homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96-35

#647 2014-08-12 18:07:24

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96

Rozi ai dreptate,sanatatea e msi importanta decat toate dar ma doare sufletul cand vad cate copilarii face....parca in loc sa se maturizeze e tot mai copil....si cand a avea un copil cum va fi stau si ma gandesc....

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#648 2014-08-12 18:13:46

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

kris ma bag si eu in situatie:  e clar ca exista niste probleme. nu e normal sa arunce cu banii pe fereastra cand cu acei bani se putea face altceva...in casa de exemplu sau analize pt voi...sau pusi deoparte pt "zile negre". parerea mea este ca trebuie sa discutati si sa vedeti daca mai trageti amandoi la aceeasi caruta sau nu...sper sa va rezolvati problemele si sa fie bine. te pupic puss

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#649 2014-08-12 18:22:47

kristinika
Sr. member

Alexa puss ....nici nu mai stiu pe ce parte sa intorc foaia,cum sa discut ce sa spun....pana acum el a facut si am tras amandoi de acum gata,nu mai pot....ey imi continui viata fara restrictii ca m-am saturat sa ma restrictionez si sa nu fie rezultate si il las sa faca cum vrea....astfel voi vedea si ce vrea de la viata si de la noi....nu ma mai zbat ca nebuna de una singura sa fac sa fie bine pentru amandoi....DUMNEZEU CU MILA

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#650 2014-08-12 19:59:37

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Kris, imi pare rau ca treci prin toate astea, e pacat, si asa viata asta are pentru noi tot felul de surprize si din pacate, nu intotdeauna numai frumoase. Stiu ca esti plecata si e mai greu, dar daca gasesti si poti, mergi si vorbeste cu un preot, poate te iti da niste sfaturi, poate te invata ce sa faci sa depasesti situatiile astea.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#651 2014-08-12 20:02:25

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Kris ce situatie aiurea,am auzit si eu cazuri cu panarama asta cu jocurile.Nasol,ca a luat-o pe aceasta strada.Sper si-i doresc sa se trezeasca si sa inteleaga ca nu e bine asa.E totusi ceva dedesupt,ceva ce nu el vorbeste cu tine,parerea mea ca trebuie vb cu el cu calm si inteles cat de cat de unde a luat obiceiul asta.Ia si tu bani si ascundei si zii ca i-ai cheltuit pe placerile tale,sau zii ca ai fost si tu la jocurile astea,si ca-ti plac si tie,si asa o sa muncim sa dam bani pe ciresele la masinute.Mult succes sa o scoti la capat,si sa-l intorci pe strada cea buna.

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

Publicitate

loading...

#652 2014-08-12 21:16:42

kristinika
Sr. member

Elwny m-am gandit si eu sa merg sa vorbesc cu un preot si o voi face in curand,cat mai curand....
Ioana eu chiar am luat bani...suma ce el o pierdea eu o luam asta s-a intamplat de vreo 2 ori dar in perioada aia lucram bine si eu si imi permiteam.....oricum acum i-am spus sa lase cardul acasa si va avea bani la el doar de benzina....nu ma intereseaza se cafea sau altele.....
Stiu ca ii pare rau ca sunt o groaza de bani dar cu parerea de rau nu se rezolva nimic
Noapte buna fetele....pupici

#653 2014-08-13 03:22:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetelor
Am fost la spital cu fetita mea - a avut din nou anestezie generala si i s-au scos tubuletele din ochi )s-a nascut cu canalele lacrimale infundate; a avut o operatie acum trei luni cand i-au introdus niste tubulete ca sa le tina deschise) si acum o alta anestezie ca sa i le scoata. A fost o curajoasa. Era singura de acolo care s-a trezit din anestezie si era okay, fara plansete, fara oboseala extrema. Cat am stat in spital am simtit ca ma doare burta; am fost la baie si am vazut ca-mi venise stopul...cum de a venit cand trebuia sa imi vina pe 16? Deci cu 4 zile mai devreme. Asta inseamna ca am ovulat mai devreme, nu? Se pare ca sunt un pic dereglata, imi vine fie la 28 de zile fie la 24.
Sunt fleasca de obosita si trebuie sa gatesc, sa am grija de mine, sa ma spal caci maine merg la un control general la medicul de fam. si sa si gatesc, curat prin casa cat de cat.

Acum voi ce credeti? Cum sa calculez cam cand imi vine ovulatia? La un ciclu de 24 sau de 28 de zile?

Kris hmmmmmmm, aiurea tare ce a facut dar fiecare mai greseste. El a comis-o a doua/a treia oara. Si chiar daca tu nu ai job nu trebuie sa faca tampenii din astea. Cu atat mai mult trebuie sa tina de bani. Vezi ce face de acum incolo. Daca mai greseste o data, eu zic sa iti vezi de drumul tau. Microbul jocurilor si al alcoolului intrat/e in mintea cuiva nu mai iese usor. Cand vine un copil este greu tare la inceput. Daca nu-i sudat cuplul sa stii ca nu rezista. Primul an pe cat este de frumos pe atat este de stresant. El daca se duce acum la joculete, atunci ce o sa faca?
Daca as fi in locul tau i-as spune clar ca ce-a fost a fost, ca a gresit dar daca se mai intampla o data tu nu mai accepti nimic si iti vezi de drumul tau. Si gata. Nu este o solutie sa iei si tu bani si sa ii cheltui pe ceva. Trebuie sa ii spui clar in fatza ca tu nu lupti cu un dependent de jocuri (el nu o sa recunoasca, ca-i dependent) si ca mai bine sa ramana cu jocurile lui si tu sa iti vezi de viata ta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#654 2014-08-13 08:01:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Neața  fete,  va las o cafeluta.
Flower  ma bucur  ca micuta  e bine. smile
Eu azi declar  zi de leneveala.
Pupuri.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#655 2014-08-13 08:12:19

Ioana84
Insomniac member

Flower felicitari pt curajoasa ta,ma bucur ca acum e bine,si sa o sa fie si mai bine.Cat are puiuta ta?Multa sanatate.Da cand ai avut UM?Il cautati de ceva timp pe bebe2?

Rozi neata ce faci?Leneveala leneveala,dar esti matinala.

#656 2014-08-13 08:43:15

Missy005
Hero member

Eu asa ma trezesc... Pe la 6,30 imi beau  cafeluta, stau  linistita.

puss puss puss

#657 2014-08-13 08:55:04

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Neata
kris, imi pare rau, dar se pare ca nu ati avut nici o discutie serioasa pana acum, ceva sa il puna pe ganduri sad Poate ar fi cazul sa iei niste decizii dureroase acum, dar benefice pentru viitor.
Flow, bine ca e bine copila smile
rozi, te pup fata draga!!! puss
Ioana,pup fetita scumpa puss
pe mine ma doare burta si am stari de greata...stari dinaintea menstruatiei. De acum o astept. sad
va pup, fug la treaba!

#658 2014-08-13 08:57:24

Missy005
Hero member

Ionelush  si eu aveam stari  de greata  si nu suportam  mirosuril, dar vad ca acum nu mai sunt asa.
Dar poate  starile  astea,  sunt altceva smile

puss puss puss

#659 2014-08-13 09:01:28

ionela
Insomniac member

ce sa fie rozi? vine menstruatia, asta e. ieri ma treceau niste calduri, pfiuuuu, eram lesinata cand am ajuns acasa. si azi a inceput disconfortul la burta. Trebuie sa fac un secs diseara ca sa mai aman vreo 2-3 zile. rotfl2

#660 2014-08-13 09:03:52

Ioana84
Insomniac member

Ionelus buna!!Pupam si noi pe tine.Sa stii ca asa am fost si eu,zilnic la baie,aceleasi identice dureri ca la ciclu le.am avut si eu cand am ramas cu Amina,deci pana nu e rosu e bebe.Tin pumnii.In a cata zi esti?

#661 2014-08-13 09:08:29

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna dimineata, fetelor

Ioana are 4 ani si 7 luni. Face ea multe (faze stresante) care ne cam termina si pe mine si ep sotzi dar si cand se intampla un miracol ca cel de ieri este o bucurie fara margini.

Eu am avut CM pe 19 Iulie. Si incerc din Iunie. Deci a fost pe 28 may, 21 iunie, 19 iulie si 12 august. In luna mai am luat un tratament cu antibiotice si multe, multe produse naturiste pentru o infectie urinara severa si de cand am inceput sa incerc pt bb nu mai am CM la 28 de zile. Pana atunci a fost ceas.
De ieri iau miere cu scortisoara, o sa mai caut ceva sfaturi si incerc sa ma relaxez cat de tare pot eu.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#662 2014-08-13 09:34:03

ElenyR
Sr. member

Neata, fete dragi

Mie ieri mi-a venit ceva, fff putin, ca de obicei, deci Cicloprogynova nu a avut efect. Ma asteptam insa sa fie asa, am mai luat si tot fara efect. Sincer, nu prea mai stiu incotro s-o apuc, ce sa mai fac, la cine sa ma mai duc, ce sa mai iau...

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#663 2014-08-13 09:47:18

ionela
Insomniac member

ioana, ziua 28 azi. dar nu stiu a cata dupa ovulatie, ca nu am facut de la inceput teste, si cate am facut nu s-a pozitivat nici unul.

#664 2014-08-13 09:49:59

kristinika
Sr. member

Neata fetele mornincoffee da ce matinale sunteti.
Multumesc de sfaturi....aseara am avut o discutie cu el,defapt mai mult am vorbit eu,el tacea chitic,ca un copil certat de msma lui....oricum i-am spus ca e ultima peste care trec,ori se maturizeaza si trage pentru noi ori faca ce vrea ca asa nu mai fac nimic pentru noi,ca o familie e din 2 nu 1....daca ar fi 1 an 2 de cand il cunosc as zice ca acum isi arata adevarata fata dar sunt 7 ani de cand stam impreuna efectiv zi si noapte cu rele si bune....sper sa vina soarele si pe strada noastra cat mai curand si toate astea sa ramana un cosmar si atat....
Noroc ca il am pe Pufulet care cu prostioarele lui imi imbunatateste ziua...
O zi buna si pupici la toate

#665 2014-08-13 11:04:40

ElenyR
Sr. member

Kris, asa cum au zis fetele, e un moment in care ar tb sa te gandesti f bine ce decizie sa iei. E f greu, intr-adevar, dar viata ta trece langa un barbat care face cand una, cand alta, din cele rele. Cred ca e suficienta problema ta de a avea un copil, sa mai apara si altele...deja e mult pt oricine. Si daca el nu intelege asta si nu te sustine, ba dimpotriva, nu merita ca tu sa-l intelegi mereu si sa-l ierti. Oricine poate gresi, e adevarat, dar perseverenta asta in cele rele, nu ajuta nicicum o familie.

Eu ma uit la poze cu baietelul verisoarei mele, e o scumpete, are niste ochi albastri...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.