. Ieri si fructele in apa le-a mancat.

Timi puss
Si noi cu tableta plina de gummy si masha lol

Noi avem colac si de-ala cu chilot, in care ii intra doar picioarele in apa, si in jurul abdomenului e un colac in forma de masinuta, si colac pe care sta calare, o reptila mare, pe care sta ca si in șa, si are 2 manere de care se tine, cu asta nu ii ajung in apa decat labele picioarelor.
Nu prefera nici unul nici altul. In casa calareste reptila, in apa vrea sa umble.
Il luam eu de o manuta si tati de alta si ne plimba, de-a lungul malului, dar sa fie in apa, daca apa ii scade mai jos de burtica, ne trage el spre apa mare lol

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-07-03 15:37:52)

#203 2014-07-03 15:35:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Deno, in cazul nostru, Maia are kk de bebe alaptat (si am o vaga presimtire ca n-o sa ne prea omoram cu mancarea pana atunci) care e mai mult lichid deci trece prin slip. Plus ca nu avem un program fix de kk uneori face o data in zi, uneori de 3-4 alteori o data la 2 zile.
Dar cu privirile unora ai dreptate, nu ma gandisem.
Anca mie imi face asta cu ochiul http://www.soffiplanet.ro/media/catalog … 65856m.jpg

cu cel de gat nu prea mai sta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#204 2014-07-03 15:37:27

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf asta cu enterocolitele e cu dus si intors...si noi pana la 3 ani nu am avut nici mai mica problema, am colega de birou care se plangea de baietelul meu caci mereu avea probleme cu burtica...si anul trecut la mare in plin concediu, cand era mai frumos am pus-o, a inghitit apa plus un vant nasol si aia a fost, doar apa si vantul, de la mancare nici nu se pune probelma caci o gateam eu si am mancat cu toti din ea.

anul asta, speram sa ajungem undeva la 1 august cred(casa unde mergem are o parte in renovare si e posibil sa nu fie prea confortabil), dar nu stau chiar calma stiind ce s-a intamplat anul trecut.

deno ai perfecta dreptate, nici mie nu prea imi plac copii goi, din aceelasi motive, sunt chiar adultii care se holbeaza la copii(nu neaparat pedofili), anul trecut cred ca odata a ramas cu pica goala caci era ud slipul si batea rau vantul, oricum nu se va mai intampla anul asta (va trebuie sa fac aprovizionarea cu 2-3 slipuri, ala de anul trecut sigur nu-i mai vine, costumul cu minnie in schimb da, ca l-am probat smile ).

janis, pe unde umbli, parca spre finalul lunii plecati in concediu, nu?

garga daca vrei cer mai multe amanunte de la mamica respectiva.

9 ani de copilarie ....

#205 2014-07-03 15:37:32

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Geo ce funny esti rotfl

Al meu iubeste apa pina se uda pe fata, fiecare spalat pe cap e un chin.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#206 2014-07-03 15:40:30

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Deno, u have a point. smile

Anca, noi suntem ?n perioada tantrumurilor, aşa că daaaa, mă ?nţeleg cu ea mai mult de-o grămadă. rotfl

Noi pe tableta ne jucăm cu  Tom, dar ne plictisim repede, ?l tragem de două ori de "cada" (coadă), ?i dăm să bea "achic" (laptic) şi apoi "mina tinsha nani" (lumina stinsă nani). nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#207 2014-07-03 15:42:02

denorah00
Insomniac member

Emy, eu am avut pentru Y anul trecut slip de bebelusi, e dublat si mai gros decat slipul normal. Tot asa avea si el caca si la 1,6 ani pentru ca nu manca mancare, si niciodata nu a iesit. Dar nu statea larg pe el, dadea i presia ca il strange la picioare si burtica, insa nu lasa urme deloc.
L-am luat de la name it.

Adina, momente scurte de schimbat si noi avem, de fiecare data cand il scoatem din apa il dam jos slipul si ii punem pampers. 1 min cat dureaza, e si el in puta goala, na, inevitabil. Dar sa circule si sa se craceasca in toate felurile sub ochii altora nu mi se pare ok deloc.

Kate in ce sens? Ca mi-am expus cam multe pareri, nu stiu la care te referi lol si sunt si blonda azi.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-07-03 15:43:14)

#208 2014-07-03 15:50:40

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Hello wave

Deno, si EU iti multumesc ca mi,Ai deschis ochii. Nu m as FI gandit..ai dreptate perfecta! Desi si noi I am pus slip Dar nu tot timpul.

Stiti un magazin bun pentru slipuri pt copii?

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#209 2014-07-03 15:55:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deno dar nici asta de vreau eu sa i-l iau nu sta umflat
http://www.wrapmamashop.ro/2713-thickbox/scutece-inot-pop-in.jpg
cat despre costumul cu protectie uv, au la decathlon o intreaga gama cu vluzite, pantaloni scurti etc http://www.decathlon.ro/2335-bluze-prot … uv#/page-2

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.