homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-17

#305 2014-07-04 16:29:20

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Katey s inoi avem episoade din astea si de cele mai multe ori cedez eu si fac ca ea dar sunt si momemte in care chiar nu e posibil ce vrea ea si atunci o ignor cateva minute sau stau suparata, ma fac ca plang si atunci isi zice singura : nu mai plange Ericuta, si ii trece si vine dupa mine. Sper sa fie doar o etapaa si sa treaca repede.
Happy, frumos nume. O sa fie bine, o sa vezi. Or sa creasca in acelasi timp....

Ultima oara a fost editat de als (2014-07-04 16:32:02)

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#306 2014-07-04 16:32:41

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Kate, sa sti ca si yannick urla de raguseste, si cum zici tu, se forteaza sa planga si sa tipe, ii ies niste sunete de parca il strangem de gat. Mai ales la somnuri face asa, ca nu vrea sa doarma, daca ii aprinzi lumina incepe instant sa rada si sa se joace, ieri a mers sotul cu el cu masina sa il culce ca 20 min a urlat continuu. Si nu doar tipa, loveste..
Si pe parcursul zilei face din diverse, sigur e doar o etapa. Noi nu e resimtim asa acut pentru ca niciodata nu l-am putut impaca cu nimic, mereu am fost nevoiti ori sa suportam tipetele ori sa ii face, pe plac. Si s-a intamplat oarecum progresiv, dinainte de 1 an face asta. Manipulare de parinti big_smile

S mie imi venea des sa iau pauze de la forum, dar m-am autoeducat sa pun la dos orice smile iau ce-mi convine si atat puss si tu nu ne vei parasi ca nu te lasam noi big_smile

Tmi sad de la ce febra iar..

Happy, nu e plans de care crezi tu. E un plans fortat, eu stiu despre ce vorbeste kate ca si y face la fel, se forteaza sa planga, nu e plansul normal cu care suntem obisnuite de cand erau mici. Un plans fals, de crocodil, din gat cumva, si ragusesc...
Si nu ajuta ca stai langa ei sa planga langa tine, ca de-aia fac asa sa le faci pe plac, le e mai ciuda ca vrei sa ii impaci altfel decat sa le faci pe plac.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-07-04 16:36:07)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#307 2014-07-04 16:34:01

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Time, poate nu e grav.
Natalia a luat de la G viroza sau ce-o fi. Exact la fel a debutat la amandoi: nas infundat, apoi febra, apoi muci cat cuprinde si in final tuse. Si... ghici cine are acum nasul infundat si febra? Singurul membru al familiei care nu racise inca. sad

Happy, da, tocmai ca stau langa ea si mi se rupe sufletul cand o vad asa. Ii spun ca daca vrea sa planga, poate s-o faca, dar a cand nu mai vrea, mami e aici si sa vina sa povestim sau sa ne jucam. Ii explic de n ori de ce nu se poate ce vrea ea, dar degeaba. nustiu

Deno, ea nu loveste dar daca vede ca n-o mai bag in seama vine si ma trage de maneca si zice "MAMIII IIIP!" (sau cioco, desene, sunca depinde pe ce i s-a pus pata atunci).
Exaact, parca cu cat incerc s-o impac cu atat urla mai tare. E clar ca plange de furie si de ciuda.

Pai sa incerc si eu sa ma autoeduc, atunci. tongue

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-07-04 16:39:17)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#308 2014-07-04 16:48:09

denorah00
Insomniac member

Kate, e o etapa, rabdare cu ea ca va trece, e greu stiu.. S pe noi ne duce la limita rabdarii uneori. El nu pe noi ne loveste cand plange asa ci pe el, se pune pe jos si se da cu capul de covor, dar controlat, abia se atinge si urlaaaaa apoi si mai tare daca se vede bagat in seama. Daca nu zicem nimic, se agita putin si ii trece repede. Sau se mai loveste cu manutele peste cap, fata. Pentru mine e greu sa il vad asa, si daca e ceva ce pot, ii fac cum vrea el, asta e.. De ex daca cere bobo si ii zic ca a mai mancat mai devreme si va mai primi dupa mancare, incepe. Asa ca ii zic repede, bine bine ia de-aici lol
Daca vrea foarfeca, i-o dau daca n-am cu cine dar stau langa el si ii controlez miscarile, etc. De linistit nu se linisteste, urla cu orele, nu stiu ce varianta sa adopt.

Musai sa te autoeduci si tu, da.. Si pe langa asta, sa nu te mai implici. Stiu, e aiurea pentru cele care ar putea beneficia de ajutor, dar eu nu vad solutie. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, sti asta tongue
De ce crezi ca atatea fete informate nu mai calca pe-aici? Ca nu poti da un sfat fara sa se sara si fara sa fi barfita apoi pe diverse topicuri.

#309 2014-07-04 16:51:44

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Als puss multumesc.

Deno, cunosc plansul...Oricum ar fi, eu sunt de parere ca nu le putem face mereu pe planc doar ptr a evita plansul asta.. stiu ca e greu, o sa vad si eu de fapt pe pielea mea.

Publicitate

loading...

#310 2014-07-04 16:55:26

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

A, da, si Natalia se da cu capul de salteaua patutului, credeam ca pe voi va loveste.
Si noi cedam daca nu e ceva imposibil, gen vrea cioco / ou Kinder, diferite obiecte, etc.

Ok, receptionat sfaturile. tongue

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#311 2014-07-04 17:05:11

denorah00
Insomniac member

Da, si eu rezist la chestii gen vrea sa fuga la masini. Dar daca cere o amarata de bomboana, ii explic normal, dar daca nu vrea, i-o dau ca nu se intampla nimic din asta. Mai ales daca mananca bine, chir ii spun, iti dau pentru ca meriti, ai papat bine si frumos.

Si pe noi ne loveste dar in alte conditii, cand face crize nu.  In rest este cuminte, adorabil chiar, face atatea figuri dragalase, ne pupa non-stop, mai ales cand vrea sa faca ceva interzis si ne uitam la el cu ochi de Nu, imediat ne pupa pe unde apuca, maini, picioare lol

Intrebare: am facut aseara crema de zahar ars si deja e gata lol dar mi-a ramas mult sirop in vas si mi-e aiurea sa il arunc. E bun, dar prea dulce sa fie mancat ca atare. Ce as putea face cu el?

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-07-04 17:12:56)

#312 2014-07-04 17:13:43

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

katey puss
stiu perioada asta, am trecut si noi prin ea inainte sa implineasca A. 2 ani
pe la 1 an si 9-10 luni
mie mi s-a parut crunta, efectiv ma simteam depasita de situatie si extrem de vinovata ca nu stiam cum sa fac fata
ma gandeam ca sunt eu de vina in vreun fel, ca gresesc eu cu ceva
dar nu a durat mult, sa stii
asa ca rabdare si-un pahar cu vin ca trece si asta smile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#313 2014-07-04 17:48:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

am citit pe sarite, nu reusesc sa fac fata

maje puss n-ai de ce, stai linistita

happy, de apa de mare n-am auzit, dar soarele sigur e ft ft bun pt piele (nu in exces, desigur). la soare corpul se incarca cu vitamina D, ft buna pt piele. eu de cate ori ma intorc de la mare, am o piele fina, sanatoasa. copiii cu atat mai mult au nevoie de soare.
n-am prins numele fetitei, dar nici nu pot sta acum. te trag de maneca altadata smile.
LE: mi-am amintit ca am citit si de baile cu sare ca ar fi bune pt piele.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-07-04 17:52:35)

#314 2014-07-04 18:24:43

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Anca puss

Kate, prin asa ceva trece si nepoata mea... Fix in perioada asta... Sa treaca repwde ai sa avwti vreme frumoasa! Te pup!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#315 2014-07-04 19:01:53

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Anca, asa e, si eu aveam pielea fina cand ma intorceam de la mare. ce sa zic, atata lume isi duce copiii la mare...nu sunt adepta spiritului de turma dar n-o fi bai daca o duc si eu ( ma rog, eu n-aveam dubii pana la vizita la dermatolog care mi-a zis ca e nerecomandat copiilor pana la 2 ani sa mearga la mare)/

O sa zic cand ma intrebi cum se va numi, desi nu e mare secret, poate sa stie toata lumea, e un nume si atat smile

#316 2014-07-04 19:30:25

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Happy,n am apucat Sa vad. Oricum o sa die super,chiar daca ca FI Mai greu la inceput,vor create impreuna. 2surioare, o Sa se aibe Una PE alta hjarta

Eu vad CE frumos e la noi,incep Sa comunice , Sa se joace impreuna.

Katey,Sa treaca repede perioada asta dificila puss .

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#317 2014-07-04 19:44:20

denorah00
Insomniac member

Happy, astea cu n-au voie la mare pana la 2 ani, n-au voie acolo si dincolo... Pai sunt milioane de copii care se nasc si cresc la mare, ca acolo locuiesc, aia sunt toti afectati ca au fost inainte de 2 ani la mare?
Din cauza dermatitei trebuie s-o feresti de alergeni, si nici de aia nu excesiv si nu pe viata, corpul se adapteaza in timp, dar marea nu e alergena, ce contraindicatii sa aiba?
Eu sunt toata plina de bube, am o eczema pe picior, uneori apare si pe maini, sunt alergica la crom nichel si cobalt cu care se trateaza incaltamintea si la metale, daca port verigheta imi apar, si cand merg la mare imi dispare subit tot, si reapare dupa ce vin acasa.
Nasa mea are casa la mare si fetele ei acolo au crescut din prima zi de viata. Sunt sanatoase tun, si au avut si ele dermatita amandoua, nu mai au. Bine dar asta trece si cu varsta, se zice. Sper asa sa fie!

Si eu merg la un alt dermatolog cand merg acasa sa vedem ce zice de Y cu eruptia din jurul gurii.

#318 2014-07-04 21:14:46

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Happy, dar daca iti faci atatea ganduri, de ce te duci? Adica, faci totusi un efort, tu fiind insarcinata, si daca mi esti si indoita...Eu nu cred ca marea face rau pt copii, dermatologul la se referea la faptul ca copilasii nu tb sa stea la soare, nu ca nu tb sa meaarga la mare.
Adina, nu stiu nimic despre untul de shea. Intamplator, chiar acum am luat si eu- de curiozitate. daca ajung la vreo concluzie despre el , iti zic. Dar momentan nu stiu despre el decat ca e bun pe piele, in principiu.
A, stiti ca ziceam ca fac ceva , o lotiune de protectie solara. Nu am reusit, deoarece la peste 24-25 de grade totul se flescaie... M-am dus la farmacie si am cautat lotiune de protectie solara cu filtru FIZIC ( titanium dioxid sau oxid de zinc) dar NU MICRONIZAT ( sa nu scrie nano) si nu am gasit. Daca stiti vreo lotiune mai acatarii spuneti-mi, saa ma uit la ingrediente si va zic daaca e buna.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#319 2014-07-04 21:35:21

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Hapyy, nuu...nu a invatat sa se clateasca si sa scuipe..as vrea eu.. lol dar cred ca va mai dura destul pana atunci... insa pasta nu face spuma deloc, de fapt arata ca un gel, e transparenta cand o pun pe periuta, si oricum pun foarte putina.

Time, are gust acceptabil dar nu e ca cele cu gust de capsuni sau alte fructe. Are un gust dulce-acrisor si usor intepator. Nu e minunat dar nu e nici rau.. Cred ca fiind doar din ingrediente naturale nu au cum sa o faca cu un gust mai bun..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#320 2014-07-04 21:48:01

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Eu am intrebaat-o pe dentista mea cand sa incep sa-l spal si mi-a zis ca ea nu-l spala nici acum pe al ei, la 3 ani...
Am observat ca zice o multime de cuvinte Carol - mama, tata, apa, caca, dodo (ceas), nenea, pisi-pisi, nani...As putea sa zic ca vorbeste baiatul!
Cum sa fac oare sa-l aspir? Urla ca din gura de sarpe, si are niste muci tare urati...

Ultima oara a fost editat de Rose (2014-07-04 21:52:13)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#321 2014-07-04 22:42:10

denorah00
Insomniac member

Deci sa cred ca nu a eaba cu spalatul pe dinti faptul ca al meu are depuneri? Ai vostri nu au? Eu il spal cu periuta electrica cu forta o data la cateva zile, urla foarte rau sad si se maresc depunerile pe zi ce ece, deja are si sus pe 3 dinti, pe cei de jos pe toti grater
Abia astept sa merg la dentist, cd ca ii vom face detartraj si periaj profesional, sau nu stiu ce-mi va recomanda, asa mi-e frica sa-l las. Dar si acolo ar trebui tinut cu forta si mi-e ca o sa prinda frica de doctori, offf...

#322 2014-07-04 22:51:04

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna seara!

Katey, si cum reactionezi la crizele lui N?  Eu nu stiu ce-as face cesafac 

citeam si eu blogul alexcreste si am dat peste povestea sofiei, mai exact peste jurnalul mamei ei, m-am chinuit sa adorm dupa aia, imi batea inima asa tare neutral    SI sa o lase in continuare cu molestatorul? nu inteleg cum e posibil.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#323 2014-07-04 23:01:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

happy, n-am mai auzit de interdictia asta. sunt fel si fel de doctori, fiecare cu pasaricile proprii. am vazut atatia bebelusi la mare, eu cred ca e chiar benefic pt ei.

rose, imi pare rau ca n-ai reusit. eu am luat-o pe asta pt bebe si pe asta pt noi. ingredientele sunt mai jos pe pagina.
pana acum am iesit de 2 ori cu bebe in soare puternic (cate aprox o ora), dat cu crema asta si nu s-a inrosit deloc.

cris, sper sa nu crezi ca tin sa te contrazic, insa m-am uitat pe ingredientele pastei de dinti si nu mi se par naturale.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-07-04 23:03:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.