Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-15
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Rozi multumesc la fel!
Rona, eu cred ca 2 mil dau la neonato, ca sa vina sa o vada zilnic. Desi am auzit de povesti de mamici ce au dat bani la neonato si le-a facut o singura vizita, altele care nu au dat nimic si le vizitau zi de zi. Depinde si pe cine nimeresti. Ideea cu datul la dr si la anestezist, e aiurea sa umblu cu banii la mine. Pai intri in sala in ca,asa de noapte, fara chiloti. Culmea, trebuie sa ne cautam camasi de noapte cu buzunare? Ca sa ai unde tine banii pana la sala? Doar nu te fluturi pe-acolo cu ei in mana... Si acolo sunt multi, sunt asistente, intra ies doctori, usile sunt deschise, toata lumea se invarte pe langa tine, tu te pisi pe tine de frica si te incearca n sentimente, numai de bagat in buzunare nu ai chef..
Pe y l-am nascut in ro, dar la privat, si am platit factura la sfarsit. Toata lumea s-a purtat exemplar, n-a trebuit sa ma rog de nimen cu nimic, toata lumea draguta, nu acrituri, nu nimic. In fine. Nu va fi la fel, dar pentru 4 zile, scutesc f multi bani si in momentele astea avem nevoie, asa ca nu ma mai uit ca dau peste acrituri. De dr sunt tare multumita, si mi-a promis ca n-o sa am parte de clisma si sonda mi-o va pune dupa anestezie.
Cat despre bagajel, eu la 34 vreau sa il am pregatit, mai ales cu contractiile.. Cu y n-am avut nevoie, dar totusi mi-am pus o camasa de-a mea de acasa, niste lucruri la bb, incarcator, telefon, servetele, de-astea. Si nu am facut bagaj dinainte, l-am facut atunci pe loc, adica mi l-a facut mama si sotul, si a fost neplacut, eu tot tipam din baie ce sa mai puna, sotul ma tinea sa nu cad la dus ca aveam dureri si tremuram f tare, mama panicata la 2 noaptea umbla ca o gaina fara cap prin casa si nu stia pe ce sa puna mana. Mai ales pentru bagaj la stat, ca iti trebuie de toate de acasa, eu zic ca ideal este sa fie facut, si pe langa asta o lista scrisa cu chestii de ultim moment (telefon, incarcator, chestiile tale de igiena personala, bani) ca sa sti exact pe ce sa pui mana in momentul cand trebuie sa pleci. Eu asa o sa procedez.
Pisi, eu cand am nascut primul copil, am nascut cu 101 cm in talie. Si am avut o burta mare. Azi m-am intalnit cu o graviduta de 37 sapt si are burta jumatate cat a mea, a zis ca toata lumea ii zice ca vaiii ce burta mica, avea ceva largut pe ea si nici nu se vedea ca e gravida, si ea e la termen, iar copilul are 3,300 deja. N-are treaba marimea burtii cu marimea copilului.
Viata mea, desprinsa din povesti
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Burtici
Eu am dat banii ?nainte.
La noi veneau neonatologii zilnic la vizită, iar eu i-am dat 150. Aveam 100 pregătiţi dar mi-a plăcut cum ne-a tratat. Oricum abia a treia zi de la naştere mi-a acceptat plicul. Doar ei i-am dat după naştere.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Hello
Ionela, e greu prin ce ai trecut dar trebuie sa fie bine pana la urma, ai sa faci profilul de trombofilie si vine si bebe iubit
Rona sa mai stea puiutii un pic in burtica. Imi imaginez ce presiune simticu fetita apasand asa tare pe colul tau. cat despre bani la dr, sotul i-a dat dupa nastere iar la neonatolog nu am dat nimic.
va pup
- ionela
- Insomniac member
- Ioana He
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-09-01
- rona_persefona
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-11-15
Neata, fetele!
Ioana, e maricica bebelina. hai ca n o sa nasti cand e dr in concediu. Cand Intri in prenatal? Elena si Iustin, multumim Pisi, mie mi e un pic frica de ceza... Ionela, si eu am facut tot profilul 2 la synevo, in plus mutatia gena pai, care e si aia 300 de ron, plys inca vreo 2, 3 analize tot de coagulare, dar mai ieftine. Deno, sa stii ca ai dreotate... Cred ca incept si eu sa pun in sacosa. Fac una pt mine si alta pt bebei, nu?
Kate, thx! Tu unde ai nascut? In Buc?
“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi
- ionela
- Insomniac member
anna, pup si eu fetita scumpa rona, mie atat mi-a zis sa fac deocamdata, ca cica doar astea dau avorturile spontane. in fine. am incredere in dr si merg pe mana ei.
- Ioana He
- Insomniac member
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Burtici
Ionela, sa iasa bine analizele!
Ioana, chiar e mare bebe. Asa mi s-a zis si mie ca la privat au aparatura mai performanta, dar nu isi permite oricine sa plateasca saptamani de spitalizare in caz de...
Rona, asa fac si eu una pentru mine una pentru fetita. La y am facut una mica pentru amandoi, dar acum ar trebui sa stau sa scotocesc dupa lucruri daca ar fi amestecate. Si o sa pun separat fiecare categorie, in pungi. In una produse de igiena, creme, ser, comprese etc. In alta pampersi si aleze. In alta hainute de spital, facute seturi. In alta hainutele de mers acasa, in alta pompa biberon mameloane de silicon.
Of, asa ma trec niste fiori gandindu-ma la ce va urma abia astept! Deja ma apuca temerile ca si la y... Aseara mi-a venit in cap ca, daca va fi cheala si urata ?
Viata mea, desprinsa din povesti
- Cristina2013
- Full member
- Inregistrat: 2013-10-23
08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune!
- Ioana He
- Insomniac member
Fetelor sunt de pe tel. Am o intrebare urgenta, ce inseamna fibrinogen marit adica 599 si maxim e 450. Ma panichez degeaba? Inteleg ca poate fi o react a org la aspirina , eu iau aspenter, si la sarcina ?!?!
Ultima oara a fost editat de Ioana He (2014-09-16 19:38:00)
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
fetelor scuze ca intervin Ioana, e normal sa creasca fibrinogenul in sarcina, nu e motiv de ingrijorare
- Ioana He
- Insomniac member
Heim multam mult.
- Cristina2013
- Full member
- Inregistrat: 2013-10-23
08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune!
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
hey fetelor cucuietelor dreams, lil unde sunteti? dar trio-ul rona, cris, pisi ce face? rona ai cumparat carut?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|