|
Nu esti logat.
Candida?-2#20 2007-01-19 22:13:02
Re: candida?sper sa nu comenteze..pb e k l-am intrebat eu azi dk a asa cu alta... si el mi-a zs nu, k i-am zs eu k simt niste mancarimi k o jena...da nu rau. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-01-19 22:18:25) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #21 2007-01-19 22:20:07
Re: candida?nici o pro ...npc...si chiar n are dc sa comenteze...mai ales stye cum sta treaba cu candida... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-01-19 22:21:26) happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-02-11 11:47:25
Re: candida?hmm...eu am avut candida cand eram virgina..acum vreo 3 ani....luasem antibiotice multe zile... 6 ani de dragoste Offline #23 2007-02-11 11:52:11
Re: candida?mergi la doctor si faci o lama ca sa fii sigura ca nu e candida..scurgerile abundente pot sa fie si hormonal Offline #24 2007-02-11 11:56:37
Re: candida?am inteles...zilele astea o sa fac o vizita la medic. 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-11 12:07:38
Re: candida?pai asta am citit si eu aici pe site...dc gasesc iti dau si tie sa citesti Offline #26 2007-02-12 10:18:27
Re: candida?in urma cu o sapt am facut tratament cu antibiotic, iar aseara am observat ca am o scurgere branzoasa de culoare alba, nu miroase, ma mananca fff putin, simt din cand in cand ca niste piscaturi mici asa , dar am ff multa secretie din aceasta branzoasa in interiorul vaginului, cred ca e candida, am facut de la antibiotic. A fost mama la farmacie si i-a recomandat farmacista sa-mi pun niste ovule, macmiror complex de 500 de mg, minim 6 zile, sa ma spal cu ceai de pelin sau de galbenele si sa fac spalaturi vaginale inainte de a pune ovulul. eu nu am nici o sansa sa merg la medicul ginecol zilele astea pt ca toti sunt f ocupati. de aceea, te rog f mult doctoressa sa ma ajuti, ce as putea lua? daca continui cu macmiror e bine? dar cum ramane cu spalaturile vaginale, sunt sau nu recomandate acum? se duce secretia aia abundenta si branzoasa din vagin de la sine sau trebuie sa spal eu inauntru? dupa ovulul de aseara am observat ca azi cand m-am dus la toaleta a curs si niste secretie din aceea. #27 2007-02-12 10:23:45
Re: candida?andrutza, daca tot a mers mama la farmacie si a cerut acolo sfaturi medicale iar farmacista s-a substituit medicului si i le-a dat, iar tu te-ai apucat deja de tratament, fa-l asa cum ti s-a zis. Spala-te in vagin inainte de a pune ovulul(nu stiu daca chiar cu ceaiuri, insa poti si asa) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-02-12 10:28:19
Re: candida?eu nu obisnuiesc sa fac asa, sa iau medicament dupa ureche, dar acum chiar nu pot merge la medic decat dupa sapt aceasta si mi-e sa nu se agraveze, oricum tind sa cred ca am candida pt ca mi-a aparut dupa ce am luat antibioticele. sau ar putea fi altceva si sa-mi faca rau aceste ovule? #29 2007-02-12 11:13:46
Re: candida?Nu, si eu cred ca e candidoza, sper doar ca tratamentul sa isi faca efectul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-02-12 11:20:57
Re: candida?multumesc.....oricum o sa merg sapt asta la ginecolg pt lama si daca imi iese voi urma tratamentul medicului. #31 2007-02-12 11:21:50
Re: candida?degeaba mergi saptamina asta, dupa 6 zile de ovule....lasa sa treaca macar o saptamina intre ultima zi de tratament si recoltare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-02-12 11:24:59
Re: candida?pai o sa merg in cazul asta dupa ce o sa-mi treaca menstra ca trebuie sa-mi vina lunea viitoare....va multumesc #33 2007-02-12 11:28:00
Re: candida?asa e cel mai bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-02-12 11:56:56
Re: candida?acum mi-am adus aminte ca mai vroiam sa va intreb ceva, este posibil ca din cauza candidozei sa am usturimi la urinare si sa fac in cantitate mai redusa? vreau sa mai stiu daca ar fi bine sa ma dau la exterior cu niste clotrimazol. multumesc ca ma ajutati Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-02-12 11:58:35) #35 2007-02-12 11:58:22
Re: candida?nu, ai o cistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #36 2007-02-13 21:10:32
Re: candida?imi raspunde si mie cineva va rog?scurgerile au devenit tot mai abundente ..mai ales cand sunt excitata..alte simpotome nu am...n'au culoare si nici miros...adik...n'au miros ciudat:) sunt prea lubrifiata aproape ca nu mai simt nimic.ce poate fi?seamana cu acelea pe care le aveam cand luam anticonceptionale...si nu'mi mergea bine cu ele...eram f uda tot timpul.... 6 ani de dragoste Offline #37 2007-02-14 10:24:03
Re: candida?Nu te supara insa foarte uda trebuie sa fii in timpul contactului sexual....in lipsa acestei umezeli ai tot soiul de probleme. Nu de umezeala nu mai simti nimic ci din cauza faptului ca, in acelasi timp, vaginul se relaxeaza...daca e prea mult pentru dimensiunile partenerului, contracta tu voluntar muschii perineali, va fi foarte bine. In conditia in care marea majoritate a fetelor se vaita de usturimi si de cistite reactive post-contact sexual, faptul ca tu te vaitii ca te exciti suficient mi se pare de neinteles...ar trebui sa zici merci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2007-02-14 14:30:36
Re: candida? da shtiu...e vorba ca e prima oara cand ma excit in halul asta...da' shtiu ca mai trebuie sa contract muschii... 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|