Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-55
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
Hello!
Iulia, sanatate puiutei mici LA infasat sa nu ii strangi si piciorusele, doar manutele, cred ca ai mai citit ca ziceam de Iustin, s-a nascut cu displazie de sold si s-a remis pt ca nu l-am infasat decat in prima luna, cu piciorusele libere. Acu pe Iustin il tin doar in pampers ca e cald.
Dana asa ne-a dat si noua, antibiotic pt "un pic de rosu in gat". Eu una nu i l-am dat si nu a mai avut simptome de raceala de atunci. Nu e recomandat sa se dea antibiotic fara analize inainte.. ca sa stii ce tratezi ...
Adina, a trecut burtica?
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
Flower, la ora asta ea mananca, ar fi prea devreme inainte de 7 cand oricum incercam sa iesim afara cate putin si de aceea ramane sa ii facem baita dupa masa de la 6-7 seara. Mai mult, ar insemna sa ii fac singura si deocamdata nu sunt in stare, am nevoie sa fie cineva cu mine Cand va creste si isi mai modifica programul, o sa incerc si mai devreme, poate cand se va intuneca mai tarziu
Like, si la noi cred ca a contribuit curentul din masina desi am tot incercat sa limitam deschiderea geamurilor, insa pe caldurile astea mai greu. Acum ochisorul e muuult mai bine, desi cand i-am pus la 4 ore picatura numai in ochi nu am nimerit-o ca fix atunci a apucat-o sughitul in somn dar nu mai e ca dimineata. O sa ii dau 3 zile la 4 ore, iar drul zicea sa mai continui alte 3 zile cu 1 picatura de 3 ori/zi, dar cred ca sunt de ajuns 3 zile.
Elena, piciorusele i le las libere, oricum nu ma pricep chiar asa tare la infasat nu va imaginati ca o imi si iese in partea de sus, ce am invatat si eu in spital, dar nu imi place sa o sucesc/rasucesc pe toate partile Azi renunt la infasat, sa vad cum ii este, dar folosesc metoda infastului pt ca se facr ffft cald dupa baita si trebuie sa deschid usa. Mi-e frica de curent..abia astept sa creasca sa o pot spala in baie, nu in dormitor
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- elena.plahatca
- Addicted member
Ma gandesc ca l-as putea lua cu mine in cada cand o sa stea in fundulet, l-am mai luat acu o luna jumate de 2-3 ori dar imi era greu sa il tin si colacul ala de pus pe gat il facea sa respire greu. Acu nu pot ca m-am pricopsit cu o candidoza.
- iuliabebe
- Hero member
A mea e micutza tare sa o tin doar in pampers. O mai las fara pampers pe timpul zilei si imediat ii simt piciorusele reci, asa ca o tin in body si pantalonasi
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Iulia, faci foarte bine că ?i pui pantalonasi dacă are piciorusele reci. Prematurii ?şi reglează mai greu temperatura corpului.
Mie ?mi făcea observaţie soacra că o ţin prea ?mbrăcată (tot body + pantalonasi), dar dacă o ţineam doar ?n body ?i ?ngheţau manutele şi piciorusele.
Pe la vreo 7 săptăm?ni am ?nceput s-o ?mbrac mai subtire.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- elena.plahatca
- Addicted member
Inteleg. La noi sunt vreo 27 de grade in casa, deci ne coacem. Si puiul mic e foarte somnolent azi, din cauza asta cred.
- iuliabebe
- Hero member
Katey, si pe mine ma freaca sotul la cap ca o infofolecs dar asa este, isi regleaza mai greu temp. Si oricum cand o vad ca se foieste si nu sunt alte cauze, e clar ca ii este cald si nu o invelesc.
Elena si la noi e criminal de cald, stam la 9, deci lipsa umbra si suntem si orientati spre est, asa ca avem soarele in geam de cand rasare pana la pranz. Dar cu toate astea cand ii dau un body cu maneca scurta ii simt manutele reci.
- adrriana
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-28
buna seara fetelor , am zis sa va intreb si pe voi ceva :fiimea se tot scarpina in zona genitala si la fundulet si-mi zice c-o mananca locul cu pricina ! parca mi se pare ca miroase cam tare dimineata si n-ar fi trebui avand in vedere ca seara o spal si ca nu mai face pipi noaptea ; pe timpul zilei are chilotei pe care-i schimb in fiecare zi ... de vreo 2 sapt se tot vaieta c-o mananca ,uneori e rosu aprins inauntru pe vulva ...chiar nu stiu !
de cand nu mai are scutec se sterge cu hartia invers ,dinspre spate in fata ,inca ii e greu sa ajunga cu manuta pe exterior ca sa se stearga cum trebuie ,oare sa fi facut un pui de infectie sau o iritatie a vulvei ? dar de ce se scarpina si in spate atunci ?
am facut toti trei tratament contra viermisorilor albi (oxiuri )
nu a luat niciodata antibiotic deci nu vine de acolo si nici alte lucruri schimbate nu-mi aduc aminte sa fi facut ,
ea mai face din cand in cand mici eruptii pe piele ,gen dermatita insa forme ff usoare ,parca nu mai tin minte ,dermatita se manifesta in zona genitala ???
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Exact aşa era şi la noi, foarte cald şi ea, totuşi, cu manutele şi piciorusele reci.
Asta a fost ?n vara c?nd s-a născut, vara trecută o culcam ?n pampers + tricou şi cu geamul rabatat.
Ada, N nu stie sa spuna daca o mananca, dar cand mi se pare iritata o spal cu ceai de musetel si intr-o zi ii trece...
Daca poarta chilotei n-ar putea fi o reactie la detergentul cu care speli hainutele?
Ultima oara a fost editat de Katey (2014-07-29 23:11:46)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- adrriana
- Full member
naty ,la detergent nu m-am gandit ,e acelasi cu care ii spal si hainele dar poate ca in zona asta e totusi mai sensibila avand in vedere ca sunt doar 2/3 luni de cand e in contact direct ;
Foarte buna ideea cu ceaiul de musetel ,ma duc chiar acum sa-i fac pt maine dim ,noroc ca am luat din tara ! merci ? toi katey
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Ada, sa nu fie vreo candidoza. Eu as vorbi cu un medic.
- adrriana
- Full member
Incerc ceaiul de musetel si daca nu are efect ,n-am incotro tot la medic ajung ,....de la ce sa se fi produs dezechilibrul ?
daca nu-i trece o sa-l sun pe medicul ei homeopat ori daca nu-l gasesc ma duc la doctorita de familie dar scrie antibiotic pe fruntea ei de cand o cunosc ; leac universal !
mersi de raspuns, garga !
Ultima oara a fost editat de adrriana (2014-07-29 23:40:43)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
ada, daca e sa fie candidoza, fix antibiotic nu-i trebuie. sanatate!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
adriana eu am spalat-o si cu ceai de coada soricelului, la noi nu se scarpina ci avea o secretie pe chilotei, ii faceam un ceai mai concentrat si mai mult , il puneam intr-un lighean,apoi o puneam cu fundul acolo, era lichid cat sa-i acopere si fundul si pasarica...nu prea vroia sa stea, ca e urata apa, etc, dar reuseam cu jocuri de genul,, unde e pica? nu se vede, hai sa-l chemam pe taticul sa o caute si el si tot asa,,...dupa 2 seri deja nu mai avea aceea secretie. insa daca zici ca se scarpina, eu tot psre oxiuri as inclina, ce tratament ati facut?stiu ca noaptea daca reusesti sa te uiti in funduletul ei ai putea vedea daca e ceva sau nu, desi e cam complicat.
eu sunt ceva mai bine, acum ma resimt la stomac sa zic asa, il simt asa ciudat ca un ghem, acum mi-am luat un iaurt-chefir si grisine cu tarate....ieri am plecat putin mai devrmee de la serv, am dormit pana pe la 8.30, apoi am incercat sa mananc caci ma simteam asa fara vlaga, dar rau de tot, cartofi fierti cu branza pe deasupra, apoi o felie de paine prajita cu branza, dar nu intrau mai deloc...in final mi-am, adus aminte ca aveam niste vitamine si minerale efervescente si am luat o pastila din aia, si parca mi-am mai revenit...offf cumplita senzatie, niciodata nu m-a tinut o zi intreaga, cand am mai avut(caci am observat ca am cam un episod din asta pe an), ma lua dimineata , dar pana la pranz imi reveneam.
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata adina nu mai manca cartofi, mai rau iti fac..fie ei si fierti
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza. adina ne bucuram ca esti mai bine. de acord cu cmin - fara cartofi - fie ei si fierti pentru ca din cate stiu eu fermenteaza.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
mersi fetelor, am inteles fara cartofi, oricum nu am mancat decat 1/2 din unul micut, caci v-am zis nu intrau... il simt ciudat asa, o senzatie de disconfort aiurea asa, nici de wc , mai mult spre balonare asa, nici nu stiu cum sa ma exprim mai bine, chit e ca nu am mai experimentat-o niciodata.
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
o sa treaca adina, organismul insa se simte slabit cateva zile. stiu ca si eu am avut cand ne-am intors din concediu - tot asa - cred ca singur a fost un virus care a incubat - altfel nu imi explic cum de mi-a fost asa de rau - niciodata nu mi-a mai fost in asemenea hal.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2014-07-30 11:54:54)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|