Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-113
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
Da ginutza si eu cam la fel , multe nu i-am dat , doar ribomunyl si vitamina c de la childlife, care a fost buna zic eu . In rest miere , lamaie, sucuri naturale sfecla, morcovi etc.. Dar ma sperie toamna, iarna..si la noi primesc si raciti cobza, cu antibioticul la ei
Mamica de 2 pui scumpi
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
E am inceput cura cu s de sfecla rose+morcov+mar si ai pun 10 lg srop de catina cu miere cam la 500ml, ca mandra mea nu serveste siropul de catina.
vom vedea anul asta cum va fi
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
janis, ai incercat si merge in blender? adica sfecla e tare si cam greu...da si eu tot ca maje stiu, ca, fibrele sunt in pulpa,insa e foarte bun sucul si fara pulpa, a mea abia il bea asa, dar sa mai simta si pulpa ...de beneficiile lui nu mai vb ca eu atata l-am laudat ....
deno , ma bucur ca ati reusit sa recoltati cu bine, noi nu am avut probleme niciodata si i-am recoltat anual incepand cu 1 an, se mira mereu asistentele, sunt socate de altfel la cat de cumintica sta , ii explic inainte ce se intampla, cu vreo 2-3 zile, apoi si asistentele sunt dragute si experte totodata (in ultimii 3 ani numai la regina maria am recoltat, ii recomad cu toata increderea), ii explica si ele, ce sa mai toata lumea e multumita : eu ca , copilul nu plange (apropo eu mereu o tin in brate, ii tin manuta, niciodata nu a fost nevoie de 2 pers pt imobilizare), asistentele ca reusesc sa-si faca treaba repede si bine .
in alta ordine de idei, ieri am fost bulversata, ana avea programare la ortoped, nu am mai ajuns caci noaptea a facut febra, m-a sunat maica-mea la 3 noaptea ca ce sa-i dea, va dati seama ca pana la 6 nu am mai dormit, nici nu mai sunam de teama sa nu le trezesc, a vomitat ceva, nu fff mult, si 2 scaune mai moi, ieri si-a mai revenit cu ceva homeopate si regim, dar nu putea veni pret de 2h cu trenul in mijlocul zilei cand era tocmai ora de somn, mai ales ca nu dormise toata noaptea.sper sa*si revina, adica si-a mai revenit clar, caci altfel plecam la ea.acum suntem pe lista de asteptare la thierry, d-zeu stie cand o*m mai prinde loc, dar asta e.
aseara ma fost sa-i cumpar incaltari, e groaznic, in afara faptului ca e greu fara manechin, , ana iar e cam intre numere, adica unele incaltari 25 par ok, dar cred ca sunt cam la limita, in schimb 26 mi se par gigantice, apoi nu mai pun ca nu gaseam numere, si sa-mi placa, am fost la deichamn, ccc, smyk,intersport, mai nimic ...vroiam ceva sport...adidasi de la nike si adidas fff draguti la deichamn , insa rigizi, nu pot sa-i dau asa ceva, atata timp cat talpa nu se indoaie 1mm nu e ok..in plus in afara de deichamn aproape toate magazinele nu-ti dau banii inapoi ci trebuie sa iei un produs, pai daca nu gasesc altceva ce fac, pierd banii, in fine am luat o pereche de adidasi cu hello kitty(dar nu pe roz, ci pe bleumarin, cam ca de blug asa,) insa doar 25 aveau si nr mai mari si mi se par cam micuti, adica cel mult sa-i vina acum 1 -2 luni maxim, daca ii vin...vedem maine cand ajung la ea.I-am mai luat o pereche de pantaloni de trening, doamne ce scumpi sunt pantaloni de trening, adica astia au fost 40 ron si cam singuri(sunt mai drepti asa, cu banda mai lata sus, draguti oricum) dar restul peste 50 ron...pai mai bine iei un trening si ai si hanorac.(hanorace tot avem , asa ca am preferat sa iau doar pantaloni).Si aici la smyk de unde i-am luat aceeiasi poveste, cu returnatul banilor, insa aici ai ce sa iei ca sunt o tona de jucarii + multe hanute super din colectia de toamna.
sunt singura acasa, si stau mereu cu teama, ma sperii la orice zgomot, nu-mi place deloc, dar mereu patesc asa .
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Deno, adorabil!
Nici a mea nu mananca legume crude de niciun fel iar fructe doar mar si banana. A mai mancat zmeura, capsuni, cirese si visine dar acum de unde?
Eu i-am luat siropul pt. imunitate de la Dacia Plant, dar cred ca m-am trezit cam tarziu. Ma gandesc ca nu-si face efectul de azi pe maine. Oricum, merge de luni la cresa si aseara avea nasul infundat. Acum sa vedem ce-o mai fi...
Si N e intre marimi la piciorus. 22 sunt cam ficsi, 23 sunt maricei. La hainute, in schimb, inca mai purtam 86-92 (mai mult 92), ca urmare, in toamna asta, nu ne-ar trebui in prima faza decat pijamale, dresuri si niste caciulite / bascute.
Adina, asa patesc si eu cand sunt singura desi stiu ca, cel putin teoretic , nu are ce sa se intample.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Reina
- Hero member
janis eu stiu ca nu e neaparat mai sanatos daca are pulpa , o fi bun pt fibre , nu zic . Noi aveam inainte un storcator normal , braun parca , pai cd il foloseam 30% era pulpa.. acum ne-am luat unul profesionist , ff scump , tehnica prin presare si nu e pic de pulpa in el. Am tot citit pe tema asta inainte de a ne decide ce sa cumparam . Atat timp cat bea copilul suc din fructe / legume mi se pare super , noi trebuie sa il pacalim cu ceva la fiecare gurita
Mamica de 2 pui scumpi
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
reina, zi-ne ce marca e strocatorul, eventual si o poza...si eu as vrea ceva mai profesionit, daca aude sotul ...asta tot braun parca e,nu e rau, dar simt eu ca se poate si mai bine katey,gata incepeti gradi?
9 ani de copilarie ....
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Sunt la birou si scriu telegrafic... Adina, ce rau imi pare ca nu am stiut de programarea ta, ca nu ajungi...Si eu am facut programare la T, sunt pe lista si urmeaza sa ma sune...As fi putut sa ma duc in locul tau...Offf... Si C cred ca are tal- valg la un piciorus...Poti sa imi spui ce indicatii v-a dat? Ati facut , ceva, kineto? Pantofi moi, rigizi, sustinere la glezna? Eu i-am luat pantofi din Deichman si Decathlon. La Decathlon sunt ff ieftini, 60 RON din piele si ii primesc fara pb inapoi... Pantaloni de trening am gasit la H M la oferta, C A, Carrefour si de toata ziua am luat de la Kara Baby, parca 15 RON. Am dat maxim 30 RON. Si de E-mag am luat unii de la Sofiaman, f buni...Si mai iau de la RomBaby pantalonasi de casa. Pup toata lumea!!!
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- Reina
- Hero member
adina ,http://www.bioraw.ro/cumpara/hurom-storcator-hurom-slow-juicer-hh-dbe06-putere-150w-70-rotatii-pe-7 sunt variante si mai ieftine foarte bune tot hurom ,are finuta mea , fac treaba + se curata repede, mi se pare f important sa nu stai jum de ora dupa
Ultima oara a fost editat de Reina (2014-09-04 09:41:24)
Mamica de 2 pui scumpi
- Katey
- Addicted member
Adina, am inceput de luni, ca mama a trebuit sa mearga la scoala de la 1 septembrie. Tot la cresa si anul asta, sa vedem la anul daca vom merge la gradi sau mai stam inca un an aici.
- Reina
- Hero member
kate dar la voi cresa nu e pana la 3 ani ? la noi nu mai primesc dupa 3 ani , nu are si gradinita centru unde il duc eu
Mamica de 2 pui scumpi
- Katey
- Addicted member
Reina, teoretic da, practic nu mai au voie sa-i primeasca in momentul cand implinesc 4 ani. Deci N ar mai putea merge un an pt. ca ea face 4 ani in iunie. La fel si puiul tau, daca e de acord cresa. La voi e chiar mai ok, pt. ca ar avea inca 2 ani in septembrie cand incepe anul scolar.
Oricum, noi o sa ne interesam sigur prin ianuarie, ca sa facem cerere din timp in cazul in care va merge la gradi, pt. ca nici unde merge N nu au gradi, e doar cresa.
Cmin, eu o duc imbracata de strada si pt. acolo ii duc haine de schimb. De ex, pana azi am dus-o in dres + rochita + pulovaras, iar acolo a stat in body + iegari / egari (cum se scrie asta? ). Iar la somn, da, ii schimba in pijama. Deci, la inceput de saptamana ii pun in saculet asa: 2 body, 2 perechi de egari (iarna, pantalonasi), sosete, pijama si, eventual, o bluzita cu maneca lunga in caz ca e racoare.
Deno, nu mi se pare ca poarta mult, doar e baiat. Mai are si N tricouri de 3-4 ani, depinde de material, cred.
Ultima oara a fost editat de Katey (2014-09-04 10:04:32)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna dimineata!
mamici, cum procedati voi cu copiii la restaurant? mai ales in perioada in care nu era bine sa manance sarat? cum le protejati hainutele? cum ii convingeti sa stea ca sa apucati si voi sa mancati pe saturate?
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. adina pe unde mai sunt pantaloni de trening mai faini? eu m-am uitat pe la h&m si c&a dar nu am vazut mai nimic sa imi placa. sanatate Anei. si N a mea se plingea de dimineata ca o doare burtica. aseara a mincat mult pepene, aizi dim mi-a cerut laptic. cred ca nu stiu ..nu digerase bine .. acuma m-a sunat de acasa ca o doare burtica.
offf. de-abia ce se apropie gradinita si in loc sa fim bine .. sper sa ii treaca.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2014-09-04 10:24:53)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Reina
- Hero member
Kate nu il mai primesc , scrie clar centru de ingrijire 0-3 ani , va face la anul in oct 3 ani deci clar tb sa cautam gradinita , ne-au si zis de acum . cmin , ii duci pijamale si ii schimba la culcare pe toti , la sf saptamanii iti da pijamalele la spalat , cel putin asa e la noi, pampersi si pijamale la patut iar restul hainelor la dulapior. In timpul zilei il tin in haine de casa , pantaloni si body/tricou
Mamica de 2 pui scumpi
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Kate, toti copiii din anturajul lui sunt baieti, fete nu avem deloc. Si toti poarta 22 si el e cel mai mic, restul au peste 2 ani. Unul singur e mai mic decat y cu 2 sapt si ala poarta 21, dar e mai inalt cu vreo 3 cm. Y probabil ca seamana cu socrul si fratii sotului care poarta 45-46 e ft mare si la maini.
Anca, eu la 1 an ii dadeam si cu sare, ca oricum hu se intampla zilnic. Hainele niciodata nu m-am strofocat sa le protejez, daca se pata bine daca nu iar bine. Nu i-am pus niciodata bavetici sau altceva. De stat la 1 an statea la noi in brate, de fapt asa mancam mereu. Dar acum mai ales la restaurant, nu apucam sa mancam nimic in liniste. Trage tot, se urca in picioare pe masa, daca il lasam pe jos fuge pe la toti, le trage fetele de masa cu tot ce-i pe ele. De regula mergem numai unde sunt spatii de joaca pentru copii si unul mananca celalalt sta cu el, apoi invers. Ar sta si el daca ar avea o farfurie numai pentru el sa imprastie tot si sa se joace.
Dar asta e al meu, el e mereu pus pe distractie, nu exista lucruri serioase la el, ia in ras orice, se amuza de tot, face prostii si rade in hohote si se aplauda singur. Oricum asta e acum de cand e mai mare, la 1 an era cumintel.
Viata mea, desprinsa din povesti
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|