|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Subiect inchis
#1 2014-07-15 09:29:59
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Linkuri utile: "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #2 2014-07-15 09:39:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Casuta noua... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #3 2014-07-15 09:44:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Cris multumesc de sfaturi , mai astept un pic, corpului i-a trebuit ceva ca sa se refaca, nu-l fortez , il las sa-si faca treaba cum stie el mai bine, am incredere in el. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #4 2014-07-15 09:55:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96neata Offline #5 2014-07-15 10:04:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Ionela de care test ai facut?Poate e prea devreme. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#6 2014-07-15 10:16:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96minut. am de la testele de ovulatie. pai ieri era devreme, abia ziua 11. Offline #7 2014-07-15 10:22:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96pai fa unul dinala de de la LIl sunt mai sensibile.Sau nu a avut si de sarcina? " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #8 2014-07-15 10:34:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Neata, fete, noua casuta sa fie plina cu vesti bune! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #9 2014-07-15 11:21:55
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Neata o casuta noua cu vesti cat mai bune!sa spargem odata gheata!rozi ti am mai spus mult succes pt ca meriti din plin!au mai ramas 3 pana dimineata se fac bucati,a fost f la peste dar nu a prins nimic:))oricum se duce pt relaxare nu pentru peste ca avem un nene de unde cumparam peste ... After all,tomorow is another day!! Offline #10 2014-07-15 11:26:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Rozi, Eleny, cu placere O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #11 2014-07-15 11:38:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Ionelush intra pe fb un pic. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #12 2014-07-15 11:44:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Cris, am fost la dr Bumbu, de la Medas. Nu e din cei f cunoscuti, dar m-am dus la recomandarea cuiva, din ideea ca poate o sa fie mai atent si mai preocupat decat cei la care am fost pur si simplu. Doct cu care am facut histeroscopia mi-s scris pe iesire "endometru normal' , insa mi-a spus ca fara o mama-purtatoare n-am cum sa reusesc, ca zona e atrofiata, nici macar la rezectia aderentelor n-a curs sange. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #13 2014-07-15 13:06:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna fetelor! Va pup pe toate! Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #14 2014-07-15 13:19:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny atunci medicul a scris total aiurea endometru normal. Ai grija cu cine faci fiv, nu face cu orice medic, pt ca e pacat sa faci un fiv care e sortit esecului. E musai sa ai un endometru capabil sa permita implantarea embrionului transferat. Sa intrebi medicul respectiv ce solutie vede pt asta in caz de fiv. Daca iti da un raspuns evaziv, schimba medicul. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #15 2014-07-15 13:25:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Cris, daca as sti la cine sa ma mai duc, m-as duce. Dar sa ma duc la unul "punct ochit, punct lovit', adica sa fie cel potrivit, ca sa ma mai plimb iar din doct in doct pana oi gasi unul ca lumea, nu prea-mi face placere. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #16 2014-07-15 14:42:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96rozi, acum am intrat pe facebook. am si teste de sarcina de la lil. am sa fac maine de acum. sau diseara...nu stiu, vad Offline #17 2014-07-15 18:25:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Vreau si eu sa fiu trecuta in listuta cu aspirante . V-am citit si din urma...Ionela dar daca ovulezi mai devreme? Cand am ramas insarcinata prima oara cred ca am ovulat in ziua a 9a... in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #18 2014-07-15 21:57:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny fiv in strainatate presupune sa stai 2 saptamani in orasul respectiv, atat dureaza protocolul de fiv. In general cei de la clinica iti indica si unde te-ai putea caza, in Grecia de exemplu exista o clinica care te cazeaza chiar la ei, la clinica. Preturile pt procedura sunt cam la fel cu cele din Romania, tratamentul de stimulare la fel. Nu e ff complicat sa stii...sunt multe fete care fac in Turcia, Grecia sau Ungaria. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #19 2014-07-16 08:00:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Neata fete " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|