|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96-5#77 2014-07-18 10:38:05
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna fetelor, Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-07-18 10:38:27) ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #78 2014-07-18 10:47:26
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna dimimeata.rozi da ne si noua reteta te rog nu o pastra pt tine (de pizza) eu toata noaptea m am pravalit in pat nu am putut dormi de caldura cred ca e simptom de venire a rusilor ca sotul zice ca lui nu i a fost cald. Eleny multe femei au facut embolizare si nu au nimic si adriana bahmuteanu a facut...si eu ma consider ghinionista de ce mi a fost frica in viata nu sm scapat ...fete :cofee: After all,tomorow is another day!! Offline #79 2014-07-18 11:11:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Lil, sanatate tie si bebelului tau, sa fiti bine! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #80 2014-07-18 11:35:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny ai avut ghinion curat ai dat peste niste medici care nu ti au expus riscurile si beneficiile ca sa le pui in balanta si sa decizi...de fapr nu ma mai mira nimic la ei ei vor doar bani sa si incarce buzunarele...nu toti sunt la fel sunt si medici extraordinari...voi ce ziceti sa ma duc dupa amiaza daca nu mi vine pana atunci la farmacie sa mi iau test sau nu.....stau in dubii....stiu sigur ca e negativ nu mi pot permite sa sper la 6% forme normale ale lui.undeva licareste doar o speranta firava atat mi a mai ramas....azi e ziua 29... After all,tomorow is another day!! Offline #81 2014-07-18 11:50:37
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Caty, daca ai si cea mai mica speranta, incearca un test. Macar stii care-i treaba. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#82 2014-07-18 11:53:23
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Da exact asa am zis si eu decat sa mi fac sperante false mai bine stiu cum stabtreaba.ma duc dupa amiaza sa mi iau ca nu am in casa. After all,tomorow is another day!! Offline #83 2014-07-18 15:08:55
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Am ajuns si nou la cazanele dunarii, peisajul e de vis. In schimb de ieri am facut abces la masea, iau augumentin si ma doare de imi vine sa urlu. Adta pe langa durerea de burta ((( Offline #84 2014-07-18 16:05:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Ionela, distractie, placuta, sa-ti treaca durerea, sa te bucuri de peisajele acelea minunate. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #85 2014-07-18 16:55:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Pai nu l duc cu forta. Astept sa se convinga ca trebuie facute niste invesyigatii. Sper sa mi treaca durerea ca imi vine sa ma urc pe pereti. Si nu vreau sa stiu ce ma ast la noapte. Offline #86 2014-07-18 16:59:49
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96sunt negative testele.m am chiorat o gramada cu rozi la primul se intrevedea o umbra cred ca era de uscare ,mi am luat altul si l am facut e negativ.asta e mergem inainte ,luna viitoare... succes urmatoarelor la testat!pupici After all,tomorow is another day!! Offline #87 2014-07-18 18:30:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Caty, mergem inainte. Offline #88 2014-07-19 09:45:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96neatza fete cucuiete Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #89 2014-07-19 10:41:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Just neata " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #90 2014-07-19 11:19:15
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Pup fete! Am fost la părintele arsenie si acum ne intoarcem acasă si luni plecam la socrii la constanta. ..numai pe drumuro stam :-D Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #91 2014-07-19 11:49:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Alex poate nu mai vine " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #92 2014-07-19 14:59:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Alex succes!eu zac in pat ,mi a venit azi dimineata.vremea e asa inchisa la noi incat ne a imbiat la somn amvdormit in reprize pana la 2 jumate sotul fierbe porumb just sper ca lunile viitoare sa fie ale noaste ca am vazut ca s a micsorat listuta la burtici After all,tomorow is another day!! Offline #93 2014-07-19 17:20:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Dragele mele dupa 7 ore de mers cu motoreta am ajuns la vapor,acum mai avem pana diseara la 22.00 de mers cu vaporul si pe la 23.00 am ajuns la destinatie....in sfarsit in vacanta....mai rau e ca deja imi este dor de Pufuletul meu care l-am lasat la cumnata mea....oricum lucrul cel mai fain este ca ne asteapta 2 saptamani de vacanta....yupiiiiii. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #94 2014-07-19 18:27:45
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96buna fetelor nu am mai trecut de mult pe la voi, sincer nici pe la gravidute nu trec foarte des cred ca eram mai activa cand eram cu voi, acum cel mic nu imi ofera mereu buna dispozitia sa stau pe net, cand ajung acasa imi doresc doar sa stau in pat , oboseala bat-o vina, va pup pe toate Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #95 2014-07-19 22:48:56
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna dragelor:* "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|