Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-65
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
Maje, de obicei o pisca noaptea. Azi-noapte de exemplu am simtit-o ca se scarpina (nici nu stiu daca era de tantar) si am dat-o cu mixtura mentolata. Dar s-a nimerit sa fiu treaza, altfel nu stiu daca m-as fi trezit.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Fetelor, am primit rezultatele analizelor..pe langa hemograma cam modificata ( dar din cate imi dau seama e vb de o anemie usoara), are fosfataza alcalina marita de la 291 la 318. fereasca d-zeu ce aqm citit pe net. DAR am citit ca si in perioada de crestere osoasa valorile cresc. O fi asta?
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Happy, eu nu cunosc, Sarei i-ai facut analize? Sa nu fie nimic grav, sanatate!
Pentru piscaturi de tantari crema cu arnica este buna, reduce inflamatia. Si mixtura mentolata ca sa reduceti discomfortul, dar advantan in niciun caz chiar daca este un cortizon slab, la urma urmei piscaturile de tantari trec de la sine...eu nu-l dau cu nimic.
Noi avem in priza aparat cu gel, este foarte eficient si nu miroase deloc. Dar tine cam putin si costa cam mult.
Viata mea, desprinsa din povesti
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- be_happy
- Platinum member
Deno, da, Sarei. Multumim.
Voi cum sunteti?
- denorah00
- Insomniac member
Noi.. Si bine si rau
Tratamentul da roade pe de o parte, a inceput sa manance extrem de bine, cere, sta cu gura cascata langa mine si mananca portii mari. Adica mie mi se pare mult, fata de ce a fost pana acum. Nu prea mai trebuie sa umblu dupa el, cand e rost de mancare sta langa mine si cere imbucatura dupa imbucatura. Din cauza asta sunt extrem de fericita. In privinta leziunilor, inca niciun rezultat, dar mai insistam toata luna asta si apoi re-evaluam. Sotul a plecat, si e greu tare, dpdv psihic, dar si fizic ca ma ajuta enorm. Eu sunt o balena(am 10 kg in plus) si Yannick un neastamparat, azi s-a urcat pe terasa(balustrada e in lucru, numai luna viitoare o monteaza) si a vrut sa se arunce, e inalta de 2 metri si jos sunt dale de beton. Abia a reusit mami in fuga sa ajunga la el sa-l prinda. Inca tremur si acum dupa 3 ore, nu-mi pot reveni din soc gandindu-ma ce se putea intampla. Ma solicita foarte tare si asta e bine ca mai uit si eu ca-s singura, dar realizez cu parere de rau ca nu prea ii mai fac fata, e mult mai rapid ca mine( la prostii ) nu constientizeaza deloc pericolul si nici nu stiu cum sa il mai fac sa constientizeze.. El razand fuge in fata masinilor, se arunca de la inaltime, se urca pe scari si se arunca, pe balustrade.. Pentru el e distractie.
Cam asta in mare, asa voi in rest sunteti bine? Cum esti cu burtica?
- be_happy
- Platinum member
Deno dar medicul are vreo parere despre fapt ca leziunile nu trec? ,a bucur ca mananca bine..
In rest noi suntem ok, burtica si ea bine desi uneori se intareste si ma doare. Eu am luat 5-6 kg in functie de mom in care ma cantaresc. Sper sa reusesc sa ma opresc pe la 12. Dar nu ma stresez prea tare
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Hello si noi cu crema de arinica si mixtura mentolata. Aparat nu punem pentru ca nu,prea,sunt tantari si in casa deloc ca avem,si,plase peste tot.
Deno ma bucur ca papa Y.
Garga ?mi,pare rău ca va mutati.
Noi ne pregătim,de gradi,si logopedie pentru D. Matei turuie la 2ani,mai,pe,limba lui mai corect..si A. Ii prinde din urma, repeta,după,ei,din cuvinte.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
like, sper sa nu te supere intrebarea, dar de ce e nevoie de logopedie?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- denorah00
- Insomniac member
Happy, a zis ca singurul caz care a fost in clinica din cj, a raspuns foarte bine si imediat la tratament. Dar nu e obligatoriu sa se intample asa, deci mai insistam cu tratamentul si daca in 2-3 sapt nu da roade, mai investigam. Ce ar putea sa mai fie, sunt boli si mai rare si neobisnuite, deficitul de zinc ar fi cea mai comuna dintre raritati. Eu ma rog sa dea randament pana la urma si sa nu fie si altceva, dar am un presentiment sumbru..
Si eu am dureri de burta, casa mamei mele e noua si se pa ca este o problema la canalizari si cand ploua iese apa in casa pe diferite tevi. Azi am avut o noua inundatie, ultima a fost sapt trecuta. Asta de azi a fost cea mai mare, groaznic a fost, mami e o fire f puternica si nu se pierde niciodata, azi am vazut-o plangand de neputinta vazand cu ochii nostri cum intra apa in casa. 4 ore am tot adunat apa si am chemat toate rudele, am fost 4 femei si 4 barbati si tot ne-a luat timpul asta sa curatam ce s-a stricat. Acum mor de durere de spate si burta, ce sa fac... Trece. Si tot nu a fost asa solicitant ca fugitul dupa Yannick
Like
- LikeIt
- Sr. member
Nu mă supără Bubu. Pentru ca nu vorbeste corect si vorbeste greu cum,trebuie, desi nu toti copii vorbesc cum trebuie la 3ani,si 3luni...adică e foarte mura n,gura ca asa l,am,invatat eu...din păcate. Dar o sa se schimbe totul după exercitii si gradi.
Deno :Kiss:
D. E leit mama mea, si la,fizic,si la temperament. Mama,e foarte mandra. Zic ca o,mosteneste ca ea a vorbit la 4ani , pana la 3ani nu spunea dec?t mama, tata apa,,cuvintele astea,de,baza si nu pentru ca nu putea ci,pentru ca nu vroia asa mi a spus.,si după 4ani vorbea, dar cu cine vroia, cu cine nu i,plăcea, nu. Dar acum nu mai suntem pe timpurile alea. ?mi,turuie si,David, dar mult pe limba lui, ca na..nu i mai,usor?ii si face plăcere cred.
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-08-06 22:52:31)
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata like, am inteles
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza.
fetele de virusul herpetic simplex 1 ce stiti?
mie de la o vreme mi se usuca rau buzle, imi crapa, ma deranjeaza si am senzatia ca am contactat acest virus - cum sunt stresata sau obosita imediat mi se usuca buzele si imi crapa.
aveti idee ce ar putea fi?
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- LikeIt
- Sr. member
Neata
Carra,habar n am.o avea,legatura cu lichidele?sa bei mai multe?
Garga, ?ncepem din 20august. Cum a reactionat Stef cand l ai lăsat singur?
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Hello Ne am intors si noi de la mare... a fost vis, alex numai in apa..fff frumos, odihnitor..
A facut acoli o eczema la obraz, are pilea albita pe o portiune si azi am fost la dermato ..cica e ceva ce copii fac frecvent... i a dat nidoflor...mda, cortizon+antibiotic dar o sa ii dau 3zile cum mi a zis sa treaca ciuperca asta... In rest suntem ok..inca in concediu..
Adina stii de cate ori l am dat eu cu crema? Fix de 2 ori...am prins vreme ff buna... aveam un bubchen de anul trecut si bine am facut ca nu am luat alta... Distractie placuta...
- adrriana
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-28
deno , ieri am dat din intamplare peste o cutie de Zinc pe care ne-a recomandat-o un medic homeopat pt sotul meu ,l-am intrebat si zice ca nu are nici un gust la administrare ,e aproape de gustul apei ...e in fiole de 2ml pe care scrie 67.4 ?g (firma producatoare :Oligosol ); Y il ia tot asa greu ?
Poate cunosteai deja Zincul sub forma asta ,dar cum iti zic -ieri faceam curat prin casa si cand am vazut cutia m-am gandit la tine ...
in orice caz si medicul nostru homeopat pune mare accent eventuala lipsa a zincului din organism,i-a prescris lui Iris la nici trei luni oligoelemente si o cutie de zinc (pe care nu am terminat-o eu de frica sa nu-mi inec copila ca erau pastilutele cam mari ,acum n-as mai face la fel ...)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|