|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96-3#39 2014-07-16 15:28:45
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny, eu nu cred in ghinion. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #40 2014-07-16 15:42:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eu cred in noroc si ghinion. Cum de altfel cred ca trebuie sa existe si persoane care chiar nu pot avea copii, orice ar face. Stiu pe cineva care s-a tratat si in tara si in strainatate, si tot fara folos. Poate o sa incerc si la Marinescu, nu stiu de ce am o retinere cand aud de el, habar n-am de ce si de cand. mai e probl si de bani, n-am atatia cati sa incerc la toti doct, sa ma duc la toti, doar asa, ca incercare. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #41 2014-07-16 15:53:39
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny o sa fie bine vei vedea.pupici " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #42 2014-07-16 16:27:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Fete dragi, mi-a fost tare dor de voi... la serviciu mi-au cam limitat accesul online si am fost cam mega busy acasa nici atat- campionatul mondial ne-a acaparat viata Offline #43 2014-07-16 16:34:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Iuliaaa ti pup fata draga " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#44 2014-07-16 16:48:31
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Iulia, ma si intrebam pe unde mai esti. Acum o sa iau Cicloprogynova, ca peste vreo 3 sapt ma duc din nou la control sa vada daca are vreun efect. Daca nu creste endometrul, o sa ma orientez catre alt doct, catre cine?!!! habar n-am. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #45 2014-07-16 17:47:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny tu accepta ideea schimbarii si universul conspira la dorinta ta. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #46 2014-07-16 20:15:38
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna, viitoare mamici! PUpici la toate! “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #47 2014-07-16 20:41:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Rona si bebeii va pup apăsat. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #48 2014-07-16 20:58:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Doamneee, cat a scazut! Pai acum aveti sanse natural! Te pupam si noi si-ti tinmem pumnii. “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #49 2014-07-16 21:29:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Fetelor, multumesc de incurajari. Tot negativ e testul. Asta e, next month Offline #50 2014-07-16 22:00:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Fetelor va pup! Am citit ce ati scris. . Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #51 2014-07-16 22:07:05
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Alex ma bucur ca te simti bine.pupicei " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #52 2014-07-16 22:19:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Rozi, iesea daca era sa fie, testul de ovulatie a fost pozitiv in z 16. doar n am ovulat in 20. In 17 deja era negativ. Asta e. Mergem inainte. In fiecare luna ma gandesc ca trece si septembrie si se face 1 an de cand incercam pt bebe. Dar se termina si concediul si vedem atunci incotro o luam. Offline #53 2014-07-16 22:50:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96M.A durut burtica azi, habar nu am... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #54 2014-07-17 08:47:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna dimineata dragele mele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #55 2014-07-17 10:40:58
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna, fetelor "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #56 2014-07-17 10:41:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Hello fete dragi Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #57 2014-07-17 12:15:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny o sa vina soarele si pe strat ta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|