homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-9

#153 2014-07-02 20:43:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

buna seara fetelor
vad ca vorbiti de bagaje pentru concediu. Si noi vom merge in august smile deja am capul plin de liste si chestii ce trebuiesc luate, am luat unitatile de cazare la rand de 10 ori etc. Noi ne-am hotarat la un scutec de inot asa http://www.wrapmamashop.ro/ro/scutece-p … op-in.html pentru ca am inteles ca alea de unica folosinta se imbiba cu apa si cum Maia e innebunita dupa apa nu am cum sa o tin numai pe uscat
Vreau sa ii mai iau si colac pentru bebelusi si tre sa ii iau si palarie cu protectie ptr ceafa lol Probabil o sa plecam cu 3 genti ptr Maia si un rucsac ptr noi

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#154 2014-07-02 21:08:09

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna seara!

Si noi placem la munte in curand, dar fara sot ca el nu are concedii vara asta, tot am un milion de lucruri pe care vreau sa le iai cu mine.

legat de ce am scris acu cateva zile de plansul lui Iustin cu tras de cap si urechi, am fost la pediatru si nu avea otita, maine avem programare la med de familie, pt vaccinul de 2 luni, desi el are 3.. Am asa emotii si indoieli.. supa
si el plange in continuare si se trage asa..

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#155 2014-07-02 21:49:22

adelina_1985
Full member
Inregistrat: 2010-04-06

elena, bb meu face asa cand e obosit...se trage de parul de langa ureche s apuca si urechea.

2 ani +

#156 2014-07-02 21:57:44

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ade, cine stie.. poate e asa, sa vad ce zice maine dr.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#157 2014-07-02 22:33:00

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Elena, eu la fiecare vizita la medicul de familie o rugam sa-i verifice urechile ca poate are otita. Natalia s-a tras de urechi intr-un stil mare nici acum nu stiu de ce: dinti, oboseala, nu stiu. Dar otita nu a avut pana acum. nustiu
A, si stiu ca la otita face febra mare...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#158 2014-07-02 22:44:30

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ele, bafta la dr, sa nu aiba nimic! E bine ca nu are otita.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#159 2014-07-02 22:49:23

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Garga, multam de detalii. Abia astept ziua de maine sa merg la pediatru cu A. MA dispera vocea lui, la pranz cand a dormit se auzeau niste muci pe undeva, habar n-am pe unde ca la aspirat si suflat nu iese nimic. A tusit dupa-amiaza si de vreo 3 ori prin parc , caci fugea pe unde vedea cu ochii. Tu ce ai de gand cu Stef cu operatia? Ti-e frica de anestezie? Ca daca asta e baiul, sa stii ca nepoata-mea a fost operata pe la 6 ani, amanata tot de frica anesteziei , dar a fost atat de bine pt ea apoi, incat tuturor ne-a parut rau ca n-am facut-o mai devreme.

Deno, imi place mult ce ai scris smile . Felicitari pt Y. Si al meu e in curul celor mari, "salut! ce faci baietelule? " , dar f rar in baga vreunul in seama. Si cand se vede ignorat ma intreaba "mami, baietelul e potat (suparat)? " .

Noi ne-am propus sa mergem cateva zile la mare cand va avea concediu sotul. Adica acum. Cum amandoi behaim si suntem pe antibiotice+ copil asa cum e, nu mai mergem. Bine macar ca n-am luat bilete, cum vroia sotul initial.

Elena, poate te-o lamuri med de familie ce-i cu el.

Am mai vrut sa scriu ceva, dar am uitat

Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-07-02 22:53:22)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#160 2014-07-02 22:57:38

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

katey, atunci eu zic ca nu are rost sa carati pampers dupa voi
luati cativa pt 2 zile si apoi gasiti acolo la pret mai bun si calitate mai buna
si nu vorbesc prostii
cand a fost sotul in Germania acum vreun an-doi, mi-a adus un bax de pampers cu pret mai bun si calitate superioara celor luate de la noi
pana si la asta se fac diferente

anca, ce numar poarta acum la pampers?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#161 2014-07-02 23:11:14

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Fetelor, dar in mare bebe intra cu scutec??? Ca eu toti copilasii pe care i-am vazut - e drept, insa, nu pot sa zic ca ma uitam dupa copii, erau fie fara, fie cu slip. Hai sa fim seriosi, toata lumea face pipi in  mare...
Pe plaja...hm, mi se pare cam naspa sa stea in nisipul ala mizerabil fara scutec, dar saracul e atat de fericit fara scutec incat pt noi  80% din dusul la  mare este ca sa stea despuiat.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#162 2014-07-02 23:13:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Smart, am vrea sa o facem dar nu ne putem hotari. de anestezie mi-e frica si mie in primul rand, cu atat mai mult cu cat am inteles ca nu ar fi indicata persoanelor cu probleme neurologice ( ma rog, se face raport risc potential/ beneficiu); dar nu sunt lamurita, o sa vorbesc cu dr psihiatru peste 2 saptamani. si apoi mi-e teama sa nu se refaca iar la prima raceala... ca ar fi destul de probabil  cesafac  nu mai zic de groaza imensa pe care o am fata de spitale, am o problema serioasa cu asta  cesafac

#163 2014-07-02 23:21:23

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

mda, stiu cum e din pacate cu spitalul. Eu sper sa nu mai calc in veci pe-acolo! Tigani si iar tigani, asistente scarboase si nemiloase... Nu stiu asta cu aspectul neurologic, nu ma bag. De refacut, sansele sunt egale, cel putin din ce-am studiat pe vremea cand avea nepotica nevoie.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#164 2014-07-03 09:10:08

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Adevarul e ca noi avem acolo prosoape si jucarii si chestii din astea mai mari.
plus ca pot sa trimit si cu camionu ce am mai mare. Am uitat tongue

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#165 2014-07-03 09:29:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Rose, scutecul de inot nu retine oricum pipi, este facut sa retina doar caca. daca ar retine pipi ar retine si apa...  asa ca nici nu e cazul sa cautam cine stie ce performanta la ele cred eu... noi am folosit Libero, astea s-au nimerit sa fie.

#166 2014-07-03 09:44:18

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

neatza fetele

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#167 2014-07-03 09:55:12

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  puss

#168 2014-07-03 09:55:24

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza
garga tind sa te contrazic, uite ce scrie la scutecul pe care vreau sa i-l iau

Scutece inot pentru piscina si mare. Sunt confectionati dintr-un material laminat special, mai moale si flexibil decat neoprenul si consta din trei straturi.
Stratul interior este din fleece moale si placut la atingere, care indeparteaza umezeala de la pielea copilului. Stratul de exterior este din material rezstent la apa, care rezista si la pete, si intre cele doua straturi se ascunde o membrana impermeabila.
La picioare si la talie scutecul se potriveste perfect pe copil datorita inchizaturilor elastice, care impiedica scurgerile, asa puteti sa va bucurati de timpul petrecut in apa fara griji.

Asta la cel textil. Cele de unica folosinta trebuie schimbat dupa fiecare intrare in apa pentru ca se imbiba. La mare nu stiu daca e nevoie sa retina si pipi, doar caca (ptr bebeii care nu fac la olita si nici nu anunta e neplacut sa fii in apa si sa se intample vreun eveniment). Eu m-am gandit mai bine si nu cred ca ii mai iau (de fapt depinde cat costa un pachet de unica folosinta) ptr ca in apa marii nu stiu cat o s=o tin si in piscinuta chiar daca face si kk se schimba apa si punem alta. In plus, nu stiu daca o sa ii mai vina la anu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#169 2014-07-03 09:57:11

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

garga si fetele care stiti, oare ce analize ar trebui sa cer de la medicul de familie, pe parte hormonala? ca sa verific glanda. Tsh si T4? atat?

#170 2014-07-03 09:57:31

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

noi la 11 luni cand am mers prima data la mare, am avut huggies, dar nu mi-au placut, la fel retineau apa , am folosit vreo 2 si apoi gata, fara, caca oricum nu mai facea decat la olita dimineata la trezire.
la fetite  e un pic mai greu sa ziceam, ca le intra nisip pe undeva, dar la baietei nu vad nici o treaba in a sta la fundu gol, sau cel mult cu un slip...iar de bagaje, nu va zic, ca la plecarea asta de care va vorbesc, cu un ford focus break(deci cu portbagaj super mare), cand ne-am intalnit cu cealalta masina undeva la iesirea din buc, prima intrebare stiti care a fost :,, voi vreti sa va mutati acolo big_smile ,,....era full masina...dar pe masura ce inaintezi  scade si cantitatea de bagaje, acum ana are un troller ca si al nostru si 1-2 plase pt jucarii si incaltaminte...deci se poate smile

garga , cunostinta mea cu fetita de 3 ani tot cu autism, tocmai ce a operat-o de polipi si a fost super ok ...acum sa vada rezultatul, din ce retin parca la regina maria sau sanador (intra in abonamentul sotului, au platit doar insotitorul 1 zi parca ).

9 ani de copilarie ....

#171 2014-07-03 10:10:38

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

pass astea am facut eu .. parca mai era una dar mie nu mi-a dat.. oricum ii zici si iti da medicul ce crede de cuviinta

neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.