homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-69

#1293 2014-08-08 23:50:46

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Da kate... Rau e sa vorbesti fara tine. Mna, ce sa zic, tot invatam...adevarul este ca atunci cand toti auzi aberatii de genul al meu asa, eu asa am facut, suntem perfecti cu totii, iti doresti si tu. Dar cand esti in real life, realizezi ca sunt ori minciuni, ori oamenii sunt de pe alta planeta.
In viata de zi cu zi iti mai scapa si-o bomboana, si-un tipat, un sf?nt etc lol
Cred ca mi-a dat Dumnezeu un astfel de copil tocmai sa-mi inchida gura. Azi mi-a facut tandari ecranul la iphone. Atat de rau l-a spart incat daca dau cu unghia cad cioburi fine de ecran.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1294 2014-08-09 00:02:32

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

rose, de la ce varsta l-ai lasat pe c de-a busilea prin parc sau pe afara? si cand se tara sau dupa ce a mers in 4 labe?

#1295 2014-08-09 00:20:45

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Ceai de,menta i am dat dar si ceai de musetel foarte Putin pe,tru ca ceaiul de musetel,reglează digestia si dezinfecteaza stomacul.stiu ca se da in caz de constipatie.

Deno,waaa asa face Y?bravo lui. Esti,foarte tare!! Si,eu,zic la fel.fiecare sa si vada pe ale,lui.

Happy pai daca in mod normal are at?tea,scaune pe zi eu zic ca e,ok. Nu stiu ce sa zic mai,mult.
mă ?ntreb oare daca va scapa vreodată cu măselele astea??!!!! Asa,am.impresia ca va,tineeee,pana la 2ani.e cosmarul meu

Katey,bine ca n a patit mai rău. Ce sperietura ati tras.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1296 2014-08-09 00:32:32

denorah00
Insomniac member

Like, da, asa face. Pe langa toate astea, de care eu ma bucur ca si cum ar lua un oscar la fiecare nazbatie, mereu cand intram/iesim de undeva si il rog sa salute face tai cu manuta si da pupici la toti, cu manuta. Ofera tuturor daca are ceva gen pufuleti sa zic, da la copii, la adulti. Daca vreun copil cere apa isi ia sticla lui si ii da. Face draga draga la copii, nu a lovit/impins niciodata, desi pe el l-au impins altii. Merge asa din senin la persoane si le pupa unde apuca de la nivelul lui, de obicei pe picioare. Ce educatie mai mare la 1 an si 10 luni? Si din masina face cu manuta la oameni in autobuz, sau pe strada saluta oamenii care trec, trimite bezele..
Daca ar sta numai unde l-as pune, ar avea de comentat ca e bolnav ca-i prea cuminte, nu e bine nicicum lol
Este foarte simpatic, in afara casei f rar plange sau sa nu ii convina ceva, de regula rade mult, face toate figurile din lume, danseaza, se prosteste, rade lumea de el si se intreaba de unde atata energie.
Recunosc ca ii si las cale libera sa faca ce vrea, dar cand ceva e deplasat rau aplic si corectii, nu las dupa el. Mai mult de atat, nu stiu ce educatie sa ii dau sa fie pe placul tuturor..

#1297 2014-08-09 00:34:24

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Wow, Deno, ce darnic! smile
N daca ii cere cineva ceva cica "MEUUU!" si ascunde la spate sau strange la piept respectivul lucru.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#1298 2014-08-09 00:40:17

denorah00
Insomniac member

Da kate, are doua mari calitati sa zic asa. Este foarte darnic si foarte pupacios. Nu credeam in veci ca va deveni asa, m-am chinuit un an si 8 luni sa il invat sa pupe lol si n-a vrut in ruptul capului. Dintr-o data a inceput sa pupe, primul pupic l-a dat burticii, apoi a inceput sa pupe din senin. Acum pupa tot ce prinde, oameni copii, obiecte, prize, geamuri, daca loveste in ceva gen cu furculita in frigider si ii spui sa inceteze, da pupic frigiderului lol
Se pune pe burta si ne pupa pe picioare, este extrem de dragalas.
Cu impartitul, nu i-am zis niciodata sa imparta, o face spontan, sau mai nou, eu vazand ca dă, daca il rog, da.
Nu stiu sincer cum e normal, ca Nati, sau ca Yannick. Yannick nu pare sa aiba deloc simtul proprietatii, nu stiu daca e bine asta.

#1299 2014-08-09 00:51:22

Katey
Addicted member

Eu n-o oblig sa dea. nustiu
Ii cer si eu, cum spui tu, daca are o jucarie si o vrea un alt copil o intreb daca vrea sa dea, ii explic de ce ar fi ok sa dea, pt. ca se joaca impreuna si impart jucariile, etc. Dar daca e jucaria ei si nu vrea s-o dea o las in pace. Eu sunt prea darnica uneori, parca n-as vrea sa fie ca mine. tongue

Strumful nails  7,5 ani

#1300 2014-08-09 00:55:56

denorah00
Insomniac member

Da, asa mi se pare cel mai corect. Daca vrea bine, daca nu, nu. Oricum nu vad cum i-am putea obliga. Numai sa se lase cu plans..
Yannick mai vrea ce au altii in mana, sau daca mergem undeva si se joaca cu jucariile altor copii si-i vad pe copii ca nu le convine sau ceva, mereu ii spun ca aici suntem acasa la x si x face regulile. Daca vrea sa ii dea, bine daca nu nu. Ultima patanie a fost acasa la un copil deodata cu y, yannick tot mergea sa il pupe si copilul il impingea. Si am fost nevoita sa ii explic ca nu vrea copilul sa fie pupat, vrea sa fie lasat in pace, si daca vrea sa ii dea pupici, sa ii trimita cu manuta de la departare. Mi se rupea sufletul, ca ala venea si il impingea, si yannick ii trimitea pupici cu zambetul pe buze, credea ca se joaca cu el sad

#1301 2014-08-09 01:00:41

Katey
Addicted member

Nati s-ar juca cu jucariile altora, dar ea nu le da pe-ale ei. rotfl
Pupic da si ea, dar pe gurita. Noi n-o pupam asa dar cred ca ne mai vede cand ne intalnim / despartim ca ne dam pupic.  rodnar
Cred ca ar trebui sa ne mai abtinem. chicot

Strumful nails  7,5 ani

#1302 2014-08-09 01:03:12

denorah00
Insomniac member

lol ce dulce hjarta el pupa oriunde, dar mai rar in zona fetei. Si ce m-as topi sa ma pupe pe obraz sau chiar pe gura hjarta desi nu sunt adepta, s-a intamplat de 2-3 ori din greseala sa-mi nimereasca gura la pupat in viteza si a fost cel mai dulce lucru din viata mea hjarta

#1303 2014-08-09 01:13:28

Katey
Addicted member

Daaa, stiu. smile Dar uite ca asa pupa si pe altii si mna, nici mie nu mi se pare ok si mai mult ca sigur nici altor parinti.

Strumful nails  7,5 ani

#1304 2014-08-09 01:16:14

denorah00
Insomniac member

Nici eu n-as vrea sa ii pupe pe altii pe gura, dar pe mine da lol
Asta e f ciudat, ca nu mi se pare deloc ok pupatul pe gura la copii, dar morrrr de drag cand ma nimereste lol cel mai dulce pupic si sentiment din lume hjarta

#1305 2014-08-09 01:20:54

Katey
Addicted member

lol
Asa si eu. tongue

Ma duc la somn, am stat sa fac o ciorbita pt. maine la pranz ca sunt singura cu ea si nu prea ma lasa sa gatesc. Vrea in brate sa amestece ea in oale. tongue

Noapte buna! puss

Strumful nails  7,5 ani

#1306 2014-08-09 01:22:30

denorah00
Insomniac member

lol hehe, cunosc! Mai nou sta linistit pana mananca el, cand e si randul meu sa mananc nu ma mai lasa lol atata ma trage de mana in curte si la poarta, sa ne plimbam de mana pe strada lol
Eu stau ca vb cu sotul.. Iar am ajuns sa vorbim de la departare sad asta e!

Noapte buna puss

#1307 2014-08-09 01:24:05

Katey
Addicted member

Asa si N. Ii zic "Pai tu ai terminat de mancat acum sa manance si mami si tati" si ea raspunde "Nu, nu mace mami tati". tongue

Strumful nails  7,5 ani

#1308 2014-08-09 01:28:29

denorah00
Insomniac member

Ce dulce ca vorbeste hjarta cand or veni vremurile alea si la noi smile ?

#1309 2014-08-09 08:39:56

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Neata mamici

Eu la soacra ...nema somn...cu cocosi si caini..

Happy cum mai e Sara?

Vai deno..rad cu pupatul pe gura lol (ca iti stiu parerea smile )
Pe rares desi l-am albit pe gura..el ne pupa pe gura doar pe mine si ta-su...si cred ca ar vrea si pe bona la despartire dar ea ii arata obrazul sa il.pupe ca-s eu acolo cred lol
A mai nimerit o fata, vecina-sa dar in general nu pupa pe altii pe gura...doar pe noi smile
De la o vteme face altceva care ma topeste..ma strange de mana.o pupa si zice: te ubeeeeccc .dar spre umar asa..sau la cot. Si noaptea in somn imi cauta mana si se intinde sa ma pupe: te ubec. M-a terminat de dragoste. Cred ca co'sleepuiesc pana la 12 ani..la cat e de dulce si in somn rotfl rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#1310 2014-08-09 09:27:05

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata

janis e bine S, atata ceai, mucilagiu si altele am bagat in ea ca acum dimineaqta a avut un scaun constipat tare, . Acum sper sa nu revina cele proaste

#1311 2014-08-09 09:31:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

buna dimineata fetelor
Adelina Maia e un copil tare agitat in ideea ca nu sta o clipa locului, ea si cand suge tre sa aiba picioarele prin aer, sa imi bage mie degetele in gura, in nas, sa imi dea suturi in burta etc. Din motivul asta eu cred ca e inaintea varstei cu achizitiile, ea la 3 luni se agata de degetele mele sa se ridice in fund, stabilitate buna a avut la 6.5 luni, acum la aproape 7 se ridica singura in fund (mai greu dar ii iese). La 5 luni se agata de degetele noastre si din culcat pe spate se ridica direct in picioare (n-o lasam dar cateodata nu aveam de ales cu ea) si pe 6.5 luni a inceput sa se ridice singura la marginea patutului, vine pe burta, se agata cu mainile de margine, se ridica in genunchi si apoi ridica fundu (asta dupa ce am pus-o eu sa se tina in joaca mai mult)
Dar repet, ea e foarte energica (peddiatra zice ca are un exces de adrenalina probabil) si trebuie sa isi consume cumva energia

Deno sunt de acord cu tine ca niciodata sa nu zici niciodata. Eu incerc sa o cresc AP dar mi se intampla sa mai ridic vocea uneori, cand a avut o zi maraita si seara la culcare se zbate parca o omor nu o culc, cand cobor scarile cu ea si atunci o apuca sa ma traga de par sa imi bage degetele prin ochi de era sa o scap de cateva ori, cand e pe cale sa daca din pat sau sa dea cu capul de ceva si nu pot sa ajung la ea intr-o fractiune de secunda etc. Nu sunt mandra de mine dar asta e, nu stiu ce parinte poate sa fie zen tot timpul. Si cu cat stai mai mult cu copilul cu atat exista sanse mai mari sa iti pierzi calmul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.