homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-18

#324 2014-07-04 23:09:20

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Anca, e buna crema aia! Este cu oxid de zinc non-nano. Vreau si eu! De unde ai luat-o?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#325 2014-07-04 23:14:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

chiar de pe iherb, de unde e link

#326 2014-07-04 23:24:48

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

http://www.organik.ro/cosmetice-bio-cor … -cosmetics
Rose pe asta o are Time. Eu m.am grabit si luasem deja.

Asteptam sa scrii sa iti zic ca nu se limpezesc bine vasele va nu ai limpezitorul bun. Se pare ca nu au masinile de spalat vase dubla clatire, sau ceva de genul.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#327 2014-07-04 23:32:16

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Are si ingrediente naturale pasta aia de dinti, dar si E-uri, guma xantan, acidul levulinic, sorbatul de potasiu, astea numa naturale nu-s. Dar fata de altele..
Eu pe y il spal cu bicarbonat de sodiu cand reusesc sa o fac. In rest fara pasta ca isi face greata si mai tare. Si este eficient periajul fara pasta, cum sa nu, prin frecarea perilor pe dinti, se indeparteaza depunerile.
Oricum pasta pusa de cris, nu are niciun agent de curatare, acizii aia nu stiu cat fac, acelasi lucru il obtin prin inmuierea periutei in suc de lamaie.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#328 2014-07-04 23:49:30

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Kate, ca tot vb de crize...Si acum suspina fiica-mea in somn. I-am facut baie si pe cap. Problema noastra e la iesitul din apa si uscatul parului. De obicei o corup cu o cioco mica dar acum nimic. Urla ca din gura de sarpe, fugea dezbracata prin casa, aluneca pe parchet, incerca sa sara la loc in cada....A fost un mare circ.se oprea din plans cateva secunde sa- mi zica nu mai pang,cand ii ziceam ca sunt suparata si nu mai vb cu ea apoi o lua de la capat.parea ca nu se poate opri, o tineam in brate si nu reusea sa se linisteasca.
Sa treaca odata perioada asta, ca e asa greu...

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

Publicitate

loading...

#329 2014-07-05 00:05:50

denorah00
Insomniac member

Als si pe mine ma mananca limba de multe ori sa ii zic ca sunt suparata pe el si sa nu mai vorbesc dar nu ma lasa sufletul desi cu greu ma abtin la ce nervi imi face uneori. Dar mama facea la fel cu mine si tin minte cat de tare sufeream cand stiam ca e suparata, preferam sa ma bata dar sa nu fie suparata pe mine. Si nu vreau sa simta si el asta sad

#330 2014-07-05 00:21:39

Rose
Hero member

Maje, si crema aia e buna.
Nu am inteles ce ai zis cu masina de spalat vase? Ti-ai luat masina de spalat vase si  nu se limpezesc bine vasele? Eu am folosit otet la inceput, si se limpezeau bine. Acum am de la la sodasan si detergent si limpezitor si sunt multumita. Limpezitorul e pe baza de acid citric ( sare de lamaie)

www.pisicamov.ro

#331 2014-07-05 00:40:14

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Si mie mi-a recomandat pediatrul sa nu merg la mare anul asta nustiu oricum nu mergeam...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#332 2014-07-05 00:52:56

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

Incerc sa ma bag si eu printre voi desi cu greu imi fac timp de forum pentru ca pitica mea trage de tableta de cate ori ma vede cu ea iar cand doarme am o multime de treburi prin casa....dar cred ca va suna deja cunoscut totul...

Ma bucur ca am citit discutia despre crizele de nervi, credeam ca numai a mea e asa, ca pe unde mergem noi nu prea am mai vazut. Si mie imi e tare greu sa ii gestionez crizele astea, i-am zis si ca sunt suparata, dar ea vine si ma bate pe umar, apoi rade. Apoi se supara iar, mi se pare ca se simte neputincioasa, crede ca de fapt nu inteleg eu ce vrea. Marea mea problema e cu somnul de dupamiaza, nu vrea sa doarma, ar face orice altceva. Saptamana asta a adormit de 3 ori cu lacrimi in ochisori si mi se rupe sufletul de ea.

Si voiam sa va mai scriu legat de nuditatea cpoiilor mici in public...fetita mea nu vrea sa mai faca caca in scutecel iar ieri nu a facut inainte sa plecam in oras si a apucat-o departe de casa. Nu imi place dar am cautat un loc retreas sa o ajut sa faca. Nici nu au trecut 2 min si a venit un idiot si s-a asezat pe o banca cu o punga de semine si se uita fix la ea. Nu stiu de unde a aparut idiotul ca ma uitasem inainte peste tot si nu era nimeni. Am imbracat repede fata, am pus-o in carucior si am luat-o la fuga inapoi in zona aglomerata.....el dupa noi, pana la urma am scapat de el.....nu stiu cum am sa fac pana scapam de scutecel cu totul dar nu mai las fata dezbracata in natura in veci!!! Am simtit asa o revolta!

M-am intins cam mult dar chiar voiam sa va spun ce am patit.

Ps: de dermatita si mare eu chiar stiam ca atat soarele, cat si apa de mare sunt bune in tratamentul dermatitei. Eu as merge cu ea la mare dar anul asta nu cred ca ne vom permite...

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2014-07-05 00:56:26)

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#333 2014-07-05 02:47:31

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Elena, cum am scris mai sus, ?i spun că poate să pl?ngă dacă vrea, iar c?nd nu mai vrea ne putem juca. ?ncerc să-i explic de ce nu se poate, s-o distrag... Nu prea funcţionează dar nah, ?ncercăm.

Als, noi aveam ?n plan să-i facem baie ?n seara asta şi s-a pus să urle l?ngă uşa baii. I-am făcut p?nă la urmă.

Vai, Blue, cred că ai tras o sperietura! neutral Am păţit şi eu cu mama să ne urmărească unul. Eram ?ntr-o piaţa din asta unde aveau şi haine şi la un moment dat am luat o bluză şi am ?ntins-o aşa pe mine să văd dacă m-ar cuprinde şi c?nd mă uit ?n sus văd la vreo 3 m un tip holbandu-se. Am plecat de-acolo şi c?nd să iesim din piaţa l-am văzut pe urmele noastre.
Mai trebuia să ne şi despărţim, mama să meargă la serviciu, eu acasă la ?nvăţat (eram ?n sesiunea de vară ?n anul 2 sau 3).
Nu vă zic cum am ajuns la destinatie fiecare cu g?ndul la cealaltă şi uitandu-ne ?napoi. sad

Eu am adormit cu Nati de la 10 şi acum nu mai am somn, mă duc să citesc.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#334 2014-07-05 10:11:55

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Buna dimineata!

vai, mamici, ce povestiti voi de crize cesafac. Mi-e frica de ce ne asteapta.

Doamne, blue cesafac. Chiar sunt psihopati din astia in jurul nostru sad. Pana sa zica deno, nici prin cap nu mi-a trecut sa ma gandesc la asa ceva.

#335 2014-07-05 10:14:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

#336 2014-07-05 10:33:21

denorah00
Insomniac member

Neata!

Blue, din cauza plansului, are si Y zile in care nu doarme, cam 3 din 7. Daca e sotul acasa si poate sa il duca cu masina, in masina adoarme sigur, bine, daca nu, asta e, il las sa se joace toata ziua si se joaca asa frumos. Il duc sus cand mi se pare ca da semne de somn dar uneori doar isi bea laptele si apoi incepe circul ca vrea sa se joace. Uneori nu da semne de somn o zi intreaga si atunci nu-l duc deloc ca l-am dus o data si a facut groaznic..

Eu am patit fiind mica, sa fuga un nenorocit dupa mine avand slitul de la pantaloni descheiat, si va imaginati ce i se balanganea, cred ca era beat ca am reusit sa fug mai tare decat el, aveam 10 ani, veneam de la scoala si drumul cel mai scurt spre casa era prin parc. Este un parc aerisit si populat, dar la ora aia nu prea erau oameni. Si acum ma ia tremuratul cand imi amintesc, asa ca paziti-va copiii fetelor, ca nebunii umbla liberi printre noi.
Sau ma rog, fiecare face cum vrea, eu il voi pazi pana va fi capabil sa se pazeasca singur, chit ca asta va insemna sa mearga la liceu.
Cand eram gravida cu Y si aveam afacerea proprie, intr-o zi vuia orasul de o veste urata. O fetita de 5 ani lasata sa mearga si sa vina singura de la gradi, mergea pe marginea drumului acasa si a oprit o masina, si i-a spus ca l-a trimis tati ei s-o ia de la gradi. NOROCUL ei a fost ca ea nu avea tata si s-a gandit ca n-avea cum sa trimita tatal ei pe nimeni, s-a speriat si a intrat in prima curte langa care era si a cerut ajutor. Msina s-a facut nevazuta si probabil ca si in ziua de azi aia mai fura copii. Nu degeaba vedem atatia disparuti, cred ca nu este zi sa nu-mi apara pe fb vreun parinte ce isi cauta disperat copilul neutral

Ne-am intins f mult cu subiectul asta, dar eu cred ca merita discutat si rasdiscutat pana intra frica in noi daca n-o avem deja, mai bine sa fie nefondata, decat sa patim vreodata ceva de genul cu copiii.

In alta ordine de idei, sotul este groaznic de racit, de cand il cunosc el nu a mai fost racit niciodata, si cred ca am luat si eu ca abia respir de cateva zile si de dimineata ma doare gatul sad de ia si yannick, suntem aranjati ca nu ia siropuri sad

#337 2014-07-05 11:19:10

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#338 2014-07-05 11:23:20

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Neata

Deno,Katey,Blue..ce povestiti.. cesafac

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#339 2014-07-05 11:25:04

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata

Aoleu ce intamplari sad

#340 2014-07-05 13:44:05

Rose
Hero member

Fetelor, mergem azi la o nunta si nu stiu cat sa dam... nustiu
Ati fost recent la  nunti, stiti scorurile?

www.pisicamov.ro

#341 2014-07-05 13:47:49

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Si eu am intamplari asemanatoare. Odata, unul mergea in spatele meu tot drumul pana acasa. Mai multe zile, pana am intrat in vb cu el cand am vazut un politist pe partea cealalta a drumului. I-am zis ca daca nu inceteaza merg si-i spun politistului si chiar am mers in spatele acestuia pana individul a disparut. Dar acum cateva luni l-am vazut din nou, eram cu fata prin oras. Ne-A urmarit vreo 2 colturi si s-a plictisit ca noi mergeam cu viteza melcului.
Altul pe strada cu masina in plina zi. Am mers in parc pana am iesit din raza lui vizuala, apoi fuga acasa cu viteza luminii.
Deci, multi nebuni pe lumea asta, chiar si in orasele mici unde teoretic ne cam cunoastem unii pe altii si putem face reclamatii oricand.
Rose in august merg la o nunta in Buc si socrii ne-au anuntatca meniul e 1500 ron. In orase mici ca al nostru, 700-800 ron da un mesean de rand.

Ultima oara a fost editat de als (2014-07-05 13:51:46)

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#342 2014-07-05 14:15:23

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza mamici
ce povestiti neutral
Eu tin minte, eram in 1-4 si ma lua o vecina de la scoala sa ma duca la pregatire si aproape de blocul unde statea meditatoarea unu si-a dat jos pantalonii in fata noastra neutral La momentul respectiv n-am percutat ca m-a tras repede femeia aia din fata lui dar acuma mi se ridica parul in cap
Eu nu as vrea sa o oblig pe Maia sa doarma daca ea nu vrea, cand eram mica era un chin ptr mine sa ma culc la pranz, de cele mai multe ori stateam si numaram modelul de la tapet de plictiseala si de dormit tot nu dormeam.

noi azi am fost la tara, maia a mancat juma de caisa si o visina si a inceput sa planga cand i-am luat-o din mana smile

s-a facut ca purcelu

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10527612_894202683930000_3774471163068434445_n.jpg

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.