|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96-2#20 2014-07-16 08:07:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Neata Offline #21 2014-07-16 08:10:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Ionelush habar nu am....Oi vedea.. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #22 2014-07-16 08:28:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Aseara am facut. Tot o linie. Azi dim nu. Daca mai fac azi iti arat. Pup Offline #23 2014-07-16 08:31:06
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Imi pui pe fb. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #24 2014-07-16 08:41:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Neata, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline Publicitateloading...
#25 2014-07-16 08:46:44
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna dimineata fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #26 2014-07-16 08:56:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96A fost ciudat pr ca sambata mi.A trecut si duminica am avut watery mult,credeam ca fac pe mine,apoi luni putin egg,ieri egg cu tona,azi nu stiu...vedem....si de.Asta am sunat dra....si ea se minuna " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #27 2014-07-16 10:09:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Rozi eu am o prietena care a ramas insarcinata de la un contact neprotejat avut imediat ce ii trecuse menstra. Nici nu se gandea ca se poate, ea avea deja un bebe mic, a ramas socata cand a avut testul pozitiv. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #28 2014-07-16 11:39:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96cris Offline #29 2014-07-16 13:08:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96dragele mele eu sunt suparata....cand am zis si noi ca mergem pe drumul cel bun cu toate iar au aparut hopuri...ieri am mai gasit ceva ore si eram asa bucuroasa ca usor,usor mergem spre bine si acum azi am primit bomba de la fata babei ca vrea o persoana fixa ca baba e din ce in ce mai rau si trebuie cineva prezent non stop asa ca in loc sa ma duc in concediu relaxata si linistita ma duc cu stresul ca cine stie cum va fi cand ma voi intoarce ca iar o iau de la capat cu cautat de munca....si vrea sa ii dau raspunsul pana vineri maxim,daca vreau sa ma duc eu si pretul....ca deja a gasit pe altcineva daca nu,deci vineri va fi ultima zi ca oricum eu nu ma duc sa stau fix acolo,sa imi vad casa o data la saptamana cateva ore....offff asa m-am saturat de stresul asta si de Italia.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #30 2014-07-16 13:22:38
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Kris nu iti face griji, va fi bine.pupici " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #31 2014-07-16 13:25:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Offf Rozi asa imi zice si sotul sa stau linistita ca va fi bine,dar nu pot cand stiu ca am mai trecut prin asa si cum a fost si repercursiunile ce a avut.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #32 2014-07-16 13:53:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Rozi ce folicul frumos ai!si eu ramasesem uimita cand ai scris dar ne a lamurit cris!pacat ca pleaca chirigiu .vezi daca nu te duceai la monitorizare nici nu stiai si poate nici nu prestai si se pierdea si luna asta.bine ca ai fost! prin octombrie dupa ce repeta si el spermograma o sa ma duc si eu la ea.noi am fost in carefour ,mi am luat si eu termometru de la onedia o sa incep si eu sa mi iau temperatura dupa ce mi vine.se ia din prima zi de cm nu?intravaginal? Fetelor After all,tomorow is another day!! Offline #33 2014-07-16 14:05:38
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Buna, fete "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #34 2014-07-16 14:07:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Caty se ia dupa ce iti trece. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #35 2014-07-16 14:24:05
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96ionela orice e posibil. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #36 2014-07-16 14:34:26
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Cris, si eu am citit de bine despre dr Dracea, doct meu a vrut sa am trimita la ea, sa-si dea o parere, dar a vorbit cu ea la tel si i-a zis la fel, sa iau Cicloprogynova, ca altceva nu stie nici ea ce ar putea stimula cresterea endometrului. La mine e si probl de varsta, nu pot astepta chiar mult sa fac tratament pt endometru ca scade rezerva ovariana. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #37 2014-07-16 14:45:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Eleny poate ar trebui sa te duci si la dr Marinescu, o fi el mai ciudat putin dar tare sunt curioasa cu ce naiba a reusit sa ii refaca endometrul femeii aleia la 65 de ani? pt ca asta a facut, i-a readus CM-ul la varsta aia ca sa poata face fiv.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #38 2014-07-16 14:58:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96Cris, si eu sunt oarecum contrariata cum a reusit femeia aceea la 65 de ani. Si sunt si mai contrariata de ce acum un an avea 10 mm si acum nici macar nu se vede. M-a mai catalogat cineva drept o "persoana ghinionista" si cred ca are dreptate, asa ca nu-mi mai pun intrebari, ca n-are sens. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|