Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-66
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
carra, la herpes apar vezicule cu lichid, usturime, disconfort destul de mare.
like, eu am stat mult cu el, vreo 7-8 zile. m-am retras putin cate putin. mai intai am stat cu el in sala, apoi pe hol si ma vedea cand trecea pe acolo in drum spre baie/ alta sala, apoi am plecat mai devreme si tot asa. foarte- foarte lent. a fost bine. acum sunt probleme, nu mai vrea deloc. azi la ora 10 am reusit sa plecam de acasa. si acum ma duc sa-l iau ...
cmin, ce frumos
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
nu sunt vezicule, dar usturime, mancarime, senzatia de a le umezi in permanenta, disconfort mediu ca sa zic asa. le ung cu aciclovir - poate o avea vreun efect.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hmm..., ceva este, nu sunt prea normale senzatiile astea.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
mda... si nu stiu ce.... in ultimul timp cred ca am organismul cam slabit, mi-a venit si la 10-15 zile luna asta ... habar n-am insa ce o fi
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Ce liniste e pe aici,.
Eu i-am dat mail medicului cu analizele Sarei dar inca nu mi-a raspuns
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Maje ne a intrebat daca am fost la mare... cine stte de unde a luat... sunt niste pete albe pe fata, pur si simplu e pielea alba.... sper sa ii treaca de la crema asta
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
maje ce dieta?vreau si eu sa dau jos 4kg
fetelor avem o pisica la firma, are si pui, ii muta in fiecare zi, eu ii tot pun de mancare inmtr-un anumit loc, si cred ca de acolo m-am pricopsig cu purici...luni am prins 2 , azi inca unul, sunt praf facuta pe picioare , maine, ma scarpin de numai pot, am peste 10 muscaturi, mi-am dat cu spirt pe ele dar tot imi vine sa ma scarpin.am senzatia ca ma misuna pe tot corpul.
maine dupa pranz plecam si noi sa ne luam copilul de la tara, ne intoarcem maine seara, iar sambata dimineata purcedem spre mare, deja am facut ins eara asta o parte din bagaj, asta dupa ce am colindat tot mall-ul dupa o perehe de slipi pt Ana,a fost imposibil sa gasesc, am fost la H&m, Next, Takko,Smyk, Benetton.Nicaieri, adica erau numai costume cu totul si are, doar la beneton am gasit dar mici, in final am luat din Auchan, si acolo mai erau 3 costume, dar nu pot sa inteleg de ce fac astia costume din 2 piese la fetite, slip si sutien, am luat asa numai pt slip.
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Adina, ai grijă cu puricii că dacă ?i aduci acasă tare greu scapi de ei.
Din Auchan am luat şi noi slip.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Salutare! Suntem la Sinaia si nu prea pot sa intru, iar acum mi-e somn de nu mai pot. Adina, eu stiu ca puricii de pisica cica nu trec la om. Nu stiu daca o fi adevarat. Daca tot iti place de pisica aia cunmpara-i o pastila din aia deparazitanta de la un pet-shop. Dar vezi sa fie permisa in alptare,
Pai cica mai nou fetitele poarta si sutien, cica asa e "decent". Mie, una, mi se pare ca in acest fel de fapt sexualizeaza copiii, atragand atentia supra a ceva ce nici macar nu exista inca. Mai citesc...
Ultima oara a fost editat de Rose (2014-08-08 02:19:17)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele,
rose, adina puricii ii poti lua pe haine, geanta si duce acasa exista un spray la petshop si o dai cu ala si scapa de ei, acu sa stea
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- adinagrig
- Insomniac member
neatza
credeti voi fetelor ca sta asta sa-i dau eu cu ceva, de unde, abia s-a mai invatat cu noi si nu mai fuge cand ne vede prin curte.
rose, se iau si purici de pisica, ce ei nu au nevoie de niste sange gras de om ?
de ce zici ca scap greu de ei katey, eu una gandesc ca daca nu au ce sa mai suga ar trebui sa moara nu?in fine, sper sa scap cumva , ca v-am zis praf sunt pe maine si picioare.
assta cu sutien la fetite ma dispera nu alta,
revin tot cu purici mei , acum cand scriam am vazut unul pe mana, am incercat sa-*l strang dar degeaba, a sarit, e posibil ca , cumva sa-i fi adus pe picioare , incaltaminte , etc si sa stea aici in mocheta? ca e prea mare coincidenta, am ajuns la serv si pac unul , ieri la fel , altaieri 2.Nu stiu ii si atrag , pe bune, nu se mai urca pe nimeni decat pe mine, acasa la mine , maica-mea la fel imi zice,, cum de se urca toti pe tine, ca pe mine nu se urca deloc,, si ea ia pisicile in brate, acum le-a pus cu fiola din aia la gat, dar na ele umbla prin vecini unde nu sunt toti curatati si iar aduc .
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2014-08-08 08:07:28)
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Adina eu sunt aspiroator de purici si A la fel pe cand sotul nici nu stie ce e aia... cand vi ee la job incerca sa te dezbraci in cada ca acolo ii vezi daca cad. Si baga hainele direct la spalat in masina.
Si eu tot in auchan i am gasit slipi dupa ce am umblat tot asa ca adina. Au acum niste reduceri faine la balerini, 10 lei super...
Neata
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
mamici, din pacate am inceput sa imi compar copilul cu a altora, desi nu credeam ca ajuns asa
mi se spune des ca gresesc ca nu pun copilul in premergator, ca deja are 8 luni si nu s-a ridicat. ca uite alti copii merg de la 5-6-7 luni, ca stau in fund de la 4. ca s-au ridicat devreme si uite la 8 luni abia e in stadiul de incercat mers de-a busilea. pfuuu, desi stiu teoria ca fiecare copil e diferit, asa ma roade cand aud ca a meu nu merge si nu e ok
deci, ai vostri cand s-au ridicat si cand au mers?
2 ani +
- adinagrig
- Insomniac member
adelina copilul tau e unic, nu-l mai compara, o sa se ridice si o sa merga de-a busilea cand va vrea el .
sub nici o forma premergator, medicul recomanda asta, si medic ortoped super citit.
A tot asa avea 8 luni si nu se ridicase, eu am fost cu ea la medic si atunci i-a descoperit problema la picioruse, dar nu din cauza aia nu se ridica , ci ca nu era inca pregatita, cred ca dupa 9 luni s-a ridicat, iar la 11 luni a luat si de-a busilea, a mers singura(primii pasii) la 1.1 ani si mersul s-a stabilizat la 1.3 luni.Era o fetita in parc cu 1 saptamana mai mica ca A.si o tot urmaream (inca nu ne imprietenisem , ulterior da) si ma intorceam din parc la 9 luni ale Anei, cand ea abia se ridicase , iar fetita aia deja facea pasi . Concluzia este ce ti-am zis mai sus, asa ca stai linistita.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2014-08-08 10:38:59)
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|