homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-21

#381 2014-07-07 12:05:11

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Neata

Deno, pai pe mama mea ma bazam dar din pacate nu mai are cum sa ma ajute.

greu, usor, cum va fi, asta e. O sa treaca cumva toate, o sa ne adaptam

#382 2014-07-07 12:09:56

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Buna mamici puss

Manu, al meu e fascinat de figurine cu animale, in special: Vaca, calu, oaia, astea domestice, pe care le si vede.
Apoi masinutele tongue cartile cu animale, mingile, groapa cu nisip, trambulina, "uta-uta" si "unu-doi-tei" adica hinta si topoganul, bicicleta.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#383 2014-07-07 12:13:00

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Hello

Janis, e de coma,Rares..rotfl2) ai un,copil bestial

Si A. Face pe olita, l a vazut pe D. Si pe M. Si sr pune si ea si,face uneori.

A. Este,cu masinutele, le ia si se joaca cu,ele, le pune pe pet si incepe sa,zica "bruum" "brr", n are treaba cu papusile. E asa haioasa cand,o,vad,cu,o,masinuta intr o,mana,si,cu,alta in cealalata mana. Si ii mai,plac mingiutele mici,foarte,mici,de cauciuc de diferite culori.din alea,de se,iau cu monede din,aparatele,alea.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-07-07 12:17:03)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#384 2014-07-07 12:47:57

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Garga daca esti pe aici, intra repede pe fb, te rog puss

Happy, off.. Va fi cumva..

Timi puss si y cand da de figurinele cu animale face ca ele, sau le numeste, pe bambi. Aseara se uita cu lanterna sub canapele, si tot strica dediii dediii, apoi a venit si m-a luat de mana si mi-a aratat sa ii dau la o parte 2 canapele care erau lipite. Cand le desfac, bambi pe jos lol a inceput dediiii dediii, asa ii zice la bambi.

Manu si pe y il acapareaza f putin muntii de jucarii pe care ii are: i-am cumparat sute de pagini cu diferite abtibilduri, plasticate, normale, cauciucate, in fiecare zi lipeste, pe coli de hartie, pe noi, isi alege care sticker sa i-l dau si ne lipeste peste tot, avem si in wc stickere rotfl
Ii place mult plastilina, fundul de lemn si sucitorul, si le ia singur din bucatarie cand le vrea, are o plasa mica de pesti si 3 pesti de plastic si cere bol cu apa cand vrea sa prinda pesti, foarfeca de copii cu foi, si pasiunea lui, surubelnitele si diferite jucarii sa le desfacem. Aaaa si carpa uda sa stearga el peretii. Ii dau o carpa si uit de el juma de ora, imi sterge tot, inclusiv pe el lol

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#385 2014-07-07 13:18:49

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Deno kram

si trenurile ii plac

hello Like

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Publicitate

loading...

#386 2014-07-07 13:28:51

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Asa e Deno, va fi cum trebuie sa fie smile De fapt, mi-e teama mai degraba de momentul in care trebuie s-o culc la pranz pe S, atunci chiar nu vad cum as face. Plus ca cea mica va fi privata de multe, nu voi mai putea s-o tin pe piept cu orele, sa fiu mereu lg ea, etc. Eh, dar nu sunt singura mama in situatia asta, voi face si eu fata.

Si S tot dupa masini e topita. Ah, mai ales dupa motociclete. Si mingi. Plus jucarii care canta in general, dar vad ca de astea se plictiseste totusi uneori, pe cand pasiunea ptr masini ramane constanta lol
DAr pe primul loc cred ca ar fi totusi sculele lui tati smile

#387 2014-07-07 13:37:47

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

be, eu ii facusem lui C programul dp al lui D, iar la pranz ii dadeam sa suga pana adormea el

ai sa te descurci, pe mina m-a ajutat f mult un leagan electric, acolo dormea ea la pranz

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#388 2014-07-07 13:39:38

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Manu, popice are? Lui Eduard ii plac foarte mult. Ne jucam impreuna de fapt. Ni le arata mereu.

Like, voiam sa apun ca A vede fratii, poate d.aia e cu masinutele, apoi am citit postul lui Be chicot

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#389 2014-07-07 13:46:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

manu: pioneze mari, cercuri de pus pe bat, incastre, figurine cu animale, stampile, abtipilduri, puzzeluri cu 2 piese daca n-a mai facut sau cu 6 daca a mai facut si-i plac, seturi de doctor, bucatar si orice altceva cu care poate face joc simbolic, labirinturi cu bile mari, tablite magnetice de mazgalit pe ele. plastilina cu forme de decupat.. .astea imi vin in minte.

#390 2014-07-07 14:40:15

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Mutumesc mult mamici  puss , ma apuc de shopping  big_smile

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#391 2014-07-07 15:06:32

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Maje, fetele sunt cu masinutele,de,acum.

dar ea,si,merge,cu,ele,ca baietii.
Ii mai,palce sa stea,pe scaunelele lor,de,pitici si sa,puna in,diferite,cutii,jucariile. Raman uimita ca vad ca le,si,pune la loc in cutii nu numai,le varsa.

Time,hello. puss

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#392 2014-07-07 15:21:19

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

si eu pe aici dupa un weelk-end in care nu am deschis netul nici macar pe telefon : ziua am muncit de am rupt(curatenie din aia generala amanuntita) si noaptea m-am uitat la filme sez 3 din private practice (nu ma puteam opri efectiv)...printre toate astea ma iubeam cu sotul meu ( e primul week-end singuri dupa mult, mult timp big_smile ).

maine imi vine copila acasa sa o sarbatorim, mi-am luat liber de diseara intru in pregatiri culinare smile ....sper sa-*mi iasa toate , am ceva emotii ca multe sunt la prima incercare.

crema aia de la badger am avut si eu anul trecut, mai am si anul asta , expira in iulie, cred ca ma voi da doar si eu sotul (asta daca mergem in august), ca parca imi pare rau de ea, am dat dublu fata de cat e pe iherb mai precis cu transport cu tot vreo 110 ron parca.
mersi rose pt raspunsul cu untul de shea.il folosesc si vedem ce rezultate avem sau nu smile.

9 ani de copilarie ....

#393 2014-07-07 16:08:28

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

adina eu am o crema de la bubchen care expira mai tarziu de toamna si o voi folosi si anul asta.. ma gandesc ca nu are nimic ca afost desfacuta ca oricum din magazin nu le cumperi cu sigiliu ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#394 2014-07-07 16:18:20

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Hello si de la noi smile

Si noi suntem fani badger's.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#395 2014-07-07 16:46:26

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

Eu sunt pana la fund in butoiul cu melancolie azi...  supa

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#396 2014-07-07 16:55:54

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

katey cand plecati in concediu?
cmin, a mea in iulie, de fapt e trecut 07/14, deci pana pe 31 iulie  big_smile as putea sa o folosesc...vedem pt ana ce iau anul asta,intai sa ajungem noi la mare smile .

9 ani de copilarie ....

#397 2014-07-07 17:08:08

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Rose a scris:

Eu am intrebaat-o pe dentista mea cand sa incep sa-l spal si mi-a zis ca ea nu-l spala nici acum pe al ei, la 3 ani...
Am observat ca zice o multime de cuvinte Carol - mama, tata, apa, caca, dodo (ceas), nenea, pisi-pisi, nani...As putea sa zic ca vorbeste baiatul!
Cum sa fac oare sa-l aspir? Urla ca din gura de sarpe, si are niste muci tare urati...

Rose
gaseste-ti un alt dentist! A ta este...la pamant (ca sa ma exprim elegant smile. Copilul se spala de pa rimii dintuci cu paste de dinti naturala si cand ii apar toti pui numai un varf de ac de pasta cu flour daca vrei (daca nu, folosesti tot naturala). Crede-ma ca stiu ce spun. Carol a mea merge la stomatolog de la 7 luni, de cand a avut primii dinti. Face curatare generala la stomatolog de la 1,5 ani la fiecare 6 luni de zile. Are zecid e periute, diverse paste de dinti (si din Romania chiar, dela plafar, cu argila si capsuni).

Copii trebuie spalati pe dinti!!!!! De ce ii spalam pe maini si nu si pe dinti? Nu se aduna bacterii si pe dinti? Nu se stie ca dintii permanenti se caladesc pe cei de lapte si daca nu ii ingrijesti de la inceput nu este bine? Cum sa culci copilul cu bacterii in gura?

Ce medic ciudat ai gasit sad. Nu te lua dupa ea ci spala-ti copilul pe dinti!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#398 2014-07-07 17:12:11

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Katey, ce s-a intampla sad ?

Flower, ai dreptate, dar partial. Trebuie spalati clar de la primii dinti. Dar daca ai un copil ca Y, il chinui si cu spalatul, are o frica teribila de periuta si dintii negri de depuneri neutral
Am zis ca merg in tara si vorbesc cu dentistul daca putem incerca inhalosedarea pentru un detartraj. Sa vedem ce imi va spune.
DAR, dintii temporari nu afecteaza cu nimic cei permanenti, doar daca sunt extrasi mai devreme decat le e timpul. In rest, dentitia definitiva este total alta poveste fata de cea partiala.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#399 2014-07-07 17:34:48

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Adina, duminica.

Deno, nimic, nici nu stiu...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.