homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-20

#362 2014-07-06 15:03:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Eu n-am mai fost la o nunta din 2011.

S s-a certat azi cu somnul, abia acum a adormit, trezita fiind de la 8 sad cu suspine a adormit mititica, s-a si lovit, nicicum nu ma mai puteam intelege cu ea.

#363 2014-07-06 15:37:53

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Nici eu n-am mai fost la nunti din 2012, eram gravida cu Y. La nuntile unde am fost invitati a mers mami, la fel si unde am avut datorii. Mi-e dor si mie de o nunta, poate la anul.

Doamne s-a facut un scump copilul meu, pupa tot ce prinde, cu zgomot, este extrem de dulce. Ieri am fost la niste prieteni si au si ei o fetita de 3 ani si ceva, o tot pupa, o urmarea peste tot, o imita lol s-a distrat maxim. Si toti cei de fata au zis ca n-au mai vazut un copil cu atata energie, pur si simplu nu a stat o secunda in acelasi loc, era intr-o continua miscare, dansa, sarea, fugea, de invartea, se dadea in spectacol, radea singur de el lol
Fetita lor a plans in repetate randuri, nu-i convenea ba una ba alta, y a plans o singura data ca l-a acoperit cu o patura fetita, si el nu mai putea iesi si s-a speriat. Ne-am inteles cu el mai bine decat s-au inteles ei cu ea.
Oare asa dificil va deveni si el spre 4 ani?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#364 2014-07-06 15:45:55

be_happy
Platinum member

Deno poate nu se va schimba. Asta sper si eu intr-un coltisor in sufletul meu, sa ramana S acelasi copil dulce ca acum. La fel e si ea, imita tot, incearca sa repete si cuvinte simple dupa mine, cauta joaca mereu mereu. E asa vesela cand face cate o"prostioara" si asa simpatica cum ma cheama repde sa-mi arate ce a facut. Isi pune mana la cap ( de la vai de capul meu pe care il zic eu lol ) si imi arata.
Dar, chiar de se vor schimba, probabil ca noua tot cei mai dulci copii ne vor parea lol

#365 2014-07-06 15:58:24

denorah00
Insomniac member

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-07-06 16:42:14)

#366 2014-07-06 16:08:03

be_happy
Platinum member

Sunt copii si copii, Deno. Nu toti devin mataiti de la o varsta. Eu am nepoti maricei ( si baieti si fete) si desi au avut toti perioadele lor de crize nu pot spune ca au devenit mai rai sau mai miorlaiti cu cat au crescut. Din contra. Mereu au facut si prostii, fac in continuare, dar te poti si intelege cu ei, mai ales cu aproximatie dupa 3 ani.

EU as crede ca in spatele comportamentului ei se ascund ceva frustrari sau ca undeva parintii ei gresesc/au gresit. Blandetea aceea de care spui ca au crescut-o poate imbraca o forma exagerata, o protectie exagerata din partea parintilor.
Sau poate asa e ea, sau e doar o etapa...

Ultima oara a fost editat de be_happy (2014-07-06 16:11:45)

Publicitate

loading...

#367 2014-07-06 16:41:49

denorah00
Insomniac member

La fetite am observat si eu o tendinta de mataire. Si unele nepoate fac asa, dar nu toate.
La baieti inca nu am vazut la nimeni.
Oricum am vazut ieri o parte din ce ma asteapta.. Cand erau in mijlocul jucariilor, era jale big_smile ca ea nu dadea si el voia numai ce avea ea in mana.
Yannick merge si pe strada si in magazine sidaca au copiii baloane sau jucarii intinde mana cesafac sa le ia. Si topaie de bucurie ca si cum ar fi deja in mana lui lol
Deci..

Editez mai sus ca nu se stie niciodata cine citeste.

#368 2014-07-06 16:46:30

be_happy
Platinum member

Eu am doua nepotele, una de 4, una de aproape 6 ani. Niciuna nu e mataita, sper sa se mosteneasca, sa nu fie nici S, nici A lol

Daaaa, eu zilnic ma pregatesc sufleteste ptr ce ma asteapta! Sunt tare constienta de ce va fi, mai ales ca nu voi avea ajutorul pe care credeam ca-l voi avea smile deci voi fi singura cu ele. Ma rog, cu sotul, dar la cat lucreaza...
Maxim daca voi reusi sa iau o bona part-time.

#369 2014-07-06 17:06:26

denorah00
Insomniac member

Eu voi avea ajutor mult, mama care va fi non-stop cu mine, plus 4 ore la amiaza are la magazinul de langa casa noastra 2 fete, si poate sa ramana nu ai una si una sa mai stea cu Y. Si azi iarna cand am fost acasa venea la usa si il lua pe Y, il ducea la acvarii.e cu pesti tot de pe strada noastra, il mai tinea la magazin, il plimba, il iubesc tare mult si si el sta cu ele. Plus va fi sotul, dar si el va lucra, inca nu stim ce, dar oricum, ajutoorul de seara si din timpul noptii este de nepretuit pentru mine, si cu Y a fost usor noaptea ca se ocupa mult el.
Mai e buni care este singura si sta cu el, ba vine la noi sau daca il ducem la ea, se ocupa tare bine de el. Deci nu imi fac griji de ajutor, imi fac griji totusi sa nu fie gelos sa sufere sa sa sa.. De-astea.

Tu nu ai nici mama nici soacra disponibile? Imi pare rau.. Usor n-are cum fi, la 1,7 ani Y era mai rau parca decat acum la 1,9. Ca nu intelegeam nimic din ce cerea si plangea instant, toata ziua numai in urlete o tinea..

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-07-06 17:08:02)

#370 2014-07-06 18:51:05

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Happy, o sa vezi ca nu va fi asa de greu. S. E fata isteata,si o sa te ajute,o sa vezi,in sensul ca nu cred ca va face urat, o mica gelozie va fi dar si tu vei sti,cum sa gestionezi situatia. Si pana la 4luni daca bebe mic o sa fie dormicios o sa vezi ca te descurci singura mai bine decat te ai astepta.

Si bubulina mea danseaza cand dansam noi, da din fundulet,e asa scumpa.minune mica. Da din,fundulet ca si cum,ar face genoflexiuni,mor de ras. Si,tot asa incearca,sa,ma,imite,zice cuvibte,dupa mine dar,mai ales dupa David spune.

Deno , eu cred ca tot as vor ramane. D. Tot asa de dulce a ramas,de cand era,mic cu,etape si etape si Matei la fel.

Si A. S-a trezit la 8dim si a,luat o,somnul in scaunul de masa pe la 18..nu face  urat cand e obosita tare. Am noroc,de,copii cuminti as putea,spune..adica cu care ma,pot intelege.

Asa facea Y., Deno, la 1,7ani? Wow,pai greu greu ti a fost pai e molcom tare,D..atunci..nu e asa,zvapaiat.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-07-06 18:57:24)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#371 2014-07-06 22:34:48

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Happy, Deno, nici noi nu mai fusesem la nunti dinainte sa nasc. Pana anul asta.
De fapt, in anul de dupa nunta noastra am avut 5 nunti si o cununie civila.  rotfl
Apoi inca 2 cand eram gravida. Atunci am dansat ultima oara vals de am zis ca nasc acolo, aveam 32 de saptamani. tongue

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#372 2014-07-06 23:59:38

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hey
Nu am mai scris de ceva vreme..sunt full cu munca sad
V-am citit dar pe diagonala..

Va scriu ceva asa de noapte buna lol ieri si azi Rares a cam stat doar in chilotei sau in cucu gol..am avut asa niste zile bune smile fara accidente. Se duce si se aseaza singur pe olita. Buuun zic e bine..hai sa incerc sa il duc afara asa. Cam din jumate in jumate de ora il duceam pe camp in flori..il puneam eu..anticipam..facea chiar si putin..o gura.spre seara bagam ceva in masina si el langa mine se tinea de bloc..mi'a zis : mami unde sa fac kk? Zic mami Aici! L-am dezbracat si l-am pus..dar nu prea i-a placut asa pe vine..s-a ridicat(asa face si in pampers si poate de aceea...) si ba se pisa..ba se kk din picioare..cand i-a mai trecut din scremeala a inceput sa cante: taaaxi duce-ma unde vreei ( tocmai auzise melodia undeva..insa asa zice el..duce-ma lol ) si se kk..deci.muream de ras lol
Aventura apoi cu stransul..sotul era la fotbal..eu fara telefon..am plecat si l-am pasat la niste vecini sa nu il iau pana la 8 cu mine..si m-am grabit sa iau un carton..un faras..neindemanatica de mine aproape sa dau si pe mine lol de coma. De-aia am preferat eu pampersul 2 ani si 4 luni lol

6 ani de dragoste  hjarta

#373 2014-07-07 00:38:37

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Janis ... no comment  rotfl2  rotfl

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#374 2014-07-07 02:13:24

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

hello

Janis rotfl   

Noi marti am vrea sa mergem la munte nu stiu pe cat timp... Sotul ar veni pe 2 zile cu noi si apoi inapoi la munca, dar noi ramanem la munte, am emotii, nu stiu ce sa-i mai iau.
Am scris si pe pagina noastra, azi i-am auzit primul ras ca il pupam pe burtica, m-am topit.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#375 2014-07-07 08:14:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

Janis lol chiar ma gandeam ca n-ai mai intrat de mult...

elena hjarta

#376 2014-07-07 08:59:33

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata puss

Elena hjarta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#377 2014-07-07 09:37:54

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

janis  rotfl  .. sa ma fi vazut pe mine cu copilul de o mana si o sticla de detergent in alta prin careefour cautand wc-ul ca facea pe el  rotfl  ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#378 2014-07-07 10:20:39

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#379 2014-07-07 11:07:52

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

neatza fetele

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#380 2014-07-07 11:38:24

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Neata!

Mamici, cu pitici peste 1 an si 8 luni  lol , ce jucarii le mai plac copiilor vostri? A a mea s-a plictisit cam de tot ce avea ... carti (le mai rasfoieste cateodata), telefon de la vtech (s-a pus praful pe el), lego (doar cand vrea sa faca dezordine), masinuta si calutul (se poate urca pe ele, dar le pune doar sa cante), forme geometrice care trebuie bagate la locul lor (imi scapa denumirea jocului), are una cu 12 figurine, le potriveste pe toate de cand avea 1 an si 3 luni asa ca nu o mai intereseaza, papusile stau pe pat .... Singura atractie acum e http://marisucakids.allshops.ro/produs/ … orme.html, dar daca se joaca numai cu ea sigur o sa se plictiseasca .... mai ramane iubirea ei laptopul la care are interzis sau program redus  lol  si mingea dupa care alearga prin toata casa.

Nu am in jurul meu copii de varsta ei si nu stiu ce sa-i mai iau, am impresia ca o "plafonez". Ceva sugestii? Mi-ar fi de maaare ajutor. Este f. isteata, asa ca merg jucarii si pt varste putin mai mari (probabil si copiii vostri fac la fel ...isi deschide singura laptopul, intra pe youtube si isi pune muzica/desene, inchide/deschide ferestre, da skip la reclame ... a invatat singura dumbom ), totul e sa o atraga.

pupici puss

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2014-07-07 11:54:30)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.